SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, Deu164 είπε Είναι λείες όπως το εσωτερικό του φούρνου όχι γυαλιστερές αλλά ούτε και ματ κάτι ενδιάμεσο σαν satin θα το χαρακτήριζα Τοτε μην περιμενεις να ειναι αντικολλητικες. Μπορεις να δοκιμασεις να τις λαδωνεις πριν ψησεις ή να ψεκαζεις με αντικολλητικο σπρευ. Στα συν οτι εχεις ευκολο καθαρισμα με νερο και σαπουνακι. 28 λεπτά πριν, gvio είπε Καλημερα σε ολους. Η βουρτσα Lodge SCRBRSH παιζει σε εξαιαρετικη τιμή στο Media Markt. must have αν εχεις το σχαροτηγανο. Σε φλατ τηγανι ειναι περιττή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deu164 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Αυτό αξίζει? https://www.skroutz.gr/s/26345158/Napoleon-62002-Βούρτσα-Καθαρισμού-για-Barbeque.html Abrasive Scrubber Napoleon, το απαραίτητο εργαλείο για την συντήρηση κάθε ψησταριάς που διαθέτει μαντεμένιες σχάρες με επισμάλτωση πορσελάνης. Διατηρήστε την αρχική λάμψη της σχάρας σας ότι και αν έχετε ψήσει με το σφουγγάρι καθαρισμού με λαβή Abrasive Scrubber Napoleon χωρίς τον φόβο να φθαρεί το φινίρισμα. Η ειδικά σχεδιασμένη λαβή του προσφέρει άνετο κράτημα και παράλληλα έξτρα βοήθεια για τα πραγματικά σκληρά σημεία. Χαρακτηριστικά: Με άνετη λαβή. Κατάλληλο για μαντεμένιες σχάρες ψησίματος με επισμάλτωση πορσελάνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Επιβεβαιωνω σε weber genesis 310. Δεν εχω κανει βεβαια δοκιμη για το ποσο χαμηλα φτανει ετσι. 3 ώρες πριν, zanskou είπε Το δοκιμασα κι εγω το κολπάκι τις προάλλες με αρνίσια παϊδάκια. εξαιρετική η ιδέα για να ελαχιστοποιηση των αναφλέξεων Οπότε λογικά μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες ή σχεδόν σε όλες τις ψησταριές 2 ώρες πριν, Deu164 είπε Αυτό αξίζει? https://www.skroutz.gr/s/26345158/Napoleon-62002-Βούρτσα-Καθαρισμού-για-Barbeque.html Abrasive Scrubber Napoleon, το απαραίτητο εργαλείο για την συντήρηση κάθε ψησταριάς που διαθέτει μαντεμένιες σχάρες με επισμάλτωση πορσελάνης. Διατηρήστε την αρχική λάμψη της σχάρας σας ότι και αν έχετε ψήσει με το σφουγγάρι καθαρισμού με λαβή Abrasive Scrubber Napoleon χωρίς τον φόβο να φθαρεί το φινίρισμα. Η ειδικά σχεδιασμένη λαβή του προσφέρει άνετο κράτημα και παράλληλα έξτρα βοήθεια για τα πραγματικά σκληρά σημεία. Χαρακτηριστικά: Με άνετη λαβή. Κατάλληλο για μαντεμένιες σχάρες ψησίματος με επισμάλτωση πορσελάνης. Το έχει πάρει και το χρησιμοποιεί ένας κουμπάρος μου σε μαντεμένιες σχάρες. Είναι αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/6/2022 στις 5:08 ΜΜ, est είπε Η πέτρα είναι πολύ καλής ποιότητας για την τιμή της. Συνήθως φέρνουν και τη στρογγυλή και την παραλληλόγραμμη, με την πρώτη να προτιμάται μάλλον και να εξαντλείται πιο γρήγορα. Πάντως είναι του ίδιου ακριβώς εμβαδού. Αν αποφασίσεις να πάρεις και βρεις και τις δύο διαθέσιμες, δες ποια σε εξυπηρετεί ανάλογα και με την επιφάνεια ψησίματος σου. Εγω πάντως που εχω την πετρα την παραλληλογραμη δεν ειμαι καθολου ευχαριστημένος σε ψησιμο σε οικιακο φουρνο. Ψηνω την ζυμη μονο με σαλτσα για 5 λεπτα με τον φουρνο τερματισμενο στους 270 και μετα αλλα περιπου πεντε λεπτα αφου βαλω τα αλαντικα, τυρι, μανιταρια πιπερια. Στην περιπτωση της πετρας με προθερμανση 45 λεπτα στον φουρνο, η ζυμη δεν ψηνεται απο κατω, σε αντιθεση με το να την βαλω απο πριν στο ταψακι (αυτα τα fest τα αλυμινενια) που στα 5 λεπτα εχει ροδισει απο κατω και στα υπολοιπα 5 γινεται σχεδον καφε και τραγανη. Πιστευω πως η συγκεκριμενη εχει χαμηλη ικανοτητα να αποθηκευσει και να μεταδωσει θερμοτητα λογω μικρης πυκνοτητας και ποιοτητας. Εχω δοκιμασει και ψησιμο σε 10 χιλιοστα ανοξειδωτη πλακα AISI 304 οπου εκει καταλαβαινεις την διαφορα αφου το πρωτο πενταλεπτο γινεται κατω απο 2 λεπτα για το ιδιο αποτελεσμα. Δεν βολευει ομως γιατι ειναι ασηκωτη και προτιμώ την απλη μεδοδο με το ταψακι που δεν χρειαζεται να προθερμανω καμμια πλακα για 30+ λεπτα. Και για να παω στο θεμα που με καιει... παρακολουθουσα την τιμη της napoleon 525 στα 930 και δεν την πηρα γιατι ακομα ψαχνομουν σχετικα... Τωρα εχει 1099 και δεν βλεπω να βγαινει καμμια προσφορα στο καλοκαιρι με αποτελεσμα να σκεφτομαι και προς CAMPINGAZ ή και σε φτηνοτερη με περισσοτερα παρελκομενα (σουβλα και πλακα). Ειμαστε οικογ. με 4 (2 αγορια) και πιστευω οτι με αεριο θα ψηνω 6-10 φορες ανα μηνα (συνηθως Burger, 5-6 μπριζολες, κοτοπουλο σουβλας) και με το αεριο θα παμε και σε τιποτα αρνισιο σε μικρες ποσοτητες. Τωρα με καρβουνο ψηνω 1 καθε 45 μερες αλλα βαζω 5-6 κιλα κρεας και ερχονται και συγγενεις. Και λεω τωρα... Αναμονη για NAPOLEON ισως και 2-3 μηνες (και αν πεσει) και αγορα των παρελκομενων σταδιακα ή αγορα τωρα καποιας στα ~500-600 με ολα τα παρελκομενα μαζι? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από johnniek13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Εγω πάντως που εχω την πετρα την παραλληλογραμη δεν ειμαι καθολου ευχαριστημένος σε ψησιμο σε οικιακο φουρνο. Ψηνω την ζυμη μονο με σαλτσα για 5 λεπτα με τον φουρνο τερματισμενο στους 270 και μετα αλλα περιπου πεντε λεπτα αφου βαλω τα αλαντικα, τυρι, μανιταρια πιπερια. Στην περιπτωση της πετρας με προθερμανση 45 λεπτα στον φουρνο, η ζυμη δεν ψηνεται απο κατω, σε αντιθεση με το να την βαλω απο πριν στο ταψακι (αυτα τα fest τα αλυμινενια) που στα 5 λεπτα εχει ροδισει απο κατω και στα υπολοιπα 5 γινεται σχεδον καφε και τραγανη. Πιστευω πως η συγκεκριμενη εχει χαμηλη ικανοτητα να αποθηκευσει και να μεταδωσει θερμοτητα λογω μικρης πυκνοτητας και ποιοτητας. Εχω δοκιμασει και ψησιμο σε 10 χιλιοστα ανοξειδωτη πλακα AISI 304 οπου εκει καταλαβαινεις την διαφορα αφου το πρωτο πενταλεπτο γινεται κατω απο 2 λεπτα για το ιδιο αποτελεσμα. Δεν βολευει ομως γιατι ειναι ασηκωτη και προτιμώ την απλη μεδοδο με το ταψακι που δεν χρειαζεται να προθερμανω καμμια πλακα για 30+ λεπτα. Και για να παω στο θεμα που με καιει... παρακολουθουσα την τιμη της napoleon 525 στα 930 και δεν την πηρα γιατι ακομα ψαχνομουν σχετικα... Τωρα εχει 1099 και δεν βλεπω να βγαινει καμμια προσφορα στο καλοκαιρι με αποτελεσμα να σκεφτομαι και προς CAMPINGAZ ή και σε φτηνοτερη με περισσοτερα παρελκομενα (σουβλα και πλακα). Ειμαστε οικογ. με 4 (2 αγορια) και πιστευω οτι με αεριο θα ψηνω 6-10 φορες ανα μηνα (συνηθως Burger, 5-6 μπριζολες, κοτοπουλο σουβλας) και με το αεριο θα παμε και σε τιποτα αρνισιο σε μικρες ποσοτητες. Τωρα με καρβουνο ψηνω 1 καθε 45 μερες αλλα βαζω 5-6 κιλα κρεας και ερχονται και συγγενεις. Και λεω τωρα... Αναμονη για NAPOLEON ισως και 2-3 μηνες (και αν πεσει) και αγορα των παρελκομενων σταδιακα ή αγορα τωρα καποιας στα ~500-600 με ολα τα παρελκομενα μαζι? Το κακό με τις πέτρες είναι πως απαιτείται μεγάλος χρόνος προθέρμανσης για να αποδώσουν πολύ καλά στη συνέχεια. Όσο για τη συγκεκριμένη πέτρα που κάποιες άλλες του εμπορίου σε αυτή την τιμή, είναι μπροστά της σαν πιατέλες, τα χαρακτηριστικά που ανέφερες δείχνουν ακριβώς την ποιότητα και τη μεγάλη θερμοχωρητικότητα της. Εννοείται ότι αν πρόκειται για μια μόνο πίτσα, όχι μόνο σε οποιοδήποτε ταψί αλλά ακόμα και σε μια λαδόκολλα στη σχάρα του φούρνου θα ψηθεί πιο καλά από μια που ψήθηκε σε πέτρα που δεν είχε προθερμανθεί σωστά. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από est Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, gvio είπε Καλημερα σε ολους. Η βουρτσα Lodge SCRBRSH παιζει σε εξαιαρετικη τιμή στο Media Markt. https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/skeui-ergaleia-mageirikis/aksesouar-kouzinas/lodge-vourtsa-psistarias-scrbrsh_3228347?gclid=CjwKCAjwqauVBhBGEiwAXOepkYMe49bOuuJZgFMm2NbB2rcVUBifS9CxvZGePbrm5dTKDuuWnYBYZRoCdxcQAvD_BwE Ακομα καλυτερη τιμή απο Πλαισιο 1 ώρα πριν, johnniek13 είπε Αναμονη για NAPOLEON ισως και 2-3 μηνες (και αν πεσει) και αγορα των παρελκομενων σταδιακα ή αγορα τωρα καποιας στα ~500-600 με ολα τα παρελκομενα μαζι? Δεν ξερω αν θα πέσει γιατι πλέον η αγορά σε ολους τους τομείς ειναι οτι να ναι...αλλά Αν μπορεις να δώσεις κοντά στο 1000Ε για ψησταριά, τότε περίμενε να πάρεις αυτό που θέλεις...τα 100Ε δεν θα κανουν την διαφορά... Εχοντας την 525 και εχοντας στο παρελθον noname (χωρις να θεωρώ τις camping gas no name μην παρεξηγηθώ) μπορώ να σου πω οτι ειναι η μέρα με την νύχτα σε ολους τους τομείς...βεβαια η μερα με την νυχτα και στην τιμή... ΑΝ ημουν εσυ θα κοιταζα να φέρω απο Γερμανια καμια ευκαιρία (οπως εκανα δλδ εγω) γιατι η Ελλάδα στις τιμές, λογω περιορισμένης αγοράς και ΦΠΑ, ειναι οτι να ναι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, johnniek13 είπε Εγω πάντως που εχω την πετρα την παραλληλογραμη δεν ειμαι καθολου ευχαριστημένος σε ψησιμο σε οικιακο φουρνο. Ψηνω την ζυμη μονο με σαλτσα για 5 λεπτα με τον φουρνο τερματισμενο στους 270 και μετα αλλα περιπου πεντε λεπτα αφου βαλω τα αλαντικα, τυρι, μανιταρια πιπερια. Στην περιπτωση της πετρας με προθερμανση 45 λεπτα στον φουρνο, η ζυμη δεν ψηνεται απο κατω, σε αντιθεση με το να την βαλω απο πριν στο ταψακι (αυτα τα fest τα αλυμινενια) που στα 5 λεπτα εχει ροδισει απο κατω και στα υπολοιπα 5 γινεται σχεδον καφε και τραγανη. Πιστευω πως η συγκεκριμενη εχει χαμηλη ικανοτητα να αποθηκευσει και να μεταδωσει θερμοτητα λογω μικρης πυκνοτητας και ποιοτητας. Εχω δοκιμασει και ψησιμο σε 10 χιλιοστα ανοξειδωτη πλακα AISI 304 οπου εκει καταλαβαινεις την διαφορα αφου το πρωτο πενταλεπτο γινεται κατω απο 2 λεπτα για το ιδιο αποτελεσμα. Δεν βολευει ομως γιατι ειναι ασηκωτη και προτιμώ την απλη μεδοδο με το ταψακι που δεν χρειαζεται να προθερμανω καμμια πλακα για 30+ λεπτα. Και για να παω στο θεμα που με καιει... παρακολουθουσα την τιμη της napoleon 525 στα 930 και δεν την πηρα γιατι ακομα ψαχνομουν σχετικα... Τωρα εχει 1099 και δεν βλεπω να βγαινει καμμια προσφορα στο καλοκαιρι με αποτελεσμα να σκεφτομαι και προς CAMPINGAZ ή και σε φτηνοτερη με περισσοτερα παρελκομενα (σουβλα και πλακα). Ειμαστε οικογ. με 4 (2 αγορια) και πιστευω οτι με αεριο θα ψηνω 6-10 φορες ανα μηνα (συνηθως Burger, 5-6 μπριζολες, κοτοπουλο σουβλας) και με το αεριο θα παμε και σε τιποτα αρνισιο σε μικρες ποσοτητες. Τωρα με καρβουνο ψηνω 1 καθε 45 μερες αλλα βαζω 5-6 κιλα κρεας και ερχονται και συγγενεις. Και λεω τωρα... Αναμονη για NAPOLEON ισως και 2-3 μηνες (και αν πεσει) και αγορα των παρελκομενων σταδιακα ή αγορα τωρα καποιας στα ~500-600 με ολα τα παρελκομενα μαζι? Για την πέτρα ψησίματος, δες μία ένα παλαιότερο ποστ Για την ψησταριά, δεν γνωρίζω εάν θα βάλει κάποια προσφορά η Napoleon στο επόμενο διάστημα, όμως είναι προτιμότερο να πάρεις κάτι ποιοτικό και έπειτα να πάρεις τα αξεσουάρ που θέλεις σταδιακά, όπως αναφέρεις. Υπάρχει ακόμα διαθέσιμη στο car.gr και η Rogue 625 XT https://www.car.gr/xyma/view/322629087-napoleon-psistaria-ygraerioy-mantemenia-sxara-me-5-esties-kai-plaino-mati-rogue-625-xt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Στις 13/6/2022 στις 11:17 ΜΜ, katbo είπε To lidl εχει βάλει σε προσφορά κάποια ψιλολόγια για bbq αν ενδιαφέρεται κανείς: https://www.lidl-hellas.gr/el/fyladia/16-06-lidl-non-food/view/wishlist/page/6 Την πέτρα ψησίματος με τα 9€ την έχει δοκιμάσει κανείς; ευχαριστώ για το τιπ προσωπικα τσιμπησα 2 σχαρες, μια για τα ψαρια (που εχει 2 τεμαχια μεσα) και μια για burgers στα 15.98 φαινονται εξαιρετικα ποιοτικες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, Evgenios_V είπε https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/skeui-ergaleia-mageirikis/aksesouar-kouzinas/lodge-vourtsa-psistarias-scrbrsh_3228347?gclid=CjwKCAjwqauVBhBGEiwAXOepkYMe49bOuuJZgFMm2NbB2rcVUBifS9CxvZGePbrm5dTKDuuWnYBYZRoCdxcQAvD_BwE Ακομα καλυτερη τιμή απο Πλαισιο Δεν ξερω αν θα πέσει γιατι πλέον η αγορά σε ολους τους τομείς ειναι οτι να ναι...αλλά Αν μπορεις να δώσεις κοντά στο 1000Ε για ψησταριά, τότε περίμενε να πάρεις αυτό που θέλεις...τα 100Ε δεν θα κανουν την διαφορά... Εχοντας την 525 και εχοντας στο παρελθον noname (χωρις να θεωρώ τις camping gas no name μην παρεξηγηθώ) μπορώ να σου πω οτι ειναι η μέρα με την νύχτα σε ολους τους τομείς...βεβαια η μερα με την νυχτα και στην τιμή... ΑΝ ημουν εσυ θα κοιταζα να φέρω απο Γερμανια καμια ευκαιρία (οπως εκανα δλδ εγω) γιατι η Ελλάδα στις τιμές, λογω περιορισμένης αγοράς και ΦΠΑ, ειναι οτι να ναι... Εγω βλεπω Γερμανια, ακριβοτερα απο την Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, johnniek13 είπε Εγω βλεπω Γερμανια, ακριβοτερα απο την Ελλαδα. Keep looking...βγαίνουν κατα καιρούς δυνατες προσφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, johnniek13 είπε Εγω πάντως που εχω την πετρα την παραλληλογραμη δεν ειμαι καθολου ευχαριστημένος σε ψησιμο σε οικιακο φουρνο. Ψηνω την ζυμη μονο με σαλτσα για 5 λεπτα με τον φουρνο τερματισμενο στους 270 και μετα αλλα περιπου πεντε λεπτα αφου βαλω τα αλαντικα, τυρι, μανιταρια πιπερια. Στην περιπτωση της πετρας με προθερμανση 45 λεπτα στον φουρνο, η ζυμη δεν ψηνεται απο κατω, σε αντιθεση με το να την βαλω απο πριν στο ταψακι (αυτα τα fest τα αλυμινενια) που στα 5 λεπτα εχει ροδισει απο κατω και στα υπολοιπα 5 γινεται σχεδον καφε και τραγανη. Πιστευω πως η συγκεκριμενη εχει χαμηλη ικανοτητα να αποθηκευσει και να μεταδωσει θερμοτητα λογω μικρης πυκνοτητας και ποιοτητας. Εχω δοκιμασει και ψησιμο σε 10 χιλιοστα ανοξειδωτη πλακα AISI 304 οπου εκει καταλαβαινεις την διαφορα αφου το πρωτο πενταλεπτο γινεται κατω απο 2 λεπτα για το ιδιο αποτελεσμα. Δεν βολευει ομως γιατι ειναι ασηκωτη και προτιμώ την απλη μεδοδο με το ταψακι που δεν χρειαζεται να προθερμανω καμμια πλακα για 30+ λεπτα. Και για να παω στο θεμα που με καιει... παρακολουθουσα την τιμη της napoleon 525 στα 930 και δεν την πηρα γιατι ακομα ψαχνομουν σχετικα... Τωρα εχει 1099 και δεν βλεπω να βγαινει καμμια προσφορα στο καλοκαιρι με αποτελεσμα να σκεφτομαι και προς CAMPINGAZ ή και σε φτηνοτερη με περισσοτερα παρελκομενα (σουβλα και πλακα). Ειμαστε οικογ. με 4 (2 αγορια) και πιστευω οτι με αεριο θα ψηνω 6-10 φορες ανα μηνα (συνηθως Burger, 5-6 μπριζολες, κοτοπουλο σουβλας) και με το αεριο θα παμε και σε τιποτα αρνισιο σε μικρες ποσοτητες. Τωρα με καρβουνο ψηνω 1 καθε 45 μερες αλλα βαζω 5-6 κιλα κρεας και ερχονται και συγγενεις. Και λεω τωρα... Αναμονη για NAPOLEON ισως και 2-3 μηνες (και αν πεσει) και αγορα των παρελκομενων σταδιακα ή αγορα τωρα καποιας στα ~500-600 με ολα τα παρελκομενα μαζι? Παντως και εγω οικογενεια με 2 αγορια (11 και 14) αλλα φαγανα ειναι του κρεατος πολυ σε χοιρινες πχ θελουμε τουλαχιστον 12 μπριζολες την φορα , με την 425 μια χαρα βολευομαστε, δεν ειναι οτι δεν φτανει σαν επιφανεια η πιο μικρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) σήμερα είπα να αλλάξω κι εγώ τις μπουκάλες σε prime (από απλές που χρησιμοποιούσα όλα τα χρόνια). Πάω λοιπόν βενζινάδικο, (αφού πρώτα πήρα 35 τηλέφωνα για να βρω ρυθμιστή) και αφού αφήνω τις παλιές, πάω να πληρώσω όσο μου μεταφέρει ο τύπος τις καινούργιες στο αυτοκίνητο. Όταν έφτασα όμως σπίτι προς έκπληξή μου, είδα ότι μου είχε βάλει τις γκρι φιάλες (προπανιο-επαγγελματικές) αντί τις κόκκινες γιατί προφανώς δεν είχε άλλες. Με τον ρυθμιστή τι γίνεται τώρα ; ανάβουμε ή θα μπούμε σε τροχιά ; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από zanskou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, zanskou είπε σήμερα είπα να αλλάξω κι εγώ τις μπουκάλες σε prime (από απλές που χρησιμοποιούσα όλα τα χρόνια). Πάω λοιπόν βενζινάδικο, (αφού πρώτα πήρα 35 τηλέφωνα για να βρω ρυθμιστή) και αφού αφήνω τις παλιές, πάω να πληρώσω όσο μου μεταφέρει ο τύπος τις καινούργιες στο αυτοκίνητο. Όταν έφτασα όμως σπίτι προς έκπληξή μου, είδα ότι μου είχε βάλει τις γκρι φιάλες (προπανιο-επαγγελματικές) αντί τις κόκκινες γιατί προφανώς δεν είχε άλλες. Με τον ρυθμιστή τι γίνεται τώρα ; ανάβουμε ή θα μπούμε σε τροχιά ; Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα να χρησιμοποιήσεις τον ρυθμιστή με τα 30mbar. Ίσως να μην έχουν σε απόθεμα αυτόν στα 37mbar, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Κάνε ένα τηλέφωνο ή πέρασε από το βενζινάδικο που τον πήρες και ενημέρωσέ τους ότι θα πρέπει να στον αλλάξουν με αυτόν που είναι για προπάνιο, μόλις είναι διαθέσιμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Καμμια αποψη για broil king crown classic 480 και σε συγκριση με rogue 525? https://www.skroutz.gr/s/35872737/Broil-King-Ψησταριά-Υγραερίου-Crown-480-με-4-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι.html?from=index_recently_viewed Αυτη την στιγμη ειναι στα 908 = 190 ευρω κατω απο rogue και με την σουβλα και με πλαινο ματι και οπισθιο καυστηρα κλασικο. δηλαδη με τους 4 κατω και τον οπισθιο βγαζει περισσοτερα kw απο την rogue και εχει 15% μικροτερη επιφανεια ψησιματος με δεδομενο οτι η rogue προκειται να παει κατω (αν παει ποτε) μεχρι 900 ευρω το πολυ, βλεπεται κατι συγκεκριμενο που δεν κανει την Broil VFM? ποιοτικα κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, ilpapacha είπε Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα να χρησιμοποιήσεις τον ρυθμιστή με τα 30mbar. Ίσως να μην έχουν σε απόθεμα αυτόν στα 37mbar, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Κάνε ένα τηλέφωνο ή πέρασε από το βενζινάδικο που τον πήρες και ενημέρωσέ τους ότι θα πρέπει να στον αλλάξουν με αυτόν που είναι για προπάνιο, μόλις είναι διαθέσιμος. το θέμα είναι ότι από αλλού πήρα το ρυθμιστή και από αλλού τις φιάλες. τεσπα, δεν πειράζει. έκανα ένα ψήσιμο και όλα καλά. έχω την εντύπωση πως απλά η θερμοκρασία ανέβαινε κάπως πιο αργά από πριν, κάτι που ίσως οφείλεται στον ρυθμιστή. Θα τον κρατήσω προς το παρόν και όταν έρθει η ώρα θα τις αλλάξω με κόκκινες αφού πρώτα τις τσεκάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα