Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Υπάρχουν 2 ρυθμιστές. Ο ένας είναι στα 30mbar, για το μείγμα, και ο άλλος στα 37mbar, για το προπάνιο.

θα με τρελάνουν και θα παρεκτρεπω, μου εφεραν ρυθμιστη της prime, που λεει βουτανιο, ξεκαθαρα....και ειναι στα 29mbar. μιλησα ξανα με το καταστημα, και μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλος, εχει να ερθει πανω απο 6 μηνες, και αυτος εχει και στο σπιτι του αυτον τν ρυθμιστη. πηρα και την coral gas, και λεει τα ιδια....εγω θα παω να μου αλλαξει την Δευτερα την φιαλη με βουτανιο, αλλιως να τα παρουν και τα 2 και να πανε στο καλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2027

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

2 ώρες πριν, dampant είπε

θα με τρελάνουν και θα παρεκτρεπω, μου εφεραν ρυθμιστη της prime, που λεει βουτανιο, ξεκαθαρα....και ειναι στα 29mbar. μιλησα ξανα με το καταστημα, και μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλος, εχει να ερθει πανω απο 6 μηνες, και αυτος εχει και στο σπιτι του αυτον τν ρυθμιστη. πηρα και την coral gas, και λεει τα ιδια....εγω θα παω να μου αλλαξει την Δευτερα την φιαλη με βουτανιο, αλλιως να τα παρουν και τα 2 και να πανε στο καλο.

Μην τρελαίνεσαι. Όντως υπάρχει έλλειψη στους ρυθμιστές στα 37mbar, για το προπάνιο. Απλά αλλάζεις την προπανίου με μείγμα. Ακόμα και να κρατήσει την μπουκάλα του προπανίου και να βάλεις τον ρυθμιστή των 30mbar, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, απλά δεν θα έχεις την βέλτιστη απόδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω την Monarch 390   σήμερα έβαλα να φτιάξω κοντοσούβλι, και δεν δούλευε σωστά ο πίσω καυστήρας που έχει. Άναβε δύσκολα και μόλις έκλεινα το καπάκι έσβηνε , μπορεί να φανταστεί κανείς για ποιον λόγο το κάνει?  Σαν να πνίγει το οξυγόνο μόλις έβαλα ένα εμπόδιο να κρατήσει το καπάκι λίγο ανοικτό δεν ξανά έσβησε.

Επεξ/σία από Socrates1977
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Μην τρελαίνεσαι. Όντως υπάρχει έλλειψη στους ρυθμιστές στα 37mbar, για το προπάνιο. Απλά αλλάζεις την προπανίου με μείγμα. Ακόμα και να κρατήσει την μπουκάλα του προπανίου και να βάλεις τον ρυθμιστή των 30mbar, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, απλά δεν θα έχεις την βέλτιστη απόδοση.

Πιθανόν να έχεις δίκιο. Μίλησα ξανά με το κατάστημα, θα φέρει την Δευτέρα την prime με μείγμα, και θα πάω να την αλλάξω. έτσι και αλλιώς λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να ψήσω ούτε αύριο, οπότε πρακτικά δεν με στενοχωρεί πολύ. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά , πλέον δεν ανάβει καθόλου o back burner. Βγάζει αέριο αλλά δεν ανάβει.

Αυτό που με προβληματίσε ήταν γιατί μου έσβηνε όταν έκλεινα το καπάκι. Θα πάρω τηλ την αντιπροσωπεία της Broil την Δευτέρα. Ελπίζω να βγάλω άκρη!

3 ώρες πριν, dampant είπε

Πιθανόν να έχεις δίκιο. Μίλησα ξανά με το κατάστημα, θα φέρει την Δευτέρα την prime με μείγμα, και θα πάω να την αλλάξω. έτσι και αλλιώς λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να ψήσω ούτε αύριο, οπότε πρακτικά δεν με στενοχωρεί πολύ. 

https://www.skroutz.gr/s/28158800/Ρυθμιστής-φιάλης-προπανίου-PRIME-Coral-Gas.html

Αυτόν δεν ψαχνεις?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, Socrates1977 είπε

Τελικά , πλέον δεν ανάβει καθόλου o back burner. Βγάζει αέριο αλλά δεν ανάβει.

Αυτό που με προβληματίσε ήταν γιατί μου έσβηνε όταν έκλεινα το καπάκι. Θα πάρω τηλ την αντιπροσωπεία της Broil την Δευτέρα. Ελπίζω να βγάλω άκρη!

https://www.skroutz.gr/s/28158800/Ρυθμιστής-φιάλης-προπανίου-PRIME-Coral-Gas.html

Αυτόν δεν ψαχνεις?

 

Ίσως χρειάζεται καθάρισμα 
 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Ίσως χρειάζεται καθάρισμα 
 

 

Λίγο δύσκολο γιατί αφενός την έχω μόνο ένα μήνα και έχω ψήσει 4 φορές αφετέρου ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τον πίσω καυστήρα και η φλόγα που έβγαζε όπως μπορείς να δεις από τη φωτό δεν είναι μπλε. Άρα μπορεί να είναι θέμα O2   αλλά πλέον δεν ανάβει καθόλου. Άρα μήπως έχει θέμα και ο εκκινητης? Διαρροή δεν έχω το τσεκαρα.

IMG_20220226_205324-min.jpg

Επεξ/σία από Socrates1977
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Socrates1977 είπε

Λίγο δύσκολο γιατί αφενός την έχω μόνο ένα μήνα και έχω ψήσει 4 φορές αφετέρου ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τον πίσω καυστήρα και η φλόγα που έβγαζε όπως μπορείς να δεις από τη φωτό δεν είναι μπλε. Άρα μπορεί να είναι θέμα O2   αλλά πλέον δεν ανάβει καθόλου. Άρα μήπως έχει θέμα και ο εκκινητης? Διαρροή δεν έχω το τσεκαρα.

IMG_20220226_205324-min.jpg

Τότε ίσως είναι θέμα ρύθμισης του αεραγωγού στον καυστήρα

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα γκάιζ (και γκερλζ, αν τυχόν υπάρχει κάποιο γκερλ εδώ που να ψήνει). Ακολουθεί ποστ άσχετου με ψησταριές, έχω διαβάσει κυριολεκτικά εκατοντάδες σελίδες πίσω, αλλά πλέον έχω χάσει τη μπάλα.

Αγόρασα την Kenton με τους δύο καυστήρες (εσκεμμένη επιλογή), την έστησα χθες και όλα μία χαρά. Δεν έχω αγοράσει ακόμη φιάλη υγραερίου, αλλά έχω φτάσει στο σημείο της σύνδεσης με τον ρυθμιστή και το λάστιχο.

Επειδή φοβάμαι τι μπορεί να κάνω (λάθος) και δεν έχω στο πλάνο μου να ανατιναχτώ αυτή την εβδομάδα, υπάρχει κάποιος ευγενής συμφορουμίτης που να βοηθήσει τον noobα; Ακολουθούν απορίες:

1) Για να είμαι σίγουρος, θα προτιμούσα να φέρω έναν άνθρωπο να μου κάνει τη σύνδεση (λάστιχο, ρυθμιστής, φιάλη) όταν θα αγοράσω φιάλη. Ξέρετε πού μπορώ να απευθυνθώ;

2) Αν δεν υπάρχει, έχετε κάπου έναν πρόχειρο οδηγό για να κάνω σωστά την τοποθέτηση; Με τη μορφή βημάτων δλδ, ίσως ήδη να υπάρχει κάτι μέσα στο νήμα και να μου διέφυγε.

Σημείωση: ήδη έχω διαβάσει εδώ και δει βίντεο για το τσεκ με τη σαπουνάδα, αλλά υπενθυμίζω ότι, για την πρώτη φορά, θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος που ξέρει και να τον βλέπω.

3) Τι φιάλη πρέπει να αγοράσω; Μάρκα/είδος/όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη.

4) Διαβάζω για τις αναφλέξεις από λίπη... Αν δεν κάνω λάθος, το ψήσιμο γίνεται με κλειστό καπάκι. Πώς βλέπω αν έχει ανάφλεξη; Είναι τόσο έντονη η φλόγα που φαίνεται; Ή ψήνουμε με ανοιχτό το καπάκι και δεν το έχω καταλάβει;

Σόρι για τις άθλιες ερωτήσεις, αλλά έχω κι εγώ τις αγωνίες μου :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από jonkyr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, jonkyr είπε

1) Για να είμαι σίγουρος, θα προτιμούσα να φέρω έναν άνθρωπο να μου κάνει τη σύνδεση (λάστιχο, ρυθμιστής, φιάλη) όταν θα αγοράσω φιάλη. Ξέρετε πού μπορώ να απευθυνθώ;

δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά στην Αθήνα, στις περισσότερες περιοχές υπάρχουν πέρα από τα μεγάλα βενζινάδικα, διάφορα μικρά μαγαζάκια που εμπορεύονται φιάλες. στα περισσότερα από αυτά με ένα τηλέφωνο στην φέρνουν στο σπίτι και στη συνδέουν επιτόπου οπότε μπορείς να δεις πώς γίνεται. είναι κάτι πολύ εύκολο γενικά όμως. 

 

11 λεπτά πριν, jonkyr είπε

4) Διαβάζω για τις αναφλέξεις από λίπη... Αν δεν κάνω λάθος, το ψήσιμο γίνεται με κλειστό καπάκι. Πώς βλέπω αν έχει ανάφλεξη; Είναι τόσο έντονη η φλόγα που φαίνεται; Ή ψήνουμε με ανοιχτό το καπάκι και δεν το έχω καταλάβει;

συνήθως ακούγεται ένας ήχος από τη φλόγα. επίσης θα δεις ότι θα βγαίνει πολύ περισσότερος καπνός και αν αργήσεις να ανοίξεις το καπάκι και να τα κουνήσεις θα σου έρθει και μυρωδιά 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Καλημέρα γκάιζ (και γκερλζ, αν τυχόν υπάρχει κάποιο γκερλ εδώ που να ψήνει). Ακολουθεί ποστ άσχετου με ψησταριές, έχω διαβάσει κυριολεκτικά εκατοντάδες σελίδες πίσω, αλλά πλέον έχω χάσει τη μπάλα.

Αγόρασα την Kenton με τους δύο καυστήρες (εσκεμμένη επιλογή), την έστησα χθες και όλα μία χαρά. Δεν έχω αγοράσει ακόμη φιάλη υγραερίου, αλλά έχω φτάσει στο σημείο της σύνδεσης με τον ρυθμιστή και το λάστιχο.

Επειδή φοβάμαι τι μπορεί να κάνω (λάθος) και δεν έχω στο πλάνο μου να ανατιναχτώ αυτή την εβδομάδα, υπάρχει κάποιος ευγενής συμφορουμίτης που να βοηθήσει τον noobα; Ακολουθούν απορίες:

1) Για να είμαι σίγουρος, θα προτιμούσα να φέρω έναν άνθρωπο να μου κάνει τη σύνδεση (λάστιχο, ρυθμιστής, φιάλη) όταν θα αγοράσω φιάλη. Ξέρετε πού μπορώ να απευθυνθώ;

2) Αν δεν υπάρχει, έχετε κάπου έναν πρόχειρο οδηγό για να κάνω σωστά την τοποθέτηση; Με τη μορφή βημάτων δλδ, ίσως ήδη να υπάρχει κάτι μέσα στο νήμα και να μου διέφυγε.

Σημείωση: ήδη έχω διαβάσει εδώ και δει βίντεο για το τσεκ με τη σαπουνάδα, αλλά υπενθυμίζω ότι, για την πρώτη φορά, θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος που ξέρει και να τον βλέπω.

3) Τι φιάλη πρέπει να αγοράσω; Μάρκα/είδος/όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη.

4) Διαβάζω για τις αναφλέξεις από λίπη... Αν δεν κάνω λάθος, το ψήσιμο γίνεται με κλειστό καπάκι. Πώς βλέπω αν έχει ανάφλεξη; Είναι τόσο έντονη η φλόγα που φαίνεται; Ή ψήνουμε με ανοιχτό το καπάκι και δεν το έχω καταλάβει;

Σόρι για τις άθλιες ερωτήσεις, αλλά έχω κι εγώ τις αγωνίες μου :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Οπως ειπε και ο απο κατω ολα τα καταστηματα που εμπορευονται τις φερνουν και σπιτι και τις δοκιμαζουν φανταζομαι Αθηνα εισαι καπου οποτε θα βρεις πολυ ευκολα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/2/2022 στις 1:24 ΜΜ, ilpapacha είπε

Θα σου πρότεινα να δεις και τη Napoleon pro 285

https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-2-Εστίες-TravelQ.html

Μεγαλύτερη επιφάνεια, εγγύηση, 2 καυστήρες

Αν πας στην q1200, τότε θα χρειαστείς τον αντάπτορα που αναφέρεις, για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονική μπουκάλα. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια after market που μπορείς να πάρεις, τουλάχιστον Ελλάδα.

Από αξεσουάρ θα σου πρότεινα και ένα θερμόμετρο.

 

Στις 25/2/2022 στις 4:15 ΜΜ, babyonboard είπε

Δες τις αγγελίες ένα παλικάρι πουλάει την 3200 σε καλή τιμή. 

Επίσης λίγο παραπανω έχει η ναπολεον. Και οι δύο είναι με 2 καυστήρες ενώ αυτή που δείχνεις με εναν. Για δες τα .  

Ναι τη είδα την 3200 αλλά δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα για παραλαβή.

Η Napoleon φαίνεται όντως πολύ καλή, αλλά είναι +80€ και οι δύο καυστήρες φαντάζομαι ότι σημαίνουν και μεγαλύτερη κατανάλωση. Δεν έχω θέμα για τα παραπάνω € αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι που δεν χρειάζομαι (θα ψήνω το πολύ για 4 άτομα). Οπότε θα προτιμούσα να δώσω τα επιπλέον χρήματα σε αξεσουάρ παρά για έξτρα καυστήρες ή μεγαλύτερη επιφάνεια που δεν θα την χρησιμοποιήσω.

Βέβαια η παραπάνω εγγύηση της Napoleon είναι όντως στα συν.

Μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει oem αντάπτορας με ρυθμιστή για μετατροπή από γκαζάκι σε φιάλη. Έχω βρει και αυτόν  ο οπόιος είναι φθηνότερος αλλά στο επίσημο σάιτ της weber έχει διαφορετική φώτο και λογικά είναι ανταλλακτικό για όλες τις ψησταριές. Δεν ξέρω αν θα κάνει όμως σαν απλός μετατροπέας για την q ή θα πρέπει να αλλάξω τον ήδη υπάρχοντα ρυθμιστή που θα έχει πάνω η ψησταριά.

Αν βέβαια δεν βρω προκειμένου να δώσω 320€ + 64€ (για τον αντάπτορα)=384 τότε μάλλον είναι πιο συμφέρον να δώσω άλλα 20€ για την 285.

Επεξ/σία από avidovi
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, avidovi είπε

 

Ναι τη είδα την 3200 αλλά δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα για παραλαβή.

Η Napoleon φαίνεται όντως πολύ καλή, αλλά είναι +80€ και οι δύο καυστήρες φαντάζομαι ότι σημαίνουν και μεγαλύτερη κατανάλωση. Δεν έχω θέμα για τα παραπάνω € αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι που δεν χρειάζομαι (θα ψήνω το πολύ για 4 άτομα). Οπότε θα προτιμούσα να δώσω τα επιπλέον χρήματα σε αξεσουάρ παρά για έξτρα καυστήρες ή μεγαλύτερη επιφάνεια που δεν θα την χρησιμοποιήσω.

Βέβαια η παραπάνω εγγύηση της Napoleon είναι όντως στα συν.

Μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει oem αντάπτορας με ρυθμιστή για μετατροπή από γκαζάκι σε φιάλη. Έχω βρει και αυτόν  ο οπόιος είναι φθηνότερος αλλά στο επίσημο σάιτ της weber έχει διαφορετική φώτο και λογικά είναι ανταλλακτικό για όλες τις ψησταριές. Δεν ξέρω αν θα κάνει όμως σαν απλός μετατροπέας για την q ή θα πρέπει να αλλάξω τον ήδη υπάρχοντα ρυθμιστή που θα έχει πάνω η ψησταριά.

Αν βέβαια δεν βρω προκειμένου να δώσω 320€ + 64€ (για τον αντάπτορα)=384 τότε μάλλον είναι πιο συμφέρον να δώσω άλλα 20€ για την 285.

Αντίστοιχα, μπορείς να ανάβεις τον έναν καυστήρα και να ψήνεις στην μισή πλευρά, για λίγα άτομα. Όταν χρειαστεί να ψήσεις για περισσότερα άτομα ή θελήσεις να ψήσεις παραπάνω πράγματα τότε ανάβεις και τον 2ο καυστήρα. Επίσης μπορείς να κάνεις έμμεσο ψήσιμο, ανάβοντας τον έναν καυστήρα και βάζοντας το φαγητό στην αντίθετη πλευρά.

Για το σετ που χρειάζεσαι για την q1200, μπορείς να κάνεις κι ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία (https://www.kyso.gr), για να σε κατατοπίσει.


Λογικά πάντως είναι αυτό που αναφέρεις.

Το ένα είναι για την μετατροπή 

https://www.kyso.gr/kalodio-metatropis-gia-megali-fiali-10/p-el-517?skr_prm=WyIzMTBkM2QxNC03MjQ1LTRjMzMtYjQ4Yi02OGI4NTQ4ZWQzYjMiLDE2NDU5NTk5MDE1NTMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

και το άλλο ανταλλακτικό για τις μεγάλες ψησταριές

https://www.kyso.gr/kalodio-gia-megali-fiali-10kg-40318410/p-el-516?skr_prm=WyIzMTBkM2QxNC03MjQ1LTRjMzMtYjQ4Yi02OGI4NTQ4ZWQzYjMiLDE2NDU5NTk4Mjk4MjMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

1 ώρα πριν, jonkyr είπε

Καλημέρα γκάιζ (και γκερλζ, αν τυχόν υπάρχει κάποιο γκερλ εδώ που να ψήνει). Ακολουθεί ποστ άσχετου με ψησταριές, έχω διαβάσει κυριολεκτικά εκατοντάδες σελίδες πίσω, αλλά πλέον έχω χάσει τη μπάλα.

Αγόρασα την Kenton με τους δύο καυστήρες (εσκεμμένη επιλογή), την έστησα χθες και όλα μία χαρά. Δεν έχω αγοράσει ακόμη φιάλη υγραερίου, αλλά έχω φτάσει στο σημείο της σύνδεσης με τον ρυθμιστή και το λάστιχο.

Επειδή φοβάμαι τι μπορεί να κάνω (λάθος) και δεν έχω στο πλάνο μου να ανατιναχτώ αυτή την εβδομάδα, υπάρχει κάποιος ευγενής συμφορουμίτης που να βοηθήσει τον noobα; Ακολουθούν απορίες:

1) Για να είμαι σίγουρος, θα προτιμούσα να φέρω έναν άνθρωπο να μου κάνει τη σύνδεση (λάστιχο, ρυθμιστής, φιάλη) όταν θα αγοράσω φιάλη. Ξέρετε πού μπορώ να απευθυνθώ;

2) Αν δεν υπάρχει, έχετε κάπου έναν πρόχειρο οδηγό για να κάνω σωστά την τοποθέτηση; Με τη μορφή βημάτων δλδ, ίσως ήδη να υπάρχει κάτι μέσα στο νήμα και να μου διέφυγε.

Σημείωση: ήδη έχω διαβάσει εδώ και δει βίντεο για το τσεκ με τη σαπουνάδα, αλλά υπενθυμίζω ότι, για την πρώτη φορά, θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος που ξέρει και να τον βλέπω.

3) Τι φιάλη πρέπει να αγοράσω; Μάρκα/είδος/όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη.

4) Διαβάζω για τις αναφλέξεις από λίπη... Αν δεν κάνω λάθος, το ψήσιμο γίνεται με κλειστό καπάκι. Πώς βλέπω αν έχει ανάφλεξη; Είναι τόσο έντονη η φλόγα που φαίνεται; Ή ψήνουμε με ανοιχτό το καπάκι και δεν το έχω καταλάβει;

Σόρι για τις άθλιες ερωτήσεις, αλλά έχω κι εγώ τις αγωνίες μου :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

1) Ότι είπαν και οι προηγούμενοι. Βρες κάποιο μαγαζί στην γειτονιά σου, νε εμπορεύεται φιάλες και ρώτα για την δυνατότητα να στην φέρουν σπίτι και να την τοποθετήσουν.

2) Δες τα βήματα που θα κάνει αυτός που θα έρθει την πρώτη φορά και την επόμενη το κάνεις μόνος σου. 

3) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μείγμα ή προπάνιο. Το μείγμα θέλει ρυθμιστή 30mbar και το προπάνιο ρυθμιστή 37mbar. Προσωπικά έχω coral prime προπάνιο. Από την στιγμή που έχεις αγοράσει ήδη λάστιχο και ρυθμιστή, λογικά είναι στα 30mbar, δεν χρειάζεται να τον αλλάξεις. Θα πάρεις μια συμβατική μπουκάλα μείγμα. Υπάρχουν οι κλασικές σιδερένιες, υπάρχουν όμως και οι πλαστικές, όπου έχουν λιγότερο βάρος. Πήγαινε στο κατάστημα της γειτονιάς σου και δες τις από κοντά.

4) Στην προθέρμανση θα την έχεις σε υψηλή θερμοκρασία για 5-10 λεπτά και όταν θα βάλεις πάνω αυτά που είναι να ψήσεις, θα γυρνάς τους διακόπτες στο ελάχιστο ή προς την μέση. Επίσης θα πρέπει να καθαρίζεις τακτικά τα flavorizer bars, ώστε να μην έχουν λίπη.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, Socrates1977 είπε

Τελικά , πλέον δεν ανάβει καθόλου o back burner. Βγάζει αέριο αλλά δεν ανάβει.

Αυτό που με προβληματίσε ήταν γιατί μου έσβηνε όταν έκλεινα το καπάκι. Θα πάρω τηλ την αντιπροσωπεία της Broil την Δευτέρα. Ελπίζω να βγάλω άκρη!

https://www.skroutz.gr/s/28158800/Ρυθμιστής-φιάλης-προπανίου-PRIME-Coral-Gas.html

Αυτόν δεν ψαχνεις?

 

Ναι αλλά μου έχουν δώσει τον άλλον που είναι για το μείγμα, οπότε θα αλλάξω την φιάλη με την αντίστοιχη με μείγμα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, μια ερώτηση, την μαντεμενια πλακα πώς την καθαρίζεις? Γιατί την ετριψα με μια ανοξείδωτη σπάτουλα  από την λεία πλευρά  και μάλλον χάλασα την πορσελάνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...