sounis11 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Morosana είπε Όσο ψήνεις με κλειστό καπάκι και υπάρχει ο καπνός από τα λίπη που πέφτουν και εξατμίζονται θεωρητικά καπνίζονται και δίνουν την έξτρα γεύση, γι αυτό όσο και να μας τρώει να δούμε τι γίνεται και να τα σκαλίσουμε πρέπει να κρατάμε το καπάκι κλειστό. Επισης το κλειστό καπάκι βοηθάει στην καλύτερη κατανομή της ζέστης και μας δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα. Η σαλάτα υπερπαραγωγή και γενικα ότι υπερπαραγωγές γίνονται στο σπίτι είναι της γυναίκας μου, εγώ απλά της έψησα τα πορτομπελο και όλα τα υπόλοιπα ήταν δικά της. Λίγο που σχεδόν τα τελευταία 2 χρόνια με εγκυμοσύνη και μωρά δεν βγαίνουμε και έχουμε ρίξει μεγάλο βάρος στη διατροφή μας , λίγο η καραντίνα και το master chef και ο Άκης μας κατάστρεψαν. 😛 Ευτυχώς είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε πρόσβαση σε εξαιρετική πρώτη ύλη είτε απ τα νησιά καταγωγης μου ή τα μέρη της γυναίκας μου μαζί με έναν πολύ καλό φίλο μεγαλέμπορο στη λαχαναγορά που μας προμηθεύει πάντα τα καλύτερα μας κάνουν πιο μάγκες απ ότι είμαστε. Και επειδή το γλυκό δεν ανέβηκε πριν Μπράβο και στους δυο σας για το μεράκι σας!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας! 1
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 37 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Προτείνω πάντως να δοκιμάσετε μπριζόλες που έχετε αφήσει σε vacuum στο ψυγείο για τρεις εβδομάδες. Μαλακωνουν αρκετά! Μπορεί να θεωρηθεί σίτεμα;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, phanispal είπε Μπορεί να θεωρηθεί σίτεμα; Ναι αυτο ακριβως ειναι (wet aging λεγεται), αλλα μιας και ειναι κλειστες χωρις αερα δεν θα χαλασουν. Με 3 βδομαδες εισαι κομπλε, μετα αν θες τις βαζεις και καταψυξη.
zeys13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, zeys13 είπε Υπάρχει κάποιο λίνκ γιατί δε το βρίσκω; 20 ώρες πριν, voliotis_gr είπε https://www.weber.com/US/en/home/ Ευχαριστώ πολύ, κόλλησα λίγο στη διεύθυνση αλλά όλα καλά.
voliotis_gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, zeys13 είπε Ευχαριστώ πολύ, κόλλησα λίγο στη διεύθυνση αλλά όλα καλά. Οκ φιλε μου!! Στις 27/4/2020 στις 4:14 ΜΜ, Astronautis είπε Για το λιποσυλλεκτη δεν έχω βρει ακόμη τη σωστή διάσταση και σκέφτομαι να αδειάσω το υπάρχον ταψακι, να το πλύνω με ζεστό νερό και fairy και μετά να το τυλίξω με αλουμινόχαρτο που θα το αλλάζω μετά από κάθε λιπαρό ψήσιμο. Ακριβως αυτο εκανα κι εγω.....Μπορεις να βαλεις και σκετο αλουμινοχαρτο χωρις το ταψακι....
sndev Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μοσχάρι κάλο θα ήταν να μη μπαίνει κατάψυξη καθώς υποβιβάζεται πάρα πολύ ποιοτικά σε γεύση. πρακτικά το "ζουμι-νερο" διογκώνετε λογο φυσικής στη καταψυκη οποτε σπανε οι ινες κτλ κτλ κτλ. λοιπόν παρέλαβα σήμερα τον ατμοκαθαριστη karcher sc4 κ είδα οτι εχει προς αγορά εξάρτημα για ψησταριά ! https://www.kaercher.com/gr/exartimata/set-stroggylis-boyrtsas-me-metallikes-triches-28630610.html μάλιστα το συγκεκριμένο μπαίνει κ στα φθηνα μοντέλα! ειπα να το μοιραστώ μαζι σας.. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sndev είπε Μοσχάρι κάλο θα ήταν να μη μπαίνει κατάψυξη καθώς υποβιβάζεται πάρα πολύ ποιοτικά σε γεύση. πρακτικά το "ζουμι-νερο" διογκώνετε λογο φυσικής στη καταψυκη οποτε σπανε οι ινες κτλ κτλ κτλ. λοιπόν παρέλαβα σήμερα τον ατμοκαθαριστη karcher sc4 κ είδα οτι εχει προς αγορά εξάρτημα για ψησταριά ! https://www.kaercher.com/gr/exartimata/set-stroggylis-boyrtsas-me-metallikes-triches-28630610.html μάλιστα το συγκεκριμένο μπαίνει κ στα φθηνα μοντέλα! ειπα να το μοιραστώ μαζι σας.. Θελουμε αμεσα review Λυση για οποιον θελει να χρησιμοποιησει θερμομετρο με καλωδιο σε σουβλα Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos 3
alimentas Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Αυτη η επεκταση για την σουβλα υπαρχει καπου Ελλαδα???
ChrisAce Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα αυτό πάντως μου κάνει αντί για τις πατέντες με το τρόχισμα τις σούβλας να τις κάνετε από τετράγωνες στρογγυλές. 😀 Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από ChrisAce 2
skoudinio Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλημέρα παιδιά? Έχει πάρει κανένας κουτί καπνίσματος? Γενικά αξίζει?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, skoudinio είπε Καλημέρα παιδιά? Έχει πάρει κανένας κουτί καπνίσματος? Γενικά αξίζει? Εχω παρει και για πελετ και για τσιπς. Τα πελετ ειναι πολυ πιο φθηνα, βγαινουν τα 10 κιλα καπου 20-25ευρω ενω τα τσιπς τα 700γρ καπου 12-13ευρω. Επισης το πελετ με ενα γεμισμα μπορει να κρατησει γυρω στις 2.5 ωρες, ενω τα τσιπς καπου 40 λεπτα. Οποτε μιλαμε για τρελη διαφορα στην τιμη. Για πελετ χρειαζεσαι τετοιο https://www.amazon.co.uk/Zerich-Additional-Electric-Charcoal-Smokers/dp/B07BF4JQ3W/ και εννοειται πελετ για καπνισμα φαγητου https://www.skroutz.gr/c/2227/barbeque_accessories.html?keyphrase=πελλετ+καπνισματος Δες βιντεακια πως αναβει κλπ. Εχει το πλεονεκτημα οτι μπορεις να κανεις και cold smoke για να καπνισεις τυρι πχ, αλλα δεν το εχω κανει να σου πω εντυπωσεις. Τωρα απο ποιοτητα καπνου κλπ δεν το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια ποιο ειναι καλυτερο. 2
Astronautis Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλημέρα. Για όσους έχουν πέτρα πίτσας. - συστάσεις για συγκεκριμένες μάρκες; - είναι όντως μορφοποιημενη πέτρα ή είναι κανένα τεχνητό υλικό; - κάθεται πάνω στη σχάρα σας ή τοποθετείται πάνω στους διάχυτες θερμότητας; - υπάρχουν σε διαφορετικές διαστάσεις; Ποιότητες; - έχει σημασία κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό; π.χ. πάχος πέτρας;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σχετικα με το καθαρισμα σχαρας που συζητουσαμε πριν μερικες μερες, μου προτειναν σε ενα αμερικανικο facebook group οτι κανει καλη δουλεια η ξυλινη σπατουλα κουζινας. Την εχω χρησιμοποιησει 2 φορες μονο σε πολυ μικρα ψησιματα και δειχνει να δουλευει μια χαρα. Μου ειπαν μαλιστα να σταματησω τη χρηση συρματοβουρτσας γιατι ενδεχεται να μεινουν υπολείμματα απο συρμα στη σχαρα, να παει στο φαγητο να μας δημιουργησει προβλημα. Καποιοι λεγανε οτι χρησιμοποιουν χρονια χωρις προβλημα και καποιοι λεγανε οτι φιλοι τους εχουν μπει χειρουργειο απο αυτο. Σχετικα με τη σπατουλα, καποια στιγμη θα παρει και το σχημα της σχαρας οποτε θα λειτουργει σαν οδηγος. Οποιος θελει ας δοκιμασει, νομιζω ολοι εχουμε σπιτι απο μια τετοια. Στα συν οτι δεν υπαρχει φοβος να χαλασει η επιστρωση της σχαρας. @Astronautis δεν εχω χρησιμοποιησει στο bbq μιας και εχω ξεχωριστο για πιτσα. Απ οσο ξερω οσο πιο χοντρο τοσο πιο καλο, αφου θα κραταει καλυτερα θερμοκρασια. Νομιζω μπορεις να παρεις και απλα πυροτουβλα απο αυτα που βαζουν στον πατο σε ξυλοφουρνο, ισως βγαινουν και σε μεγαλα μεγεθη οποτε με 1-2 τετοια να εισαι κομπλε. https://www.baumarket.gr/product/πυρίμαχη-πλάκα-500x250x40mm/ Εννοειται οτι δεν το πλενεις ποτε με νερο. Πανω στη σχαρα θα το βαλεις. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos
sndev Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 δλδ τρίβεις με τη ξύλινη σπάτουλα μετά το ψήσιμο ?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, sndev είπε δλδ τρίβεις με τη ξύλινη σπάτουλα μετά το ψήσιμο ? Σε κρυα σχαρα το εχω δοκιμασει μονο. Το εχω κανει δυο φορες μεχρι τωρα. Το αλλο που παρατηρω ειναι οτι σαν να αφηνει στη σχαρα ενα ωραιο λαδωμα, οποτε μπορει να λειτουργει και σαν αντικολλητικο. Δοκιμασε το την επομενη φορα που θα ψησεις. Ασε τη να κρυωσει και τρυψε το με τη σπατουλα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα