Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Να κάνω μια ερώτηση, στην Kenton μπορείς να αντικαταστήσεις τη πλάκα που έχει με άλλη μια σχάρα; Και αν ναι, έχει το Leroy και σχάρα έξτρα; Τη σκέφτομαι γιατί δεν έχω αρκετό χώρο στο μπαλκόνι, και έλεγα να πάρω αυτή για αρχή και μελλοντικά όταν μετακομίσω σε δικό μου χώρο να πάρω μεγαλύτερη. Για 2 άτομα θα ψήνω τον περισσότερο καιρό, και σπάνια για 4-5.

Μπορείς να το κάνεις. Έχει την σχάρα για να την αντικαταστάσεις

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-naterial-gia-psistaria-kenton-apo-emagie-80062402?ref=reccodo-search

• Like 2
  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2321

• ilpapacha

2067

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενδιαφερομαι και εγω για ψησταριά τωρα που ανοίγει ο καιρος , κοίταξα για αυτη την Kenton αλλα εχει 65Ε μεταφορική για Κρητη που ουσιαστικα χανεις την οποια έκπτωση εχει.....

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Φαίνεται πως είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα ένα αρκετά ενδιαφέρον μοντέλο της Napoleon με συμβατικό πλαϊνό μάτι, οπίσθιο καυστήρα και σούβλα 

https://napoleongrills.gr/rogue/psistaria-ygraeriou-napoleon-rogue-425-rsb-black-rb425rsbpk-1-gr.html

https://grillme.gr/gr/psistaries/ana-typo/psistaries-ygraeriou/napoleon-rogue-425-rsb-black-rb425rsbpk‐1‐gr‐a

Είναι όντως καταπληκτική, είναι παρόμοιο μοντέλο με τη δικιά μου με διαφορά το πλαϊνό υπέρυθρο και κάποια ανοξείδωτα μέρη. Αν και την αγόρασα κυρίως για τη χρήση υπέρυθρου ματιού, έχω καταευχαριστηθεί τον οπίσθιο καυστήρα και τη σούβλα (δεν είχα σουβλήσει ποτέ στη ζωή μου πέρα από τον οβελία το Πάσχα), όπου έχω σουβλήσει από κοκορέτσι και κοντοσούβλι, μέχρι κολοκύθια και μανιτάρια (οκ με τη χρήση του καλαθιού)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Χτες αποφάσισα να μπω και εγώ στην  κοινότητα των ψηστηδων και  αγόρασα για αρχή αυτήν την οικονομική Kenton που έβγαλε προσφορά το Leroy. Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει κάποιος να αλλάξει την σχάρα που είναι από εμαγιέ χυτοσίδηρο σε μια μαντεμενια; Βέβαια που θα βρω μαντεμενια και πόσο θα κοστίσει είναι άλλο θέμα. 

Δημοσ.

Εψαχνα κάτι άλλο κι έπεσα πάνω της:

https://www.e-shop.gr/psistaria-ygraerioy-bormann-bbq5030-3-estion-me-mantemenia-sxara-luxury-type-p-HAP.205263

Δεν ξέρω αν είναι καλή, σε μία σύντομη αναζήτηση εδώ βρήκα μόνο τρεις αναφορές και ήταν κυρίως ερωτήσεις. Είναι περίπου 50 ευρώ κάτω από την φτηνότερη τιμή σκρουτζ.

Καλημέρες.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Εψαχνα κάτι άλλο κι έπεσα πάνω της:

https://www.e-shop.gr/psistaria-ygraerioy-bormann-bbq5030-3-estion-me-mantemenia-sxara-luxury-type-p-HAP.205263

Δεν ξέρω αν είναι καλή, σε μία σύντομη αναζήτηση εδώ βρήκα μόνο τρεις αναφορές και ήταν κυρίως ερωτήσεις. Είναι περίπου 50 ευρώ κάτω από την φτηνότερη τιμή σκρουτζ.

Καλημέρες.

Σε αυτό το εύρος τιμών, προτείνουμε την Naterial Kenton του Leroy

https://www.leroymerlin.gr/gr/module/cgireccodo/search?query=Kenton&tag=1

Αυτή την στιγμή έχει σε προσφορά το μοντέλο με τους 3 καυστήρες και πολύ πιθανόν να μπει σε προσφορά και το μοντέλο με τους 4 καυστήρες.

11 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε

Είναι όντως καταπληκτική, είναι παρόμοιο μοντέλο με τη δικιά μου με διαφορά το πλαϊνό υπέρυθρο και κάποια ανοξείδωτα μέρη. Αν και την αγόρασα κυρίως για τη χρήση υπέρυθρου ματιού, έχω καταευχαριστηθεί τον οπίσθιο καυστήρα και τη σούβλα (δεν είχα σουβλήσει ποτέ στη ζωή μου πέρα από τον οβελία το Πάσχα), όπου έχω σουβλήσει από κοκορέτσι και κοντοσούβλι, μέχρι κολοκύθια και μανιτάρια (οκ με τη χρήση του καλαθιού)

Εμείς χρησιμοποιούμε περισσότερο το πλαϊνό infrared παρά τον οπίσθιο. Πάντως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ καλή επιλογή.

Το καλάθι σε έχει βολέψει για ψησίματα;

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Εμείς χρησιμοποιούμε περισσότερο το πλαϊνό infrared παρά τον οπίσθιο. Πάντως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ καλή επιλογή.

Το καλάθι σε έχει βολέψει για ψησίματα;

Με το πλαϊνό υπέρυθρο έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά στο ψήσιμο των μοσχαριών, σχεδόν επαγγελματικό (μπορεί και καλύτερο). Το καλάθι το χρησιμοποιώ επειδή δεν τηγανίζω ποτέ σχεδόν, οπότε ότι λαχανικά μπαίνουν εκεί (έχω τάξει ότι θα βάλω και ψάρια εκεί μέσα, δε το 'χω κάνει ακόμα).

Στα υπέρ του καλαθιού είναι ότι δίνει ομοιόμορφο ψήσιμο στα λαχανικά , τα διατηρεί ζουμερά και κάνει ωραία κρούστα σαν τηγανητά (ειδικά σε πατάτες).

Στα κατά, χρειάζεται προετοιμασία, βάλε σούβλα, βίδωνε, στήσε μοτέρ πρίζες κλπ και αν δεν έχεις πλυντήριο πιάτων, ίσως ζορίσει να το καθαρίσεις στο χέρι.

υ.γ: με γυρισμένες τις σχάρες ίσα που βρίσκει το καλάθι επάνω τους, οπότε και πάλι τις έβγαλα

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε

Με το πλαϊνό υπέρυθρο έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά στο ψήσιμο των μοσχαριών, σχεδόν επαγγελματικό (μπορεί και καλύτερο). Το καλάθι το χρησιμοποιώ επειδή δεν τηγανίζω ποτέ σχεδόν, οπότε ότι λαχανικά μπαίνουν εκεί (έχω τάξει ότι θα βάλω και ψάρια εκεί μέσα, δε το 'χω κάνει ακόμα).

Στα υπέρ του καλαθιού είναι ότι δίνει ομοιόμορφο ψήσιμο στα λαχανικά , τα διατηρεί ζουμερά και κάνει ωραία κρούστα σαν τηγανητά (ειδικά σε πατάτες).

Στα κατά, χρειάζεται προετοιμασία, βάλε σούβλα, βίδωνε, στήσε μοτέρ πρίζες κλπ και αν δεν έχεις πλυντήριο πιάτων, ίσως ζορίσει να το καθαρίσεις στο χέρι.

υ.γ: με γυρισμένες τις σχάρες ίσα που βρίσκει το καλάθι επάνω τους, οπότε και πάλι τις έβγαλα

Για την σχάρα που βρίσκει, δοκίμασε να βγάλεις και τις 2 και να βάλεις την μια παράλληλα στο μήκος της ψησταριάς. Λογικά θα ακουμπάει πάνω στα flavorizer bars και θα μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις για να ψήσεις κάτι. Την σκέψη αυτή την είχα κάνει και για τις πίτσες, μήπως έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τον οπίσθιο καυστήρα. Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει.

Για το πλύσιμο ίσως ήταν καλύτερα, εφόσον κάποιος δεν έχει πλυντήριο πιάτων, να το βάλει να μουλιάσει σε μια λεκάνη πριν το τρίψει.

• Like 4
Δημοσ.
19 ώρες πριν, biovaggoulas είπε

Έγινε δουλίτσα τελικά. Ωραίο το αποτέλεσμα. 

_IMG_000000_000000.jpg

Πολυ ωραιο χρωμα, τελικα τι εκανες? φουλ ξεσκπεαστο ολη την ωρα?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Amaretos είπε

Πολυ ωραιο χρωμα, τελικα τι εκανες? φουλ ξεσκπεαστο ολη την ωρα?

Ναι ακριβώς. Ξεσκέπαστο από την αρχή με τα ταψακια από κάτω. Μεσαίος καυστήρας σβηστός και σταθερή θερμοκρασία στους 180 μέχρι να πιάσει εσωτερική 75. Μετά ένα τεταρτακι με φουλ τους καυστήρες για ροδισμα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...