jordaninio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Για καθαρισμο για της σχάρες σε weber υγραεριο τι χρησιμοποιειτε? κλασικη βουρτσα την αυθεντική ή κανουμε δουλεια και με αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, dampant είπε Καλησπέρα, το μαντέμι για τα κάρβουνα που μπαίνει και τι προσφέρει; Πάνω από τους καυστήρες και είναι πολύ καλή φάση να ψήνεις και με κάρβουνο!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ChristophorosGiam είπε Πάνω από τους καυστήρες και είναι πολύ καλή φάση να ψήνεις και με κάρβουνο!! Ωραία εικόνα! Πως τα πήγες με τα κάρβουνα; Είχες να μαζέψεις πολλές στάχτες στο τέλος του ψησίματος; Έχω πάρει τον δίσκο για τα κάρβουνα, όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από ilpapacha 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Τον έβγαλα εντελώς(προφανώς θα έγινε reset ή οχι?)..Τον ξεβιδωσα από πάνω(πλαστικόκαπάκι) , καθάρισα και την άκρη που προσαρμοζεται ο σωλήνας (η άλλη που βιδώνει στη μπουκάλα, έχει μια μεμβράνη).. Είχε λιγη μαυρίλα, η αλήθεια είναι..Το φυσηξα κ με αέρα..Στο πρώτο αναμα πήρε μπρος το bbq, μετά πάλι μου κάνει νερά..Λες να έχει πιάσει μπιχλα το λάστιχο ή κάτι άλλο; Τελικά, να πάω για καινούριο ρυθμιστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Τελικά, να πάω για καινούριο ρυθμιστή; Ε λογικα το επομενο βημα ειναι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, shamrock1404 είπε Τελικά, να πάω για καινούριο ρυθμιστή; Αναφέρεις ότι τον ξεβίδωσες από πάνω. Είναι ρυθμιζόμενος; Μήπως πείραξες κάποια ασφάλεια που έχει ο ρυθμιστής; Κούμπωσε τον ρυθμιστή στην μπουκάλα, χωρίς να τον συνδέσεις στο λάστιχο. Αν τον ανοίξεις, βγάζεις αέριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δεν είναι ρυθμιζόμενος..Απλά ένα καπάκι πλαστικό, που το ξεβιδωσα με κλειδί και τον ξαναέκλεισα..Τώρα, είμαι εκτός σπιτιού..Αλλά, θα κάνω το τεστ με μπουκάλα κ ρυθμιστή..Σε περίπτωση που βγάζει αέριο, προφανώς θα έχω θέμα κάπου πιο πάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Ωραία εικόνα! Πως τα πήγες με τα κάρβουνα; Είχες να μαζέψεις πολλές στάχτες στο τέλος του ψησίματος; Έχω πάρει τον δίσκο για τα κάρβουνα, όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Για μια στο τόσο είναι μια χαρά, για όσους νοσταλγούν το κάρβουνο πότε πότε. Στο δεκάλεπτο είχαν ανάψει τα κάρβουνα με τον καυστήρα και είδα θερμοκρασία μέχρι 250c στο καπάκι. Στο δίωρο που ψήθηκε (κοντοσούβλι κοτόπουλο 1,5 κιλό) δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω κάρβουνα. Τώρα από καθάρισμα όλος ο χαμός χώρεσε στο ταψάκι το μικρό από κάτω (προσοχή όταν φυσάει εδώ). Ένα ξεσκόνισμα δηλαδή θέλει ο κάδος μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avidovi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι για την πρώτη μου ψησταριά και μάλλον έχω καταλήξει εδώ, η οποία είναι και σε προσφορά. https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/psistaries-ygraeriou-1/psistaria-ygraeriou-weber-q1200-mayri Μπάτζετ υπάρχει για πολύ παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει πολύς χώρος και αυτόν που έχω δεν θέλω να τον περιορίσω με κάτι σταθερό. Θα ψήνω για 2-4 άτομα και επίσης δεν με χαλάει η ιδέα να την βάζω στο αμάξι και να την παίρνω σε καμιά παραλία. Απ' ότι έχω δει είναι πολύ εύκολη στο καθάρισμα και μπορείς να ψήσεις σχεδόν τα πάντα. Σχετικά με τον προσαρμογέα για να παίρνει και φιάλη εκτός από γκαζάκι υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτόν της weber; Σαν επιπλέον αξεσουάρ λογικά θα πάρω και τη μαντεμένια πλάκα για κανα πρωινό, λαχανικά, κτλ.Υπάρχει κάτι άλλο που σας χρησίμευσε για αρχή; (πέραν των βασικών, σπάτουλα, τσιμπίδα, κτλ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jordaninio είπε Για καθαρισμο για της σχάρες σε weber υγραεριο τι χρησιμοποιειτε? κλασικη βουρτσα την αυθεντική ή κανουμε δουλεια και με αλλη? Την είδα τη Weber βούρτσα αλλά δεν με βόλεψε τόσο όσο η παρακάτω της Pit Boss. Γενικά καλό είναι να έχει μακριά λαβή η βούρτσα καθαρισμού για περισσότερη άνεση στο τρίψιμο! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Thanos (Earth -616) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, avidovi είπε Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι για την πρώτη μου ψησταριά και μάλλον έχω καταλήξει εδώ, η οποία είναι και σε προσφορά. https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/psistaries-ygraeriou-1/psistaria-ygraeriou-weber-q1200-mayri Μπάτζετ υπάρχει για πολύ παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει πολύς χώρος και αυτόν που έχω δεν θέλω να τον περιορίσω με κάτι σταθερό. Θα ψήνω για 2-4 άτομα και επίσης δεν με χαλάει η ιδέα να την βάζω στο αμάξι και να την παίρνω σε καμιά παραλία. Απ' ότι έχω δει είναι πολύ εύκολη στο καθάρισμα και μπορείς να ψήσεις σχεδόν τα πάντα. Σχετικά με τον προσαρμογέα για να παίρνει και φιάλη εκτός από γκαζάκι υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτόν της weber; Σαν επιπλέον αξεσουάρ λογικά θα πάρω και τη μαντεμένια πλάκα για κανα πρωινό, λαχανικά, κτλ.Υπάρχει κάτι άλλο που σας χρησίμευσε για αρχή; (πέραν των βασικών, σπάτουλα, τσιμπίδα, κτλ.). Θα σου πρότεινα να δεις και τη Napoleon pro 285 https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-2-Εστίες-TravelQ.html Μεγαλύτερη επιφάνεια, εγγύηση, 2 καυστήρες Αν πας στην q1200, τότε θα χρειαστείς τον αντάπτορα που αναφέρεις, για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονική μπουκάλα. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια after market που μπορείς να πάρεις, τουλάχιστον Ελλάδα. Από αξεσουάρ θα σου πρότεινα και ένα θερμόμετρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, shamrock1404 είπε Δεν είναι ρυθμιζόμενος..Απλά ένα καπάκι πλαστικό, που το ξεβιδωσα με κλειδί και τον ξαναέκλεισα..Τώρα, είμαι εκτός σπιτιού..Αλλά, θα κάνω το τεστ με μπουκάλα κ ρυθμιστή..Σε περίπτωση που βγάζει αέριο, προφανώς θα έχω θέμα κάπου πιο πάνω.. Άνοιξα σιγά σιγά την στρόφιγγα της μπουκάλας κ περνάει αέριο...Και τώρα, τί κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Άνοιξα σιγά σιγά την στρόφιγγα της μπουκάλας κ περνάει αέριο...Και τώρα, τί κάνουμε; Πρέπει να ελέγξεις το λάστιχο, τα μπεκ και τους καυστήρες. Πριν το κάνεις, ένωσε το λάστιχο και δοκίμασε ξανά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Πρέπει να ελέγξεις το λάστιχο, τα μπεκ και τους καυστήρες. Πριν το κάνεις, ένωσε το Σας έχω πρήξει..Το ένωσα..Λειτούργησε...Τεσταρα 2-3 φορές όλα οκ...Την τέταρτη φορά, πάλι δεν άνοιγε..Θα σκάσω! Το λάστιχο το τσέκαρα με σαπουναδα, δε βλέπω διαρροή..Τώρα, θα ξεβιδωσω τους καυστήρες να δω αν έχουν πιάσει μάκα μέσα..Για τα μπεκ, τί θα πρέπει να δω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axinak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Σας έχω πρήξει..Το ένωσα..Λειτούργησε...Τεσταρα 2-3 φορές όλα οκ...Την τέταρτη φορά, πάλι δεν άνοιγε..Θα σκάσω! Το λάστιχο το τσέκαρα με σαπουναδα, δε βλέπω διαρροή..Τώρα, θα ξεβιδωσω τους καυστήρες να δω αν έχουν πιάσει μάκα μέσα..Για τα μπεκ, τί θα πρέπει να δω; Ο ρυθμιστής πίεσης έχει έναν μηχανισμό μέσα που ρυθμίζει την πίεση στην έξοδο του έτσι ώστε να είναι αυτή που πρέπει. Το πιο λογικό είναι να κολλάει. Για αυτό και πριν δούλεψε και μετρά όχι. Το υπόλοιπο κύκλωμα είναι δύσκολο να έχει βουλώσει πιστεύω. Εγώ για αρχή θα άλλαζα ρυθμιστή .υπάρχουν με 7-10 ευρώ πάρα πολλοί και τους βρίσκεις ευκολά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα