plasTOST Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μόλις έπεσε παραγγελία για μοτέρ σούβλα της onlyfire μαζί με Stainless Steel Flavorizer Bars από Amazon Γερμανίας για Spirit II 310. Για Toro πήγαινα αλλά δεν τα έστελνε στην Δ/νση που ήθελα στην Ελλάδα. Κριτικές έχει καλές από ότι είδα. Αφήνω και τα links για όποιον θέλει να ρίξει μία ματιά. Σούβλα & Flavorizer Bars 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Θέλω μια καλή ψησταριά για δώρο. Απο ότι είδα Weber και King Broil κοιτάω. Πχ αυτή; https://www.skroutz.gr/s/17097916/Weber-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-3-Εστίες-Spirit-II-E-310-GBS-Black.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Θέλω μια καλή ψησταριά για δώρο. Απο ότι είδα Weber και King Broil κοιτάω. Πχ αυτή; https://www.skroutz.gr/s/17097916/Weber-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-3-Εστίες-Spirit-II-E-310-GBS-Black.html Πρόσθεσε στις επιλογές και τις napoleon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, plasTOST είπε Πρόσθεσε στις επιλογές και τις napoleon Ναι ειδα και τη Freestyle 425 που απο οτι γραφεται ειναι παρομοιας ποιοτητας με τη weber αλλα με καποιες εξτρα δυνατοτητες ενω τωρα παιζει στην ιδια τιμη περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theofanis88 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, plasTOST είπε Μόλις έπεσε παραγγελία για μοτέρ σούβλα της onlyfire μαζί με Stainless Steel Flavorizer Bars από Amazon Γερμανίας για Spirit II 310. Για Toro πήγαινα αλλά δεν τα έστελνε στην Δ/νση που ήθελα στην Ελλάδα. Κριτικές έχει καλές από ότι είδα. Αφήνω και τα links για όποιον θέλει να ρίξει μία ματιά. Σούβλα & Flavorizer Bars Flavorizer bars τι κερδίζεις με αυτά που παρήγγειλες σε σχέση με αυτά που έχει ήδη η ψησταριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Theofanis88 είπε Flavorizer bars τι κερδίζεις με αυτά που παρήγγειλες σε σχέση με αυτά που έχει ήδη η ψησταριά; Στο ότι δεν θα σκουριάσουν με τον καιρό. Αυτά που έχει από το εργοστάσιο είναι με επικάλυψη αλλά θέλουν (σύμφωνα με την εταιρεία) συχνό καθάρισμα σχεδόν μετά από κάθε ψήσιμο και με τον καιρό αρχίζουν να σκουριάζουν. Την έχω σχεδόν 3 χρόνια και έχει αρχίσει να έχει κάποια σημάδια σκουριάς (φυσιολογικό για την εταιρεία). Τα πήρα προληπτικά να τα έχω καβάτζα. Η τιμή τους ήταν καλή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sppoulios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις παρήγγειλα την kenton 3b από leroy. Την έχει στα 159€ (τρελή προσφορά). Θέλω να ρωτήσω, οποίον την έχει, αν μπορούμε να ψήσουμε με την μπουκάλα από κάτω στη ειδική θέση που έχει ή πρέπει σε κάθε ψήσιμο να βγαίνει έξω; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Sppoulios 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drg1974 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 6:32 ΜΜ, ilpapacha είπε «Συρταρώνει» στην υποδοχή που υπάρχει κάτω από το πλαϊνό μάτι infrared, στην πίσω μεριά. Εάν χρειάζεσαι κι άλλη φωτό, πες μου. «Βήμα» 22 https://www.napoleon.com/sites/default/files/products/Rogue-XT-Series-Assembly-Guide-May2022.pdf Έχει η 425xt? Δεν το χω βρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evaggelos1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Sppoulios είπε Μόλις παρήγγειλα την kenton 3b από leroy. Την έχει στα 159€ (τρελή προσφορά). Θέλω να ρωτήσω, οποίον την έχει, αν μπορούμε να ψήσουμε με την μπουκάλα από κάτω στη ειδική θέση που έχει ή πρέπει σε κάθε ψήσιμο να βγαίνει έξω; To 37 X 41,5 ως επιφανεια ψησιματος, δεν ειναι μικρο? Και αν την εχεις δει απο κοντα, η επιφανεια αυτη ειναι μαζι με την πλακα? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Evaggelos1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, drg1974 είπε Έχει η 425xt? Δεν το χω βρει Όλα τα μοντέλα που διαθέτουν πλαϊνό μάτι infrared έχουν λιποσυλλέκτη. Όταν έκανες την συναρμολόγηση δεν βρήκες το «βήμα» που έδειχνε πως το τοποθετείς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sppoulios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Evaggelos1 είπε To 37 X 41,5 ως επιφανεια ψησιματος, δεν ειναι μικρο? Και αν την εχεις δει απο κοντα, η επιφανεια αυτη ειναι μαζι με την πλακα? Από ότι έχω ψάξει αυτή είναι η επιφάνεια χωρίς την πλάκα. Με την πλάκα βγαίνει περίπου 60x41,5. Μπορείς να αγοράσεις και έξτρα σχάρα ώστε να είναι όλη η επιφάνεια με σχάρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Όλα τα μοντέλα που διαθέτουν πλαϊνό μάτι infrared έχουν λιποσυλλέκτη. Όταν έκανες την συναρμολόγηση δεν βρήκες το «βήμα» που έδειχνε πως το τοποθετείς; Εγώ βρήκα μόνο το δοχείο😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drg1974 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Όλα τα μοντέλα που διαθέτουν πλαϊνό μάτι infrared έχουν λιποσυλλέκτη. Όταν έκανες την συναρμολόγηση δεν βρήκες το «βήμα» που έδειχνε πως το τοποθετείς; Ειχα ζητήσει να μου την συναρμολογήσουν.Είδα ότι στο πίσω μέρος του infrared έχει ένα πορτάκι με ελατήριο αλλά δεν ανοίγει, αλλά και αν ανοίξει με κάποιο τρόπο δεν φαίνεται να μπορεί να μπει ο λιποσυλλέκτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, drg1974 είπε Ειχα ζητήσει να μου την συναρμολογήσουν.Είδα ότι στο πίσω μέρος του infrared έχει ένα πορτάκι με ελατήριο αλλά δεν ανοίγει, αλλά και αν ανοίξει με κάποιο τρόπο δεν φαίνεται να μπορεί να μπει ο λιποσυλλέκτης Καλύτερα να ανεβάσεις μια φωτό, από το πίσω μέρος που είναι η υποδοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drg1974 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, ilpapacha είπε Καλύτερα να ανεβάσεις μια φωτό, από το πίσω μέρος που είναι η υποδοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα