Theofanis88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Επειδή έχω εικονα μόνο από απλές φιάλες αν γίνει αλλαγή σε coral prime ποια είναι ακριβώς διαδικασία για ν’ αλλαχτεί ο ρυθμιστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Theofanis88 είπε Επειδή έχω εικονα μόνο από απλές φιάλες αν γίνει αλλαγή σε coral prime ποια είναι ακριβώς διαδικασία για ν’ αλλαχτεί ο ρυθμιστής; Θα πρέπει να βγάλεις πρώτα τον ρυθμιστή που έχεις ήδη. Λογικά έχει έναν μικρό σφιγκτήρα όπου τον συγκρατεί στην θέση του. Θα πρέπει να τον ξεβιδώσεις και ύστερα να ξεκινήσεις να τον τραβάς προς τα έξω για να βγει. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις λίγο υγρό σαπούνι για να σε βοηθήσει. Έπειτα βάζεις τον καινούργιο ρυθμιστή, βιδώνεις τον σφιγκτήρα, τοποθετείς την μπουκάλα, την ανοίγεις και κάνεις έλεγχο διαρροής με υγρό σαπούνι και νερό. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από ilpapacha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ρε παιδιά από 13 ευρώ πριν ούτε 2 χρόνια έφτασε η φιάλη 26! Πόσο την βρίσκετε γενικά και σε τι περιοχή? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Keosen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Ρε παιδιά από 13 ευρώ πριν ούτε 2 χρόνια έφτασε η φιάλη 26! Πόσο την βρίσκετε γενικά και σε τι περιοχή? Εγω πηρα σημερα coral prime 73€ με ρυθμιστη μεταφορα κτλ κτλ και μου ειπε οτι στη οταν τελειωσει και ερθει να μου φερει νεα παει στα 28€ τωρα, γιατι σε 1 μηνα μου λεει δεν ξερω 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Θα πρέπει να βγάλεις πρώτα τον ρυθμιστή που έχεις ήδη. Λογικά έχει έναν μικρό σφιγκτήρα όπου τον συγκρατεί στην θέση του. Θα πρέπει να τον ξεβιδώσεις και ύστερα να ξεκινήσεις να τον τραβάς προς τα έξω για να βγει. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις λίγο υγρό σαπούνι για να σε βοηθήσει. Έπειτα βάζεις τον καινούργιο ρυθμιστή, βιδώνεις τον σφιγκτήρα, τοποθετείς την μπουκάλα, την ανοίγεις και κάνεις έλεγχο διαρροής με υγρό σαπούνι και νερό. Εμενα μου ειπαν οτι θα κοπει το σωληνακι εκει που ειναι ο τωρινος και θα κουμπωθει ο νεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Ρε παιδιά από 13 ευρώ πριν ούτε 2 χρόνια έφτασε η φιάλη 26! Πόσο την βρίσκετε γενικά και σε τι περιοχή? το ότι επερνα πριν 3 χρονια το black angus 32 το κιλό κ πλέον πήγε 60 🤷♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Keosen είπε Εμενα μου ειπαν οτι θα κοπει το σωληνακι εκει που ειναι ο τωρινος και θα κουμπωθει ο νεος. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό, εκτός κι αν δεν μπορείς να βγάλεις τον ρυθμιστή όσο και να προσπαθήσεις ή είναι ενσωματωμένος στο λάστιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, sndev είπε το ότι επερνα πριν 3 χρονια το black angus 32 το κιλό κ πλέον πήγε 60 🤷♂️ Πάντως με την ακρίβεια που παίζει γενικά, η ψησταριά έχει βγάλει τα λεφτά της δυο φορές. Έχω ξεχάσει τι θα πει ντελιβερι. 6-7 ευρώ το φθηνότερο burger και 3 ευρώ για ένα σουβλάκι με τίγκα στα ενισχυτικά γεύσης . Να τα φάνε μόνοι τους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Πάντως με την ακρίβεια που παίζει γενικά, η ψησταριά έχει βγάλει τα λεφτά της δυο φορές. Έχω ξεχάσει τι θα πει ντελιβερι. 6-7 ευρώ το φθηνότερο burger και 3 ευρώ για ένα σουβλάκι με τίγκα στα ενισχυτικά γεύσης . Να τα φάνε μόνοι τους. Μόνο ότι τρως κρεατικά από κρεοπωλείο κ όχι 3το4ταρτα με συνδιασμό ότι το μεγαλύτερο ποσοστό λίπους πέφτει στο πατο κ δεν ανακυκλώνεται στο φαι σου έχεις κάνει 10 φορές απόσβεση απο την υγεία σου Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από sndev 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 παιδιά τι να λέμε. και πέρα από όλα αυτά η ευχαρίστηση ότι στην ιδια αναμονή του delivery, εχεις ψήσει και το φαγητό ειναι στο πιάτο σου ζεστό και αχνιστό + η ικανοποίηση στα μάτια της υπόλοιπης οικογένειας (αν υπάρχει) ειναι ανεκτιμητα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ilpapacha είπε Εάν κάποιος επιθυμεί να πετύχει χαμηλότερη θερμοκρασία, μπορεί να γυρίσει σιγά σιγά τον διακόπτη δεξιόστροφα. Ουσιαστικά μετά το μέγιστο και πριν κλείσει εντελώς ο καυστήρας. Το δοκίμασα σε Napoleon, οπότε δεν γνωρίζω αν ισχύει και για άλλες εταιρείες. Επισυνάπτω κι ένα βιντεάκι https://we.tl/t-9g3ZbPWATW Πολύ καλό! Επιβεβαιώνω ότι ισχύει και για Weber Q. Έκανα και ένα ψήσιμο για να βεβαιωθώ ότι η καύση θα ήταν κανονική και αδιάκοπη και όλα καλά. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω κάτι που πραγματικά, θα απαιτεί low n' slow. Edit: Όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτό, η φλόγα ίσα που διακρίνεται... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από est 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Λοιπον... δοκιμασα την γκρι μπουκαλα την 10κιλη προπανιου της Coral. αυτη θα παιρνω απο εδω και περα. Χτυπαει 250αρια ευκολα το bbq το Kenton με τους δυο καυστηρες. Υποτιθεται οτι θελει και ρυθμιστη για προπανιο στα 39mbar και οχι 30mbar που ειναι για το βουτάνιο. Αυτή θα παίρνω απο εδω και πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, andreaspA είπε Υποτιθεται οτι θελει και ρυθμιστη για προπανιο στα 39mbar Εννοείς 37mbar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabbit30 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Στις 1/6/2022 στις 3:11 ΜΜ, tsiro7 είπε Ρε παιδιά από 13 ευρώ πριν ούτε 2 χρόνια έφτασε η φιάλη 26! Πόσο την βρίσκετε γενικά και σε τι περιοχή? 21€ στον κορυδαλλο PETROL GAS A.E.B.E Γρ. Λαμπράκη 124, Κορυδαλλός 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Keosen Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκανα πρωτη καυση χθες με κενο καδο και το θερμομετρο στο καπακι πηγε καθετα μετα το maximum οποτε γυρω στους 500C. Ειναι λογικο ή ειναι τοσο ανακριβες γενικα? Επισης σε Πειραια και γυρω εχετε καμια καλη προταση για χασαπη? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από Keosen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Keosen είπε Εκανα πρωτη καυση χθες με κενο καδο και το θερμομετρο στο καπακι πηγε καθετα μετα το maximum οποτε γυρω στους 500C. Ειναι λογικο ή ειναι τοσο ανακριβες γενικα? Επισης σε Πειραια και γυρω εχετε καμια καλη προταση για χασαπη? Μήπως ειναι Fahrenheit το 500αρι? εκτός αν ψήνεις σε κλίβανο 2 ώρες πριν, Rabbit30 είπε 21€ στον κορυδαλλο PETROL GAS A.E.B.E Γρ. Λαμπράκη 124, Κορυδαλλός εισαι ωραιος , δυστυχώς θα μετακομίσω προς τα κει οποτε το προσθεσα στα επομενα σημεια ενδιαφεροντος μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα