Amaretos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, tsourisg1 είπε Οι επισμαλτομένες μαντεμένιες σχάρες της Napoleon Rogue 425 καθαρίζονται με συρματοβουρτσα ή θα χαλάσει το σμάλτο; Εγω έχω πάρει και μια ξύλινη σπάτουλα από σούπερ μάρκετ αν είναι κάνα κολημενο λίπος κρέας που δεν εφευγει το κάνεις ένα τσακ και έφυγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temitis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ilpapacha είπε Δοκίμασε να το κάνεις reset. Αν δεν δεις κάποια διαφορά, δοκίμασε με νέο ρυθμιστή. Έκανα reset, πάλι στα δέκα λεπτά ήταν στους 200C κ κόλλησε εκεί..κάπου εκεί σκέφτηκα να δοκιμάσω ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο που είχα ξεχασμένο ...το έβαλα απ' την πλαϊνή τρύπα που μπαίνει η σουβλα κ έδειξε 250C Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από temitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourisg1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Amaretos είπε Εγω έχω πάρει και μια ξύλινη σπάτουλα από σούπερ μάρκετ αν είναι κάνα κολημενο λίπος κρέας που δεν εφευγει το κάνεις ένα τσακ και έφυγε Ευχαριστώ για την απάντηση και τους δυο. Την Rogue 425 έχεις; Αν ναι εντυπώσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Για όποιον ενδιαφέρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) στην hudson υπάρχει θύρα usb και περιέχεται λάμπα led πολύ δυνατή. η τροφοδοσία γίνεται από μια "κασετινα" που παίρνει 3 μπαταρίες. επειδή έχω power bank διαθέσιμο. γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εξάρτημα να συνδεθεί σε εκείνον τον adaptora και η άλλη του άκρη να είναι usb type A για να συνδεθεί στο power bank? κάποιος είχε αναφέρει κάτι σχετικό. ή αν υπάρχει κάποια μόντα να μετατρέψω παλιό micro usb καλώδιο . Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από fysikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, fysikos είπε στην hudson υπάρχει θύρα usb και περιέχεται λάμπα led πολύ δυνατή. η τροφοδοσία γίνεται από μια "κασετινα" που παίρνει 3 μπαταρίες. επειδή έχω power bank διαθέσιμο. γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εξάρτημα να συνδεθεί σε εκείνον τον adaptora και η άλλη του άκρη να είναι usb type A για να συνδεθεί στο power bank? κάποιος είχε αναφέρει κάτι σχετικό. ή αν υπάρχει κάποια μόντα να μετατρέψω παλιό micro usb καλώδιο . Δες μια το παρακάτω βιντεάκι (έχει και ελληνικούς υπότιτλους) Στην περιγραφή έχει και τα υλικά που χρησιμοποίησε. Υπάρχουν διάφοροι αντάπτορες. Λογικά θα βρεις λύση https://www.amazon.de/s?k=Dummy+battery&crid=FF64C1H0SIAB&sprefix=dummy+battery%2Caps%2C119&ref=nb_sb_noss_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δες το παρακάτω βιντεάκι (έχει και ελληνικούς υπότιτλους) Τελικα τα καταφερα με "υλικα" που ειχα στο σπιτι. Ενα παλιο καλωδιο micro usb του οποιου εκοψα την ακρη, απ οτα 4 καλωδια κρατησα το μαύρο και το κοκκινο (εκοψα τα αλλα 2 που ειναι για data) και τα εσπρωξα μεσα στο φισακι που κουμπωνε η κασετινα των μπαταριων. Πλεον μπορω να το λειτουργησω και με μπαταριες και με powerbank και μαλιστα αν βαλω επαναφορτιζομενες ταυτοχρονα με το powerbank μπορω να τις φορτιζω εκει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 7:00 ΜΜ, temitis είπε Έκανα reset, πάλι στα δέκα λεπτά ήταν στους 200C κ κόλλησε εκεί..κάπου εκεί σκέφτηκα να δοκιμάσω ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο που είχα ξεχασμένο ...το έβαλα απ' την πλαϊνή τρύπα που μπαίνει η σουβλα κ έδειξε 250C Για αυτο και θελω να βαλω προπανιο στην επομενη μπουκαλα. Να γκαζωσει περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Στην kenton naterial με τους 4 καυστήρες ποια σούβλα με το μοτέρ παίρνει? Την 86 εκ η την 76? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ερώτηση για τις βούρτσες, πως τις καθαρίζετε? "Πηρούνιασμα" στο νεροχύτη κάτω από τη βρύση νομίζω ότι καθαρίζει πλήρως τη βούρτσα 👍 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από est Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, notist είπε Καλησπέρα. Στην kenton naterial με τους 4 καυστήρες ποια σούβλα με το μοτέρ παίρνει? Την 86 εκ η την 76? 86 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Django81 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Θελω να πάρω μία ψησταρια υγραεριου και είμαι ανάμεσα σε unimac 661318 (5+1) ή την Bormann 5100 (5+1).Τι προτείνεται? Έχει κάποιος κάποια από τις 2 να μου πει γνώμη? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temitis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, andreaspA είπε Για αυτο και θελω να βαλω προπανιο στην επομενη μπουκαλα. Να γκαζωσει περισσοτερο. Έχει τόσο.μεγαλη διαφορά με το προπάνιο; Τι θερμοκρασία πρέπει να πιάνει μια ψησταριά με καυστήρες μετά από 15-20λεπτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, temitis είπε Έχει τόσο.μεγαλη διαφορά με το προπάνιο; Τι θερμοκρασία πρέπει να πιάνει μια ψησταριά με καυστήρες μετά από 15-20λεπτα; θα μαθω στην πραξη σε λιγο καιρο. Και εγω ρωτησα, αλλα δεν μου ειπε κανεις. Ισως να μην εχει δοκιμασει στην πραξη κανεις. Κλειστο το δικο μου το bbq, πιανει 250c. Το θεμα ειναι οτι ποτε δεν ψηνεις εντελως κλειστο. Καπως πρεπει να τα γυρισεις, και καπως να μην πιασουν φωτια. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, andreaspA είπε θα μαθω στην πραξη σε λιγο καιρο. Και εγω ρωτησα, αλλα δεν μου ειπε κανεις. Ισως να μην εχει δοκιμασει στην πραξη κανεις. Κλειστο το δικο μου το bbq, πιανει 250c. Το θεμα ειναι οτι ποτε δεν ψηνεις εντελως κλειστο. Καπως πρεπει να τα γυρισεις, και καπως να μην πιασουν φωτια. Εγω χρησιμοποιω προπανιο απο την πρωτη φορα οποτε δεν μπορω να εχω αποψη, ισως να ανεβαζει λιγο παραπανω θερμοκρασια απο το μειγμα, αλλα νομιζω πιο πολυ ειναι θεμα ψησταριας το τι βαθμους μπορει να ανεβασεις και οχι με τι την τροφοδοτεις. Αν ειναι κακοσχεδιασμενη δλδ, και μπαζει απο πισω κατω ξερω γω, ε οτι και να κανεις καποιο ταβανι θα εχει η θερμοκρασια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα