tzotzo Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Για εμένα είναι τέλειο ψήσιμο αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skoundouflis Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω λίγο τους κατόχους της Napoleon rogue, είδα σαν μια από τις διαφορές με τις prestige είναι η απόσταση της άνω σχάρας και του σημείου που μπαίνει η σούβλα από τη κάτω σχάρα. Στις μεν rogue είναι 4 ιντσες ενώ στις prestige 6. Επειδή έχω βάλει στο μάτι της 625 se θέλω να ρωτήσω, ένα μικρό σφαχτό σαν αυτά που βάζει ο @ilpapacha στο θηρίο του μπαίνει ή θα βρίσκει κάτω; είναι ικανοποιητικός ο χώρος που μένει κάτω από τη σούβλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, Skoundouflis είπε Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω λίγο τους κατόχους της Napoleon rogue, είδα σαν μια από τις διαφορές με τις prestige είναι η απόσταση της άνω σχάρας και του σημείου που μπαίνει η σούβλα από τη κάτω σχάρα. Στις μεν rogue είναι 4 ιντσες ενώ στις prestige 6. Επειδή έχω βάλει στο μάτι της 625 se θέλω να ρωτήσω, ένα μικρό σφαχτό σαν αυτά που βάζει ο @ilpapacha στο θηρίο του μπαίνει ή θα βρίσκει κάτω; είναι ικανοποιητικός ο χώρος που μένει κάτω από τη σούβλα; Δεν θα έχεις κάποια πρόβλημα. Εάν χρειαστεί, μπορείς να αφαιρέσεις τις σχάρες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Καλησπέρα και από μένα με τη Napoleon Freestyle 365! Την έστησα χθες και τώρα της κάνω το πρώτο κάψιμο στις σχάρες, όπως λένε οι οδηγίες. Ήθελα να ρωτήσω για 2 πράγματα: 1. Ποιο μέγεθος από σκεύος αλουμινίου παίρνει αυτή η ψησταριά; Αν μέτρησα σωστά, είναι το R27L, σωστά; Είναι τα ίδια και τα Napoleon 62007? Έχετε πρόταση από που να τα προμηθευτώ; 2. Τι προτείνετε για πρώτο ψήσιμο; Έχω λίγη εμπειρία γενικά από κάρβουνα, και καθόλου από υγραέριο! Σκεφτόμουν καμιά μπριζόλα χοιρινή για αρχή, μου φαίνεται ότι είναι πιο εύκολο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, thanasis00 είπε Καλησπέρα και από μένα με τη Napoleon Freestyle 365! Την έστησα χθες και τώρα της κάνω το πρώτο κάψιμο στις σχάρες, όπως λένε οι οδηγίες. Ήθελα να ρωτήσω για 2 πράγματα: 1. Ποιο μέγεθος από σκεύος αλουμινίου παίρνει αυτή η ψησταριά; Αν μέτρησα σωστά, είναι το R27L, σωστά; Είναι τα ίδια και τα Napoleon 62007? Έχετε πρόταση από που να τα προμηθευτώ; 2. Τι προτείνετε για πρώτο ψήσιμο; Έχω λίγη εμπειρία γενικά από κάρβουνα, και καθόλου από υγραέριο! Σκεφτόμουν καμιά μπριζόλα χοιρινή για αρχή, μου φαίνεται ότι είναι πιο εύκολο. Καλορίζικη και καλά ψησίματα! 1) Τα ταψάκια αλουμινίου που είναι συμβατά, είναι τα R28L https://www.skroutz.gr/s/27829012/Θαλασσινός-Σκεύος-Αλουμινίου-Παραλληλόγραμμο-R28L-100τμχ.html?from=catspan Λογικά υπάρχει σε κάποιο κοντινό σου σούπερ μάρκετ. 2) Μπριζόλα χοιρινή, σουβλάκια, μπιφτέκια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Παρακολουθω το φορουμ εδω και μερικες εβδομαδες εχοντας στα σχεδια την αγορα μιας υγραεριου 3 ή 4 εστιων. Μαλλον προς Napoleon γερνω... Ψαχνοντας για θερμομετρο μιας και ειχα ενα κινεζικο των 5 ευρω κατεληξα σε μια παραγγελια η οποια νομιζω εχει ενδιαφερον κρινοντας απο την τιμη που εχει αυτη την στιγμη στο αμαζον αλλα και τις τιμες που εχω κατα καιρους διαβασει εδω μεσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LefMykonos Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Παραλαμβάνω αύριο μια Broil King Monarch 390. Σήμερα αγόρασα την βυσσινί μπουκάλα της Coral Gas (Prime) μαζί με τον αντίστοιχο ρυθμιστή. Όπως βλέπω θα πρέπει να κόψω το λάστιχο από τον ρυθμιστή της Broil King και να τον συνδέσω στον ρυθμιστή της Coral Gas Prime με σφιγκτήρα. Ομολογώ ότι δεν μου αρέσει πολύ η ιδέα μιας και προτιμούσα την πρεσαριστή σύσφιξη που έχει το λάστιχο στον εργοστασιακό ρυθμιστή. Υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να κάνω με αντάπτορα για να μην κόψω το "μαμά" λάστιχο ή να προχωρήσω έτσι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, LefMykonos είπε Καλησπέρα σε όλους! Παραλαμβάνω αύριο μια Broil King Monarch 390. Σήμερα αγόρασα την βυσσινί μπουκάλα της Coral Gas (Prime) μαζί με τον αντίστοιχο ρυθμιστή. Όπως βλέπω θα πρέπει να κόψω το λάστιχο από τον ρυθμιστή της Broil King και να τον συνδέσω στον ρυθμιστή της Coral Gas Prime με σφιγκτήρα. Ομολογώ ότι δεν μου αρέσει πολύ η ιδέα μιας και προτιμούσα την πρεσαριστή σύσφιξη που έχει το λάστιχο στον εργοστασιακό ρυθμιστή. Υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να κάνω με αντάπτορα για να μην κόψω το "μαμά" λάστιχο ή να προχωρήσω έτσι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Δεν ειναι αναγκη να το κοψεις, εγω ζεστανα λιγο με αναπτηρα το σημειο που ενωνεται το λαστιχο με τον σφιγκτηρα στον μαμα ρυθμιστη και το εβαλα στον νεο, σφιξιμο παλι τον σφικτηρα και ετοιμος. (ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, johnniek13 είπε Παρακολουθω το φορουμ εδω και μερικες εβδομαδες εχοντας στα σχεδια την αγορα μιας υγραεριου 3 ή 4 εστιων. Μαλλον προς Napoleon γερνω... Ψαχνοντας για θερμομετρο μιας και ειχα ενα κινεζικο των 5 ευρω κατεληξα σε μια παραγγελια η οποια νομιζω εχει ενδιαφερον κρινοντας απο την τιμη που εχει αυτη την στιγμη στο αμαζον αλλα και τις τιμες που εχω κατα καιρους διαβασει εδω μεσα. Το συγκεκριμένο instant θερμόμετρο είναι μία τίμια επιλογή. 7 ώρες πριν, LefMykonos είπε Καλησπέρα σε όλους! Παραλαμβάνω αύριο μια Broil King Monarch 390. Σήμερα αγόρασα την βυσσινί μπουκάλα της Coral Gas (Prime) μαζί με τον αντίστοιχο ρυθμιστή. Όπως βλέπω θα πρέπει να κόψω το λάστιχο από τον ρυθμιστή της Broil King και να τον συνδέσω στον ρυθμιστή της Coral Gas Prime με σφιγκτήρα. Ομολογώ ότι δεν μου αρέσει πολύ η ιδέα μιας και προτιμούσα την πρεσαριστή σύσφιξη που έχει το λάστιχο στον εργοστασιακό ρυθμιστή. Υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να κάνω με αντάπτορα για να μην κόψω το "μαμά" λάστιχο ή να προχωρήσω έτσι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Υπάρχει και η εναλλακτική να αγοράσεις νέο λάστιχο και να βάλεις τον ρυθμιστή της coral. Έτσι θα έχεις τον ρυθμιστή και το λάστιχο που είχε η συσκευασία, ως ανταλλακτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, johnniek13 είπε Παρακολουθω το φορουμ εδω και μερικες εβδομαδες εχοντας στα σχεδια την αγορα μιας υγραεριου 3 ή 4 εστιων. Μαλλον προς Napoleon γερνω... Ψαχνοντας για θερμομετρο μιας και ειχα ενα κινεζικο των 5 ευρω κατεληξα σε μια παραγγελια η οποια νομιζω εχει ενδιαφερον κρινοντας απο την τιμη που εχει αυτη την στιγμη στο αμαζον αλλα και τις τιμες που εχω κατα καιρους διαβασει εδω μεσα. Πολύ καλό! Όντως έχει δωρεάν μεταφορικά τώρα που το τσέκαρα, σε εμένα δεν βγάζει βέβαια το κουπόνι αλλά νομίζω αξίζει για όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 50 λεπτά πριν, gdeli είπε Πολύ καλό! Όντως έχει δωρεάν μεταφορικά τώρα που το τσέκαρα, σε εμένα δεν βγάζει βέβαια το κουπόνι αλλά νομίζω αξίζει για όποιον ενδιαφέρεται. το κουπονι πρεπει να ηταν δικο τους λαθος γιατι για αγορα 18+ ευρω εδινε 7,71 κουπονι. Μαλλον θα το αφαιρεσαν. παντως σημερα πηρα και tracking απο DHL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabbit30 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, johnniek13 είπε το κουπονι πρεπει να ηταν δικο τους λαθος γιατι για αγορα 18+ ευρω εδινε 7,71 κουπονι. Μαλλον θα το αφαιρεσαν. παντως σημερα πηρα και tracking απο DHL Εχω παρει 2 τετοια απο το Ali και ειναι παρα πολυ καλα!. Επισης πολυ καλο ειναι της ιδιας εταιριας παλι απο το Ali εκεινο με τα καλωδια https://www.aliexpress.com/item/32856235299.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.53752e0exskRf9 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Rabbit30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε Εχω παρει 2 τετοια απο το Ali και ειναι παρα πολυ καλα!. Επισης πολυ καλο ειναι της ιδιας εταιριας παλι απο το Ali εκεινο με τα καλωδια https://www.aliexpress.com/item/32856235299.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.53752e0exskRf9 Αυτο το εχω εγω και ειναι σουπερ. Καλημερα στην παρεα! Απεχω καιρο απο το θεμα γιατι λογω μεγαλου φορτου εργασιας και νεου μελους στην οικογενεια δεν εχω καθολου χρονο ελευθερο. Να φανταστειτε ουτε Πασχα προλαβαμε να κανουμε φετος, γιατι ο μικρουλης εσκασε μυτη Μ.Σαββατο και τρεχαμε! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από SagoniasSlutRos 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 @SagoniasSlutRos να σας ζησει! Γερο και καλοτυχο να ειναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdeli Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Αυτο το εχω εγω και ειναι σουπερ. Καλημερα στην παρεα! Απεχω καιρο απο το θεμα γιατι λογω μεγαλου φορτου εργασιας και νεου μελους στην οικογενεια δεν εχω καθολου χρονο ελευθερο. Να φανταστειτε ουτε Πασχα προλαβαμε να κανουμε φετος, γιατι ο μικρουλης εσκασε μυτη Μ.Σαββατο και τρεχαμε! ΜΠΡΑΒΟ!! Να σας ζήσει, να τον χαίρεστε, να είναι υγιής και καλότυχος! Αυτά είναι τα ωραία και τα σημαντικά!! Αν σας κάνει θέματα στον ύπνο μην ανησυχείς, δες την καλή πλευρά της υπόθεσης! Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολύωρα all night long low and slow καπνίσματα!! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από gdeli 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα