pan_paid Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά είχατε πει για κάποιο site τύπου Skroutz για Γερμανία για να συγκρίνουμε ψησταριές ! Το θυμάται κανείς σας ;
oceanakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, pan_paid είπε Καλησπέρα παιδιά είχατε πει για κάποιο site τύπου Skroutz για Γερμανία για να συγκρίνουμε ψησταριές ! Το θυμάται κανείς σας ; Καλησπέρα, Νομίζω ψάχνεις το https://www.idealo.de
greenroadrunner Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, depmode είπε Μπορείς να αναφέρεις το κατάστημα; με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ 12 ώρες πριν, Amaretos είπε Τραγικη φαση ομως... βλεπω οτι εχει την σουβλα στα 147.99 και το shipping στον συνδεσμο που λες 89.90... Εάν ενδιαφέρεστε ακόμη για το συγκεκριμένο, τελικά το παρήγγειλα κι εγώ στα 51,99€ με παράδοση μέσω eshopwedrop. Η τελική χρέωση σύμφωνα με τις διαστάσεις του δέματος είναι 7,29€ για παραλαβή από την αποθήκη τους ή 11,29€ για παράδοση στο σπίτι. Είχαν δώσει προωθητικά και κάποια εκπτωτικά κουπόνια έως -10€ σε υπάρχοντες λογαριασμούς, αλλά ακόμη και χωρίς αυτά η τελική τιμή νομίζω αξίζει. 2
ilpapacha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Στις 2/3/2022 στις 9:55 ΜΜ, ChristophorosGiam είπε Κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα, ακόμα και μικρά ψάρια μπορείς να βάλει μέσα λένε, θα δούμε!! Έχω τις αμφιβολίες μου για τα ψάρια. Δεν το βλέπω εφικτό. Υπάρχει κάποια φωτό με τα ψάρια στο καλάθι;
andreaspA Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, ilpapacha είπε Το psistis. Εκεί είχε πάει ο @andreaspA για να πάρει κουτί για κάπνισμα. Οχι! ΚΑΙ εκει ειχα παει για καπνιστηρι. Ειναι το Grill Me BBQ στον Γέρακα. που και εκει πηγα και πηρα το αλλο με pelet. 1
ChristophorosGiam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, ilpapacha είπε Έχω τις αμφιβολίες μου για τα ψάρια. Δεν το βλέπω εφικτό. Υπάρχει κάποια φωτό με τα ψάρια στο καλάθι; Ισως για γαύρο ή αθερίνα κάνει, και ίσως αλευρωμένα;; Μου το είπε κάτοχος του καλαθιού σε συζήτηση που είχα σε κάποιο γκρουπ στο φέισμπουκ. Προσωπικά σκέφτομαι ότι στην καλύτερη περίπτωση όλο το δέρμα των ψαριών να κολλήσει στα τοιχώματα, ή μεταξύ τους και να γίνει μια μάζα. Σίγουρα θα το δοκιμάσω, πλάκα θα χει!
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Για τσεκαρετε το φυλλαδιο μερλιν που βγηκε σημερα, εχει μια προσφορά που φαινεται τιμια 1
ilpapacha Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, ChristophorosGiam είπε Ισως για γαύρο ή αθερίνα κάνει, και ίσως αλευρωμένα;; Μου το είπε κάτοχος του καλαθιού σε συζήτηση που είχα σε κάποιο γκρουπ στο φέισμπουκ. Προσωπικά σκέφτομαι ότι στην καλύτερη περίπτωση όλο το δέρμα των ψαριών να κολλήσει στα τοιχώματα, ή μεταξύ τους και να γίνει μια μάζα. Σίγουρα θα το δοκιμάσω, πλάκα θα χει! Αν το επιχειρήσεις, βάλε φωτό να δούμε το αποτέλεσμα.
oceanakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Καλησπερά σας, Με την ευκαιρία που ο καιρός θα φτιάξει και λογικά θα ασχολούμαστε όλο και περισσότερο με τις ψησταριές, ήθελα να ρωτήσω αν το αποτέλεσμα του ψησίματος με σούβλα σε ψησταριά χωρίς οπίσθιο καυστήρα είναι ικανοποιητικό. Πιστεύετε ότι αξίζει σαν αξεσουάρ? Συνήθως τι ψήνετε εσείς με τις σούβλες?
ilpapacha Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, oceanakis είπε Καλησπερά σας, Με την ευκαιρία που ο καιρός θα φτιάξει και λογικά θα ασχολούμαστε όλο και περισσότερο με τις ψησταριές, ήθελα να ρωτήσω αν το αποτέλεσμα του ψησίματος με σούβλα σε ψησταριά χωρίς οπίσθιο καυστήρα είναι ικανοποιητικό. Πιστεύετε ότι αξίζει σαν αξεσουάρ? Συνήθως τι ψήνετε εσείς με τις σούβλες? Δες ένα προηγούμενο ποστ 1
ChristophorosGiam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 img-9440_2E2dyOyl.mp4 Παράγγειλα 22/2 σήμερα παρέλαβα και δοκιμάζω, πατάτες για αρχή!! Πρώτη παρατήρηση ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σχάρες μιας και βρίσκει κατα την περιστροφή. Έχει τα πτερύγια ώστε να αναδεύει το περιεχόμενο... Επόμενη δοκιμή ψάρια να δούμε αν δουλεύει... Παίζουν αρκετά αξεσουάρ σε καλές τιμές από Γερμανία, το συγκεκριμένο καλάθι έπεσε κι άλλο λίγο η τιμή του. Ερώτηση: Έχει κανένας το παρακάτω;; αξίζει για πίτσα;; img-9440_2E2dyOyl.mp4
andreaspA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, oceanakis είπε Καλησπερά σας, Με την ευκαιρία που ο καιρός θα φτιάξει και λογικά θα ασχολούμαστε όλο και περισσότερο με τις ψησταριές, ήθελα να ρωτήσω αν το αποτέλεσμα του ψησίματος με σούβλα σε ψησταριά χωρίς οπίσθιο καυστήρα είναι ικανοποιητικό. Πιστεύετε ότι αξίζει σαν αξεσουάρ? Συνήθως τι ψήνετε εσείς με τις σούβλες? Εχω ψησει και γαμω τα κοντοσουβλια και κοκορετσια , χωρις οπίσθιο καυστήρα. Κλειστο καπάκι, τερμα χαμηλα οι καυστηρες, και εγινε λουκουμι. 6
ilpapacha Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε img-9440_2E2dyOyl.mp4 Παράγγειλα 22/2 σήμερα παρέλαβα και δοκιμάζω, πατάτες για αρχή!! Πρώτη παρατήρηση ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σχάρες μιας και βρίσκει κατα την περιστροφή. Έχει τα πτερύγια ώστε να αναδεύει το περιεχόμενο... Επόμενη δοκιμή ψάρια να δούμε αν δουλεύει... Παίζουν αρκετά αξεσουάρ σε καλές τιμές από Γερμανία, το συγκεκριμένο καλάθι έπεσε κι άλλο λίγο η τιμή του. Ερώτηση: Έχει κανένας το παρακάτω;; αξίζει για πίτσα;; img-9440_2E2dyOyl.mp4 Δοκίμασε να τοποθετήσεις τις σχάρες ανάποδα. Αν έχεις οπίσθιο καυστήρα δεν βλέπω το λόγο να πάρεις το καπάκι για τις πίτσες. 1
Bourdoulas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Την πλάκα που έχει η Naterial πως την καθαρίζουμε; Όπως και τις σχάρες με την βούρτσα; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από Bourdoulas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα