smav82 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Έχει προσφορά στα leroi την Kenton αν κάποιος ενδιαφέρεται Λέω να την πάρω νομίζω είναι vfm https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623 1
Theofanis88 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Πολύ καλημέρα σε όλους. Κάτοχος Weber spirit ii e310 εδώ και 3 μήνες. Ήρθε η ώρα για τον πρώτο ολικό καθαρισμό. Μπορείτε να μου πείτε τι να χρησιμοποιήσω και τι να προσέξω; Σχάρες, κάδο και μπάρες πως τα καθαρίζουμε; Επίσης το καπάκι από μέσα; Ελπίζω να μην κουράζω
ilpapacha Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Σεφταλιές, μπιφτέκια, κοκορέτσι, πανσέτες, κοτομπέικον, σουβλάκια και για ορεκτικό λουκάνικο 17 2
est Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Σεφταλιές, μπιφτέκια, κοκορέτσι, πανσέτες, κοτομπέικον, σουβλάκια και για ορεκτικό λουκάνικο Μόλις έφαγα και μου άνοιξες πάλι την όρεξη 😭
ilpapacha Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 29/7/2022 στις 3:51 ΜΜ, dantekavala είπε Καλησπέρα, Είπα να μπω στον κόσμο της ψησταριάς με υγραέριο μετά από αρκετά χρόνια στο κάρβουνο. Δε θέλω να δώσω πολλά χρήματα καθώς θα είναι entry level και θα δοκιμάσω το σπορ αν μου αρέσει. Σκοπός είναι το κλασικό ψηστήρι για 4-5 άτομα. Διαβάζοντας κριτικές, έχω καταλήξει σε δύο και θα ήθελα γνώμες από άτομα που ίσως τις έχουν. Weber Q1200 400€ + 60€ ο μετατροπέας καθώς παίρνει μια μικρή μπουκάλα μόνο + 20-30€ τραπεζάκι για να την βάλεις πάνω https://www.skroutz.gr/s/13852488/Weber-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-1-Εστία-Q1200.html Outdoorchef Leon 570 G 470€ https://www.skroutz.gr/s/11234839/Outdoorchef-Ψησταριά-Υγραερίου-με-1-Εστία-Leon-570-G.html#users-also-viewed Τα χρήματα είναι πάνω κάτω τα ίδια. Με μία εστία και οι δύο. Καμιά ιδέα; Υπάρχει και η Napoleon travelq 285, η οποία έχει 2 καυστήρες και καλύτερη εγγύηση. https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-2-Εστίες-TravelQ.html?from=catspan 4 ώρες πριν, Theofanis88 είπε Πολύ καλημέρα σε όλους. Κάτοχος Weber spirit ii e310 εδώ και 3 μήνες. Ήρθε η ώρα για τον πρώτο ολικό καθαρισμό. Μπορείτε να μου πείτε τι να χρησιμοποιήσω και τι να προσέξω; Σχάρες, κάδο και μπάρες πως τα καθαρίζουμε; Επίσης το καπάκι από μέσα; Ελπίζω να μην κουράζω Δες μια το παρακάτω https://www.weber.com/GB/en/top-bbq-tips/cleaning-and-maintenance/weber-49379.html Γενικά, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις «σκληρά» καθαριστικά. Δοκίμασε με υγρό πιάτων και ζεστό νερό. Τα «χοντρά» μπορείς να τα καθαρίσεις απλά με μια πλαστική σπάτουλα. Ο κάδος δεν πρόκειται να γίνει όπως ήταν καινούργιος. Η μαυρίλα που θα μείνει δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Για τις μαντεμένιες σχάρες/σκεύη, μπορείς να δεις τις οδηγίες που έχω στο Dropbox, όμως υπάρχουν αρκετά ακόμα άρθρα και βιντεάκια που μπορείς να δεις. 2
energy52 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 27/7/2022 στις 10:05 ΠΜ, giannisp1977 είπε Έκανα μια ερώτηση σε μαγαζί με υγραέρια. Μου είπαν μακρυά από coral prime. Τα συστήματα ασφαλείας της δεν επιτρέπουν την κατανάλωση πάνω από το 70% του περιεχομένου! Πρακτικά λοιπόν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του το 1/3 γυρίζει πίσω με την φιάλη.Το χειμώνα ακόμη περισσότερο! Σημειωτέον είχε και coral prime. Στην πράξη τι προτείνουν οι ειδικοί? Έκανα μια ερώτηση σε μαγαζί με υγραέρια. Μου είπαν μακρυά από coral prime. Τα συστήματα ασφαλείας της δεν επιτρέπουν την κατανάλωση πάνω από το 70% του περιεχομένου! Πρακτικά λοιπόν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του το 1/3 γυρίζει πίσω με την φιάλη.Το χειμώνα ακόμη περισσότερο! Σημειωτέον είχε και coral prime. Στην πράξη τι προτείνουν οι ειδικοί? Δε παιζει να ισχυει με τιποτα..δουλευω coral prime κοκκινη και βγαζει παρα πολλα ψησιματα ενω η περιπτωση να μενει ελαχιστο περιεχομενο μεσα (καμια σχεση με 30%) χωρις να αποδιδει η μπουκαλα ειναι με πολυ κρυο και με πολυωρο ψησιμο που πεφτει η πιεση κι ειναι λογικο..Εκει ειναι που η γκρι κανει τη διαφορα! Τωρα το καλοκαιρι δε μενει μεσα ουτε μισο κιλο! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 22 ώρες πριν, ilpapacha είπε Σεφταλιές, μπιφτέκια, κοκορέτσι, πανσέτες, κοτομπέικον, σουβλάκια και για ορεκτικό λουκάνικο Φαντασου τι θα εγινε με τα λιπη στην ψησταρια μετα απο τετοιο ψησιμο 😂😂😂
giannisp1977 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, energy52 είπε Δε παιζει να ισχυει με τιποτα..δουλευω coral prime κοκκινη και βγαζει παρα πολλα ψησιματα ενω η περιπτωση να μενει ελαχιστο περιεχομενο μεσα (καμια σχεση με 30%) χωρις να αποδιδει η μπουκαλα ειναι με πολυ κρυο και με πολυωρο ψησιμο που πεφτει η πιεση κι ειναι λογικο..Εκει ειναι που η γκρι κανει τη διαφορα! Τωρα το καλοκαιρι δε μενει μεσα ουτε μισο κιλο! Άρα πάμε σε prime γκρι(προπάνιο). Και χρησιμοποιούμε τον ρυθμιστή της . Με το σωληνάκι τι παίζει? Θέλει άλλη διατομή? Η Jamestown έρχεται με ρυθμιστή για μίγμα και το σωληνάκι δεν γράφει διατομή.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, giannisp1977 είπε Άρα πάμε σε prime γκρι(προπάνιο). Και χρησιμοποιούμε τον ρυθμιστή της . Με το σωληνάκι τι παίζει? Θέλει άλλη διατομή? Η Jamestown έρχεται με ρυθμιστή για μίγμα και το σωληνάκι δεν γράφει διατομή. Το σωληνακι δεν αλλαζει. Αλλαζει μονο ο ρυθμιστης.
ilpapacha Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Tomahawk, T-Bone, μπιφτέκια πρόβεια, κεμπάπ 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Φαντασου τι θα εγινε με τα λιπη στην ψησταρια μετα απο τετοιο ψησιμο 😂😂😂 Αυτή είναι η εικόνα από το αφαιρούμενο ταψί/πάτο και από τον λιποσυλλέκτη στο πλαϊνό μάτι infrared, μετά από τα 2 τελευταία ψησίματα που κάναμε. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από ilpapacha 8
ilpapacha Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Αυτή είναι η φωτό από τον λιποσυλλέκτη του κυρίως χώρου ψησίματος 3
skskre Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, ilpapacha είπε Υπάρχει κάπου κάποιο video εγκατάστασης του ή μήπως μπορείς να μου στείλεις φωτό, που & πως μπαίνει αυτό? Αν κ έχεiς άλλη ψησταριά αλλά ίσως βοηθήσει. Από τη 1η μέρα το χω στο χέρι και δεν αξιώθηκα να το βάλω... 😁😁 ROGUE 425ΧΤ έχω
ilpapacha Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, skskre είπε «Συρταρώνει» στην υποδοχή που υπάρχει κάτω από το πλαϊνό μάτι infrared, στην πίσω μεριά. Εάν χρειάζεσαι κι άλλη φωτό, πες μου. «Βήμα» 22 https://www.napoleon.com/sites/default/files/products/Rogue-XT-Series-Assembly-Guide-May2022.pdf Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από ilpapacha
skskre Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, ilpapacha είπε «Συρταρώνει» στην υποδοχή που υπάρχει κάτω από το πλαϊνό μάτι infrared, στην πίσω μεριά. Εάν χρειάζεσαι κι άλλη φωτό, πες μου. «Βήμα» 22 https://www.napoleon.com/sites/default/files/products/Rogue-XT-Series-Assembly-Guide-May2022.pdf Σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω είναι αρκετά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα