ilpapacha Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, spanopn20 είπε τιποτα απολυτως τη στηριξα στις υπαρχουσες τρυπες με τα εξαρτηματα που συνοδευονται και κατι ακομη ποιο σημαντικο αυτη ειναι ανοξειδωτη εξ ολοκληρου ,πολυ καλη ποιοτητα αξιζει τα λεφτα της , και κατι ακομη απο το allsmart αν εχεις αρκετους ποντους πετυχαινεις και μεγαλη εκπτωση στη τιμη. Το ανέφερα, καθώς είδα ότι η βάση έχει αρκετές βίδες. Προσπάθησε να στρογγυλέψεις τα σημεία που ακουμπάνε στις υποδοχές του κάδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanopn20 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, ilpapacha είπε Το ανέφερα, καθώς είδα ότι η βάση έχει αρκετές βίδες. Προσπάθησε να στρογγυλέψεις τα σημεία που ακουμπάνε στις υποδοχές του κάδου. Οι βιδες εναι πομπε και δεν ενοχλουν καθολου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpel7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, σε αυτό το σημείο που είναι στο κόκκινο, χρειάζετε να στρογγυλέψεις τις γωνίες της σούβλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karman13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Χριστός Ανέστη! Πήρα το culinary της campingaz για το κοτόπουλο. Κάποιος που το έχει, μπορεί να μου πει χρόνο και θερμοκρασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g10rg0s Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Έχει κανείς την Blackbull Grillman να μας πει εντυπώσεις ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 παρελαβα σημερα την Kenton NATERIAL με τους 3 καυστηρες , γενικα σαν ποιότητα μου φαινεται μια χαρα για 200Ε, περίμενα μπορω να πω και κατι χειροτερο , και επίσης αρκετα μεγάλη απο τις εικονες χανει λιγο σε μέγεθος νομίζω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, karman13 είπε Χριστός Ανέστη! Πήρα το culinary της campingaz για το κοτόπουλο. Κάποιος που το έχει, μπορεί να μου πει χρόνο και θερμοκρασία; Αληθώς ο Κύριος. Δοκίμασε με 160-170 βαθμούς, με ανοικτούς τους ακριανούς καυστήρες. Θέλει περίπου μιάμιση ώρα. Έχε υπόψη σου ότι το καπάκι θα πρέπει να είναι κλειστό. 1 ώρα πριν, g10rg0s είπε Έχει κανείς την Blackbull Grillman να μας πει εντυπώσεις ? Ευχαριστώ. Σε αυτό το ποσό προτείνουμε τη Naterial Kenton που έχει το Leroy. https://www.leroymerlin.gr/gr/module/cgireccodo/search?query=Kenton&tag=1 Ανά τακτά διαστήματα, είναι σε προσφορά. 15 λεπτά πριν, Votritis είπε παρελαβα σημερα την Kenton NATERIAL με τους 3 καυστηρες , γενικα σαν ποιότητα μου φαινεται μια χαρα για 200Ε, περίμενα μπορω να πω και κατι χειροτερο , και επίσης αρκετα μεγάλη απο τις εικονες χανει λιγο σε μέγεθος νομίζω Καλορίζικη και καλά ψησίματα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g10rg0s Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 57 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Αληθώς ο Κύριος. Σε αυτό το ποσό προτείνουμε τη Naterial Kenton που έχει το Leroy. https://www.leroymerlin.gr/gr/module/cgireccodo/search?query=Kenton&tag=1 Η παραγγελία έχει γίνει. Μόλις παραλάβω θα ανεβάσω φωτογραφίες. Ρώτησα για να δω τι εντυπώσεις υπάρχουν από την συγκεκριμένη , πέρα από αυτά που γράφονται στον τσιγγούνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, karman13 είπε Χριστός Ανέστη! Πήρα το culinary της campingaz για το κοτόπουλο. Κάποιος που το έχει, μπορεί να μου πει χρόνο και θερμοκρασία; Το έχουμε πάρει κι εμείς. Ότι λέει ο παρακάτ' σε γενικές γραμμές. Εμείς το ψήνουμε στους 170-180°C. Αν γεμίσεις το ταψάκι με πατάτες/λαχανικά, φρόντισε να έχεις πάντα λίγο νερό για να μη κολλήσουν. 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Δοκίμασε με 160-170 βαθμούς, με ανοικτούς τους ακριανούς καυστήρες. Θέλει περίπου μιάμιση ώρα. Έχε υπόψη σου ότι το καπάκι θα πρέπει να είναι κλειστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Ξερει καποιος να απαντησει υπευθυνα αν μπορεις να ψησεις προβατινα με λιπος σε ψησταρια υγραεριου? Και αν ναι τι αποτελεσμα εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, tzotzo είπε Ξερει καποιος να απαντησει υπευθυνα αν μπορεις να ψησεις προβατινα με λιπος σε ψησταρια υγραεριου? Και αν ναι τι αποτελεσμα εχει. Τι ακριβώς εννοείς υπεύθυνα; Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο @gdeli. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Τι ακριβώς εννοείς υπεύθυνα; Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο @gdeli. Αδερφε μου αρχικά τι είναι το μηχάνημα που είναι σαν διαστημόπλοιο; Δεύτερον το μετά θα ήθελα να δω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, tzotzo είπε Αδερφε μου αρχικά τι είναι το μηχάνημα που είναι σαν διαστημόπλοιο; Δεύτερον το μετά θα ήθελα να δω Φίλε μου ψήνεις κ μια χαρά κ κομπλέ είναι,τι να δεις το μετά; Θα στο θέσω αλλιώς. Θεσσαλονίκη θα φτάσεις και με Daewoo και με tesla. Δε θα φτάσεις το ίδιο άνετα όμως. Φυσικά και θα ψήσεις και θα νε κ σούπερ άμα ξέρεις να ψήνεις το θέμα σου είναι ανάλογος το εργαλείο πόσες αναφλέξεις θα χεις , αν μπορείς να τις διαχειριστείς μαζί με τις θερμοκρασίες και πόσα κιλα θα φορτώσει πάνω. Η προβατίνα δε θέλει ιδιαίτερη διαχείριση θερμοκρασίας θα ψηθεί είτε σε κινεζια είτε σε διαστημόπλοιο Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από sndev 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sndev είπε Φίλε μου ψήνεις κ μια χαρά κ κομπλέ είναι,τι να δεις το μετά; Θα στο θέσω αλλιώς. Θεσσαλονίκη θα φτάσεις και με Daewoo και με tesla. Δε θα φτάσεις το ίδιο άνετα όμως. Φυσικά και θα ψήσεις και θα νε κ σούπερ άμα ξέρεις να ψήνεις το θέμα σου είναι ανάλογος το εργαλείο πόσες αναφλέξεις θα χεις , αν μπορείς να τις διαχειριστείς μαζί με τις θερμοκρασίες και πόσα κιλα θα φορτώσει πάνω. Η προβατίνα δε θέλει ιδιαίτερη διαχείριση θερμοκρασίας θα ψηθεί είτε σε κινεζια είτε σε διαστημόπλοιο Η προβατινα στα καρβουνα αρπαζει και παιρνει φωτια. Καλυτερα ομως ας αφησω τον ανθρωπο που εβαλε την φωτογραφια να εξηγησει λίγο παραπανω. edit: Με Tesla δεν φτανες Θεσσαλονικη. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από tzotzo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, tzotzo είπε Η προβατινα στα καρβουνα αρπαζει και παιρνει φωτια. Καλυτερα ομως ας αφησω τον ανθρωπο που εβαλε την φωτογραφια να εξηγησει λίγο παραπανω. edit: Με Tesla δεν φτανες Θεσσαλονικη. Ε ας τον αφήσουμε να μας εξηγήσει για τη προβατίνα θα ξέρει σίγουρα κάτι παραπάνω μάλλον Ε και για το Τέσλα ίσως να σε κάτοχος και να ξέρεις κ σε αυτό καλύτερα τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα