Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Αφαιρούμενο ταψί έχουν όλες οι Napoleon. Τα flavorizer bars της freestyle, όπως και της spirit, δεν είναι ανοξείδωτα, το αναφέρει και στο βιντεάκι.

https://napoleongrills.gr/freestyle/napoleon-freestyle-425-sb-graphite-f425sbpgt-gr-html.html

Υπερβολικά χαμηλό καπάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται στην φωτό), όπου δεν βολεύει σε σούβλα ή να βάλεις να ψήσεις πχ ένα κοτόπουλο όρθιο. Η εγγύηση που δίνει είναι 5 έτη μόνο. Για campingaz έχουν αναφερθεί και ότι δεν ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες.

Ναι έχεις δίκιο δεν είναι ανοξείδωτα. Θεωρείς ότι μπορεί να έχω θέμα με αναφλεξεις περισσότερο από ότι θα είχα με τα ανοξείδωτα; Μάλλον προς την rogue κλείνω καθώς είναι μικρή σχετικά η διαφορά στην τιμή και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο 4ος καυστήρας. 

• Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2321

• ilpapacha

2067

• sndev

1107

• ηνίοχος

589

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vasalpa είπε

Ναι έχεις δίκιο δεν είναι ανοξείδωτα. Θεωρείς ότι μπορεί να έχω θέμα με αναφλεξεις περισσότερο από ότι θα είχα με τα ανοξείδωτα; Μάλλον προς την rogue κλείνω καθώς είναι μικρή σχετικά η διαφορά στην τιμή και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο 4ος καυστήρας. 

Τις ίδιες αναφλέξεις θα έχεις. Οι ανοξείδωτες αντέχουν περισσότερο στον χρόνο και δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη προσοχή στο καθάρισμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dampant είπε

Απο ότι βλέπω όλοι προτιμούν την Napoleon freestyle 425 από Weber Spirit ΙΙ -310 & Broil King Crown 410 / Signet 320, είναι τόσο καλύτερη? 

Και εγώ μάλλον εκεί θα πάω στην Napoleon.βασικα το ότι έχει 4 καυστήρες και πολύ βασικό αποσπώμενο το ταψί από κάτω νομίζω ότι σε σχέση με την weber θα είναι καλύτερη . Και το καθάρισμα είναι μεγάλη υπόθεση! Έχω περιέργεια να δω πόσο καλύτερη θα είναι σε σχέση με αυτή που έχω την naterial με τους 4 καυστήρες!

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, axinak είπε

Παίδες θέλω τις απόψεις σας.

Θα κάνω αναβάθμιση στην ψησταριά μια από Leroy meelin που είχα την naterial με 4 καυστήρες και είμαι μεταξύ της  Weber Spirit II E310 GBS στα 640 ευρώ 

Και της Napoleon Freestyle 425 στα 700 ευρώ.Απο ότι είδα η weber έχει 6 λέβητες μέσα ενώ η Napoleon 4 και θεωρώ ότι θα κάνει ποιο ομοιόμορφο ψήσιμο.

Τι λέτε ποια από τις δύο;

Ευχαριστώ!!

Μια αποψη απο την ... πρωην? Την ειχες καιρο? Ικανοποιημενος? 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Υπερβολικά χαμηλό καπάκι (τουλάχιστον έτσι φαίνεται στην φωτό), όπου δεν βολεύει σε σούβλα ή να βάλεις να ψήσεις πχ ένα κοτόπουλο όρθιο. Η εγγύηση που δίνει είναι 5 έτη μόνο. Για campingaz έχουν αναφερθεί και ότι δεν ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες.

Το καπάκι μπορεί να φαίνεται χαμηλό αλλά για ένα κοντοσούβλι ή όρθιο κοτόπουλο (χωρίς λαιμό) είναι εντάξει. Έχω την campingaz series 3.

Aλλά ναι, δεν ανεβάζει πάνω από 270°C. Απ'την άλλη το καθάρισμα είναι παιχνιδάκι καθώς διαλύεται όλος ο κάδος σε κομμάτια και βγαίνει και τον πας στον νεροχύτη.

Διαλέγεις και παίρνεις :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε

Μια αποψη απο την ... πρωην? Την ειχες καιρο? Ικανοποιημενος? 

Την εχω 3 χρόνια σχεδόν και έψηνα 2-3 φορές την εβδομάδα. Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο χρόνο είχα πολλές αναφλέξεις και ας την καθάριζα.ειχαν σκουριάσει τα καλυπτρα των καυστήρων οπότε κρατούσαν λίπος απευθείας.Επισης το ταψακι κάτω και αυτό επειδή δεν ήταν γυαλιστερό και αυτό είχε πιάσει μαυρίλα (καμένα λίπη) και είχε γίνει η επιφάνεια του σαγρε οπότε και αυτό κρατούσε.τελος οι σύνδεσμοι των καυστήρων ( που κάνουν την αναφλεξη αν σβήσει ένας καυστηρας)είχαν σκουριάσει πολύ και εννοείται ότι και εκεί αμέσως τα λίπη έπεφταν και έμεναν.μου έδωσαν καινούργια όμως από τα Leroy καλυπτρα ,λέβητες και συνδέσμους

IMG-52dbb862ae4f4fd122d68c35a1b8ce5f-V.jpg

IMG-eed84d8a818f8e0b135fb7f797a46f91-V.jpg

Επεξ/σία από axinak
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ερώτηση για φιάλη: έχω την coral gas prime, η οποία πάνω της λέει 6.7kg. Υποθέτω ότι είναι το βάρος της άδεια. Ήθελα να δω αν έχω υπόλοιπο (λόγω τσικνοπέμπτης). Τη ζύγισα και δείχνει 13kg, οπότε ~6kg πρέπει να έχει μέσα (από τα 10 που παίρνει μαξ). Καλά το υπολογίζω; Τελείωνει όλο το αέριο ή μένει μέσα λίγο αναγκαστικά;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, xenos3 είπε

Ερώτηση για φιάλη: έχω την coral gas prime, η οποία πάνω της λέει 6.7kg. Υποθέτω ότι είναι το βάρος της άδεια. Ήθελα να δω αν έχω υπόλοιπο (λόγω τσικνοπέμπτης). Τη ζύγισα και δείχνει 13kg, οπότε ~6kg πρέπει να έχει μέσα (από τα 10 που παίρνει μαξ). Καλά το υπολογίζω; Τελείωνει όλο το αέριο ή μένει μέσα λίγο αναγκαστικά;

Μια χαρά είσαι. 

Έτσι μετράω και εγώ όταν είναι άδεια μένει μια ποσότητα 1-2 κιλά νομιζω

Εγω έχω αμελήσει να κάνω αλλαγή και με βλέπω να ψάχνω όλη μέρα για μπουκάλα αυριο

• Thanks 1
Δημοσ.

Ότι να ναι πάντως μόλις πήγα και έδωσα την 2η άδεια coral prime προπάνιο και πήρα γεμάτη εδώ στην γειτονιά σε μαγαζί με μπουκάλες όχι shell βενζινάδικο η κατάστημα. 20 ευρώ μια χαρά :) όσο θέλουν χρεώνουν την άλλη φορά την είχα πάρει 22

Δημοσ.
18 ώρες πριν, axinak είπε

Και εγώ μάλλον εκεί θα πάω στην Napoleon.βασικα το ότι έχει 4 καυστήρες και πολύ βασικό αποσπώμενο το ταψί από κάτω νομίζω ότι σε σχέση με την weber θα είναι καλύτερη . Και το καθάρισμα είναι μεγάλη υπόθεση! Έχω περιέργεια να δω πόσο καλύτερη θα είναι σε σχέση με αυτή που έχω την naterial με τους 4 καυστήρες!

Λοιπόν μόλις αγόρασα την Napoleon freestyle 425 και βλέπω ότι σε σχέση με την Naterial ανεβάζει πολύ ποιο γρήγορα και υψηλές θερμοκρασίες.μεσα σε 20 λεπτά με τους καυστήρες τέρμα εφτασε ακόμα ποιο κάτω από ότι στην φωτογραφία. Με τους διακόπτες στο ελάχιστο δουλεύει στους 300 με άνοιγμα κλείσιμο κάθε 4 λεπτά για γύρισμα.

Νομίζω ότι τόσο καιρό έβραζα τα κρέατα και δεν τα έψηνα! Έκανα μια χοιρινη 900 γραμμάρια και βγήκε λουκούμι και ομοιόμορφο ψήσιμο!!!

IMG_20220222_184341.jpg

• Like 10
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, axinak είπε

Λοιπόν μόλις αγόρασα την Napoleon freestyle 425 και βλέπω ότι σε σχέση με την Naterial ανεβάζει πολύ ποιο γρήγορα και υψηλές θερμοκρασίες.μεσα σε 20 λεπτά με τους καυστήρες τέρμα εφτασε ακόμα ποιο κάτω από ότι στην φωτογραφία. Με τους διακόπτες στο ελάχιστο δουλεύει στους 300 με άνοιγμα κλείσιμο κάθε 4 λεπτά για γύρισμα.

Νομίζω ότι τόσο καιρό έβραζα τα κρέατα και δεν τα έψηνα! Έκανα μια χοιρινη 900 γραμμάρια και βγήκε λουκούμι και ομοιόμορφο ψήσιμο!!!

IMG_20220222_184341.jpg

Καλά ψησίματα!!! Πήρες την σκέτη η με side burner? Και από που αν επιτρέπεται?

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dampant είπε

Καλά ψησίματα!!! Πήρες την σκέτη η με side burner? Και από που αν επιτρέπεται?

Την πήρα από το grillme στον Γέρακα την είχε στα 664.Τον βρήκα από το επίσημο site της Napoleon είναι συνεργάτης και είχε και 6 άτοκες και ένα κουπόνι 33 ευρώ που πήρα κάτι ψιλικοκο μετά 😁😁😁,και νομίζω και δωρεάν μεταφορικά και συναρμολόγηση εντός Αττικής.γενικα πολύ εξυπηρετικοί στο κατάστημα . Την πήρα χωρίς side burner γιατί δεν χρησιμοποιώ μάτι και είχα ακούσει παλιότερα από διάφορους ότι συνήθως δεν είναι δυνατό αρκετά(δεν είναι όπως το φλόγιστρο στο πετρογκαζι που λέμε και στο χωριό).

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, axinak είπε

IMG_20220222_184341.jpg

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, axinak είπε

Την πήρα από το grillme στον Γέρακα την είχε στα 664.Τον βρήκα από το επίσημο site της Napoleon είναι συνεργάτης και είχε και 6 άτοκες και ένα κουπόνι 33 ευρώ που πήρα κάτι ψιλικοκο μετά 😁😁😁,και νομίζω και δωρεάν μεταφορικά και συναρμολόγηση εντός Αττικής.γενικα πολύ εξυπηρετικοί στο κατάστημα . Την πήρα χωρίς side burner γιατί δεν χρησιμοποιώ μάτι και είχα ακούσει παλιότερα από διάφορους ότι συνήθως δεν είναι δυνατό αρκετά(δεν είναι όπως το φλόγιστρο στο πετρογκαζι που λέμε και στο χωριό).

Αυτο με τα μεταφορικα και την συναρμολογηση ισχυει? στην εφεραν ετοιμη? και την παρηγγειλες ηλεκτρονικά ή πρώτα μίλησες τηλε΄φωνο?  ΨΗΝΟΜΑΙ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...