Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/4/2022 στις 6:15 ΜΜ, biovaggoulas είπε

Έγινε δουλίτσα τελικά. Ωραίο το αποτέλεσμα. 

_IMG_000000_000000.jpg

13 ώρες πριν, akatsara είπε

Καλησπέρα για όποιον ενδιαφέρεται το homing έβγαλε όλες τις ψησταριές Napoleon και τα αξεσουάρ μείον 15%.

https://homing.gr/napoleon-psistaries-igraeriou.html

Καλημέρα σας,
Με το συνδιασμό των δυο αυτών αναρτήσεων και επειδή το Πάσχα πλησιάζει, ήθελα πάντα να πάρω την σούβλα και τελικά έγινε και η παραγγελία μαζί με κάποια αξεσουάρ! Ας ελπίσουμε η υπέρβαση αυτή να πάει καλά!

Πάντως για κάποιους που ρωτούσαν για το πλαινό μάτι, εγώ σχεδόν πάντα όταν ψήνω φτιάχνω και πατάτες τηγανιτές, ενώ τώρα την Καθαρά Δευτέρα έψησα και καλαμαράκια, ψαράκια κτλ με απλό τηγάνι και όχι μαντεμένιο που ίσως είναι ακόμη καλύτερα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν έχω δει βέβαια το Infrared που σίγουρα θα είναι καλύτερο αλλά και πάλι κάθε φορά λέω ευτυχώς που πήρα με πλαινό μάτι!

• Like 8
  • Απαντ. 21,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2344

• ilpapacha

2080

• sndev

1109

• ηνίοχος

591

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/4/2022 στις 8:49 ΜΜ, akatsara είπε

Καλησπέρα για όποιον ενδιαφέρεται το homing έβγαλε όλες τις ψησταριές Napoleon και τα αξεσουάρ μείον 15%.

https://homing.gr/napoleon-psistaries-igraeriou.html

Πολύ καλή περίπτωση για όποιον το σκέφτεται για ψησταριά Napoleon. Τον τελευταίο 1 με 1,5 χρόνο μόνο σε ανατιμήσεις έχουν προχωρήσει. Οι τωρινές τιμές με την προσφορά είναι πολύ κοντά ή στο ιστορικό χαμηλό τους.

Να προσθέσω ότι και στον κώτσο τρέχει μια προσφορά σήμερα 05/4 από τις 21:00 μέχρι τα μεσάνυχτα για επιπλέον έκπτωση 20% σε ορισμένους κωδικούς προϊόντων με την ένδειξη "eWEEK". Για κάποιες ψησταριές όπως η Napoleon Freestyle 425 ή η Weber Spirit II E-210, συμφέρει ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό.

Spoiler

1948955543_K__-_kotsovolos.gr_-_2022-04-05_22_48_27.png.5594a533d843af0f2425e730861824c6.png

1993946558_K__-_kotsovolos_gr2.png.fe02b99a17c943dbdc0bff2f32d2bd3c.png

148284043_K__-_kotsovolos_gr4.png.7eccc74cf5fd0b4a742a134336cd96c3.png

1683770262_K__-_kotsovolos_gr3.png.fd22867748c88f0595ed22596b21ddcb.png

Επεξ/σία από greenroadrunner
  • Like 5
Δημοσ.

Χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στο bbq, σκέφτομαι να αγοράσω κάποια απο τις παρακάτω ψησταριές:
Ψησταριά Υγραερίου Napoleon Phantom Rogue 425 SE / Napoleon Rogue 425 SE Stainless Steel η διαφορά με την 425SE είναι το χρώμα;

Ψησταριά Υγραερίου Napoleon Rogue 525 SE Stainless Steel

Ψησταριά Υγραερίου Napoleon Rogue 625 XT Stainless Steel

Ψησταριά Υγραερίου Napoleon Rogue 525 XT Stainless Steel 

Την σειρά SE την προτιμώ για την ευκολία καθαρισμού των σχαρών (ανοξείδωτο ατσάλι) που είναι πολύ σημαντικό για εμένα.  

Ποιά προτείνεται; 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lamdami είπε

Χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στο bbq, σκέφτομαι να αγοράσω κάποια απο τις παρακάτω ψησταριές:
Ψησταριά Υγραερίου Napoleon Phantom Rogue 425 SE / Napoleon Rogue 425 SE Stainless Steel η διαφορά με την 425SE είναι το χρώμα;

Την σειρά SE την προτιμώ για την ευκολία καθαρισμού των σχαρών (ανοξείδωτο ατσάλι) που είναι πολύ σημαντικό για εμένα.  

Ποιά προτείνεται; 

1) Napoleon Rogue Phantom 425SE / Rogue 425SE
Οι διάφορες είναι στο χρώμα, στην ανοξείδωτη σχάρα για το πλαϊνό μάτι infrared και η multifunctional βοηθητική σχάρα που διαθέτει η Phantom έναντι της απλής Rogue. Σε θέματα εγγύησης και σχάρας στον κύριο χώρο ψησίματος είναι ακριβώς ίδιες.

2) Rogue XT / Rogue SE 

Οι διάφορες είναι στο μεγαλύτερο πλαϊνό μάτι infrared, τις ανοξείδωτες σχάρες στον κύριο χώρο ψησίματος και τον οπίσθιο καυστήρα που διαθέτει η σειρά Rogue SE έναντι της σειράς XT. Σε θέματα εγγύησης είναι ακριβώς ίδιες.

Εκτός από διαφορετικές σειρές (XT/SE), αναφέρεις και διαφορετικά μεγέθη του κύριου χώρου ψησίματος (425/525/625). 

Εάν το αποκλειστικό κριτήριο είναι ο χώρος, η 625XT είναι η καλύτερη επιλογή.

Εάν θέλεις πιο πλήρης ψησταριά, η καλύτερη επιλογή είναι η σειρά SE. Από την στιγμή που έχεις στις επιλογές σου την Rogue 525SE, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Κάνεις τον συμβιβασμό για τον μικρότερο κύριο χώρο ψησίματος, έναντι της 625XT, όμως έχεις μεγαλύτερο πλαϊνό μάτι infrared, οπίσθιο καυστήρα και ανοξείδωτες σχάρες στον κύριο χώρο ψησίματος.

• Like 4
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, lamdami είπε

Ποιά προτείνεται; 

1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Οι διάφορες είναι στο χρώμα, στην ανοξείδωτη σχάρα για το πλαϊνό μάτι infrared και η multifunctional βοηθητική σχάρα που διαθέτει η Phantom έναντι της απλής Rogue. Σε θέματα εγγύησης και σχάρας στον κύριο χώρο ψησίματος είναι ακριβώς ίδιες.

2) Rogue XT / Rogue SE 

Οι διάφορες είναι στο μεγαλύτερο πλαϊνό μάτι infrared, τις ανοξείδωτες σχάρες στον κύριο χώρο ψησίματος και τον οπίσθιο καυστήρα που διαθέτει η σειρά Rogue SE έναντι της σειράς XT. Σε θέματα εγγύησης είναι ακριβώς ίδιες.

Εκτός από διαφορετικές σειρές (XT/SE), αναφέρεις και διαφορετικά μεγέθη του κύριου χώρου ψησίματος (425/525/625). 

Εάν θέλεις πιο πλήρης ψησταριά, η καλύτερη επιλογή είναι η σειρά SE. Από την στιγμή που έχεις στις επιλογές σου την Rogue 525SE, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Κάνεις τον συμβιβασμό για τον μικρότερο κύριο χώρο ψησίματος, έναντι της 625XT, όμως έχεις μεγαλύτερο πλαϊνό μάτι infrared, οπίσθιο καυστήρα και ανοξείδωτες σχάρες στον κύριο χώρο ψησίματος.

Ακριβώς έτσι είναι, δεν θα μπορούσα να τα περιγράψω καλύτερα.

+1 από εμένα για την 525 SE. Εφόσον είσαι σε αυτό το budget, θεωρώ ότι είναι η πληρέστερη ψησταριά και το καλύτερο value for money.

Την χρησιμοποιώ εντατικά τον τελευταίο 1,5 χρόνο και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που δεν έκανα κάποιο συμβιβασμό για κάποια μικρότερη. Οι 4 καυστήρες θεωρώ ότι είναι το sweet spot για ευελιξία και άνεση στην επιφάνεια ψησίματος. Έχω αναβαθμίσει την πλαϊνή σχάρα με ανοξείδωτη η οποία για εμένα είναι πολύ καλύτερη από την μαντεμένια που είχε αρχικά. Το μεγάλο infrared είναι καταπληκτικό, το χρησιμοποιώ ίσως και πιο συχνά από την κυρίως ψησταριά. Επίσης με έχει βολέψει και περισσότερο από όσο θα περίμενα ο οπίσθιος καυστήρας για τη σούβλα.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

2) Rogue XT / Rogue SE 

2 ώρες πριν, greenroadrunner είπε

Ακριβώς έτσι είναι, δεν θα μπορούσα να τα περιγράψω καλύτερα.

+1 από εμένα για την 525 SE. Εφόσον είσαι σε αυτό το budget, θεωρώ ότι είναι η πληρέστερη ψησταριά και το καλύτερο value for money.

Την χρησιμοποιώ εντατικά τον τελευταίο 1,5 χρόνο και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που δεν έκανα κάποιο συμβιβασμό για κάποια μικρότερη. Οι 4 καυστήρες θεωρώ ότι είναι το sweet spot για ευελιξία και άνεση στην επιφάνεια ψησίματος. Έχω αναβαθμίσει την πλαϊνή σχάρα με ανοξείδωτη η οποία για εμένα είναι πολύ καλύτερη από την μαντεμένια που είχε αρχικά. Το μεγάλο infrared είναι καταπληκτικό, το χρησιμοποιώ ίσως και πιο συχνά από την κυρίως ψησταριά. Επίσης με έχει βολέψει και περισσότερο από όσο θα περίμενα ο οπίσθιος καυστήρας για τη σούβλα.

Σας ευχαριστώ πολυ, ήσασταν κατατοπιστικότατοι. 
Η Phantom είναι πανέμορφη ψησταριά, αλλά σε αυτό το budget έχει 3 καυστήρες και πιστεύω πως θα το μετάνιωσω οσο περνάει ο καιρός και ασχολούμαι με το bbq.  Η 525 SE  οπως αναφέρεται  και εσείς είναι πληρέστερη. Το infrared εκτός απο θωράκισμα του κρέατος σε τι άλλο το χρησιμοποιείς; Τα λίπη που πάνε; Σούβλα εχεις της  napoleon;

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lamdami είπε

Η Phantom είναι πανέμορφη ψησταριά, αλλά σε αυτό το budget έχει 3 καυστήρες και πιστεύω πως θα το μετάνιωσω οσο περνάει ο καιρός και ασχολούμαι με το bbq.  Η 525 SE  οπως αναφέρεται  και εσείς είναι πληρέστερη. Το infrared εκτός απο θωράκισμα του κρέατος σε τι άλλο το χρησιμοποιείς; Τα λίπη που πάνε; Σούβλα εχεις της  napoleon;

Στο πλαϊνό μάτι infrared κάνεις τα πάντα

Ένα ακόμα καλό είναι ότι δεν επηρεάζεται από τον αέρα, όπως το συμβατικό.

Για τα λίπη έχει από κάτω ένα μικρό συρταράκι/λιποσυλλέκτη. 

Προσωπικα χρησιμοποιώ την μαμά σούβλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτή την περίοδο υπάρχουν προσφορές και για τα αξεσουάρ.

• Like 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lamdami είπε

Ότι και αν πάρεις θα είναι πολύ καλή αγορά. Αλλά αν μπορείς να πας στην 525SE πήγαινε γαιτί εγώ έχω μετανοιώσει ή μάλλον θα προτιμούσα να είχα κάνει την υπέρβαση για την μεγαλύτερη την 525. Βέβαια τότε το μπάτζετ ήταν πιο περιορισμένο. Τώρα όμως πήρα την μαμά την σούβλα και κάποια αξεσουάρ και περιμένω το ΣΚ αν καταφέρω να τα λερώσω και αυτά.
Να ξέρεις ότι η έκπτωση στις Napoleon και στα αξεσουάρ θα είναι μέχρι 10 Απριλίου. Όποιος χρειαστεί κάτι σε μαμά τώρα είναι η ευκαιρία!

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να δω απο κοντά τις ψησταριές πριν  προχωρήσω στην αγορά και μπήκα στον πειρασμό για την Prestige 500 Pro, είναι πανέμορφη! Η διαφορά τιμής με την 525 SE είναι πολύ μεγάλη και δεν ξέρω αν θα αξίζει να ξεφυγώ τόσο πολύ. Η 525 SE φαίνεται η πιο λογική αγορά.

Απο αξεσουάρ day one τι θα χρειαστώ και απο που να τα προμηθευτώ;

Αξίζει να τα πάρω όλα απο Napoleon;  

Επεξ/σία από lamdami
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lamdami είπε

Πήγα να δω απο κοντά τις ψησταριές πριν  προχωρήσω στην αγορά και μπήκα στον πειρασμό για την Prestige 500 Pro, είναι πανέμορφη! Η διαφορά τιμής με την 525 SE είναι πολύ μεγάλη και δεν ξέρω αν θα αξίζει να ξεφυγώ τόσο πολύ. Η 525 SE φαίνεται η πιο λογική αγορά.

Φιάλη υγραερίου - εννοείται - βούρτσα για τις σχάρες, 1 ή 2 τσιμπίδες για τα κρέατα σου αλλά και ένα θερμόμετρο - αν θα ψήσεις καλά μοσχάρια και θέλεις ακρίβεια- αλλιώς αργότερα (προσωπική μου άποψη πάρτο απευθείας). θα βρεις και φτηνότερα απο τα Napoleon, αν δεν έχεις πρόβλημα να τα πληρώσεις όμως, φαίνονται ποιοτικά.

Και φυσικά πολύ κρέας- αυτές που κοιτάς για αγορά χωράνε πολύ επάνω 😁 😁

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, lamdami είπε

Αν σου πω από που ξεκίνησα και που κατέληξα, ίσως με καταλάβεις

Αν θέλεις μπορείς να πας στην Prestige 500, όπου είναι ανάμεσα στην Rogue 525SE και την Prestige Pro 500. Έχει καλύτερη εγγύηση, πιο χοντρές σχάρες στον κύριο χώρο ψησίματος, μεγαλύτερο ύψος για την σούβλα, καπάκι που το μισό είναι σταθερό κτλ.

Τα περισσότερα αξεσουάρ που έχω είναι της Napoleon και είναι πολύ ποιοτικά. Προφανώς πολλά από αυτά υπάρχουν και after market.

1) 2-3 λαβίδες

2) Σπάτουλα 

3) Γάντια

4) Βούρτσα καθαρισμού 

5) Θερμόμετρο (μπορείς να το πάρεις σε 2ο χρόνο)

6) Μαντεμένια πλάκα (μπορείς να την πάρεις σε 2ο χρόνο)

7) Σούβλα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα)

8) Πέτρα για πίτσα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα)

Όσο έχει ακόμα προσφορές, δες τι σε ενδιαφέρει και μπορείς να πάρεις.

Αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο αξεσουάρ της Napoleon και το έχω, μπορώ να ανεβάσω και φωτό.

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skskre είπε

Φιάλη υγραερίου - εννοείται - βούρτσα για τις σχάρες, 1 ή 2 τσιμπίδες για τα κρέατα σου αλλά και ένα θερμόμετρο - αν θα ψήσεις καλά μοσχάρια και θέλεις ακρίβεια- αλλιώς αργότερα (προσωπική μου άποψη πάρτο απευθείας). θα βρεις και φτηνότερα απο τα Napoleon, αν δεν έχεις πρόβλημα να τα πληρώσεις όμως, φαίνονται ποιοτικά.

Και φυσικά πολύ κρέας- αυτές που κοιτάς για αγορά χωράνε πολύ επάνω 😁 😁

Θερμόμετρο και cover θα πάρω οπωσδήποτε απο την αρχή, για τα κρέατα δε το συζητώ!

2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Αν σου πω από που ξεκίνησα και που κατέληξα, ίσως με καταλάβεις

Αν θέλεις μπορείς να πας στην Prestige 500, όπου είναι ανάμεσα στην Rogue 525SE και την Prestige Pro 500. Έχει καλύτερη εγγύηση, πιο χοντρές σχάρες στον κύριο χώρο ψησίματος, μεγαλύτερο ύψος για την σούβλα, καπάκι που το μισό είναι σταθερό κτλ.

Τα περισσότερα αξεσουάρ που έχω είναι της Napoleon και είναι πολύ ποιοτικά. Προφανώς πολλά από αυτά υπάρχουν και after market.

1) 2-3 λαβίδες

2) Σπάτουλα 

3) Γάντια

4) Βούρτσα καθαρισμού 

5) Θερμόμετρο (μπορείς να το πάρεις σε 2ο χρόνο)

6) Μαντεμένια πλάκα (μπορείς να την πάρεις σε 2ο χρόνο)

7) Σούβλα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα)

8) Πέτρα για πίτσα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα)

Όσο έχει ακόμα προσφορές, δες τι σε ενδιαφέρει και μπορείς να πάρεις.

Αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο αξεσουάρ της Napoleon και το έχω, μπορώ να ανεβάσω και φωτό.

Τα αξεσουάρ μάλλον θα τα πάρω απο Napoleon, το θερμόμετρο θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω - ίσως καταλήξω στο Meater που έχει το homming.

Διάβασα την ιστορία σου (δεν κατάλαβα γιατί ήθελες με φυσικό αέριο) και πραγματικά σε καταλαβαίνω!  Ξεκίνησα για kenton και τελικά με βλέπω να καταλήγω στη 525 SE. Δε θεωρώ πως οι διαφορές της Prestige 500 με την 525 SE είναι μεγάλες, ενώ η Prestige Pro  που έχει σημαντικές διαφορές ξεφεύγει τελείως σε τιμή.  Φοβάμαι πως μελλοντικά θα το μετανιώσω αν δεν πάω στη Prestige Pro αλλά σκέφτομαι απο ποιο price range ξεκίνησα και που θέλω να φτάσω και κάνω δεύτερες τρίτες.. όγδοες σκέψεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lamdami είπε

Θερμόμετρο και cover θα πάρω οπωσδήποτε απο την αρχή, για τα κρέατα δε το συζητώ!

Τα αξεσουάρ μάλλον θα τα πάρω απο Napoleon, το θερμόμετρο θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω - ίσως καταλήξω στο Meater που έχει το homming.

Διάβασα την ιστορία σου (δεν κατάλαβα γιατί ήθελες με φυσικό αέριο) και πραγματικά σε καταλαβαίνω!  Ξεκίνησα για kenton και τελικά με βλέπω να καταλήγω στη 525 SE. Δε θεωρώ πως οι διαφορές της Prestige 500 με την 525 SE είναι μεγάλες, ενώ η Prestige Pro  που έχει σημαντικές διαφορές ξεφεύγει τελείως σε τιμή.  Φοβάμαι πως μελλοντικά θα το μετανιώσω αν δεν πάω στη Prestige Pro αλλά σκέφτομαι απο ποιο price range ξεκίνησα και που θέλω να φτάσω και κάνω δεύτερες τρίτες.. όγδοες σκέψεις.

Είχαμε κάνει εγκατάσταση φυσικού αερίου στο διαμέρισμα και βάλαμε μια αναμονή στο μπαλκόνι για ψησταριά. Το κάναμε για μεγαλύτερη ευκολία. Οπότε όταν αρχίσαμε να ψάχνουμε για ψησταριά, θέλαμε να δουλεύει με φυσικό αέριο.

Την υπέρβαση την έκανα δις, αν προσέξεις την υπογραφή μου. 

Η Rogue 525SE είναι πολύ καλή ψησταριά και πραγματικά θα κάνεις τα πάντα. Αν όμως θέλεις/μπορείς να κάνεις την υπέρβαση, τότε πας σε κάτι ακόμα πιο ποιοτικό. Όπως αναφέρεις τις είδες από κοντά, οπότε καταλαβαίνεις την διαφορά.

Το meater είναι μια πολύ καλή επιλογή για ασύρματο θερμόμετρο. Καλό θα ήταν να πάρεις κι ένα instant.

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lamdami είπε

Φοβάμαι πως μελλοντικά θα το μετανιώσω αν δεν πάω στη Prestige Pro αλλά σκέφτομαι απο ποιο price range ξεκίνησα και που θέλω να φτάσω και κάνω δεύτερες τρίτες.. όγδοες σκέψεις.

Για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση, αποκλείεται να μετανιώσεις μελλοντικά αν σκέφτεσαι να αγοράσεις τόσο ποιοτική ψησταριά. Είναι κορυφαίες όλες, και φυσικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Η 525 SE είναι τοπ, οι Prestige είναι ακόμα καλύτερες αλλά και το κόστος ανεβαίνει. Οπότε ό,τι και να αποφασίσεις αποκλείεται να το μετανιώσεις. Εγώ σκέψου έχω την 525 την απλή, ούτε πλαϊνό μάτι δεν έχει. Με καλύπτει τόσο πολύ που δεν μου λείπει καν το sizzle zone που το έχει ο αδερφός μου και πραγματικά είναι κορυφαία τεχνολογία. 

Από αξεσουάρ ό,τι είπαν οι προηγούμενοι, εγώ έχω πάρει και το φτυάρι για πίτσα και έχω άριστες εντυπώσεις. Η ποιότητα είναι απίστευτη, είναι τεράστιο και πολύ στιβαρό παρά το ότι η λαβή είναι πτυσσόμενη για να μπορείς να το αποθηκεύσεις σε ένα ντουλάπι. Το χρησιμοποιώ και στα ψωμιά που ψήνω στον κανονικό φούρνο.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα, αυτή τη σχάρα της Napoleon την έχει δοκιμάσει κανείς; Ψάχνω να πάρω κάτι για να ψήνω κανά ψάρι, βλέπω ότι αυτή πλένεται στο πλυντήριο αλλά αξίζει τα λεφτά της ή να πάρω μια κλασσική διπλή με λαβές του πεντάευρου;

Επίσης εκείνο το αντικολλητικό spray που λέγατε, formatto αν δεν κάνω λάθος, δεν το βλέπω πλεόν στα mymarket. Το βρίσκουμε κάπου αλλού;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...