Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, lamdami είπε

Όντως είναι εντυπωσιακή και αξίζει την υπέρβαση. Στην  έκθεση επειδή ήταν δίπλα στη 665 pro δε φαινόταν τόσο τεράστια. Μόνη της στο σπίτι θα φαίνεται κτήνος.  Σούβλα θα πάρω οπωσδήποτε, μπορεί και κάνα μαντεμι για smash burger.

Ξεκίνησα για μια απλή ψησταριά και θα καταλήξω με την Prestige Pro όπως και εσυ. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω εσένα και τόσους συμφορουμιτες που ξεκίνησαν  για μικρή-απλή ψησταριά και κατέληξαν με κάποια υπερτουμπανη ψησταριά.

Με το καλό να παραλάβεις. Θεωρώ ότι η μαντεμένια πλάκα είναι από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ. Καλύτερα να πας στην επισμαλτωμένη 

https://www.skroutz.gr/s/26703057/Napoleon-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-56041-Επισμαλτωμένη-Διπλής-Όψης.html

Για την σούβλα, αν μπορείς να πάρεις την μαμά, δεν θα το μετανιώσεις 

Προφανως υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις, όπου ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις κάποια πατέντα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2027

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

11 λεπτά πριν, temitis είπε

Κυριακή σήμερα..είπα να βάλω ένα κοτοπουλακι στην σούβλα..τελικά το κοτοπουλακι ήταν σχεδόν 2 κιλά..αλλά κάτι κάνουμε μέχρι στιγμής!!

IMG_20220410_133214~3.jpg

Μια χαρά φαίνεται. Προ το τέλος, αφαίρεσε το ταψάκι από κάτω και άναψε όλους τους καυστήρες, να πάρει και χρώμα.

• Like 1

1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Μια χαρά φαίνεται. Προ το τέλος, αφαίρεσε το ταψάκι από κάτω και άναψε όλους τους καυστήρες, να πάρει και χρώμα.

Αν και το σκέφτηκα δεν το έκανα.:-( αλλά βγήκε πολύ ωραίο το ψήσιμο..σίγουρα θα ξαναγίνει σύντομα!!

• Like 1

30 λεπτά πριν, Kyrx είπε

τις μαντεμένιες σχάρες τις πλένετε που και που με ζεστο νερο και fairy?

Με ζεστό νερό και τρίψιμο με ξύλινη/πλαστική σπάτουλα. Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς το υγρό πιάτων. Εάν υπάρχουν υπολείμματα που δεν βγαίνουν, τότε τρίψε με το σφουγγάρι της κουζίνας από την πράσινη πλευρά. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί μετά να την περάσεις με λίγο ηλιέλαιο και να την βάλεις να κάψει για 30-40 λεπτά στους 180.

• Like 1

46 λεπτά πριν, Kyrx είπε

τις μαντεμένιες σχάρες τις πλένετε που και που με ζεστο νερο και fairy?

Ποτέ δεν έχω βάλει απορρυπαντικό σε κανένα μαντέμι που χρησιμοποιώ. Χαλάει η πατίνα που με τόσο κόπο χτίζεις με τα ψησίματα και που κάνει αντικολλητικό το μαντέμι. Σίγουρα οι βρωμιές βγαίνουν με τρίψιμο, είτε αυτό είναι με βούρτσα, είτε με σπάτουλα (μεταλλική ή ξύλινη), είτε με το σφουγγαράκι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Leroy Merlin εβγαλε δωρεαν μεταφορικά μεχρι 17/4 για παραγγελιες πανω απο 150Ε και έριξα μια για την Kenton NATERIAL https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209602 , γιατι πριν ειχε 65Ε μεταφορικα για Κρητη που ειμαι και δεν άξιζε, πιστευω στα 200Ε και  δωρεαν μεταφορικά ειναι vfm για κάποιον που δεν ειναι κοντα στο κατάστημα .

Επεξ/σία από Votritis
  • Like 4

1 ώρα πριν, pan_paid είπε

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο κάλυμμα που να κάνει σε Napoleon rogue 425 εκτός από το δικό της που να είναι λίγο ποιο οικονομικό ;

Υπάρχουν διάφορα ποστ. Ψάξε και 1-2 σελίδες μπροστά/πίσω από τις παρακάτω 

• Like 1

2 ώρες πριν, pan_paid είπε

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο κάλυμμα που να κάνει σε Napoleon rogue 425 εκτός από το δικό της που να είναι λίγο ποιο οικονομικό ;

Πήρα πρόσφατα αυτή τη φθηνιάρικη για την Rogue 425 με τη λογική ότι μελλοντικά μάλλον θα βαριέμαι να την κουκουλώνω οπότε μην πετάξω λεφτά για γνήσια. Λοιπόν είναι σε γκρι χρώμα που το προτιμούσα από το μαύρο, έκατσε ωραία με το ένα πλαϊνό της Rogue κλειστό, έχει και κάτι χαζοτρύπες να παίρνει αέρα, αλλά είναι πολύ λεπτή, το ένα αυτοκόλλητο που έχει για να σφίγγει κάτω ήταν σκισμένο από την αρχή, και χτες είδα ότι έχει ανοίξει και μια άλλη ραφή... Δεν βλέπω να βγάζει πάσχα... Αν έχεις σκοπό να τη κουκουλώνεις συνέχεια θα σου πρότεινα τώρα με την έκπτωση να πάρεις της Napoleon. Αλλιώς είχα διαβάσει καλά λόγια εδώ και για αυτήν που έχει το leroy. Στο άμαζον επίσης είχαν προτείνει κάποιες και φαινόντουσαν όντως πολύ καλές αλλά με τα μεταφορικά θα σου έρθουν όσο περίπου και της Napoleon

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η κουκούλα δεν κάνει ούτε για καρέκλες.

Αυτή την εποχή όλοι κανουν προσφορές σε είδη BBQ λόγω Πάσχα και φυσικά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στην αγορά. Η απόλυτα φθηνότερη και ποιοτική κουκούλα BBQ είναι του Lidl που για τα €10-€11 που κάνει είναι πάρα πολύ καλή και ανθεκτική (την έχω αγοράσει). Επίσης υπάρχουν στην αγορά πολύ ανθεκτικές κουκούλες που είναι για εξωτερική χρήση (βροχή, αέρας & ήλιος) σε πολύ καλές τιμές. Εγώ δεν θα πλήρωνα κουκούλα του κατασκευαστή γιατί είναι πεταμένα χρήματα. Λίγο ψάξιμο στο skroutz αλλά και στο παρών θέμα κάποιες αρκετές σελίδες πίσω, υπάρχουν αναλυτικές περιγραφές για κουκούλες προστασίας

Επεξ/σία από costas_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια!!σκεφτομαι να αγορασω για πρωτη φορα ψησταρια υγραεριου για την βεραντα του σπιτιου μου!!μετα απο μια ματια στο ιντερνετ ξεχωρισα αυτη η οποια ειναι σε προσφορα στα 639 σε αρκετα μαγαζια λογω πασχα φανταζομαι

https://www.skroutz.gr/s/27396779/Weber-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-3-Εστίες-Spirit-II-E-310-GBS.html

εναλλακτικα εχω δει και αυτη η οποια ειναι σε προσφορα στα 839 με διαφορες απο την παραπανω απ οτι διαβασα στο ντουλαπι απο κατω για τη φιαλη και στο εξτρα πλαινο ματι

https://www.skroutz.gr/s/27294770/Weber-Ψησταριά-Υγραερίου-Spirit-E-325-GBS-με-3-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι.html

αξιζει πιστευετε τα 200 παραπανω;;γενικα απ οτι καταλαβα ειναι καινουργιο μοντελο της weber η Ε325 και δεν υπαρχουν πολλες αξιολογησεις σε αντιθεση με την Ε310 που εχει πολλες θετικες.ποια ειναι η γνωμη σας γι αυτες τις 2 και αν θα προτεινατε μια αλλη εναλλακτικη σε αυτο το ευρος τιμων (650-850).ευχαριστω πολυ!!

Επεξ/σία από future81

14 ώρες πριν, pan_paid είπε

Εδώ μπορείς να δεις επίσης. Έψαχνα και εγώ αλλά τελικά μου έκαναν δώρο τη μαμά. Καλή είναι η μαμά αλλά προσωπικά μου φαίνεται και πάλι αρκετά ακριβή!
Πάρε από Leroy στα 20€ περίπου. Καλύτερα να δοκιμάσεις και αν δεν σε καλύπτει το ψάχνεις. Δυστυχώς μέχρι της 10 Απριλίου είχε και 15% για Napoleon επομένως θα κατέβαινε στα 85€ η κουκούλα!

22 λεπτά πριν, oceanakis είπε

Εδώ μπορείς να δεις επίσης. Έψαχνα και εγώ αλλά τελικά μου έκαναν δώρο τη μαμά. Καλή είναι η μαμά αλλά προσωπικά μου φαίνεται και πάλι αρκετά ακριβή!
Πάρε από Leroy στα 20€ περίπου. Καλύτερα να δοκιμάσεις και αν δεν σε καλύπτει το ψάχνεις. Δυστυχώς μέχρι της 10 Απριλίου είχε και 15% για Napoleon επομένως θα κατέβαινε στα 85€ η κουκούλα!

Το θέμα είναι πως στο Leroy βλέπω και όλες οι κουκούλες είναι νομίζω μικρές σε διαστάσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...