axinak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, dampant είπε Αυτο με τα μεταφορικα και την συναρμολογηση ισχυει? στην εφεραν ετοιμη? και την παρηγγειλες ηλεκτρονικά ή πρώτα μίλησες τηλε΄φωνο? ΨΗΝΟΜΑΙ!!!! Έτσι λέει στο site τους. Online τη παρήγγειλα αλλά επέλεξα παραλαβή από το κατάστημα και πήγα και την πήρα γιατί είμαι κοντά.και γενικά είμαι λίγο ανυπόμονος...τώρα δεν πιστεύω παράδοση και συναρμολόγηση αυθημερόν και έχουμε και τσικνοπέμπτη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oceanakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dampant είπε Αυτο με τα μεταφορικα και την συναρμολογηση ισχυει? στην εφεραν ετοιμη? και την παρηγγειλες ηλεκτρονικά ή πρώτα μίλησες τηλε΄φωνο? ΨΗΝΟΜΑΙ!!!! Καλησπέρα, Επειδή και εγώ έχω πάρει την δικιά μου από αυτό το κατάστημα, να ξέρεις ότι τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά. Ισχύει η δωρεάν παράδοση και στήσιμο στο σπίτι. Στην δικιά μου περίπτωση, πήγα την είδα, την παρήγγειλα την πλήρωσα και την επόμενη μέρα την έφεραν στο σπίτι και την ώρα που είχαμε κανονίσει. Επίσης πήρα από αυτούς και την μπουκάλα υγραερίου, έτσι μετά το στήσιμο την ανάψαμε και συζητήσαμε γενικά για την ψησταριά. Μπορείς να τους καλέσεις στο τηλέφωνο ή αν σε βγάζει ο δρόμος να πας από εκεί να δεις και την ψησταριά live και νομίζω όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, oceanakis είπε Καλησπέρα, Επειδή και εγώ έχω πάρει την δικιά μου από αυτό το κατάστημα, να ξέρεις ότι τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά. Ισχύει η δωρεάν παράδοση και στήσιμο στο σπίτι. Στην δικιά μου περίπτωση, πήγα την είδα, την παρήγγειλα την πλήρωσα και την επόμενη μέρα την έφεραν στο σπίτι και την ώρα που είχαμε κανονίσει. Επίσης πήρα από αυτούς και την μπουκάλα υγραερίου, έτσι μετά το στήσιμο την ανάψαμε και συζητήσαμε γενικά για την ψησταριά. Μπορείς να τους καλέσεις στο τηλέφωνο ή αν σε βγάζει ο δρόμος να πας από εκεί να δεις και την ψησταριά live και νομίζω όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα! Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση του πλαϊνού ματιού; Νομίζω είναι το ίδιο και στην freestyle. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oceanakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση του πλαϊνού ματιού; Νομίζω είναι το ίδιο και στην freestyle. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έχω ψήσει στην ψησταριά έχω φτιάξει και πατάτες στο πλαϊνό μάτι. Δεν έχει δοκιμαστεί σε κάτι άλλο όπως πχ ψάρια κτλ. Εγώ είμαι ευχαριστημένος αλλά χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και ψησίματα προς το παρόν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socrates1977 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να φτιάξω κοντοσούβλι αυτό το ΣΚ για πρώτη φορά, περίπου στα 2,5 κιλά. Αναφορικά με το ψήσιμο σκεφτόμουν για κάνα μισάωρο στο φουλ μαζί με τον οπίσθιο καυστήρα για θωρακισμα και μετά για καμιά ώρα στους 170 C με μόνο τους εξωτερικούς αναμένους και στο τέλος πάλι στο φουλ για κάνα μισάωρο μέχρι να φτάσει τους 75 C . Το σκέφτομαι σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, axinak είπε Έχω περιέργεια να δω πόσο καλύτερη θα είναι σε σχέση με αυτή που έχω την naterial με τους 4 καυστήρες! Να μας ενημερώσεις σε παρακαλώ. 5 ώρες πριν, axinak είπε Δεν βάζεις και κανένα άλλο θερμόμετρο? Γιατί πολύ αισιόδοξο το βλέπω αυτό. 500c δεν ειναι θερμοκρασια για bbq. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, axinak είπε Λοιπόν μόλις αγόρασα την Napoleon freestyle 425 και βλέπω ότι σε σχέση με την Naterial ανεβάζει πολύ ποιο γρήγορα και υψηλές θερμοκρασίες.μεσα σε 20 λεπτά με τους καυστήρες τέρμα εφτασε ακόμα ποιο κάτω από ότι στην φωτογραφία. Με τους διακόπτες στο ελάχιστο δουλεύει στους 300 με άνοιγμα κλείσιμο κάθε 4 λεπτά για γύρισμα. Νομίζω ότι τόσο καιρό έβραζα τα κρέατα και δεν τα έψηνα! Έκανα μια χοιρινη 900 γραμμάρια και βγήκε λουκούμι και ομοιόμορφο ψήσιμο!!! Καλορίζικη και καλά ψησίματα με καλή παρέα. Κάνεις μισές δουλειές..... Κάνε ένα review με φωτογραφίες να την δούμε να την καμαρώσουμε Κουκούλα πήρες? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα! Εχθές συνερμολόγησα την την Regent 4+1 από τα praktiker. Οι οδηγίες ήταν πολύ εύκολες και δεν μπερδέυτηκα πουθενά! Με ένα parkside ηλεκτρικό κατσαβίδι το έφτιαξα σε μια ώρα. Σήμερα θα την ανάψω πρώτη φορά για να είμαστε έτοιμοι για αύριο..... Ερώτηση για την ανάφλεξη. Λέει να ανοίξω πρώτα την κύρια εστία και να πατήσω το κουμπί! Αλλά δεν διευκρινίζει ποια είναι η κύρια εστία! Μήπως είναι η αριστερή από το κουμπί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δες σε ποια πεταει τον σπινθηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα καλημέρα. μόλις παρήγγειλα την hudson από leroy. για πείτε τι θα χρειαστώ; σκέφτομαι για κάλυμμα, ρυθμιστή με λάστιχο σύνδεσης, γάντι και ένα σετ ψησίματος (πιρουνα,πιάστρα κτλ).Κάτι άλλο που μπορεί να χρειαστώ;; Μπουκάλα από που να πάρω και τι είδους;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, fysikos είπε Καλημέρα καλημέρα. μόλις παρήγγειλα την hudson από leroy. για πείτε τι θα χρειαστώ; σκέφτομαι για κάλυμμα, ρυθμιστή με λάστιχο σύνδεσης, γάντι και ένα σετ ψησίματος (πιρουνα,πιάστρα κτλ).Κάτι άλλο που μπορεί να χρειαστώ;; Μπουκάλα από που να πάρω και τι είδους;; Δες προηγούμενα ποστ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axinak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, andreaspA είπε Να μας ενημερώσεις σε παρακαλώ. Δεν βάζεις και κανένα άλλο θερμόμετρο? Γιατί πολύ αισιόδοξο το βλέπω αυτό. 500c δεν ειναι θερμοκρασια για bbq. Ναι και εμένα μου φάνηκε πολύ !.Με καινούργιά φιάλη και όλοι οι καυστήρες στο φουλ για 20 -30 λεπτά όπου δεν άνοιξε καθόλου το καπάκι .Έκανα το πρώτο κάψιμο .Δεν έχω άλλο θερμόμετρο δυστυχώς να το επιβεβαιώσω αλλά από εμπειρία είχε πολύ ένταση σε σχέση με την naterial . 3 ώρες πριν, plasTOST είπε Καλορίζικη και καλά ψησίματα με καλή παρέα. Κάνεις μισές δουλειές..... Κάνε ένα review με φωτογραφίες να την δούμε να την καμαρώσουμε Κουκούλα πήρες? Review δεν πρόλαβα γιατί πεινούσα !! Κουκούλα έχω από την προηγουμένη όπου δεν την είχα χρησιμοποιήσει καθόλου .επίσης είναι σε μπαλκόνι σκεπασμένο από πάνω και με τέντες κάθετα .Γενικά μόνο η σκόνη είναι το θέμα . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, fysikos είπε Καλημέρα καλημέρα. μόλις παρήγγειλα την hudson από leroy. για πείτε τι θα χρειαστώ; σκέφτομαι για κάλυμμα, ρυθμιστή με λάστιχο σύνδεσης, γάντι και ένα σετ ψησίματος (πιρουνα,πιάστρα κτλ).Κάτι άλλο που μπορεί να χρειαστώ;; Μπουκάλα από που να πάρω και τι είδους;; Πήρες αυτή με τους 3 ή 4 καυστήρες; Ενδιαφέρομαι και εγώ, εάν μπορέσεις με την 1η ευκαιρία να μας δώσεις feedback! Το Σάββατο που πήγα, ο υπάλληλος μου είπε ότι η κουκούλα είναι μέσα στην τιμή. Εσένα δεν έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axinak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Socrates1977 είπε Καλησπέρα, Σκέφτομαι να φτιάξω κοντοσούβλι αυτό το ΣΚ για πρώτη φορά, περίπου στα 2,5 κιλά. Αναφορικά με το ψήσιμο σκεφτόμουν για κάνα μισάωρο στο φουλ μαζί με τον οπίσθιο καυστήρα για θωρακισμα και μετά για καμιά ώρα στους 170 C με μόνο τους εξωτερικούς αναμένους και στο τέλος πάλι στο φουλ για κάνα μισάωρο μέχρι να φτάσει τους 75 C . Το σκέφτομαι σωστά; Εγώ όσες φορές έχω κάνει από 2-4 κιλά στην naterial που είχα, το έβαζα στους 180-200 αλλά το τύλιγα με λαδόκολλά για 1 ώρα και μετα το άνοιγα για καμία ώρα πάλι .πάντα με κλειστό καπάκι .Τώρα το έκανα έτσι γιατί έτσι μου είχαν πει…αλλά πάντα οι απόψεις είναι πολλές . το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό απλά θέλει λίγο προσοχή στο τέλος να μην σου στεγνώσει . Η διαφορά στεγνού με ζουμερού για εμένα ήταν 15 λεπτά ψήσιμο .Τέλος εγώ το κοντοσουβλι το έκανα σχετικά χοντρό 10-15 εκατοστά διάμετρο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Πήρες αυτή με τους 3 ή 4 καυστήρες; Ενδιαφέρομαι και εγώ, εάν μπορέσεις με την 1η ευκαιρία να μας δώσεις feedback! Το Σάββατο που πήγα, ο υπάλληλος μου είπε ότι η κουκούλα είναι μέσα στην τιμή. Εσένα δεν έχει; Με 3. Την παρήγγειλα μεσω site...θα ρωτήσω τωρα που πηγαίνω για τη κουκούλα. Σε ποιο καταστημα στο ειπαν αυτο; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από fysikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα