ilpapacha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Σας έχω πρήξει..Το ένωσα..Λειτούργησε...Τεσταρα 2-3 φορές όλα οκ...Την τέταρτη φορά, πάλι δεν άνοιγε..Θα σκάσω! Το λάστιχο το τσέκαρα με σαπουναδα, δε βλέπω διαρροή..Τώρα, θα ξεβιδωσω τους καυστήρες να δω αν έχουν πιάσει μάκα μέσα..Για τα μπεκ, τί θα πρέπει να δω; Δες μια το παρακάτω Όταν έκανε την διακοπή, δοκίμασες να βγάλεις το λάστιχο και να δεις αν βγαίνει αέριο; Τον ρυθμιστή θα πρέπει να τον ανοίγεις, κάθε φορά, σιγά σιγά για να μην ενεργοποιηθεί η ασφάλεια που έχει. Δοκίμασε και με καινούργιο ρυθμιστή, να δεις αν δουλέψει κανονικά.
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, axinak είπε Ο ρυθμιστής πίεσης έχει έναν μηχανισμό μέσα που ρυθμίζει την πίεση στην έξοδο του έτσι ώστε να είναι αυτή που πρέπει. Το πιο λογικό είναι να κολλάει. Για αυτό και πριν δούλεψε και μετρά όχι. Το υπόλοιπο κύκλωμα είναι δύσκολο να έχει βουλώσει πιστεύω. Εγώ για αρχή θα άλλαζα ρυθμιστή .υπάρχουν με 7-10 ευρώ πάρα πολλοί και τους βρίσκεις ευκολά Εκεί καταλήγω κι εγώ...Παίρνω έναν καινούριο κι ενημερώνω...Να μην ταλαιπωρω άλλο το φόρουμ! Ευχαριστώ! 8 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δες μια το παρακάτω Όταν έκανε την διακοπή, δοκίμασες να βγάλεις το λάστιχο και να δεις αν βγαίνει αέριο; Τον ρυθμιστή θα πρέπει να τον ανοίγεις, κάθε φορά, σιγά σιγά για να μην ενεργοποιηθεί η ασφάλεια που έχει. Δοκίμασε και με καινούργιο ρυθμιστή, να δεις αν δουλέψει κανονικά. Λες να τον ζορισα με τα άνοιξε κλείσε...;Θα ξανατσεκάρω!
babyonboard Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 24/2/2022 στις 1:42 ΜΜ, dampant είπε Καλησπέρα, το μαντέμι για τα κάρβουνα που μπαίνει και τι προσφέρει; Αν θες να ψήσεις με κάρβουνα αντί για αέριο για κάποιο λόγο είναι εφικτό 4 ώρες πριν, avidovi είπε Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι για την πρώτη μου ψησταριά και μάλλον έχω καταλήξει εδώ, η οποία είναι και σε προσφορά. https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/psistaries-ygraeriou-1/psistaria-ygraeriou-weber-q1200-mayri Μπάτζετ υπάρχει για πολύ παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει πολύς χώρος και αυτόν που έχω δεν θέλω να τον περιορίσω με κάτι σταθερό. Θα ψήνω για 2-4 άτομα και επίσης δεν με χαλάει η ιδέα να την βάζω στο αμάξι και να την παίρνω σε καμιά παραλία. Απ' ότι έχω δει είναι πολύ εύκολη στο καθάρισμα και μπορείς να ψήσεις σχεδόν τα πάντα. Σχετικά με τον προσαρμογέα για να παίρνει και φιάλη εκτός από γκαζάκι υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτόν της weber; Σαν επιπλέον αξεσουάρ λογικά θα πάρω και τη μαντεμένια πλάκα για κανα πρωινό, λαχανικά, κτλ.Υπάρχει κάτι άλλο που σας χρησίμευσε για αρχή; (πέραν των βασικών, σπάτουλα, τσιμπίδα, κτλ.). Δες τις αγγελίες ένα παλικάρι πουλάει την 3200 σε καλή τιμή. Επίσης λίγο παραπανω έχει η ναπολεον. Και οι δύο είναι με 2 καυστήρες ενώ αυτή που δείχνεις με εναν. Για δες τα . 1
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, shamrock1404 είπε Εκεί καταλήγω κι εγώ...Παίρνω έναν καινούριο κι ενημερώνω...Να μην ταλαιπωρω άλλο το φόρουμ! Ευχαριστώ! Λες να τον ζορισα με τα άνοιξε κλείσε...;Θα ξανατσεκάρω! Τελικά, πήρα καινούριο ρυθμιστή με μανόμετρο κι όλα καλά..Άραγε, ποια πρέπει να είναι πίεση, δεδομένου ότι η μπουκάλα είναι γεμάτη/ καινούργια;
ilpapacha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Τελικά, πήρα καινούριο ρυθμιστή με μανόμετρο κι όλα καλά..Άραγε, ποια πρέπει να είναι πίεση, δεδομένου ότι η μπουκάλα είναι γεμάτη/ καινούργια; Το μανόμετρο δεν σου προσφέρει και πολλά. Δείχνει την πίεση και όσο αυτή είναι σωστή, είτε γεμάτη είτε προς το τέλος η μπουκάλα, θα είναι στο πράσινο. Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μια 2η μπουκάλα. Αν θέλεις να βλέπεις το πόσο υπόλοιπο έχει, θα πρέπει να την ζυγίζεις. 1
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Το μανόμετρο δεν σου προσφέρει και πολλά. Δείχνει την πίεση και όσο αυτή είναι σωστή, είτε γεμάτη είτε προς το τέλος η μπουκάλα, θα είναι στο πράσινο. Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μια 2η μπουκάλα. Αν θέλεις να βλέπεις το πόσο υπόλοιπο έχει, θα πρέπει να την ζυγίζεις. Ααα...Μάλιστα! Εμένα, πάντως, αυτή τη στιγμή είναι στο πράσινο με ένδειξη 3bar...Αυτό πήρα https://homelove.gr/home-camp-αξεσουαρ/310840-hc-21012-ρυθμιστης-υγραεριου-30mbar-15kgh-με-μανομετρο.html?skr_prm=WyI4NWNjMzQzMS05NzI4LTRlMTYtOGRkYS1lZjcwNjUwN2IwYWUiLDE2NDU4MDQ0OTA0OTcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 1
andreaspA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, ilpapacha είπε Το μανόμετρο δεν σου προσφέρει και πολλά. Δείχνει την πίεση και όσο αυτή είναι σωστή, είτε γεμάτη είτε προς το τέλος η μπουκάλα, θα είναι στο πράσινο. Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μια 2η μπουκάλα. Αν θέλεις να βλέπεις το πόσο υπόλοιπο έχει, θα πρέπει να την ζυγίζεις. Εγω την ζυγιζω με την ζυγαρια αποσκευων. Οταν φτανει στο 1 κιλο πριν το τελος την επιστρεφω. Ετσι και αλλιως, πεφτει και η πιεση οποτε δεν ψηνει καλα. Η επομενη που θα παρω θα ειναι γκρι με προπανιο για μονωσάδες. 1
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Εγω την ζυγιζω με την ζυγαρια αποσκευων. Οταν φτανει στο 1 κιλο πριν το τελος την επιστρεφω. Ετσι και αλλιως, πεφτει και η πιεση οποτε δεν ψηνει καλα. Η επομενη που θα παρω θα ειναι γκρι με προπανιο για μονωσάδες. Πόσα κιλά είναι γεμάτη; Άρα,βλακεια έκανα που πήρα το μανόμετρο; Αυτό, τί προσφέρει τελικά;
andreaspA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Πόσα κιλά είναι γεμάτη; Άρα,βλακεια έκανα που πήρα το μανόμετρο; Αυτό, τί προσφέρει τελικά; Δεν ειναι στανταρ. Αν δεις την μπουκαλα επανω , εχει εναν αριθμο. Ενα "10.3" ή "11.6" αναλογα την μπουκαλα. Αυτο ειναι το απόβαρο. 10 κιλα υγραεριο εχει. Οποτε κανε τον υπολογισμο. 1
Amaretos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2η μπουκαλα και τερμα το αγχος, αμα τελειωσει σε 1 λεπτο κουμπωνεις και συνεχιζεις, ναι οκ ειναι 25 ευρω 2ο εξοδο αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο 2
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Amaretos είπε 2η μπουκαλα και τερμα το αγχος, αμα τελειωσει σε 1 λεπτο κουμπωνεις και συνεχιζεις, ναι οκ ειναι 25 ευρω 2ο εξοδο αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο Ε,μα!Τέλος....Απλά, έπρεπε να υπάρχει ορθός τρόπος να ξέρεις πόσο καύσιμο σου βάζουν...Δηλαδή, εμπιστευόμαστε ξερά, τους πρατηριουχος/ γκαζάδες;
Amaretos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Ε,μα!Τέλος....Απλά, έπρεπε να υπάρχει ορθός τρόπος να ξέρεις πόσο καύσιμο σου βάζουν...Δηλαδή, εμπιστευόμαστε ξερά, τους πρατηριουχος/ γκαζάδες; Εμ ναι τι να σου πω εγώ παίρνω coral prime που γεμίζει από το εργοστάσιο και έρχεται σφραγισμένη κάνω αμάν να σκίσω το νάυλον στο στόμιο. Στην τελική απλά ζύγιζε την όταν την παίρνεις γεμάτη όταν πας σπίτι πριν βγάλεις το νάυλον. Αν σου λείπει σεβαστή ποσότητα από τη προηγούμενη φορά την πας επί τόπου πίσω 2
boredmind Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα! Έχει ένα φιλαράκι μου τη παρακάτω και μου έχει πει καλά λόγια την έχει δοκιμάσει κανείς; https://eshop.karagianni.com/psistaria_ugraeriou_4syn1_estion_me_mantemenia_sxara_LUXURY_TYPE_BORMANN_ELITE_BBQ5050_033240?search=Ψησταρ&description=true
Socrates1977 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Σήμερα καθάρισα για πρώτη φορά τον κάδο της Broil king Monarch , και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι ο αποσπώμενος πάτος...γιατί βγήκε ο δικός μου😟😟😂😂. Μίλησα με ένα φίλο που έχει ψησταριά και μου είπε ότι αυτός βάζει αλουμινόχαρτο στον πάτο και γλιτώνει πολύ τρίψιμο. Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Είμαι σκεπτικός γιατί έχω δει τόσα βίντεο και δεν το έχω δει πουθενά.
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, Socrates1977 είπε Καλησπέρα, Σήμερα καθάρισα για πρώτη φορά τον κάδο της Broil king Monarch , και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι ο αποσπώμενος πάτος...γιατί βγήκε ο δικός μου😟😟😂😂. Μίλησα με ένα φίλο που έχει ψησταριά και μου είπε ότι αυτός βάζει αλουμινόχαρτο στον πάτο και γλιτώνει πολύ τρίψιμο. Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Είμαι σκεπτικός γιατί έχω δει τόσα βίντεο και δεν το έχω δει πουθενά. Εγώ έχω άλλο μοντέλο, αλλά σε κάθε ψήσιμο βάζω αλουμινόχαρτο, το οποίο μαζεύει όλη την σαβούρα...Τί σε προβληματίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα