Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

 

Σκέφτομαι την Jamestown του Πρακτικερ

 

https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-knox-3-2-133134

 

Το μόνο πού με κρατάει είναι το θέμα αναφλεξεων.Αν έχει κάποιος εμπειρία θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ

 

 

20220809_193957.jpg

20220809_193949.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2220

  • ilpapacha

    2012

  • sndev

    1098

  • ηνίοχος

    585

4 ώρες πριν, panoss1 είπε

Καλημέρα.

 

Σκέφτομαι την Jamestown του Πρακτικερ

 

https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-knox-3-2-133134

 

Το μόνο πού με κρατάει είναι το θέμα αναφλεξεων.Αν έχει κάποιος εμπειρία θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ

 

 

20220809_193957.jpg

20220809_193949.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν @andoda @MANOLIS33 @tutuyo.

Οι αναφλέξεις, έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ψησταριάς, όμως πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και ο χρήστης. Θα πρέπει να καθαρίζεις τακτικά τα καλύμματα των καυστήρων και τον κάδο. Στο τελευταίο εξυπηρετεί καλύτερα εάν έχει αφαιρούμενο ταψί/πάτο.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

42 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

ρε παιδια cooling racks που βρισκουμε στο skroutz? δεν ξερω τον ελληνικό όρο

Μπορείς να κάνεις αναζήτηση για σχάρα 

https://www.skroutz.gr/c/2036/Schares-Psisimatos.html?o=σχαρα&order_by=pricevat&order_dir=asc

Θα βρεις αρκετές. Την τοποθετείς σε ένα ταψί και είσαι έτοιμος.

Απ´ ότι είδα έκανες ένα ποστ με τα καταστήματα που σου έχουν στείλει. Έχεις παραλείψει να βάλεις και το https://orimasis.com που είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο σε δικό σου ποστ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Μπορείς να κάνεις αναζήτηση για σχάρα 

https://www.skroutz.gr/c/2036/Schares-Psisimatos.html?o=σχαρα&order_by=pricevat&order_dir=asc

Θα βρεις αρκετές. Την τοποθετείς σε ένα ταψί και είσαι έτοιμος.

Απ´ ότι είδα έκανες ένα ποστ με τα καταστήματα που σου έχουν στείλει. Έχεις παραλείψει να βάλεις και το https://orimasis.com που είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο σε δικό σου ποστ.

σε ευχαριστω πολυ! δεν το ειδα!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Για περισσότερες πληροφορίες, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν @andoda @MANOLIS33 @tutuyo.

Οι αναφλέξεις, έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ψησταριάς, όμως πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και ο χρήστης. Θα πρέπει να καθαρίζεις τακτικά τα καλύμματα των καυστήρων και τον κάδο. Στο τελευταίο εξυπηρετεί καλύτερα εάν έχει αφαιρούμενο ταψί/πάτο.

 Ευχαριστώ πολύ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια καλησπερα! Ψησιμο φιλετο κοτοπουλο..Συνηθως μου βγαινε πολυ στεγνο..Προσφατα λοιπον που πηγαμε σε ταβερνα κ παραγγειλαμε μας φερνει μεριδα ενα μεγαλο ενιαιο κομματι το οποιο ηταν ζουμεροτατο!! Λεω στη γυναικα, κατι κανω λαθος δε μπορει..Μηπως εχει να κανει με το παχος, αφου εγω παντα το ζητουσα σε κομματια οποτε εβγαιναν λεπτα;;...Παω λοιπον χθες και παιρνω ενα μεγαλο στηθος και το ανοιγω στη μεση μονο, οποτε βγηκαν 2 κομματια χοντρα..Τα ριχνω πανω στο medium τα εβγαλα στους 80 περιπου κι οντως καμια σχεση με πριν, βγηκε πολυ πιο μαλακο μεσα..Αλατι πιο λιγο απ οτι ριχνω στο χοιρινο, πιπερι κι αυτη τη φορα ελαχιστη ριγανη..Εσεις πως το κανετε; ξεχασα φωτο...😃

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, energy52 είπε

Παιδια καλησπερα! Ψησιμο φιλετο κοτοπουλο..Συνηθως μου βγαινε πολυ στεγνο..Προσφατα λοιπον που πηγαμε σε ταβερνα κ παραγγειλαμε μας φερνει μεριδα ενα μεγαλο ενιαιο κομματι το οποιο ηταν ζουμεροτατο!! Λεω στη γυναικα, κατι κανω λαθος δε μπορει..Μηπως εχει να κανει με το παχος, αφου εγω παντα το ζητουσα σε κομματια οποτε εβγαιναν λεπτα;;...Παω λοιπον χθες και παιρνω ενα μεγαλο στηθος και το ανοιγω στη μεση μονο, οποτε βγηκαν 2 κομματια χοντρα..Τα ριχνω πανω στο medium τα εβγαλα στους 80 περιπου κι οντως καμια σχεση με πριν, βγηκε πολυ πιο μαλακο μεσα..Αλατι πιο λιγο απ οτι ριχνω στο χοιρινο, πιπερι κι αυτη τη φορα ελαχιστη ριγανη..Εσεις πως το κανετε; ξεχασα φωτο...😃

Την επόμενη το βγάζεις στους 76 ακριβώς. Ακόμα καλύτερα παίρνεις μεγάλο κομμάτι,μη το κόψεις στη μέση. Τηγάνισε το σε αντικολλητικό με ελάχιστο λάδι να πάρει χρώμα από έξω καλά. Δε μας ενδιαφέρει να ψηθεί. Μετά το πετάς κ το αποσύρεις στους 76. Θα με θυμηθείς.

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, energy52 είπε

Παιδια καλησπερα! Ψησιμο φιλετο κοτοπουλο..Συνηθως μου βγαινε πολυ στεγνο..Προσφατα λοιπον που πηγαμε σε ταβερνα κ παραγγειλαμε μας φερνει μεριδα ενα μεγαλο ενιαιο κομματι το οποιο ηταν ζουμεροτατο!! Λεω στη γυναικα, κατι κανω λαθος δε μπορει..Μηπως εχει να κανει με το παχος, αφου εγω παντα το ζητουσα σε κομματια οποτε εβγαιναν λεπτα;;...Παω λοιπον χθες και παιρνω ενα μεγαλο στηθος και το ανοιγω στη μεση μονο, οποτε βγηκαν 2 κομματια χοντρα..Τα ριχνω πανω στο medium τα εβγαλα στους 80 περιπου κι οντως καμια σχεση με πριν, βγηκε πολυ πιο μαλακο μεσα..Αλατι πιο λιγο απ οτι ριχνω στο χοιρινο, πιπερι κι αυτη τη φορα ελαχιστη ριγανη..Εσεις πως το κανετε; ξεχασα φωτο...😃

εγώ κάνω ότι ο @sndev αλλά πριν το ψήσιμο βουτάω τα κομμάτια για κάνα δίωρο σε ένα μπωλ με λευκό κρασί, λεμόνι και λίγο μουστάρδα για έξτρα νοστιμιά 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμαστε και ξινογαλα για μαλάκωμα (όχι σκέτο γάλα). Καλά σκούπισμα μετά όμως για να μη τηγανιστει το ξινογαλα. Το ξινογαλα τον κάνει φουλ ζουμερο κ σπαει τις ίνες 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χθες εφτιαξα κιολας φιλετο στηθος κοτοπουλο κ το εκανα ως εξης: Αφου εβαλα πρωτα τα μπαχαρικα μου(σκορδο σκονη,παπρικα,κολιανδρο σκονη,θυμαρι(αγριο παρακαλω φετος μαζεψα),ξυσμα λεμονι κ το χυμο του,λιγη μουσταρδα λιγο λαδι) το μασαζαρισα να παει παντου κ το αφησα 1 ωρα ψυγειο.Αφου καψωσα καλα καλα και τη σχαρα και την πλακα(ειχαμε κ μπιφτεκακι,ο καθεις με τα γουστα του) το εριξα στη καυτη σχαρα να παρει το χρωμα απ'εξω για 3-4 λεπτα(απο 1-2 λεπτα η καθε πλευρα) και μετα το ανεβασα στη σχαρα πανω απο την εστια στο πισω μερος κ το αφησα εκει για περιπου 15-20 λεπτα οσο γινονταν τα μπιφτεκια και τα λαχανικα που εψηνα(πιπεριες,κολοκυθακι,μελιτζανα). Αν κ το ψιλοφοβηθηκα στην αρχη οτι θα εχει μεινει ζωντανο μεσα κ εκοψα λιγο το 1 φιλετο στο πιο χοντρο σημειο ουτε καν.Καιρο ειχα να πετυχω τετοιο ψησιμο σε κοτοπουλο,ακομα κ κρυο μετα(τα ρεστα πηγαν για μακαρονοσαλατα για την επομενη) με το πηρουνι κοβονταν για πλακα.

Υ.Γ. Το εβαλα στη σχαρα πανω απο τη πλακα οχι πανω απο την μαντεμενια σχαρα οπου η μεταφορα θερμοτητας δεν ειναι τοσο αμεση.Ισως επαιξε ρολο ισως κ οχι απλα το αναφερω.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ τη συζήτηση και την παρέα εδω και μέρες και εχω διαβάσει πολύ χρήσιμα στοιχεία.

Είμαι εδώ και 3 χρόνια κατοχος μιας κινέζικης ( περιπου 250€) 3 καυστηρων κι επειδη επίκειται μετακόμιση σε μεγαλύτερο σπίτι σκεφτομαι την αναβάθμιση γιατί τον τελευταίο καιρό με ταλαιπωρεί ιδιαίτερα ( διαρροές λίπους, διάβρωση, δύσκολος καθαρισμός, ανομοιογενες ψήσιμο κλπ.)

Επειδή δεν το βιάζομαι ψαχνω για προσφορές απο weber και napoleon. 

Ψήνω τουλάχιστον 1 με 2 φορές την εβδομάδα και αν δεν ειχα τα παραπανω προβλήματα θα το κάνα και πιο συχνά. Επίσης θεωρώ αναγκαίο και το πλαϊνό μάτι για κανα τηγάνισμα ψαριου κλπ κυροως λογω αποφυγής οσμών στο σπίτι. 

Τι προτείνετε ως 1000€?

Να περιμένω black Friday? Παίζουν ουσιαστικές προσφορές? 

Επίσης παίζει και αυτή σε εξαιρετική προσφορά. https://bbq.gr/rogue-525-sb-black-napoleon?___store=bbq_el&skr_prm=WyIxODk1MTgxZS0xYzdhLTQ5MWUtODY0NC1hY2RjOGFmNzQ4ZjEiLDE2NjAyOTA2Njk3MzIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Τι άποψη έχετε? Αξιζει να την χτυπήσω ή να περιμενω προσφορές απο τα άλλα μοντέλα? 

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, panagiof είπε

Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ τη συζήτηση και την παρέα εδω και μέρες και εχω διαβάσει πολύ χρήσιμα στοιχεία.

Είμαι εδώ και 3 χρόνια κατοχος μιας κινέζικης ( περιπου 250€) 3 καυστηρων κι επειδη επίκειται μετακόμιση σε μεγαλύτερο σπίτι σκεφτομαι την αναβάθμιση γιατί τον τελευταίο καιρό με ταλαιπωρεί ιδιαίτερα ( διαρροές λίπους, διάβρωση, δύσκολος καθαρισμός, ανομοιογενες ψήσιμο κλπ.)

Επειδή δεν το βιάζομαι ψαχνω για προσφορές απο weber και napoleon. 

Ψήνω τουλάχιστον 1 με 2 φορές την εβδομάδα και αν δεν ειχα τα παραπανω προβλήματα θα το κάνα και πιο συχνά. Επίσης θεωρώ αναγκαίο και το πλαϊνό μάτι για κανα τηγάνισμα ψαριου κλπ κυροως λογω αποφυγής οσμών στο σπίτι. 

Τι προτείνετε ως 1000€?

Να περιμένω black Friday? Παίζουν ουσιαστικές προσφορές? 

Επίσης παίζει και αυτή σε εξαιρετική προσφορά. https://bbq.gr/rogue-525-sb-black-napoleon?___store=bbq_el&skr_prm=WyIxODk1MTgxZS0xYzdhLTQ5MWUtODY0NC1hY2RjOGFmNzQ4ZjEiLDE2NjAyOTA2Njk3MzIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Τι άποψη έχετε? Αξιζει να την χτυπήσω ή να περιμενω προσφορές απο τα άλλα μοντέλα? 

Ευχαριστώ 

Αυτή η τιμή που έχεις βρει την Rogue 525 SB είναι η πιο χαμηλή που έχει μπει, το συγκεκριμένο μοντέλο. Το τελευταίο εξάμηνο πάντως έχουν μπει όλα τα μοντέλα σε προσφορά. Η πιο πρόσφατη ήταν προς το τέλος Ιουλίου.

B6A25CBE-DB68-42F8-A386-67B30F0F3762.jpeg.9a849636197f1873cd2f0791fc29d9ce.jpeg

Εάν θυμάμαι σωστά, έχουν την ίδια και @Evgenios_V @giannislazy Σε αυτό το μέγεθος και σε αυτό το ποσό, είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Το εάν θα υπάρξουν αντίστοιχες προσφορές το επόμενο διάστημα ή στην Black Friday, δεν μπορεί να στο διαβεβαιώσει κάποιος και ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...