ilpapacha Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, tutuyo είπε Αυτη πχ που ειδα απο κοντα στο Leroy φαινεται να εχει εξαιρετικη ποιοτητα χωρις να χρειαζεσαι ενα σκασμο λεφτα Την συγκεκριμένη την έχουμε αναφέρει και προτείνει πολλάκις. Ανά τακτά διαστήματα μπαίνει και σε προσφορά. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από ilpapacha 1
plasTOST Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, tutuyo είπε ωραιος θενξ φιλος Δεν εχεις αδικο. Ειδικα τους καυστηρες τους εχω καθαρισει-οχι τοσο συχνα ειναι η αληθεια. Αλλα οκ, πρεπει να ηταν και 9kW, στην πορεια χαθηκαν μερικα😀 Κυριως το εγραψα, ωστε να μην τρελαινεται ο κοσμος με την ισχυ και την επωνυμια. Δλδ και στους 200 βαθμους κανεις ωραιοτατο ψησιμο, οκ θα σου παρει και 5' παραπανω αλλα ποιος κοιταει την ωρα οταν ψηνεις. Γενικα, δεν εχω πετυχει τοσο δυσκολο κρεας που να με ταλαιπωρησει για να ψηθει. Και σε αρκετες περιπτωσεις ψηνω και με ανοιχτη την κουκουλα. Αρκει να εχεις μαντεμενιες σχαρες, για εμενα αυτο ειναι το σημαντικοτερο😉 Οι επωνυμες ψησταριες ειναι σαφως ανωτερες και σαν υλικα και σαν compact design αλλα ειδικα σημερα που εχουν αυξηθει κατα πολυ στην αγορα, δεν χρειαζεται να δαπανησει καποιος πολλα χρηματα. Αυτη πχ που ειδα απο κοντα στο Leroy φαινεται να εχει εξαιρετικη ποιοτητα χωρις να χρειαζεσαι ενα σκασμο λεφτα Αν θες να πάρεις σαν αυτή περίμενε γιατί βγαίνουν σε προσφορά. Η ίδια με 4 καυστήρες στην τιμή αυτής με 3. 1
gdeli Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, Giannis1112 είπε Καλησπέρα μια βοήθεια ανάμεσα σ weber j’ai napoleon ποια να προτιμήσω ποιες οι διάφορες ; Καλησπέρα, και οι δύο ψησταριές που έχεις βάλει είναι κορυφαίες. Αναφορικά με το ποια να προτιμήσεις, δες τι διαφορές έχουν στις εγγυήσεις τους και σε υλικά όπως οι ανακλαστήρες (καλύπτρες των καυστήρων), ο κάδος, ο αφαιρούμενος πάτος του κάδου, το σύστημα ανάφλεξης, το εμβαδό της επιφάνειας ψησίματος κλπ. Για εμένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις εφόσον έχεις την δυνατότητα είναι να τις δεις από κοντά, γιατί είναι αρκετά μεγάλο το ποσό που θα δώσεις αν αποφασίσεις να αγοράσεις μια εκ των δύο. Εξ όσων θυμάμαι το συγκεκριμένο μοντέλο της Weber είναι παλιό, χωρίς αυτό να λέει και πολλά βέβαια. Είναι όμως πολύ καλύτερο σε ποιότητα από τις τωρινές Spirit που έχει βγάλει, που είναι εντελώς entry level σε ποιότητα (και όχι σε κόστος). Όποια και να πάρεις θα κάνεις πολύ καλή επιλογή πάντως. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Στις 7/5/2022 στις 6:24 ΜΜ, katbo είπε Καλησπέρα, βρήκα αυτό το σπρέι στο themart που είναι λέει αντικολλητικό για σκεύη. Γύρω στα 4.5€ έχει. Τι λέτε, κάνει να το ρίχνουμε στο μαντέμι αντί για ηλιέλαιο ή να το κρατήσω να γρασσάρω την αλυσίδα της μηχανής; Χρησιμοποιω ενα αντιστοιχο απο το mymarket. Κανει τρομερη δουλεια. 1
ilpapacha Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, Giannis1112 είπε Καλησπέρα μια βοήθεια ανάμεσα σ weber j’ai napoleon ποια να προτιμήσω ποιες οι διάφορες ; Η Weber Spirit συγκρίνεται με τη Napoleon Freestyle. Η Rogue συγκρίνεται με την Genesis. Η Rogue έναντι της Spirit έχει ανοξείδωτα flavorizer bars, καλύτερη συνολικά εγγύηση, πιο δυνατούς καυστήρες Εάν έχεις κάποιο κατάστημα κοντά σου, πήγαινε να τις δεις κι από κοντά. 2
andreaspA Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Να πω την εμπειρια μου απο μπουκάλες? Ειχα Μπλε αγορασμενη απο πρατηριο της BP. Περιμενα να αδειασει για να παρω προπανιο. Δυστυχως η 13αρα ομως η γκρι δεν χωραει απο κατω στην Kenton οποτε πηρα κοκκινη Coral. Η πιο μουφα μπουκαλα! Με το ζόρι φτάνει 200κελσιου με κλειστο καπάκι , όταν η τελειωμένη μπλε στο τελευταίο ψήσιμο με 800γραμ αέριο μέσα, εφτανε 230. ΠΟΤΕ ξανά κόκκινη Coral! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από andreaspA 2
plasTOST Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Γενικά από τις γνώμες εδώ των παιδιών αυτές που έχουμε δει οτι συμπεριφέρονται σωστά είναι της Petrogaz & της EKO. 1
sndev Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, andreaspA είπε Να πω την εμπειρια μου απο μπουκάλες? Ειχα Μπλε αγορασμενη απο πρατηριο της BP. Περιμενα να αδειασει για να παρω προπανιο. Δυστυχως η 13αρα ομως η γκρι δεν χωραει απο κατω στην Kenton οποτε πηρα κοκκινη Coral. Η πιο μουφα μπουκαλα! Με το ζόρι φτάνει 200κελσιου με κλειστο καπάκι , όταν η τελειωμένη μπλε στο τελευταίο ψήσιμο με 800γραμ αέριο μέσα, εφτανε 230. ΠΟΤΕ ξανά κόκκινη Coral! Έχω τελείως αντίθετη άποψη για τη Coral 👀 1
paylidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια και εγω που δουλευω εναλλαξ coral/eko μιγμα (εχω 2 μολις τελειωνει η μια βαζω την άλλη και την παω για αλλαγη) δε μπορώ να πω οτι βλέπω διαφορά... Αυτη που ειναι τερμα ψοφιμι ακομα και σε μικρη ψησταρια ειναι η gogas η πεντακιλη, την εχω στο εξοχικο και μου βγαζει τη ψυχη καθε φορά που ειναι να ψησω... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από paylidis 1
gdeli Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, ilpapacha είπε Η Weber Spirit συγκρίνεται με τη Napoleon Freestyle. Η Rogue συγκρίνεται με την Genesis. Η Rogue έναντι της Spirit έχει ανοξείδωτα flavorizer bars, καλύτερη συνολικά εγγύηση, πιο δυνατούς καυστήρες Εάν έχεις κάποιο κατάστημα κοντά σου, πήγαινε να τις δεις κι από κοντά. Η συγκεκριμένη Spirit είναι αρκετά upgraded σε σχέση με την Spirit II, γι αυτό έχει και ακόμα υψηλότερη τιμή! Έχει άλλο καπάκι, άλλη σχεδίαση στον κάδο και είναι πιο ποιοτική γενικώς, δεν είναι στο επίπεδο της Spirit II. Είχα δει και ένα βίντεο στο youtube που έλεγαν ότι είναι παράξενο στο νέο μοντέλο (Spirit II) να ρίχνεις έτσι την ποιότητα σε σχέση με το αρχικό (Spirit). Σαν σειρά είναι η entry level της Weber, αλλά σαν ποιότητα το αρχικό μοντέλο είναι πολύ ανώτερο του επόμενου! 1
andreaspA Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, plasTOST είπε Γενικά από τις γνώμες εδώ των παιδιών αυτές που έχουμε δει οτι συμπεριφέρονται σωστά είναι της Petrogaz & της EKO. Εχεις δικιο. ΕΟΚ ηταν αυτη που εβγαλα. Οχι BP. Απο ΕΚΟ εταιρικο ηταν αγορασμενη. 2 ώρες πριν, sndev είπε Έχω τελείως αντίθετη άποψη για τη Coral 👀 Η ΕΚΟ (και οχι BP οπως λανθασμενα εγραψα παραπανω) μου ανεβαζε 200c τον χειμωνα φετος με χιονια. Η Coral με λιακαδα χτες , ζοριζοταν να βγαλει 200c με κλειστο καπακι συνεχεια. Μιλαμε για πολυ μουφα!
gdeli Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Κι εγώ πάντως με Coral είχα αισθητά μειωμένη απόδοση στην παλιά μου ψησταριά οπότε στην καινούρια μου μόνο με ΕΚΟ παίζω. 300 σε 9 λεπτά και 370 σε 14 λεπτά με εξωτερική θερμοκρασία 12 βαθμούς αν θυμάμαι καλά. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από gdeli 1
sndev Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Ναι δεν λεω οτι λετε ψέματα η δε ξερετε τι βλέπετε , απλα για κάποιο λόγο σε εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο σε σύγκριση κλασικής πετρογκαζ μπλε με coral. Βεβαια απο την αλλη εσείς συγκρίνετε την Eko που δεν εχω δοκιμασει 2
ilpapacha Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, gdeli είπε Η συγκεκριμένη Spirit είναι αρκετά upgraded σε σχέση με την Spirit II, γι αυτό έχει και ακόμα υψηλότερη τιμή! Έχει άλλο καπάκι, άλλη σχεδίαση στον κάδο και είναι πιο ποιοτική γενικώς, δεν είναι στο επίπεδο της Spirit II. Είχα δει και ένα βίντεο στο youtube που έλεγαν ότι είναι παράξενο στο νέο μοντέλο (Spirit II) να ρίχνεις έτσι την ποιότητα σε σχέση με το αρχικό (Spirit). Σαν σειρά είναι η entry level της Weber, αλλά σαν ποιότητα το αρχικό μοντέλο είναι πολύ ανώτερο του επόμενου! Έχει επίσης ανοξείδωτα flavorizer bars. Νομίζω έχει και αφαιρούμενο πάτο/ταψί, κάτι που η Spirit II δεν έχει. Η Rogue πάντως έχει πιο δυνατούς καυστήρες και καλύτερη συνολικά εγγύηση. https://www.weber.com/GR/el/psistaries/psistaries-ygraerioy/seira-spirit/46512229.html?cgid=391#start=1 https://napoleongrills.gr/rogue/psistaria-ygraeriou-napoleon-rogue-425-black-r425pk-1-gr.html 1
plasTOST Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, sndev είπε Ναι δεν λεω οτι λετε ψέματα η δε ξερετε τι βλέπετε , απλα για κάποιο λόγο σε εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο σε σύγκριση κλασικής πετρογκαζ μπλε με coral. Βεβαια απο την αλλη εσείς συγκρίνετε την Eko που δεν εχω δοκιμασει Και να συμπληρώσω και κάτι άλλο στα γραφόμενα συνψήστη: Ο χώρος που την έχουμε την ψησταριά παίζει μεγάλο ρόλο. Δλδ, κάποιες φορές και εμένα δεν ανέβαζε θερμοκρασία και λέω τι γίνεται? Ο λόγος ήταν ότι την μία φορά ότι φύσαγε αρκετά από την πίσω μεριά της ψησταριάς που έχει τον εξαερισμό και δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα την επηρέαζε τόσο πολύ το να πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Την άλλη είχα βάλει μέσα μία σχάρα κλασσική με χερούλι και ήταν 2 δάκτυλα ανοικτό το καπάκι. Και στις 2 περιπτώσεις ο λόγος ήταν προφανής! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα