Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είχατε πει για κάποιο site τύπου Skroutz για Γερμανία για να συγκρίνουμε ψησταριές ! Το θυμάται κανείς σας ;

• Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2321

• ilpapacha

2067

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pan_paid είπε

Καλησπέρα παιδιά είχατε πει για κάποιο site τύπου Skroutz για Γερμανία για να συγκρίνουμε ψησταριές ! Το θυμάται κανείς σας ;

Καλησπέρα,
Νομίζω ψάχνεις το https://www.idealo.de

Δημοσ.

20200730141436_b83825f9.jpeg.e798031dff6b75d036394ed1167ab82c.jpeg

19 ώρες πριν, depmode είπε

Μπορείς να αναφέρεις το κατάστημα; με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ

12 ώρες πριν, Amaretos είπε

Τραγικη φαση ομως... βλεπω οτι εχει την σουβλα στα 147.99 και το shipping στον συνδεσμο που λες 89.90...

Εάν ενδιαφέρεστε ακόμη για το συγκεκριμένο, τελικά το παρήγγειλα κι εγώ στα 51,99€ με παράδοση μέσω eshopwedrop. Η τελική χρέωση σύμφωνα με τις διαστάσεις του δέματος είναι 7,29€ για παραλαβή από την αποθήκη τους ή 11,29€ για παράδοση στο σπίτι. Είχαν δώσει προωθητικά και κάποια εκπτωτικά κουπόνια έως -10€ σε υπάρχοντες λογαριασμούς, αλλά ακόμη και χωρίς αυτά η τελική τιμή νομίζω αξίζει.

eshopwedrop-status.png.08bf82a90a792291e077996e933592bb.png

• Like 2
Δημοσ.
Στις 2/3/2022 στις 9:55 ΜΜ, ChristophorosGiam είπε

Κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα, ακόμα και μικρά ψάρια μπορείς να βάλει μέσα λένε, θα δούμε!!

Έχω τις αμφιβολίες μου για τα ψάρια. Δεν το βλέπω εφικτό. Υπάρχει κάποια φωτό με τα ψάρια στο καλάθι;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Το psistis. Εκεί είχε πάει ο @andreaspA για να πάρει κουτί για κάπνισμα.

Οχι!

ΚΑΙ εκει ειχα παει για καπνιστηρι.

Ειναι το Grill Me BBQ στον Γέρακα. που και εκει πηγα και πηρα το αλλο με pelet.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Έχω τις αμφιβολίες μου για τα ψάρια. Δεν το βλέπω εφικτό. Υπάρχει κάποια φωτό με τα ψάρια στο καλάθι;

Ισως για γαύρο ή αθερίνα κάνει, και ίσως αλευρωμένα;; Μου το είπε κάτοχος του καλαθιού σε συζήτηση που είχα σε κάποιο γκρουπ στο φέισμπουκ. Προσωπικά σκέφτομαι ότι στην καλύτερη περίπτωση όλο το δέρμα των ψαριών να κολλήσει στα τοιχώματα, ή μεταξύ τους και να γίνει μια μάζα. Σίγουρα θα το δοκιμάσω, πλάκα θα χει!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ChristophorosGiam είπε

Ισως για γαύρο ή αθερίνα κάνει, και ίσως αλευρωμένα;; Μου το είπε κάτοχος του καλαθιού σε συζήτηση που είχα σε κάποιο γκρουπ στο φέισμπουκ. Προσωπικά σκέφτομαι ότι στην καλύτερη περίπτωση όλο το δέρμα των ψαριών να κολλήσει στα τοιχώματα, ή μεταξύ τους και να γίνει μια μάζα. Σίγουρα θα το δοκιμάσω, πλάκα θα χει!

Αν το επιχειρήσεις, βάλε φωτό να δούμε το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Καλησπερά σας,

Με την ευκαιρία που ο καιρός θα φτιάξει και λογικά θα ασχολούμαστε όλο και περισσότερο με τις ψησταριές, ήθελα να ρωτήσω αν το αποτέλεσμα του ψησίματος με σούβλα σε ψησταριά χωρίς οπίσθιο καυστήρα είναι ικανοποιητικό. Πιστεύετε ότι αξίζει σαν αξεσουάρ? Συνήθως τι ψήνετε εσείς με τις σούβλες?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, oceanakis είπε

Καλησπερά σας,

Με την ευκαιρία που ο καιρός θα φτιάξει και λογικά θα ασχολούμαστε όλο και περισσότερο με τις ψησταριές, ήθελα να ρωτήσω αν το αποτέλεσμα του ψησίματος με σούβλα σε ψησταριά χωρίς οπίσθιο καυστήρα είναι ικανοποιητικό. Πιστεύετε ότι αξίζει σαν αξεσουάρ? Συνήθως τι ψήνετε εσείς με τις σούβλες?

Δες ένα προηγούμενο ποστ

• Like 1
Δημοσ.

Παράγγειλα 22/2 σήμερα παρέλαβα και δοκιμάζω, πατάτες για αρχή!! Πρώτη παρατήρηση ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σχάρες μιας και βρίσκει κατα την περιστροφή. Έχει τα πτερύγια ώστε να αναδεύει το περιεχόμενο... Επόμενη δοκιμή ψάρια να δούμε αν δουλεύει...

Παίζουν αρκετά αξεσουάρ σε καλές τιμές από Γερμανία, το συγκεκριμένο καλάθι έπεσε κι άλλο λίγο η τιμή του.

Ερώτηση: Έχει κανένας το παρακάτω;; αξίζει για πίτσα;;

image.png.26d316d9bf88b831f1b4b77ae86b0c55.png 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, oceanakis είπε

Καλησπερά σας,

Εχω ψησει και γαμω τα κοντοσουβλια και κοκορετσια , χωρις οπίσθιο καυστήρα.
Κλειστο καπάκι, τερμα χαμηλα οι καυστηρες, και εγινε λουκουμι.

• Like 6
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε

Παράγγειλα 22/2 σήμερα παρέλαβα και δοκιμάζω, πατάτες για αρχή!! Πρώτη παρατήρηση ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σχάρες μιας και βρίσκει κατα την περιστροφή. Έχει τα πτερύγια ώστε να αναδεύει το περιεχόμενο... Επόμενη δοκιμή ψάρια να δούμε αν δουλεύει...

Παίζουν αρκετά αξεσουάρ σε καλές τιμές από Γερμανία, το συγκεκριμένο καλάθι έπεσε κι άλλο λίγο η τιμή του.

Ερώτηση: Έχει κανένας το παρακάτω;; αξίζει για πίτσα;;

image.png.26d316d9bf88b831f1b4b77ae86b0c55.png 

Δοκίμασε να τοποθετήσεις τις σχάρες ανάποδα. Αν έχεις οπίσθιο καυστήρα δεν βλέπω το λόγο να πάρεις το καπάκι για τις πίτσες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Την πλάκα που έχει η Naterial πως την καθαρίζουμε; Όπως και τις σχάρες με την βούρτσα; 

Επεξ/σία από Bourdoulas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...