xsaviola28 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 βασικά εγώ έχω ψήσει και από τις 2 πλευρές αλλά δεν κατάλαβα κάποια ουσιαστική διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudinakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι δεν είχε δυνατή φωτιά και ίση κατανομή θερμότητας πολύ αδύναμους καυστήρες Από τη μέση και πάνω κάτι έκανε για κανένα λαχανικό ήτανε και τίποτα άλλο ψησταριά για Vegan 11 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Οι επώνυμες, τουλάχιστον, το γράφουν στο manual. Πρέπει κάπως να διαφεύγει ο αέρας που ζεσταίνεται προς τα πάνω. Εγω 2 χρονια ψηνω κανενα προβλημα στη Ναπολεον Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από gudinakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, gudinakos είπε 21 ώρες πριν, gudinakos είπε 21 ώρες πριν, gudinakos είπε Ναι δεν είχε δυνατή φωτιά και ίση κατανομή θερμότητας πολύ αδύναμους καυστήρες Από τη μέση και πάνω κάτι έκανε για κανένα λαχανικό ήτανε και τίποτα άλλο ψησταριά για Vegan Εγω 2 χρονια ψηνω κανενα προβλημα στη Ναπολεον Όλα αυτά που όλα αυτά που περιγράφεις και σε ανάγκασαν να χρησιμοποιήσεις μεμβράνες συμβαίνουν σε Ναπολέων ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Στις 11/6/2022 στις 10:24 ΜΜ, Deu164 είπε Την πήρα προχθές και τη συναρμολόγησα σήμερα που βρήκα χρόνο. Δυνατή είναι δεν το περίμενα τόσο! Στο πρώτο άναμμα για να τη δοκιμάσω και να κάψει κάνα 20λεπτό σε 10 λεπτά έφτασε 370c και χρειάστηκε άλλα 10 για σχεδόν 400c Την πήρα και εγώ. Μέχρι 350 πήγε η δικιά μου με γκρι μπουκάλα προπανίου Coral 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deu164 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εγώ προπανίου ήθελα να πάρω την ασήμι πετρογαζ 13kg από ότι είχα υπολογίσει χωράει από κάτω για αποθήκευση αλλά δε βρήκα τον ανάλογο ρυθμιστή για προπάνιο σε 3-4 καταστήματα που πουλάνε φιάλες εδώ τριγύρω και τελικά πήρα τη 10kg μπλε πετρογαζ μείγμα Όταν πήγα στο LM είχε μόνο ένα ρυθμιστή τον ποιο φθηνό αν και τον αγόρασα δε μου έκανε για εμπιστοσύνης λόγο ότι είναι made in china, δεν τον χρησιμοποίησα τον άφησα στην άκρη για spare. Στο κατάστημα που πήρα τη φιάλη επιστρέφοντας πήρα και έναν made in Italy της Reca Spoiler Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από Deu164 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudinakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Όλα αυτά που όλα αυτά που περιγράφεις και σε ανάγκασαν να χρησιμοποιήσεις μεμβράνες συμβαίνουν σε Ναπολέων ; Όλα αυτά που περιγράφω συμβαίνουν σε αυτή με την Ναπολέων δεν έχω κανένα πρόβλημα ψήνω τα πάντα και δεν έχω χρησιμοποιήσει στην Ναπολέων ποτέ μεμβράνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, paposgsxr είπε Το θερμόμετρο μου δεν έχει γράψει ποτέ πάνω από 220 βαθμούς, οπότε είμαι safe πως προς την αντοχή και την υγιεινή των μεμβρανών που είναι οι 250+ βαθμοί Το προβλημα δεν εχει να κάνει με το θέμα της θερμοκρασίας στον περιβαλλον χώρο που μετράει το θερμομετρο της ψησταριας (το οποιο μπορεί και να μην μετράει ακριβώς) αλλά στα σημεία επαφης δλδ την σχάρα (οπου συσσωρέυετε η θερμοκρασια)...οπότε αν έχεις 220 στην ψηασταιά λογικά στην σχάρα ειναι κατα πολύ μεγαλύτερη η θερμοκρασία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deu164 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιας και το topic έχει περάσει τις 900 σελίδες και δεν ξέρω αν έχει γραφτεί παλιότερα μετά από 5-6 ψησίματα (λουκάνικα, μπριζόλες, σουβλάκια μαριναρισμένα και όχι μπιφτέκια, κεμπάπ) σήμερα δοκίμασα να της κάνω τον πρώτο καθαρισμό να δω πόσο εύκολα η δύσκολα καθαρίζει. Για τις εμαγιέ σχάρες και προφυλακτήρες των καυστήρων χρησιμοποίησα ένα μπρούτζινο συρμάτινο σφουγγάρι και ένα καθαριστικό για φούρνους από το supermarket Αρχικά τα έβαλα όλα μέσα σε μια λεκάνη τα ψέκασα με το καθαριστικό και μετά από 5-10 λεπτά πριν στεγνώσει τη γέμισα με νερό να τα καλύψει και τα μούλιασα για άλλη μισή ώρα. Τελος τα έτριψα με το συρμάτινο σφουγγάρι και έγιναν σαν καινούρια σαν να μη τα είχα χρησιμοποιήσει ποτέ . Η συρμάτινη επένδυση του σφουγγαριού είναι αρκετά μαλακή φθείρεται εύκολα max να αντέχει για 2 πλυσίματα (φθηνά είναι 0,90eu τα 2), το απορρυπαντικό αν και αραιωμένο ήταν σαν λιπαντικό πάνω στο καθαρό εμαγιέ μάγκωνε μόνο στα καμένα λίπη. Δεν προκάλεσε καμία φθορά ούτε καν θάμπωσε το φινίρισμα. Εννοείτε μετά καλό ξέπλυμα πλύσιμο με απορρυπαντικό πιάτων και κάψιμο στο max Εσωτερικά στο πλαίσιο / φούρνο δεν έκανα πολλά μόνο ένα καθάρισμα με πλαστική σπάτουλα και σκούπισμα με χαρτί να καθαρίσει τα χοντρά. Spoiler Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Deu164 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Deu164 είπε ...... Τελος τα έτριψα με το συρμάτινο σφουγγάρι και έγιναν σαν καινούρια σαν να μη τα είχα χρησιμοποιήσει ποτέ . Η συρμάτινη επένδυση του σφουγγαριού είναι αρκετά μαλακή φθείρεται εύκολα max να αντέχει για 2 πλυσίματα (φθηνά είναι 0,90eu τα 2) ...... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κάθε πολυχρησιμοποιημένο σφουγγαράκι και βιτέξ που αποσύρεται από την κουζίνα, θα καθαρίσει μια φορά την ψησταριά και μετά θα πεταχτεί. Κανόνας 🤭. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deu164 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό ναι αλλά τέτοιου τύπου σφουγγάρια δεν είναι από τα συνηθισμένα για την κουζίνα οπότε πήρα μερικά και για την ψησταριά https://www.skroutz.gr/s/30172557/Viosarp-Σετ-Συρμάτινα-Σφουγγάρια-Κουζίνας-4τμχ.html Σταματήσαμε για κάποια ψώνια... Μπήκα στο κρεοπωλείο και έφυγα και με 3 μοσχαρίσιες τέρατα σχεδόν στα 5kg και οι 3 πως ψήνονται αυτά τα θηρία? κανένα tip? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Deu164 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Σχετικά με το πλαϊνό μάτι υπερύρθων της Ναπολεον, να πω ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με τη "θωράκιση" που κάνει στο κρέας, όμως τις τελευταίες φορές που έχω ψήσει κάνα τιμπόουν ή κάνα ριμπάη, πραγματικά παίρνει φωτιά, συν το γεγονός ότι στάζει το λίπος από κάτω στο πλακάκι. Εννοείται τον καυστήρα τον έχω στο φουλ και τη σχάρα στην πάνω θέση. Κάτι δεν κάνω καλά μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikodemus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα μερακλήδες, μπήκα κι εγώ στο club με μια Napoleon Freestyle 365. Θα σας ενημερώσω σχετικά με την πορεία της συμβίωσης που θα έχουμε! Καλά ψησίματα! https://photos.app.goo.gl/ibVNaH6io5tNJCNY6 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, nikodemus είπε Καλησπέρα μερακλήδες, μπήκα κι εγώ στο club με μια Napoleon Freestyle 365. Θα σας ενημερώσω σχετικά με την πορεία της συμβίωσης που θα έχουμε! Καλά ψησίματα! https://photos.app.goo.gl/ibVNaH6io5tNJCNY6 Καλά ψησίματα με υγεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikodemus είπε Καλησπέρα μερακλήδες, μπήκα κι εγώ στο club με μια Napoleon Freestyle 365. Θα σας ενημερώσω σχετικά με την πορεία της συμβίωσης που θα έχουμε! Καλά ψησίματα! https://photos.app.goo.gl/ibVNaH6io5tNJCNY6 Καλορίζικη και καλά ψησίματα! 5 ώρες πριν, Deu164 είπε Μιας και το topic έχει περάσει τις 900 σελίδες και δεν ξέρω αν έχει γραφτεί παλιότερα μετά από 5-6 ψησίματα (λουκάνικα, μπριζόλες, σουβλάκια μαριναρισμένα και όχι μπιφτέκια, κεμπάπ) σήμερα δοκίμασα να της κάνω τον πρώτο καθαρισμό να δω πόσο εύκολα η δύσκολα καθαρίζει. Για τις εμαγιέ σχάρες και προφυλακτήρες των καυστήρων χρησιμοποίησα ένα μπρούτζινο συρμάτινο σφουγγάρι και ένα καθαριστικό για φούρνους από το supermarket Αρχικά τα έβαλα όλα μέσα σε μια λεκάνη τα ψέκασα με το καθαριστικό και μετά από 5-10 λεπτά πριν στεγνώσει τη γέμισα με νερό να τα καλύψει και τα μούλιασα για άλλη μισή ώρα. Τελος τα έτριψα με το συρμάτινο σφουγγάρι και έγιναν σαν καινούρια σαν να μη τα είχα χρησιμοποιήσει ποτέ . Η συρμάτινη επένδυση του σφουγγαριού είναι αρκετά μαλακή φθείρεται εύκολα max να αντέχει για 2 πλυσίματα (φθηνά είναι 0,90eu τα 2), το απορρυπαντικό αν και αραιωμένο ήταν σαν λιπαντικό πάνω στο καθαρό εμαγιέ μάγκωνε μόνο στα καμένα λίπη. Δεν προκάλεσε καμία φθορά ούτε καν θάμπωσε το φινίρισμα. Εννοείτε μετά καλό ξέπλυμα πλύσιμο με απορρυπαντικό πιάτων και κάψιμο στο max Εσωτερικά στο πλαίσιο / φούρνο δεν έκανα πολλά μόνο ένα καθάρισμα με πλαστική σπάτουλα και σκούπισμα με χαρτί να καθαρίσει τα χοντρά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν γνωρίζω ποιο καθαριστικό χρησιμοποίησες, όμως καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς χημικά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις υγρό πιάτων. 3 ώρες πριν, Deu164 είπε Αυτό ναι αλλά τέτοιου τύπου σφουγγάρια δεν είναι από τα συνηθισμένα για την κουζίνα οπότε πήρα μερικά και για την ψησταριά https://www.skroutz.gr/s/30172557/Viosarp-Σετ-Συρμάτινα-Σφουγγάρια-Κουζίνας-4τμχ.html Σταματήσαμε για κάποια ψώνια... Μπήκα στο κρεοπωλείο και έφυγα και με 3 μοσχαρίσιες τέρατα σχεδόν στα 5kg και οι 3 πως ψήνονται αυτά τα θηρία? κανένα tip? Καλύτερα πήγαινε με reverse sear. Πρώτα έμμεσο ψήσιμο και στο τέλος άμεσο. 3 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε Σχετικά με το πλαϊνό μάτι υπερύρθων της Ναπολεον, να πω ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με τη "θωράκιση" που κάνει στο κρέας, όμως τις τελευταίες φορές που έχω ψήσει κάνα τιμπόουν ή κάνα ριμπάη, πραγματικά παίρνει φωτιά, συν το γεγονός ότι στάζει το λίπος από κάτω στο πλακάκι. Εννοείται τον καυστήρα τον έχω στο φουλ και τη σχάρα στην πάνω θέση. Κάτι δεν κάνω καλά μου φαίνεται... Εάν δεις βιντεάκια και στο YouTube, η φωτιά που αναφέρεις είναι σύνηθες φαινόμενο στα λιπαρά κρέατα Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Δεν έχει στάξει ποτέ λίπος κάτω από την ψησταριά. Μήπως έχει φύγει από την θέση του το συρταράκι λιποσυλλέκτης που έχει; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από ilpapacha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Εχει κανεις αποψη για την πιο ακριβη bormann zenith BBQ5500? Παρ' ολο που στο skroutz αναφερει μαντεμενια σχαρα, στην πραγματικοτητα ειναι ανοξειδωτη και με δεδομενο την τιμη και αυτα που δινει (διπλο καπακι, 2 εξωτ εστιες, ανοξειδωτοι φλογοκρυπτες) μου φαινεται καλη αγορα. Με αλλα 60 ευρω βαζω και την σουβλα και με κατω απο 800 εχω τα παντα. Και ανταλλακτικα 99% χωρις προβλημα για τα επομενα χρονια. Το θεμα ειναι αν θα ανεβαζει σωστα θερμοκρασια και το ποσο καλο ανοξειδωτο ειναι αυτο, ποσο χοντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα