Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, fysikos είπε

Την παρήγγειλα μεσω site...θα ρωτήσω τωρα που πηγαίνω για τη κουκούλα.  Σε ποιο καταστημα στο ειπαν αυτο;

Στο κατάστημα πάνω στην Πειραιώς, το γράφει άλλωστε και στο site τους ότι Περιλαμβάνεται προστατευτικό κάλυμμα, σε αυτήν με τους 3 καυστήρες και σίγουρα ισχύει για για τους 4

Επεξ/σία από Uberalles_gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2027

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

51 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Στο κατάστημα πάνω στην Πειραιώς, το γράφει άλλωστε και στο site τους ότι Περιλαμβάνεται προστατευτικό κάλυμμα, σε αυτήν με τους 3 καυστήρες και σίγουρα ισχύει για για τους 4

Ok..τωρα ππυ θα κανω το unboxing θα σου πω. Πρόταση για φιαλη; coral prime?

Σήμερα μίλησα με την αντιπροσωπεία της Napoleon στο Κορωπί, για 2 αξεσουάρ που θέλω, και με ενημέρωσαν ότι αύριο θα βάλουν ψησταριές και θα ψήνουν.από τις 1.00-1.30. 

2 ώρες πριν, fysikos είπε

Ok..τωρα ππυ θα κανω το unboxing θα σου πω. Πρόταση για φιαλη; coral prime?

Βάλε όποια σε βολεύει περισσότερο. Προσωπικά χρησιμοποιώ coral prime προπάνιο και είμαι ευχαστοστημενος. Αν πας σε coral prime θέλουν τον δικό τους ρυθμιστή. Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι χρειάζεσαι ρυθμιστή 30mbar για το μείγμα και 37mbar για το προπάνιο.

• Like 1

Τελικα ειχε μεσα και καλυμμα, πολυ ποιοτικό. Την έστησα σε 1ω με τη βοηθεια του 3χρονου γιου μου. Θεωρω πολυ vfm επιλογη...θα παω για φιαλη κ ρυθμιστη σε λιγο.

37 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Σήμερα μίλησα με την αντιπροσωπεία της Napoleon στο Κορωπί, για 2 αξεσουάρ που θέλω, και με ενημέρωσαν ότι αύριο θα βάλουν ψησταριές και θα ψήνουν.από τις 1.00-1.30. 

Βάλε όποια σε βολεύει περισσότερο. Προσωπικά χρησιμοποιώ coral prime προπάνιο και είμαι ευχαστοστημενος. Αν πας σε coral prime θέλουν τον δικό τους ρυθμιστή. Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι χρειάζεσαι ρυθμιστή 30mbar για το μείγμα και 37mbar για το προπάνιο.

Ρωτησα σε ενα βανζιναδικο που ειχε καποιες φιαλες και ειχε μια μπλε εκο στα 20ε. Ρωτησα για την coral pro και μου ειπαν 44ε για πρωτη αγορα και 23ε το επομενο γεμισμα. Το θεμα ειναι αν παω πχ στο πρακτικερ να παρω ρυθμιστη θα πρεπει να παρω 2 και να αλλαζω αναλογα με το τι χρησιμοποιώ; τωρα στο πρωτο αναμμα θα την αφησω να καψει στο φουλ για περιπου 20'; μηπως να γινει sticky μια δημοσίευση που να ειναι οδηγός πρωτης χρησης και τι να αγοράσει κάποιος που παιρνει ψησταρια υγραεριου για 1η φορά;

• Like 1

1 ώρα πριν, fysikos είπε

Τελικα ειχε μεσα και καλυμμα, πολυ ποιοτικό. Την έστησα σε 1ω με τη βοηθεια του 3χρονου γιου μου. Θεωρω πολυ vfm επιλογη...θα παω για φιαλη κ ρυθμιστη σε λιγο.

Ρωτησα σε ενα βανζιναδικο που ειχε καποιες φιαλες και ειχε μια μπλε εκο στα 20ε. Ρωτησα για την coral pro και μου ειπαν 44ε για πρωτη αγορα και 23ε το επομενο γεμισμα. Το θεμα ειναι αν παω πχ στο πρακτικερ να παρω ρυθμιστη θα πρεπει να παρω 2 και να αλλαζω αναλογα με το τι χρησιμοποιώ; τωρα στο πρωτο αναμμα θα την αφησω να καψει στο φουλ για περιπου 20'; μηπως να γινει sticky μια δημοσίευση που να ειναι οδηγός πρωτης χρησης και τι να αγοράσει κάποιος που παιρνει ψησταρια υγραεριου για 1η φορά;

Όταν πας μία άδεια φιάλη, τότε αυτό που πληρώνεις είναι μόνο το περιεχόμενο της νέας που θα παραλάβεις. Εάν όμως δεν έχεις φιάλη και πας να πάρεις μία, τότε πληρώνεις και την λεγόμενη εγγύηση. Πάντως για τις coral prime υπάρχει ακόμα η προσφορά που μπορείς να πας μία συμβατική μπουκάλα και να πάρεις μία prime, χωρίς να πληρώσεις εγγύηση. Επιπλέον σου δίνουν τον ρυθμιστή της coral prime στην μισή τιμή. Οδηγός πρώτης χρήσης, υπάρχει συνήθως, στο manual. Η διαδικασία είναι κάψιμο για 20-30 λεπτά στο φουλ, την αφήνεις λίγο να κρυώσει και περνάς με ελάχιστο ηλιέλαιο τις μαντεμένιες σχάρες.

Το τι χρειάζεται σαν πρώτη αγορά, δεν έχει μεγάλη διαφορά από οποιαδήποτε άλλη ψησταριά, εκτός της μπουκάλα και του ρυθμιστή/λάστιχου, στις περιπτώσεις που δεν εμπεριέχονται στην συσκευασία.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα το πρωτο καψιμο οταν περασεις το λαδι,χρειαζεται κατι παραπανω ωστε να το αποροφησει η σχαρα ή απλα σβηνεις την ψησταρια κ το αφηνεις ετσι???

Επεξ/σία από alimentas

16 λεπτά πριν, alimentas είπε

Μετα το πρωτο καψιμο οταν περασεις το λαδι,χρειαζεται κατι παραπανω ωστε να το αποροφησει η σχαρα ή απλα σβηνεις την ψησταρια κ το αφηνεις ετσι???

τιποτα. απλά το αφηνεις. 

απλά μην την πλημμυρισεις. ισα ισα βαλε με ενα πινελακι

• Like 2

21 λεπτά πριν, alimentas είπε

Μπορείς να το αφήσεις ή μπορείς να κάψεις την ψησταριά για κανά μισάωρο στους 180-200 βαθμούς. 

7 ώρες πριν, axinak είπε

Ναι και εμένα μου φάνηκε πολύ !.Με καινούργιά φιάλη και όλοι οι καυστήρες στο φουλ για 20 -30 λεπτά όπου δεν άνοιξε καθόλου το καπάκι .Έκανα το πρώτο κάψιμο .Δεν έχω άλλο θερμόμετρο δυστυχώς να το επιβεβαιώσω αλλά από εμπειρία είχε πολύ ένταση σε σχέση με την naterial .

Θα ελεγα να βρεις κανενα laser θερμομετρο που μετραει τετοια νουμερα να δεις τι γινεται. 500c λιωνουν μεταλλα. Ουτε οι παλιες Pitsos που εκαναν πυρολυση δεν εφταναν τοσους βαθμους. 

2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Πάντως για τις coral prime υπάρχει ακόμα η προσφορά που μπορείς να πας μία συμβατική μπουκάλα και να πάρεις μία prime, χωρίς να πληρώσεις εγγύηση. Επιπλέον σου δίνουν τον ρυθμιστή της coral prime στην μισή τιμή.

Έχουν κατι το ιδιαίτερο οι coral σε σχεση με τις αλλες ωστε να τις προτιμησω;

10 λεπτά πριν, fysikos είπε

Έχουν κατι το ιδιαίτερο οι coral σε σχεση με τις αλλες ωστε να τις προτιμησω;

Εύκολο κούμπωμα, χωρίς να χρειάζεσαι κλειδί. Μπορείς να κάνεις αλλαγή μπουκάλας σε λιγότερο από λεπτό και λιγότερο βάρος. Έχει αναφερθεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την κάρτα πόντων της shell, για την αλλαγή.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/2/2022 στις 7:39 ΜΜ, axinak είπε

Την πήρα από το grillme στον Γέρακα την είχε στα 664.Τον βρήκα από το επίσημο site της Napoleon είναι συνεργάτης και είχε και 6 άτοκες και ένα κουπόνι 33 ευρώ που πήρα κάτι ψιλικοκο μετά 😁😁😁,και νομίζω και δωρεάν μεταφορικά και συναρμολόγηση εντός Αττικής.γενικα πολύ εξυπηρετικοί στο κατάστημα . Την πήρα χωρίς side burner γιατί δεν χρησιμοποιώ μάτι και είχα ακούσει παλιότερα από διάφορους ότι συνήθως δεν είναι δυνατό αρκετά(δεν είναι όπως το φλόγιστρο στο πετρογκαζι που λέμε και στο χωριό).

Πήρα την ίδια , ήρθε προχθές. Σήμερα εψησα προβατίνα σουβλάκια και μοσχάρι γάλακτος. Έγιναν μπόμπα. Θέλει λίγο ψάξιμο στο ψήσιμο μιας και η πρώτη υγραερίου αλά πιστεύω καλά έκανα και σας άκουσα. 

Επίσης μου άρεσε που τους πόντους συνεννοήθηκαν τηλεφωνικός και μου τους πέρασαν σε έξτρα αγορά για το κάλυμμα και ήρθαν όλα παρέα μαζί με κάτι μπλιμπλικια ακόμα.

Επίσης πήρα και το μαντέμι για τα κάρβουνα. Για να δούμε..

Επεξ/σία από babyonboard
  • Like 3

13 ώρες πριν, babyonboard είπε

Πήρα την ίδια , ήρθε προχθές. Σήμερα εψησα προβατίνα σουβλάκια και μοσχάρι γάλακτος. Έγιναν μπόμπα. Θέλει λίγο ψάξιμο στο ψήσιμο μιας και η πρώτη υγραερίου αλά πιστεύω καλά έκανα και σας άκουσα. 

Επίσης μου άρεσε που τους πόντους συνεννοήθηκαν τηλεφωνικός και μου τους πέρασαν σε έξτρα αγορά για το κάλυμμα και ήρθαν όλα παρέα μαζί με κάτι μπλιμπλικια ακόμα.

Επίσης πήρα και το μαντέμι για τα κάρβουνα. Για να δούμε..

Καλησπέρα, το μαντέμι για τα κάρβουνα που μπαίνει και τι προσφέρει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...