Maktheo Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Ποσο καιρο την εχεις την ψησταρια; ειχε πολλα λίπη; δεν την καθαριζες συχνα;
Kapetanakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, Astronautis είπε Εγώ παρήγγειλα αυτό το κάλυμμα από το Amazon.uk https://www.amazon.co.uk/Sotor-Waterproof-Rip-Proof-Protection-Brinkmann/dp/B07QB2JYLQ Για το λιποσυλλεκτη δεν έχω βρει ακόμη τη σωστή διάσταση και σκέφτομαι να αδειάσω το υπάρχον ταψακι, να το πλύνω με ζεστό νερό και fairy και μετά να το τυλίξω με αλουμινόχαρτο που θα το αλλάζω μετά από κάθε λιπαρό ψήσιμο. Φιάλη βλέπω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα ψηφίζουν υπέρ της μεγάλης κλασσικής πετρογκαζ. Αναφέρεσαι σε ψησταριά αερίου; Και όταν λες 1μετρο ψηλή αναφέρεσαι στο ελάχιστο ύψος από το πάτωμα έως τον πάτο του φούρνου ή κάτι άλλο; Όχι φίλε για κάρβουνο, θα ήθελα να είναι σχετικά ψηλή πάνω από 1,00μετρο από το πάτωμα ώστε να ψήνω πιο άνετα.
Xorxhs! Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 6:07 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Και οι δύο είναι το stainless steel μοντέλο. Ξεκάθαρα τη μεγάλη. Και μαντεμι να ήταν, αν αυτό είναι πρόβλημα για σένα, πάλι τη μεγάλη θα σου έλεγα, αφού σχάρα αλλάζεις όποτε θες. Το stainless steel μοντέλο έχει ένα S μπροστά από το νούμερο s-210, s-310, s-410. Το μαντεμι έχει E. e-210 κλπ Μαντέμι ειναι και στα δύο η σχάρα, απλά το καπάκι είναι απο διαφορετικό υλικό στο s
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Μαντέμι ειναι και στα δύο η σχάρα, απλά το καπάκι είναι απο διαφορετικό υλικό στο s Το S εχει ανοιξειδωτη σχαρα https://www.weber.com/US/en/grills/gas-grills/genesis-ii-series/61001001.html 11 ώρες πριν, Gatilaras είπε Ετσι κ αλλιώς τωρα το θερμόμετρο εγινε πισα καπνισε το γυαλί κ μαυρισε,τα ποδαρακια ηταν στην ακρη κατι σαν σκληρά λαστιχενια ωστε το καπακι να μην εφάπτεται στην ψησταρια εντελως. Βεβαια απο τα ποδαρακια εμειναν μονο οι τρυπες οποτε. Μπορεις να βαλεις ενα ειδικο λαστιχο γυρω γυρω που δεν καιγεται και ειναι ειδικο για bbq για μόνωση. 1
Gatilaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, Maktheo είπε Ποσο καιρο την εχεις την ψησταρια; ειχε πολλα λίπη; δεν την καθαριζες συχνα; Την εχω πανω απο 6μηνο,την καθαριζω ολικα καθε 2-3 ψησιματα αναλογα το ψησιμο,βγαλσιμο ταψια-σκαρες-διαχυτες,ζεστο σαπουνονερο μουλιασμα βουρτσα κ καθαρισμα αλλα συνηθως την ψησταρια την καθαριζω με διαλυμα υγρο πιατων-νερο σφουγγαρι και ξεπλυμα μετα.
zeys13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Στις 24/4/2020 στις 6:08 ΜΜ, voliotis_gr είπε Όσοι πήρατε weber μπείτε στο official site (οχι το Ελληνικο) Καντε εγγραφη και δηλωστε το προιον Αυτοματα σας βγαζει και τη 10ετη εγγυηση Υπάρχει κάποιο λίνκ γιατί δε το βρίσκω;
PJK Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Σε ερώτηση που έκανα στην αντιπροσωπία ακριβώς για το ίδιο θέμα, μου απάντησαν άμεσα με μέιλ ότι για την χώρα μας δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη το online registration. Μέχρι αυτό να καταστεί εφικτό, η οδηγία που έχουν από τα κεντρικά της εταιρίας είναι η φύλαξη της απόδειξης αγοράς για να πιστοποιείται η ημερομηνία της αγοράς για οτιδήποτε έχει να κάνει με την εγγύηση.
voliotis_gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, zeys13 είπε Υπάρχει κάποιο λίνκ γιατί δε το βρίσκω; https://www.weber.com/US/en/home/
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, PJK είπε Σε ερώτηση που έκανα στην αντιπροσωπία ακριβώς για το ίδιο θέμα, μου απάντησαν άμεσα με μέιλ ότι για την χώρα μας δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη το online registration. Μέχρι αυτό να καταστεί εφικτό, η οδηγία που έχουν από τα κεντρικά της εταιρίας είναι η φύλαξη της απόδειξης αγοράς για να πιστοποιείται η ημερομηνία της αγοράς για οτιδήποτε έχει να κάνει με την εγγύηση. και μενα αυτο μου ειπαν, γιατι κατα λαθος το εκανα register στην Αμερικη και οταν τους πηρα εδω να το κανω μου λενε κρατα την αποδειξη αγορας.
Maktheo Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Εκανα και εγω το παρθενικο ψησιμο σε τέτοιου είδους ψησταριές, πολυ πρακτικες αν μη τι άλλο, ουτε κάπνα, γρηγορο ψησιμο κτλ, ολα καλα.. Μονος "προβληματισμος" που ειχα (σε εισαγωγικα) ηταν οτι πρώτη φορα εψηνα σε ψησταρια με καπακι, και το να μην βλέπεις τι γινεται απο κατω θέλει λιγο συνήθεια.. Βεβαια νομιζω για rookie το ανοιγοκλεισα ελάχιστες φορες.. Μια ερώτηση, αφου εψησα, την έβαλα στο φουλ (350) και την εκαψα για 5 λεπτα.. Τωρα που φαινονται τα καρβουνιασμενα κομμάτια πανω στην σχαρα λετε να τα ξυσω με την μεταλλικη βουρτα.. Δεν θα χαλασω την εμαγιε επιστρωση; υπάρχει αλλη λυση; μια αλλου τυπου βουρτα ισως;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Maktheo είπε Εκανα και εγω το παρθενικο ψησιμο σε τέτοιου είδους ψησταριές, πολυ πρακτικες αν μη τι άλλο, ουτε κάπνα, γρηγορο ψησιμο κτλ, ολα καλα.. Μονος "προβληματισμος" που ειχα (σε εισαγωγικα) ηταν οτι πρώτη φορα εψηνα σε ψησταρια με καπακι, και το να μην βλέπεις τι γινεται απο κατω θέλει λιγο συνήθεια.. Βεβαια νομιζω για rookie το ανοιγοκλεισα ελάχιστες φορες.. Μια ερώτηση, αφου εψησα, την έβαλα στο φουλ (350) και την εκαψα για 5 λεπτα.. Τωρα που φαινονται τα καρβουνιασμενα κομμάτια πανω στην σχαρα λετε να τα ξυσω με την μεταλλικη βουρτα.. Δεν θα χαλασω την εμαγιε επιστρωση; υπάρχει αλλη λυση; μια αλλου τυπου βουρτα ισως; Δεν πειραζει για το καπακι, εγω καποιες φορες ψηνω με ανοιχτο ολη την ωρα. Για τη σχαρα εξαρταται ποια εχεις. Εγω που εχω weber την κανω με βουρτσα. Καποιος αλλος ειχε πει οτι της campingas νομιζω χαλασε. Αν δες αστο να κρυωσει και δοκιμασε με πρασινο σφουγγαρι κουζινας.
Maktheo Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Σαν της camping gaz ειναι, εχει επιστρωση εμαγιε, απαλα λιγο που δοκιμασα σε μια ακρη δεν φάνηκε να παθαινει κατι..
sargus Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εμένα η campingaz έχει εμαγιέ επίστρωση αλλά την ξύνω κανονικά. Δε φαίνεται να παθαίνει κάτι. Οι 2 βούρτσες που έχω όμως μου φαίνονται μαλακές (θα τις ήθελα πιο σκληρές) και δεν τα βγάζουν όλα. Χρησιμοποιώ και λίγο ξύστρα. Είναι κουραστικό να τις κάνεις κάπως αλλιώς. Σκέφτομαι ότι αν χαλάσουν χάλασαν. Θα πάρω τις Grill Grate μετά που λένε όλοι τα καλύτερα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από sargus
Xorxhs! Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Το S εχει ανοιξειδωτη σχαρα https://www.weber.com/US/en/grills/gas-grills/genesis-ii-series/61001001.html Μπορεις να βαλεις ενα ειδικο λαστιχο γυρω γυρω που δεν καιγεται και ειναι ειδικο για bbq για μόνωση. https://www.weber.com/GB/en/barbecues/gas-barbecues/genesis-ii-series/61001174.html Εδώ έχει μαντέμι το S, άρα δεν ισχύει αυτό που λες. Το S δηλώνει το υλικό του καπακιου και μόνο!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε https://www.weber.com/GB/en/barbecues/gas-barbecues/genesis-ii-series/61001174.html Εδώ έχει μαντέμι το S, άρα δεν ισχύει αυτό που λες. Το S δηλώνει το υλικό του καπακιου και μόνο! Nαι εχεις δικιο. Ειχα δει πολλα reviews που σε ολα ειχε ανοξειδωτη σχαρα. Ισως ηταν παλιοτερη εκδοση (χωρις το GBS). Γενικα εχουν μικροδιαφορες αναλογα τη χρονολογια. Το δικο μου πχ εχει πισω ενα καυστηρα καθετο στους 3 κεντρικους για να αναβουν αν σβησει η φωτια, και σε ενα βιντεο που εβλεπε δεν το ειχε. Οπως και να χει προτεινω να πας στο μεγαλο, εχεις μεγαλυτερη ευελιξία στο μαγειρεμα. edit: πχ δες εδω το βιντεο, ειναι ολο stainless steel και δεν εχει και τον καυστηρα που αναφερω εγω Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα