Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, andreaspA είπε

Το μαριναρεις το κρεας? Αν οχι... σκληρο θα σου βγει.

Το κρεας πρεπει να ειναι καλα σιτεμενο, και να το εχεις μαριναρει. Το καλυτερο κρεας να σου φερω, αν δεν εχει σιτεψει, δεν τρωγεται. Σπας δοντια και δεν μασιεται. Σαν τσιχλα ειναι.

Εχω φιλο με χοιροστασιο. Παιρνω λαιμο σιτεμενο καλα (τουλαχιστον 5 μερες στο ψυγειο του) και μαριναρισμα με ντοματα, κρεμμυδι μπολικο και χοντροκομμενο, 3-4 σκελιδες σκορδο στα 3κιλα κρεας, εξτρα παρθενο ελαιολαδο να το ρουφηξει , μπαχαρικα, μουστάρδα,  και τελευταια εριξα και λιγο κετσαπ για να γλυκανει απο την ξυνιλα της ντοματας. (αλλες 2 μερες στο δικο μου ψυγειο δηλαδη μεχρι να το φτιαξω)

Τουλαχιστον 12-15 ωρες στο ψυγειο να τα ρουφηξει.

Αφρος εγινε!

Στο χοιρινο κοντοσουβλι, οπως λεει οποιος εχει δοκιμασει, ειμαι μάστερ!

Μαριναρισμενο ήταν για 14ωρες μεταξυ άλλων και με ξύδι κρασί και μουστάρδα, τώρα σιτεμενο δεν το ξέρω. Στο δικό μου το ψυγείο στην συντήρηση πόσο μπορώ να το κρατήσω?, μήπως είναι καλύτερο να το μαριναρω παραπάνω 24 η 36 ώρες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2027

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

7 ώρες πριν, Socrates1977 είπε

Μαριναρισμενο ήταν για 14ωρες μεταξυ άλλων και με ξύδι κρασί και μουστάρδα, τώρα σιτεμενο δεν το ξέρω. Στο δικό μου το ψυγείο στην συντήρηση πόσο μπορώ να το κρατήσω?, μήπως είναι καλύτερο να το μαριναρω παραπάνω 24 η 36 ώρες?

Δυστυχως τα δικα μας τα ψυγεια δεν το σιτευουν καλα το κρεας. Ποτε δεν εχω καταφερει να σιτεψω καλα κρεας σε οικιακο ψυγειο, ουτε καν στο 2ο που εχω που δεν ανοιγει ποτέ.

Αν το εκανες τωρα στις γιορτες κιολας, εξαιρετικα δυσκολο να ηταν σιτεμενο το κρεας λογω καταναλωσης.

Εγω χτες για να καταλαβεις του παραγγειλα 5κιλα για κοντοσουβλι και 15 μπριζολες. Θα παει σημερα. Θα διαλεξει τα κρεατα, θα κοψει τις μπριζολες και θα τα βαλει στο ψυγειο στην γωνια με χαρτακι "Ανδρεας"
Απο ΔΕυτέρα και μετά θα μου τα φέρει.

Βεβαια αν το κρεας δεν ειναι καλο, οτι σιτεμα και μαριναρισμα να γινει, θα παραμεινει ενα κακο κρεας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτοιμη η κούκλα και το πρώτο ψήσιμο πήγε σούπερ. Απλά πράγματα γι' αρχή.

Έχει ψήσει κάποιος κοτόπουλο ανοιχτό πάνω στη σχάρα; Συμβουλές;

Υ.Γ για κάποιον λόγο δεν μπορώ ν' ανεβάσω φωτογραφία.

Επεξ/σία από Theofanis88
  • Like 2

10 ώρες πριν, Theofanis88 είπε

Έτοιμη η κούκλα και το πρώτο ψήσιμο πήγε σούπερ. Απλά πράγματα γι' αρχή.

Έχει ψήσει κάποιος κοτόπουλο ανοιχτό πάνω στη σχάρα; Συμβουλές;

Υ.Γ για κάποιον λόγο δεν μπορώ ν' ανεβάσω φωτογραφία.

Για να μπορέσεις να ανεβάσεις φωτό θα πρέπει να μικρύνεις το μέγεθός της. Υπάρχουν αρκετά sites που μπορείς να το κάνεις δωρεάν, αν δεν μπορείς να το κάνεις από το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή.

Υπάρχουν αρκετές συνταγές

• Like 3

Στις 20/4/2022 στις 11:05 ΜΜ, Socrates1977 είπε

https://tsetsosgas.gr/rithmistis-fialis-propaniou-prime-685

Ότι σου είπε και ο ilpapacha , πήρα τηλ και τον ρώτησα. Καλό είναι να επικοινωνήσεις πρώτα γιατί παίζουν και οι ρυθμιζόμενοι εσωτερικά χωρίς μανόμετρο. Εγώ τον έβαλα να τον ελέγξει πριν τον στείλει. Είναι σε έλλειψη πολύ καιρό τώρα!

Ξέχασα να ενημερώσω, ότι βρήκα ρυθμιστή εκεί, και είχε κι άλλους γενικά, βέβαια τώρα έχουν περάσει αρκετές μέρες οπότε δε ξέρω τι παίζει, αλλά αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει.

Για Αθήνα - Ζωγράφου έχουμε κάποια πρόταση για delivery μπουκάλας coral gas prime? Θα πάρω 2 μαζί αρχικά, αλλά ενδιαφέρομαι και για μία αν κάνουν delivery με το πιο χαμηλό κόστος.

51 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Ξέχασα να ενημερώσω, ότι βρήκα ρυθμιστή εκεί, και είχε κι άλλους γενικά, βέβαια τώρα έχουν περάσει αρκετές μέρες οπότε δε ξέρω τι παίζει, αλλά αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει.

Για Αθήνα - Ζωγράφου έχουμε κάποια πρόταση για delivery μπουκάλας coral gas prime? Θα πάρω 2 μαζί αρχικά, αλλά ενδιαφέρομαι και για μία αν κάνουν delivery με το πιο χαμηλό κόστος.

Επικοινώνησε απευθείας με την coral. Θα στείλουν το αίτημά σου στο κοντινότερο κατάστημα και έπειτα θα σε καλέσουν από εκεί για να στις φέρουν σπίτι.

• Like 1

Κατοχος Napoleon rogue 425  πηρα απο το allsmart  για σουβλα  την Kaiser kit ψησίματος Σούβλα Inox με Μοτέρ 86cm 03THB1855B και κουκουλα την  Κaiser Κάλυμμα ΒΒQ 127x62.5x115 300d 280m2 XPC0002, και τα δυο ταιριαξαν τελεια η ποιοτητα που φοβομουν ειναι παρα πολυ καλη και στα δυο, ειναι μια παρα πολυ καλη και οικονομικη προταση ιδιως την κουκουλα που φοβομουν λογων διαστασεων μπηκε ανετα .

• Like 3

15 λεπτά πριν, spanopn20 είπε

Κατοχος Napoleon rogue 425  πηρα απο το allsmart  για σουβλα  την Kaiser kit ψησίματος Σούβλα Inox με Μοτέρ 86cm 03THB1855B και κουκουλα την  Κaiser Κάλυμμα ΒΒQ 127x62.5x115 300d 280m2 XPC0002, και τα δυο ταιριαξαν τελεια η ποιοτητα που φοβομουν ειναι παρα πολυ καλη και στα δυο, ειναι μια παρα πολυ καλη και οικονομικη προταση ιδιως την κουκουλα που φοβομουν λογων διαστασεων μπηκε ανετα .

Αν μπορείς βάλε 1-2 φωτό πάνω στην ψησταριά να την δούμε. Εγώ έχω παραγγείλει εδώ και 1 μήνα του Leroy Merlin, όταν έβαλα την παραγγελία στο σάιτ ήταν διαθέσιμη και το απόγευμα που πήγα να παραλάβω με πήραν και μου είπαν ότι τελικά δεν έχουν απόθεμα...

Από τότε περιμένω αν όντως ταιριάζει αυτή να κάνω ακύρωση και  refund και να.παρω αυτή να ξεμπερδευω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.jpeg

Τα πλαινα ειναι κλειστα αλλα και να τα ανοιξεις παλι χωραει ανετα, ειναι αδιαβροχο .

Επεξ/σία από spanopn20

19 λεπτά πριν, spanopn20 είπε

image.jpeg

Τα πλαινα ειναι κλειστα αλλα και να τα ανοιξεις παλι χωραει ανετα, ειναι αδιαβροχο .

Για την σούβλα αναφέρομουν για φωτό :) αλλά και αυτή χρήσιμη είναι για όποιον ενδιαφέρεται

10 ώρες πριν, pace είπε

Έχει κανείς άποψη για αυτήν??

Rogue 425 RSB, Black - Napoleon® (bbq.gr)

Έχουμε αναφερθεί σε αυτήν σε προηγούμενα ποστ

Είναι μια πολύ καλή επιλογή που τα έχει, σχεδόν, όλα σε ένα πακέτο.

• Like 2

Στις 30/4/2022 στις 7:32 ΠΜ, spanopn20 είπε

image.jpeg

image.jpeg

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Έχεις κάνει τρύπες στον κάδο για να στηρίξεις την βάση του μοτέρ;

τιποτα απολυτως  τη στηριξα στις υπαρχουσες τρυπες με τα εξαρτηματα που συνοδευονται  και κατι ακομη ποιο σημαντικο αυτη ειναι ανοξειδωτη εξ ολοκληρου ,πολυ καλη ποιοτητα αξιζει τα λεφτα της , και κατι ακομη απο το allsmart  αν εχεις αρκετους ποντους πετυχαινεις και μεγαλη εκπτωση στη τιμη.

Επεξ/σία από spanopn20
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...