Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, spanopn20 είπε

τιποτα απολυτως  τη στηριξα στις υπαρχουσες τρυπες με τα εξαρτηματα που συνοδευονται  και κατι ακομη ποιο σημαντικο αυτη ειναι ανοξειδωτη εξ ολοκληρου ,πολυ καλη ποιοτητα αξιζει τα λεφτα της , και κατι ακομη απο το allsmart  αν εχεις αρκετους ποντους πετυχαινεις και μεγαλη εκπτωση στη τιμη.

Το ανέφερα, καθώς είδα ότι η βάση έχει αρκετές βίδες. Προσπάθησε να στρογγυλέψεις τα σημεία που ακουμπάνε στις υποδοχές του κάδου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2027

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

18 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Το ανέφερα, καθώς είδα ότι η βάση έχει αρκετές βίδες. Προσπάθησε να στρογγυλέψεις τα σημεία που ακουμπάνε στις υποδοχές του κάδου.

Οι βιδες εναι πομπε και δεν ενοχλουν καθολου .

• Like 1

παρελαβα σημερα την Kenton NATERIAL με τους 3 καυστηρες , γενικα σαν ποιότητα μου φαινεται μια χαρα για 200Ε, περίμενα μπορω να πω και κατι χειροτερο , και επίσης αρκετα μεγάλη απο τις εικονες χανει λιγο σε μέγεθος νομίζω 

• Like 2

2 ώρες πριν, karman13 είπε

Χριστός Ανέστη! Πήρα το culinary της campingaz για το κοτόπουλο. Κάποιος που το έχει, μπορεί να μου πει χρόνο και θερμοκρασία;

Αληθώς ο Κύριος. 

Δοκίμασε με 160-170 βαθμούς, με ανοικτούς τους ακριανούς καυστήρες. Θέλει περίπου μιάμιση ώρα.

Έχε υπόψη σου ότι το καπάκι θα πρέπει να είναι κλειστό.

1 ώρα πριν, g10rg0s είπε

Έχει κανείς την Blackbull Grillman να μας πει εντυπώσεις ? 

Ευχαριστώ.

Σε αυτό το ποσό προτείνουμε τη Naterial Kenton που έχει το Leroy. 
https://www.leroymerlin.gr/gr/module/cgireccodo/search?query=Kenton&tag=1

Ανά τακτά διαστήματα, είναι σε προσφορά.

15 λεπτά πριν, Votritis είπε

παρελαβα σημερα την Kenton NATERIAL με τους 3 καυστηρες , γενικα σαν ποιότητα μου φαινεται μια χαρα για 200Ε, περίμενα μπορω να πω και κατι χειροτερο , και επίσης αρκετα μεγάλη απο τις εικονες χανει λιγο σε μέγεθος νομίζω 

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

• Like 3

57 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Αληθώς ο Κύριος. 

Σε αυτό το ποσό προτείνουμε τη Naterial Kenton που έχει το Leroy. 
https://www.leroymerlin.gr/gr/module/cgireccodo/search?query=Kenton&tag=1

Η παραγγελία έχει γίνει. Μόλις παραλάβω θα ανεβάσω φωτογραφίες. Ρώτησα για να δω τι εντυπώσεις υπάρχουν από την συγκεκριμένη , πέρα από αυτά που γράφονται στον τσιγγούνη.

4 ώρες πριν, karman13 είπε

Χριστός Ανέστη! Πήρα το culinary της campingaz για το κοτόπουλο. Κάποιος που το έχει, μπορεί να μου πει χρόνο και θερμοκρασία;

Το έχουμε πάρει κι εμείς. Ότι λέει ο παρακάτ' σε γενικές γραμμές. Εμείς το ψήνουμε στους 170-180°C.

Αν γεμίσεις το ταψάκι με πατάτες/λαχανικά, φρόντισε να έχεις πάντα λίγο νερό για να μη κολλήσουν.

2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Δοκίμασε με 160-170 βαθμούς, με ανοικτούς τους ακριανούς καυστήρες. Θέλει περίπου μιάμιση ώρα.

Έχε υπόψη σου ότι το καπάκι θα πρέπει να είναι κλειστό.

Ξερει καποιος να απαντησει υπευθυνα αν μπορεις να ψησεις προβατινα με λιπος σε ψησταρια υγραεριου?
Και αν ναι τι αποτελεσμα εχει.

27 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ξερει καποιος να απαντησει υπευθυνα αν μπορεις να ψησεις προβατινα με λιπος σε ψησταρια υγραεριου?
Και αν ναι τι αποτελεσμα εχει.

Τι ακριβώς εννοείς υπεύθυνα; 
B5100944-4B9A-423A-A622-A6EB9BD47E31.jpeg.495a44fcc8b5bb2ac7146deb55b66077.jpeg 

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο @gdeli.

• Like 5

14 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Τι ακριβώς εννοείς υπεύθυνα; 
B5100944-4B9A-423A-A622-A6EB9BD47E31.jpeg.495a44fcc8b5bb2ac7146deb55b66077.jpeg 

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο @gdeli.

Αδερφε μου αρχικά τι είναι το μηχάνημα που είναι σαν διαστημόπλοιο;

Δεύτερον το μετά θα ήθελα να δω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Αδερφε μου αρχικά τι είναι το μηχάνημα που είναι σαν διαστημόπλοιο;

Δεύτερον το μετά θα ήθελα να δω

Φίλε μου ψήνεις κ μια χαρά κ κομπλέ είναι,τι να δεις το μετά; Θα στο θέσω αλλιώς. Θεσσαλονίκη θα φτάσεις και με Daewoo και με tesla. Δε θα φτάσεις το ίδιο άνετα όμως. Φυσικά και θα ψήσεις και θα νε κ σούπερ άμα ξέρεις να ψήνεις το θέμα σου είναι ανάλογος το εργαλείο πόσες αναφλέξεις θα χεις , αν μπορείς να τις διαχειριστείς μαζί με τις θερμοκρασίες και πόσα κιλα θα φορτώσει πάνω.

Η προβατίνα δε θέλει ιδιαίτερη διαχείριση θερμοκρασίας θα ψηθεί είτε σε κινεζια είτε σε διαστημόπλοιο

Επεξ/σία από sndev
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, sndev είπε

Φίλε μου ψήνεις κ μια χαρά κ κομπλέ είναι,τι να δεις το μετά; Θα στο θέσω αλλιώς. Θεσσαλονίκη θα φτάσεις και με Daewoo και με tesla. Δε θα φτάσεις το ίδιο άνετα όμως. Φυσικά και θα ψήσεις και θα νε κ σούπερ άμα ξέρεις να ψήνεις το θέμα σου είναι ανάλογος το εργαλείο πόσες αναφλέξεις θα χεις , αν μπορείς να τις διαχειριστείς μαζί με τις θερμοκρασίες και πόσα κιλα θα φορτώσει πάνω.

Η προβατίνα δε θέλει ιδιαίτερη διαχείριση θερμοκρασίας θα ψηθεί είτε σε κινεζια είτε σε διαστημόπλοιο

Η προβατινα στα καρβουνα αρπαζει και παιρνει φωτια. Καλυτερα ομως ας αφησω τον ανθρωπο που εβαλε την φωτογραφια να εξηγησει λίγο παραπανω.

edit: Με Tesla δεν φτανες Θεσσαλονικη.

Επεξ/σία από tzotzo

13 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Η προβατινα στα καρβουνα αρπαζει και παιρνει φωτια. Καλυτερα ομως ας αφησω τον ανθρωπο που εβαλε την φωτογραφια να εξηγησει λίγο παραπανω.

edit: Με Tesla δεν φτανες Θεσσαλονικη.

Ε ας τον αφήσουμε να μας εξηγήσει για τη προβατίνα θα ξέρει σίγουρα κάτι παραπάνω μάλλον 

Ε και για το Τέσλα ίσως  να σε κάτοχος και να ξέρεις κ σε αυτό καλύτερα τι να πω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...