ilpapacha Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fysikos είπε Συγνώμη για την χαλια ποιοτητα αλλα την κατεστρεψε το yt Καλορίζικη και καλά ψησίματα! 59 λεπτά πριν, dampant είπε Καλησπέρα, το μαντέμι για τα κάρβουνα που μπαίνει και τι προσφέρει; Το τοποθετείς πάνω από τους καυστήρες Σου παρέχει την δυνατότητα να ψήσεις με κάρβουνο στην ψησταριά σου. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από ilpapacha 2
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Περασα απο το grillme σημερα να παρω ενα καπνιστηρι. Να πω την μαυρη μου αληθεια, ωραιες ειναι οι επωνυμες. Δεν με χαλαγε μια napoleon. Ελπιζω μονο να ειναι και πιο δυνατες στο ψησιμο. 5
dampant Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 παρηγγειλα μολις μια Freestyle 425, από το grillme, πηγα το πρωι και τις ειδα απο κοντα. 4
tsiro7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, andreaspA είπε Περασα απο το grillme σημερα να παρω ενα καπνιστηρι. Να πω την μαυρη μου αληθεια, ωραιες ειναι οι επωνυμες. Δεν με χαλαγε μια napoleon. Ελπιζω μονο να ειναι και πιο δυνατες στο ψησιμο. Όλα εδώ πληρώνονται 😅 Έλα ψήσου για napoleon. Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους! 1
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Όλα εδώ πληρώνονται 😅 Έλα ψήσου για napoleon. Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους! Μου εδειχνε και ψησταριες pellet. Ολα ωραια ειναι. Λεφτα να εχεις, χωρο και χρόνο. 2
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Νωχελικότητα προς το παρόν. Περιμένω photos θολές απ' την τσίκνα :Ρ 1
jordaninio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, ilpapacha είπε Για όποιον ενδιαφέρεται Ηρθε η spirit II τώρα και δίνω την ψησταριά που έκανα τα πρώτα μου βήματα 3
skoudinio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dampant είπε Καλησπέρα ψάχνω να πάρω Kit Καθαρισμού Weber γιατί θέλω την Σπατουλα να καθαρίσω τον κάδο, μήπως έχει κάπου αλλού για την Σπατουλα η να μου πείτε να καθαρίσω το καπάκι του κάδου. Ευχαριστώ πολύ. Το σετ το είδα από το https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/axesouar-barmpekiou-1/kit-katharismou-weber Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από skoudinio
ilpapacha Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 58 λεπτά πριν, skoudinio είπε Ρωτάς κάτι ή απαντάς σε κάποιον;
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Εχει δοκιμασει κανεις αντι για την κλασσικη υγραεριου μπουκαλα να βαλει γκρι προπανιου που χρησιμοποιουν οι μονωσάδες? Δινει περισσότερη ένταση ?
skoudinio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Ρωτάς κάτι ή απαντάς σε κάποιον; Ρωτάω
ilpapacha Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, skoudinio είπε Ρωτάω Πωλείται και ξεχωριστά https://www.skroutz.gr/s/34014025/Weber-6201-Βούρτσα-Καθαρισμού-για-Barbeque.html Προφανώς υπάρχουν και οικονομικότερες https://www.skroutz.gr/s/20506206/Vorel-05980-Σπάτουλα-με-Πλαστική-Λάμα-και-Πλαστική-Λαβή-Σετ-4τμχ.html?from=catspan Μπορείς να ψάξεις και σε κάποιο κοντινό σου κατάστημα με είδη καθαριότητας ή κάποιο σούπερ μάρκετ. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από ilpapacha 1
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, παίδες! Χθες, που έπρεπε να έχει η ψησταριά μου την τιμητική της, με άφησε στα κρύα του λουτρού! Ενώ,έψησα τη Κυριακή κι όλα ήταν κομπλέ, χθες δεν έδινε αέριο...Πήγα και πήρα καινούρια φιάλη(μπλε Petrogaz) , αλλά πάλι δεν..Έχω μια campingaz classic 3.. Σπινθηρα έχει κανονικά..Σήμερα, που επικοινώνησα μαζί τους,μου είπαν ότι μάλλον φταίει ο ρυθμιστής πίεσης..Έχω αυτόν https://bbq.gr/rithmisi-xamilis-piesis-1-5-i-3kg-29-30-mbar-reca..Τον έβγαλα, τον καθάρισα με μπατονετα και αέρα,αλλά τίποτα..Γενικά την έχω καθαρίσει σχολαστικά..Παίζει να έχει κάτι άλλο; Προτείνετε κάποιον ρυθμιστή με μανόμετρο; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από shamrock1404
ilpapacha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Καλημέρα, παίδες! Χθες, που έπρεπε να έχει η ψησταριά μου την τιμητική της, με άφησε στα κρύα του λουτρού! Ενώ,έψησα τη Κυριακή κι όλα ήταν κομπλέ, χθες δεν έδινε αέριο...Πήγα και πήρα καινούρια φιάλη, αλλά πάλι δεν..Έχω μια campingaz classic 3.. Σπινθηρα έχει κανονικά..Σήμερα, που επικοινώνησα μαζί τους,μου είπαν ότι μάλλον φταίει ο ρυθμιστής πίεσης..Έχω αυτόν https://bbq.gr/rithmisi-xamilis-piesis-1-5-i-3kg-29-30-mbar-reca .Γενικά, την έχω καθαρίσει σχολαστικά..Παίζει να έχει κάτι άλλο; Προτείνετε κάποιον ρυθμιστή με μανόμετρο; Δοκίμασε να κάνεις reset τον ρυθμιστή Μόλις απομονώσεις την μπουκάλα, χτυπά λίγο και με το χέρι σου. Όταν συνδέσεις την μπουκάλα ξανά, άνοιξε την σιγά σιγά. 1
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Δοκίμασε να κάνεις reset τον ρυθμιστή Μόλις απομονώσεις την μπουκάλα, χτυπά λίγο και με το χέρι σου. Όταν συνδέσεις την μπουκάλα ξανά, άνοιξε την σιγά σιγά. Τον έβγαλα εντελώς(προφανώς θα έγινε reset ή οχι?)..Τον ξεβιδωσα από πάνω(πλαστικόκαπάκι) , καθάρισα και την άκρη που προσαρμοζεται ο σωλήνας (η άλλη που βιδώνει στη μπουκάλα, έχει μια μεμβράνη).. Είχε λιγη μαυρίλα, η αλήθεια είναι..Το φυσηξα κ με αέρα..Στο πρώτο αναμα πήρε μπρος το bbq, μετά πάλι μου κάνει νερά..Λες να έχει πιάσει μπιχλα το λάστιχο ή κάτι άλλο; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από shamrock1404
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα