ilpapacha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Η κύρια διαφορά ανάμεσα στο προπάνιο και το μείγμα είναι ότι το προπάνιο έχει καλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες. https://www.fire.gr/?p=24561 Μία ακόμα διαφορά, που παρατήρησα και στην πράξη, είναι η καλύτερη επίδοση που έχει το προπάνιο σε πολύωρα ψησίματα, χρησιμοποιώντας όλους τους καυστήρες της ψησταριάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temitis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, andreaspA είπε θα μαθω στην πραξη σε λιγο καιρο. Και εγω ρωτησα, αλλα δεν μου ειπε κανεις. Ισως να μην εχει δοκιμασει στην πραξη κανεις. Κλειστο το δικο μου το bbq, πιανει 250c. Το θεμα ειναι οτι ποτε δεν ψηνεις εντελως κλειστο. Καπως πρεπει να τα γυρισεις, και καπως να μην πιασουν φωτια. Πάντως τους 250C τους πιάνει κ η δική μου τελικά απλά μάλλον είναι το θερμόμετρο χαλασμένο μιας κ με το ηλεκτρονικό έφτασε του 250C με κλειστό το καπάκι στα 10-15λεπτα. Άρα δεν είναι θέμα μείγματος ή προπανίου. Στα κρέατα οκ σε αυτούς τους βαθμούς απλά για καμία πίτσα οι 250 είναι μέτριοι προς λίγοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenroadrunner Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή τιμή (σε σχέση με Ελλάδα) το συγκεκριμένο αξεσουάρ της Napoleon από Γερμανία. idealo.de → 52€ (δωρεάν μεταφορικά εντός Γερμανίας) + μεταφορικά μέσω μεταφορικής πχ eshopwedrop ή 72€ από το πρώτο κατάστημα μαζί με τα μεταφορικά (στέλνει απευθείας Ελλάδα) με τον ελληνικό ΦΠΑ Ελλάδα → 90€ Μπαίνει σε οποιαδήποτε σούβλα, εκτός ίσως από στρόγγυλη όπου δεν θα σταθεροποιείται καλά κατά το γύρισμα. Διάβασα διάφορα reviews και οι περισσότεροι λένε καλά λόγια. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι κάνει καλή δουλειά για ψήσιμο λαχανικών και για φτερούγες κοτόπουλο αλλά έχει λίγο φασαρία στο καθάρισμα. Κάποιος δοκίμασε να καβουρδίσει και κόκκους καφέ αλλά το άνοιγμα στις τρύπες είναι πολύ μεγάλο για κάτι τέτοιο. Προσωπικά μου φαίνεται ελκυστικό και το σκέφτομαι. Αν τελικά το πάρω θα επανέλθω με review. Δεν ξέρω αν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εδώ για να εκφέρει μια πιο έγκυρη γνώμη. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από greenroadrunner 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, greenroadrunner είπε Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή τιμή (σε σχέση με Ελλάδα) το συγκεκριμένο αξεσουάρ της Napoleon από Γερμανία. idealo.de → 52€ (δωρεάν μεταφορικά εντός Γερμανίας) + μεταφορικά μέσω μεταφορικής πχ eshopwedrop ή 72€ από το πρώτο κατάστημα μαζί με τα μεταφορικά (στέλνει απευθείας Ελλάδα) με τον ελληνικό ΦΠΑ Ελλάδα → 90€ Μπαίνει σε οποιαδήποτε σούβλα, εκτός ίσως από στρόγγυλη όπου δεν θα σταθεροποιείται στο γύρισμα. Διάβασα διάφορα reviews και οι περισσότεροι λένε καλά λόγια. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι κάνει καλή δουλειά για ψήσιμο λαχανικών και για φτερούγες κοτόπουλο αλλά έχει λίγο φασαρία στο καθάρισμα. Κάποιος δοκίμασε να καβουρδίσει και κόκκους καφέ αλλά το άνοιγμα στις τρύπες είναι πολύ μεγάλο για κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εδώ για να εκφέρει μια πιο έγκυρη γνώμη. Το έχω το συγκεκριμένο, όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Είναι όντως ποιοτική κατασκευή και όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό, Γερμανοί/Αμερικάνοι, είναι ικανοποιημένοι. Για το πλύσιμο νομίζω θα βολέψει καλύτερα αν μπορείς να το βάλεις σε ένα λεκανάκι πρώτα, να μουλιάσει. Έτσι κι αλλιώς «σπάει» σε 2 κομμάτια και σου δίνει καλύτερο «χέρι» στο πλύσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Τους το πεταξα ιδεα προχτες που πηγα, και το υλοποιησαν αμεσα. Θα περασω να δοκιμασω τι κανει το pellet. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Τους το πεταξα ιδεα προχτες που πηγα, και το υλοποιησαν αμεσα. Θα περασω να δοκιμασω τι κανει το pellet. Καλό event φαίνεται. Πολύ πιθανό να περάσω κι εγώ μια βόλτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, greenroadrunner είπε Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή τιμή (σε σχέση με Ελλάδα) το συγκεκριμένο αξεσουάρ της Napoleon από Γερμανία. idealo.de → 52€ (δωρεάν μεταφορικά εντός Γερμανίας) + μεταφορικά μέσω μεταφορικής πχ eshopwedrop ή 72€ από το πρώτο κατάστημα μαζί με τα μεταφορικά (στέλνει απευθείας Ελλάδα) με τον ελληνικό ΦΠΑ Ελλάδα → 90€ Μπαίνει σε οποιαδήποτε σούβλα, εκτός ίσως από στρόγγυλη όπου δεν θα σταθεροποιείται καλά κατά το γύρισμα. Διάβασα διάφορα reviews και οι περισσότεροι λένε καλά λόγια. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι κάνει καλή δουλειά για ψήσιμο λαχανικών και για φτερούγες κοτόπουλο αλλά έχει λίγο φασαρία στο καθάρισμα. Κάποιος δοκίμασε να καβουρδίσει και κόκκους καφέ αλλά το άνοιγμα στις τρύπες είναι πολύ μεγάλο για κάτι τέτοιο. Προσωπικά μου φαίνεται ελκυστικό και το σκέφτομαι. Αν τελικά το πάρω θα επανέλθω με review. Δεν ξέρω αν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εδώ για να εκφέρει μια πιο έγκυρη γνώμη. Το περιμένω από μέρα σε μέρα! το παράγγειλα την περασμένη βδομάδα από κατάστημα μαζί με κάνα δυο άλλα πραγματάκια το οποίο έστελνε απευθείας Ελλάδα (χωρίς (eshopwedrop) με 15ε μεταφορικά! Κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα, ακόμα και μικρά ψάρια μπορείς να βάλει μέσα λένε, θα δούμε!! νομίζω αξίζει 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Καλό event φαίνεται. Πολύ πιθανό να περάσω κι εγώ μια βόλτα. Το συγκριτικό θα είναι όλα τα λεφτά αν το κάνουν σωστά, αν και είμαι κοντά, θα εργάζομαι εκείνη την ώρα, οπότε αν πάει κάποιος παπαράτσι ας μεταφέρει την εμπειρία (ιδανικά και με οπτικοακουστικό υλικό) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
depmode Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε Το περιμένω από μέρα σε μέρα! το παράγγειλα την περασμένη βδομάδα από κατάστημα μαζί με κάνα δυο άλλα πραγματάκια το οποίο έστελνε απευθείας Ελλάδα (χωρίς (eshopwedrop) με 15ε μεταφορικά! Μπορείς να αναφέρεις το κατάστημα; με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 47 λεπτά πριν, depmode είπε Μπορείς να αναφέρεις το κατάστημα; με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Είναι το grills.de το οποίο αναφέρει τις τιμές για αποστολή σε κάθε Ευρωπαική χώρα σε κάθε προιόν (πατάς στο σύνδεσμο: Versandkosten Ausland). έχει ανεβάσει την τιμή πλέον απ' ότι βλέπω αυτή τη στιγμή στο site και δε ξέρω αν συμφέρει για το καλάθι (65 ευρώ). Οι αποστολές γίνονται με DHL, αλλά δυστυχώς η δικιά μου με το που ήρθε Ελλάδα την ανέλαβαν τα ΕΛΤΑ, οπότε με βλέπω να παραλαμβάνω κοντά στο Πάσχα. (ελπίζω όχι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, andreaspA είπε Τους το πεταξα ιδεα προχτες που πηγα, και το υλοποιησαν αμεσα. Θα περασω να δοκιμασω τι κανει το pellet. Ποιο μαγαζί είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, plasTOST είπε Ποιο μαγαζί είναι? Το psistis. Εκεί είχε πάει ο @andreaspA για να πάρει κουτί για κάπνισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε Είναι το grills.de το οποίο αναφέρει τις τιμές για αποστολή σε κάθε Ευρωπαική χώρα σε κάθε προιόν (πατάς στο σύνδεσμο: Versandkosten Ausland). έχει ανεβάσει την τιμή πλέον απ' ότι βλέπω αυτή τη στιγμή στο site και δε ξέρω αν συμφέρει για το καλάθι (65 ευρώ). Οι αποστολές γίνονται με DHL, αλλά δυστυχώς η δικιά μου με το που ήρθε Ελλάδα την ανέλαβαν τα ΕΛΤΑ, οπότε με βλέπω να παραλαμβάνω κοντά στο Πάσχα. (ελπίζω όχι) Τραγικη φαση ομως... βλεπω οτι εχει την σουβλα στα 147.99 και το shipping στον συνδεσμο που λες 89.90... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oceanakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Το psistis. Εκεί είχε πάει ο @andreaspA για να πάρει κουτί για κάπνισμα. Καλημέρα, Είσαι σίγουρος? Γιατί εγώ που έχω αγοράσει από το Grill me στο Γέρακα μου ήρθε χθες στο email η παραπάνω αφίσα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Amaretos είπε Τραγικη φαση ομως... βλεπω οτι εχει την σουβλα στα 147.99 και το shipping στον συνδεσμο που λες 89.90... ναι! θέλει προσοχή, μάλλον χρεώνουν με το βάρος. Στην αρχική μου παραγγελία έβαλα και μερικά ξύλα καπνίσματος όπου τα συνολικά μεταφορικά ήταν πάνω από 100 ευρώ!!! Τελικά το καλάθι ψησίματος, ένα πατάκι για κάτω από την ψησταριά και ένα σίδερο για να σηκώνω τις σχάρες είχαν όλα μαζί 15 ευρώ μεταφορικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, oceanakis είπε Καλημέρα, Είσαι σίγουρος? Γιατί εγώ που έχω αγοράσει από το Grill me στο Γέρακα μου ήρθε χθες στο email η παραπάνω αφίσα! Ανέφερα το psistis, καθώς είχε πει ότι πέρασε από εκεί, πριν κάποιες μέρες για να πάρει το κουτί καπνίσματος που ήθελε. Αν σου ήρθε από το grillme, τότε έκανα λάθος Είχε περάσει και από το grillme Οπότε το event είναι εκεί @plasTOST, όπως αναφέρει και ο @oceanakis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα