Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε

Σας έχω πρήξει..Το ένωσα..Λειτούργησε...Τεσταρα 2-3 φορές όλα οκ...Την τέταρτη φορά, πάλι δεν άνοιγε..Θα σκάσω! Το λάστιχο το τσέκαρα με σαπουναδα, δε βλέπω διαρροή..Τώρα, θα ξεβιδωσω τους καυστήρες να δω αν έχουν πιάσει μάκα μέσα..Για τα μπεκ, τί θα πρέπει να δω; 

Δες μια το παρακάτω

Όταν έκανε την διακοπή, δοκίμασες να βγάλεις το λάστιχο και να δεις αν βγαίνει αέριο; Τον ρυθμιστή θα πρέπει να τον ανοίγεις, κάθε φορά, σιγά σιγά για να μην ενεργοποιηθεί η ασφάλεια που έχει.

Δοκίμασε και με καινούργιο ρυθμιστή, να δεις αν δουλέψει κανονικά.

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2330

  • ilpapacha

    2068

  • sndev

    1109

  • ηνίοχος

    591

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, axinak είπε

Ο ρυθμιστής πίεσης έχει έναν μηχανισμό μέσα που ρυθμίζει την πίεση στην έξοδο του έτσι ώστε να είναι αυτή που πρέπει. Το πιο λογικό είναι να κολλάει. Για αυτό και πριν δούλεψε και μετρά όχι. Το υπόλοιπο κύκλωμα είναι δύσκολο να έχει βουλώσει πιστεύω. Εγώ για αρχή θα άλλαζα ρυθμιστή .υπάρχουν με 7-10 ευρώ πάρα πολλοί και τους βρίσκεις ευκολά

Εκεί καταλήγω κι εγώ...Παίρνω έναν καινούριο κι ενημερώνω...Να μην ταλαιπωρω άλλο το φόρουμ! Ευχαριστώ! 

8 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Δες μια το παρακάτω

Όταν έκανε την διακοπή, δοκίμασες να βγάλεις το λάστιχο και να δεις αν βγαίνει αέριο; Τον ρυθμιστή θα πρέπει να τον ανοίγεις, κάθε φορά, σιγά σιγά για να μην ενεργοποιηθεί η ασφάλεια που έχει.

Δοκίμασε και με καινούργιο ρυθμιστή, να δεις αν δουλέψει κανονικά.

Λες να τον ζορισα με τα άνοιξε κλείσε...;Θα ξανατσεκάρω! 

Δημοσ.
Στις 24/2/2022 στις 1:42 ΜΜ, dampant είπε

Καλησπέρα, το μαντέμι για τα κάρβουνα που μπαίνει και τι προσφέρει;

 

Αν θες να ψήσεις με κάρβουνα αντί για αέριο για κάποιο λόγο είναι εφικτό

4 ώρες πριν, avidovi είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Σκέφτομαι για την πρώτη μου ψησταριά και μάλλον έχω καταλήξει εδώ, η οποία είναι και σε προσφορά.

https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/psistaries-ygraeriou-1/psistaria-ygraeriou-weber-q1200-mayri

Μπάτζετ υπάρχει για πολύ παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει πολύς χώρος και αυτόν που έχω δεν θέλω να τον περιορίσω με κάτι σταθερό. Θα ψήνω για 2-4 άτομα και επίσης δεν με χαλάει η ιδέα να την βάζω στο αμάξι και να την παίρνω σε καμιά παραλία. Απ' ότι έχω δει είναι πολύ εύκολη στο καθάρισμα και μπορείς να ψήσεις σχεδόν τα πάντα.

Σχετικά με τον προσαρμογέα για να παίρνει και φιάλη εκτός από γκαζάκι υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτόν της weber; 

Σαν επιπλέον αξεσουάρ λογικά θα πάρω και τη μαντεμένια πλάκα για κανα πρωινό, λαχανικά, κτλ.Υπάρχει κάτι άλλο που σας χρησίμευσε για αρχή; (πέραν των βασικών, σπάτουλα, τσιμπίδα, κτλ.).

Δες τις αγγελίες ένα παλικάρι πουλάει την 3200 σε καλή τιμή. 

Επίσης λίγο παραπανω έχει η ναπολεον. Και οι δύο είναι με 2 καυστήρες ενώ αυτή που δείχνεις με εναν. Για δες τα .  

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, shamrock1404 είπε

Εκεί καταλήγω κι εγώ...Παίρνω έναν καινούριο κι ενημερώνω...Να μην ταλαιπωρω άλλο το φόρουμ! Ευχαριστώ! 

Λες να τον ζορισα με τα άνοιξε κλείσε...;Θα ξανατσεκάρω! 

Τελικά, πήρα καινούριο ρυθμιστή με μανόμετρο κι όλα καλά..Άραγε, ποια πρέπει να είναι πίεση, δεδομένου ότι η μπουκάλα είναι γεμάτη/ καινούργια; 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε

Τελικά, πήρα καινούριο ρυθμιστή με μανόμετρο κι όλα καλά..Άραγε, ποια πρέπει να είναι πίεση, δεδομένου ότι η μπουκάλα είναι γεμάτη/ καινούργια; 

Το μανόμετρο δεν σου προσφέρει και πολλά. Δείχνει την πίεση και όσο αυτή είναι σωστή, είτε γεμάτη είτε προς το τέλος η μπουκάλα, θα είναι στο πράσινο. Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μια 2η μπουκάλα. Αν θέλεις να βλέπεις το πόσο υπόλοιπο έχει, θα πρέπει να την ζυγίζεις.

  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το μανόμετρο δεν σου προσφέρει και πολλά. Δείχνει την πίεση και όσο αυτή είναι σωστή, είτε γεμάτη είτε προς το τέλος η μπουκάλα, θα είναι στο πράσινο. Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μια 2η μπουκάλα. Αν θέλεις να βλέπεις το πόσο υπόλοιπο έχει, θα πρέπει να την ζυγίζεις.

Ααα...Μάλιστα! Εμένα, πάντως, αυτή τη στιγμή είναι στο πράσινο με ένδειξη 3bar...Αυτό πήρα 

https://homelove.gr/home-camp-αξεσουαρ/310840-hc-21012-ρυθμιστης-υγραεριου-30mbar-15kgh-με-μανομετρο.html?skr_prm=WyI4NWNjMzQzMS05NzI4LTRlMTYtOGRkYS1lZjcwNjUwN2IwYWUiLDE2NDU4MDQ0OTA0OTcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

 

  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Το μανόμετρο δεν σου προσφέρει και πολλά. Δείχνει την πίεση και όσο αυτή είναι σωστή, είτε γεμάτη είτε προς το τέλος η μπουκάλα, θα είναι στο πράσινο. Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μια 2η μπουκάλα. Αν θέλεις να βλέπεις το πόσο υπόλοιπο έχει, θα πρέπει να την ζυγίζεις.

Εγω την ζυγιζω με την ζυγαρια αποσκευων. Οταν φτανει στο 1 κιλο πριν το τελος την επιστρεφω. Ετσι και αλλιως, πεφτει και η πιεση οποτε δεν ψηνει καλα. Η επομενη που θα παρω θα ειναι γκρι με προπανιο για μονωσάδες.

 

  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Εγω την ζυγιζω με την ζυγαρια αποσκευων. Οταν φτανει στο 1 κιλο πριν το τελος την επιστρεφω. Ετσι και αλλιως, πεφτει και η πιεση οποτε δεν ψηνει καλα. Η επομενη που θα παρω θα ειναι γκρι με προπανιο για μονωσάδες.

 

Πόσα κιλά είναι γεμάτη; Άρα,βλακεια έκανα που πήρα το μανόμετρο; Αυτό, τί προσφέρει τελικά; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε

Πόσα κιλά είναι γεμάτη; Άρα,βλακεια έκανα που πήρα το μανόμετρο; Αυτό, τί προσφέρει τελικά; 

Δεν ειναι στανταρ. Αν δεις την μπουκαλα επανω , εχει εναν αριθμο. Ενα "10.3" ή "11.6" αναλογα την μπουκαλα.

Αυτο ειναι το απόβαρο.

10 κιλα υγραεριο εχει. Οποτε κανε τον υπολογισμο.

 

  • Like 1
Δημοσ.

2η μπουκαλα και τερμα το αγχος, αμα τελειωσει σε 1 λεπτο κουμπωνεις και συνεχιζεις, ναι οκ ειναι 25 ευρω 2ο εξοδο αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο

  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Amaretos είπε

2η μπουκαλα και τερμα το αγχος, αμα τελειωσει σε 1 λεπτο κουμπωνεις και συνεχιζεις, ναι οκ ειναι 25 ευρω 2ο εξοδο αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Ε,μα!Τέλος....Απλά, έπρεπε να υπάρχει ορθός τρόπος να ξέρεις πόσο καύσιμο σου βάζουν...Δηλαδή, εμπιστευόμαστε ξερά, τους πρατηριουχος/ γκαζάδες; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε

Ε,μα!Τέλος....Απλά, έπρεπε να υπάρχει ορθός τρόπος να ξέρεις πόσο καύσιμο σου βάζουν...Δηλαδή, εμπιστευόμαστε ξερά, τους πρατηριουχος/ γκαζάδες; 

Εμ ναι :) τι να σου πω εγώ παίρνω coral prime που γεμίζει από το εργοστάσιο και έρχεται σφραγισμένη κάνω αμάν να σκίσω το νάυλον στο στόμιο. Στην τελική απλά ζύγιζε την όταν την παίρνεις γεμάτη όταν πας σπίτι πριν βγάλεις το νάυλον. Αν σου λείπει σεβαστή ποσότητα από τη προηγούμενη φορά την πας επί τόπου πίσω 

  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Σήμερα καθάρισα για πρώτη φορά τον κάδο της Broil king Monarch , και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι ο αποσπώμενος πάτος...γιατί  βγήκε ο δικός μου😟😟😂😂. Μίλησα με ένα φίλο που έχει ψησταριά και μου είπε ότι αυτός βάζει αλουμινόχαρτο στον πάτο και γλιτώνει πολύ τρίψιμο. Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Είμαι σκεπτικός γιατί έχω δει τόσα βίντεο και δεν το έχω δει πουθενά. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Socrates1977 είπε

Καλησπέρα, 

Σήμερα καθάρισα για πρώτη φορά τον κάδο της Broil king Monarch , και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι ο αποσπώμενος πάτος...γιατί  βγήκε ο δικός μου😟😟😂😂. Μίλησα με ένα φίλο που έχει ψησταριά και μου είπε ότι αυτός βάζει αλουμινόχαρτο στον πάτο και γλιτώνει πολύ τρίψιμο. Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Είμαι σκεπτικός γιατί έχω δει τόσα βίντεο και δεν το έχω δει πουθενά. 

Εγώ έχω άλλο μοντέλο, αλλά σε κάθε ψήσιμο βάζω αλουμινόχαρτο, το οποίο μαζεύει όλη την σαβούρα...Τί σε προβληματίζει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...