costas_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω κι εγώ την Monarch και δεν μου είναι τόσο δύσκολος ο καθαρισμός ώστε να χρησιμοποιήσω αλουμινοχαρτο Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από costas_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socrates1977 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Εγώ έχω άλλο μοντέλο, αλλά σε κάθε ψήσιμο βάζω αλουμινόχαρτο, το οποίο μαζεύει όλη την σαβούρα...Τί σε προβληματίζει; Το ότι έχω δει πάρα πολλά βίντεο, και δεν το κάνει κανείς. Γλιτώνεις από πολύ τρίψιμο. Είπα μήπως είναι ανθυγιεινό καθώς οι θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στον κάδο είναι μεγάλη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Socrates1977 είπε Το ότι έχω δει πάρα πολλά βίντεο, και δεν το κάνει κανείς. Γλιτώνεις από πολύ τρίψιμο. Είπα μήπως είναι ανθυγιεινό καθώς οι θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στον κάδο είναι μεγάλη... Δεν ξέρω 100%,αλλά δεν έρχεται το αλουμινόχαρτο σε άμεση επαφή με το κρέας..Είναι κάτω κι απ'τους καυστήρες...Τί να πω...Μη σε πάρω στο λαιμό μου,αλλά εγώ θα συνεχίσω έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socrates1977 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, costas_ είπε Έχω κι εγώ την Monarch και δεν μου είναι τόσο δύσκολος ο καθαρισμός ώστε να χρησιμοποιήσω αλουμινοχαρτο Πώς την καθαρίζεις? Εγώ βασικά πήρα μια πλαστική σπάτουλα της weber με το βούρτσακι, έχει πολλές γωνιές και ιδιαίτερα κάτω από τις ενώσεις των καυστήρων είναι δύσκολο να τρίψεις. Χρησιμοποιώ δύο σκαφακια το ένα με ζεστό σαπουνονερο και το άλλο με κρύο νερό βαζω μέσα σχάρες, διαχωριστικά και flav r wave να μουλιασουν τα τρίβω μετά κρύο νερό σκουπίζω και τέλος βάζω μπρος για κάνα 20αλεπτο να στεγνώσουν και στο τέλος λάδωμα. 25 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Δεν ξέρω 100%,αλλά δεν έρχεται το αλουμινόχαρτο σε άμεση επαφή με το κρέας..Είναι κάτω κι απ'τους καυστήρες...Τί να πω...Μη σε πάρω στο λαιμό μου,αλλά εγώ θα συνεχίσω έτσι! Βρήκα αυτό! Από το site της Weber --According to weber.com, "Caring for Your Gas Grill," you should never place foil in the bottom tray (they aim this advice toward Weber grills, but this applies to all gas grills of similar design). Too much grease can remain down there on the foil and become a potential fire hazard. Βασικά λέει ότι μπορεί να πιάσει 🔥🔥. Θεωρώ εάν το αλλάζεις σε κάθε ψήσιμο λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από Socrates1977 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Εγω χρησιμοποιώ μια μεταλλική σπάτουλα και όπου χρειάζεται σύρμα κουζίνας. Ποτέ νερό, χημικά η καθαριστικά και πάρα το ότι είναι λίγο άβολα κάτω από τους καυστήρες με υπομονή και με ένα πλακέ κατσαβίδι καθαρίζω όλο τον πάτο του κάδου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, Socrates1977 είπε Το ότι έχω δει πάρα πολλά βίντεο, και δεν το κάνει κανείς. Γλιτώνεις από πολύ τρίψιμο. Είπα μήπως είναι ανθυγιεινό καθώς οι θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στον κάδο είναι μεγάλη... Ειναι ανθυγιεινο. Το αλουμινοχαρτο δεν μπαινει καν στον φουρνο της κουζινας. Ασχετα που ολες οι νοικοκυρες το κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://bbq.gr/en/cast-iron-charcoal-smoker-tray-napoleon υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την weber genesis ώστε να ψήνω με κάρβουν, όταν θέλω? Μπορώ να χρησιμοποιήσω το παραπάνω στην genesis? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από Xorxhs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyonboard Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, boredmind είπε Καλησπέρα! Έχει ένα φιλαράκι μου τη παρακάτω και μου έχει πει καλά λόγια την έχει δοκιμάσει κανείς; https://eshop.karagianni.com/psistaria_ugraeriou_4syn1_estion_me_mantemenia_sxara_LUXURY_TYPE_BORMANN_ELITE_BBQ5050_033240?search=Ψησταρ&description=true Ήταν σε προσφορά στα 280 τώρα νομίζω 1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε https://bbq.gr/en/cast-iron-charcoal-smoker-tray-napoleon υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την weber genesis ώστε να ψήνω με κάρβουν, όταν θέλω? Μπορώ να χρησιμοποιήσω το παραπάνω στην genesis? Άμα είσαι κοντά να στο δώσω να δεις αν μπαίνει. Λογικά θαρρώ πως ναι. Μέτρησε την απόσταση από τους καυστήρες σου με την σχάρα να μετρήσω και γω την δικιά μου και να σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dampant Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να βγάλω τον ρυθμιστη από την ψησταριά για να βάλω της coral gas prime χωρίς να κόψω το λάστιχο? και παρήγγειλα την coral gas prime και μου έφεραν με προπάνιο την επαγγελματική, κάνει ή να την αλλάξω με αυτή με το μείγμα? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από dampant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, dampant είπε Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να βγάλω τον ρυθμιστη από την ψησταριά για να βάλω της coral gas prime χωρίς να κόψω το λάστιχο? και παρήγγειλα την coral gas prime και μου έφεραν με προπάνιο την επαγγελματική, κάνει ή να την αλλάξω με αυτή με το μείγμα? Θεωρητικά να μπορείς να ζεστάνεις το λάστιχο 10 -15 secε με αναπτήρα να μαλακώσει λίγο και να τον τραβήξεις με κλειστή μπουκάλα έτσι :). Εγω όταν άλλαξα το έκοψα το λάστιχο και έβαλα της coral prime πάλι με λιγο ζεσταμα να μπει στον ρυθμιστή και μετά σφίξιμο με το κολάρο. Τι ψησταριά έχεις? Το μανουαλ σου λέει αν θες προπάνιο η μείγμα αλλά 99% δεν θα έχει προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dampant Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, Amaretos είπε Θεωρητικά να μπορείς να ζεστάνεις το λάστιχο 10 -15 secε με αναπτήρα να μαλακώσει λίγο και να τον τραβήξεις με κλειστή μπουκάλα έτσι :). Εγω όταν άλλαξα το έκοψα το λάστιχο και έβαλα της coral prime πάλι με λιγο ζεσταμα να μπει στον ρυθμιστή και μετά σφίξιμο με το κολάρο. Τι ψησταριά έχεις? Το μανουαλ σου λέει αν θες προπάνιο η μείγμα αλλά 99% δεν θα έχει προβλημα Πήρα την napoleon freestyle 425 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, dampant είπε Πήρα την napoleon freestyle 425 Δοκίμασε να βάλεις λίγο υγρό σαπούνι και να το τραβήξεις προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις. Ίσως παιδευτείς λίγο, όμως θα βγει. Μια χαρά θα είσαι με το προπάνιο, απλά θα πρέπει να βάλεις τον αντίστοιχο ρυθμιστή που είναι στα 37mbar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dampant Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δοκίμασε να βάλεις λίγο υγρό σαπούνι και να το τραβήξεις προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις. Ίσως παιδευτείς λίγο, όμως θα βγει. Μια χαρά θα είσαι με το προπάνιο, απλά θα πρέπει να βάλεις τον αντίστοιχο ρυθμιστή που είναι στα 37mbar. Θα τον δω , μου έφεραν της prime τον ρυθμιστή, μόλις γυρισω σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, dampant είπε Θα τον δω , μου έφεραν της prime τον ρυθμιστή, μόλις γυρισω σπιτι Ε κομπλε εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, dampant είπε Θα τον δω , μου έφεραν της prime τον ρυθμιστή, μόλις γυρισω σπιτι Υπάρχουν 2 ρυθμιστές. Ο ένας είναι στα 30mbar, για το μείγμα, και ο άλλος στα 37mbar, για το προπάνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα