marksk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά η Kenton με τους 4 καυστήρες,τι διαστάσεις έχει; 1,50 έχω μήκος εκεί που με βολεύει να τη βάλω. Κλείνουν τα πλαϊνά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, xsaviola28 είπε η πλάκα αφαιρείται και αν θες αγοράζεις έξτρα σχάρα. Γιατί βλέπω ότι με την πλάκα, έχω την αίσθηση ότι είναι μικρός ο χώρος που μένει. Από την άλλη η αντίστοιχη με 4 καυστήρες, φαίνεται ότι έχει αρκετούς χώρους, με 2 καπάκια, δεν έχω ξανά δει κάτι αντίστοιχο*, αν και η τιμή της είναι αρκετά πιο πάνω. * Εάν η λογική είναι, ότι έχω να βάλω λίγα κρέατα ας τα βάλω όλα στην μία μεριά, άρα δεν χρειάζεται να ανάψω την 2η μεριά, ενώ όταν έχω περισσότερα κρέατα θα χρησιμοποιήσω και τις 2 μεριές, φαίνεται αρκετά εξυπηρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, marksk είπε Παιδιά η Kenton με τους 4 καυστήρες,τι διαστάσεις έχει; 1,50 έχω μήκος εκεί που με βολεύει να τη βάλω. Κλείνουν τα πλαϊνά; Μπορείς να βρεις τα χαρακτηριστικά της, στο παρακάτω λινκ https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/gas-barbeque-kenton-naterial-62209623?ref=reccodo-search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δεν μπόρεσα να βρω κάπου τις διαστάσεις από τα πλαϊνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, marksk είπε Δεν μπόρεσα να βρω κάπου τις διαστάσεις από τα πλαϊνά Με βάση αυτό που ανέφερες, έχεις 150εκ περιθώριο. Η ψησταριά, με βάση τα χαρακτηριστικά της, έχει συνολικό μήκος 153,6εκ. Τα 2 πλαϊνά ράφια κλείνουν, όπως μπορεί να δεις και στις φωτό από το λινκ. Ουσιαταικά αν κλείσεις το ένα ράφι είσαι εντάξει. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις ακριβείς διατάξεις για το πλαϊνό ράφι, καλύτερε κάνε ένα τηλέφωνο στο Leroy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Για την Basic Unimac (661312) τι γνώμη έχετε? Παίρνει σουβλα αυτή? Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Kenton NATERIAL από λερου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Για την Basic Unimac (661312) τι γνώμη έχετε? Παίρνει σουβλα αυτή? Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Kenton NATERIAL από λερου Νομίζω του Leroy είναι καλύτερη σε αυτά τα λεφτά. Έχω την μεγαλύτερη Unimac μερικά χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν είναι κάτι κορυφαίο ποιότικα αλλά σε αυτά τα λεφτά είναι αρκετά τιμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για οποιον ενδιαφερεται... https://www.electrostudio.gr/product/33683/oikiakes-mikrokeyes-barbequepsistaries-psistaries-ygraerioy-psistiera-ygraerioy-bbq4100-019114-/ https://www.electrostudio.gr/product/33685/oikiakes-mikrokeyes-barbequepsistaries-psistaries-ygraerioy-psistiera-ygraerioy-bbq3000-015406-/ Δεν ξερω κατα ποσο ειναι πραγματικη προσφορα΄... https://www.skroutz.gr/s/18516905/Bormann-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-4-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι-BBQ4100.html Διάβασα σχόλια στο skroutz. Σκουπίδι ειναι. Καποιον moderator ας το σβησει το post. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Για την kenton 65 ευρώ μεταφορικά για επαρχία ; Κάνω κάτι λάθος ή θα μου τη φέρουν με ταξί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyonboard Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα Ψάχνω να πάρω και γω κάτι. Budget έχω μέχρι 800 και έχω μπερδευτεί αν πρεπει να ανέβω σε μέγεθος ή τα accessories βοηθούν . Γενικά θέλω να πάρω κάτι που θα ευχαριστηθω. Να πω πως δεν θα κάνω πάρτυ όλη την ώρα. Οπότε κοιτάω : Broil king, Napoleon, Landman ,Weber Τι θα προτείνατε δεδομένων και των κάποιων μικρών προσφορών που έπεσαν. Το budget δεν είναι απαραίτητο να εξαντληθεί. Παρόλα αυτά οι υπέρυθρες της Napoleon με την Freestyle 365 SIB μου καλαρεσαν. Αξίζει όμως ή αξίζει να πάω στη ROGUE χωρίς το sizzle zone και σε μεγαλύτερο μοντέλο ή σε κάποια άλλη εταιρεία? Αντίστοιχα και για τις άλλες εταιρείες (βλέπε monarch με εστία στα 750 ). Επίσης τα κάρβουνα στην ναπολεον επίσης μου αρεσαν Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω να πάρω την Kenton με 4 καυστήρες ή να παω στο unimac με 3 καυστήρες? Και η unimac με 4 καυστήρες είναι σχεδόν στην ίδια τιμή με την kenton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω να πάρω την Kenton με 4 καυστήρες ή να παω στο unimac με 3 καυστήρες? Και η unimac με 4 καυστήρες είναι σχεδόν στην ίδια τιμή με την kenton Ναι οι 4 καυστηρεςε αξιζουν full Ακομα και να μην ψηνεις τοσο πολυ ειναι καλη ευκολια. Πχ μπορω να σβηνω την μιση ψησταρια και να βαζω κρεατα που εχουν γινει. Η να κανεις ευκολο εμμεσο ψησιμο Η unimac με 4 καυστηρες ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της την εχω 4 χρονια τωρα και δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, imr είπε Ναι οι 4 καυστηρεςε αξιζουν full Ακομα και να μην ψηνεις τοσο πολυ ειναι καλη ευκολια. Πχ μπορω να σβηνω την μιση ψησταρια και να βαζω κρεατα που εχουν γινει. Η να κανεις ευκολο εμμεσο ψησιμο Η unimac με 4 καυστηρες ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της την εχω 4 χρονια τωρα και δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο. https://www.skroutz.gr/s/20157818/Unimac-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-4-Εστίες-Basic.html Αυτήν έχεις? Έχει υποδοχή για σουβλα? Γιατί η kenton έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε https://www.skroutz.gr/s/20157818/Unimac-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-4-Εστίες-Basic.html Αυτήν έχεις? Έχει υποδοχή για σουβλα? Γιατί η kenton έχει Εχω αυτη με το ματι Νομιζω αυτη ειναι https://www.skroutz.gr/s/19073469/Unimac-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Σχάρα-με-4-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι-Premium.html Αυτη εχει υποδοχη για σουβλα ναι φανταζομαι και χωρις το ματι ιδια θα ειναι Τρεχει προσφορα στο leeroy βλεπω. Στα 230 πας στην κεντον με κλειστα ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, babyonboard είπε Καλησπέρα Ψάχνω να πάρω και γω κάτι. Budget έχω μέχρι 800 και έχω μπερδευτεί αν πρεπει να ανέβω σε μέγεθος ή τα accessories βοηθούν . Γενικά θέλω να πάρω κάτι που θα ευχαριστηθω. Να πω πως δεν θα κάνω πάρτυ όλη την ώρα. Οπότε κοιτάω : Broil king, Napoleon, Landman ,Weber Τι θα προτείνατε δεδομένων και των κάποιων μικρών προσφορών που έπεσαν. Το budget δεν είναι απαραίτητο να εξαντληθεί. Παρόλα αυτά οι υπέρυθρες της Napoleon με την Freestyle 365 SIB μου καλαρεσαν. Αξίζει όμως ή αξίζει να πάω στη ROGUE χωρίς το sizzle zone και σε μεγαλύτερο μοντέλο ή σε κάποια άλλη εταιρεία? Αντίστοιχα και για τις άλλες εταιρείες (βλέπε monarch με εστία στα 750 ). Επίσης τα κάρβουνα στην ναπολεον επίσης μου αρεσαν Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η Rogue είναι πιο στιβαρή κατασκευή από την freestyle και έχει μεγαλύτερη εγγύηση. Αν θέλεις infrared, πας στην 365 SIB. Υπάρχει και η επιλογή της 425 SB, όπου έχει τον μεγαλύτερο χώρο, εφόσον τον χρειάζεσαι, και το πλαϊνό συμβατικό μάτι. https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/243124-ψηστ-υγραεριου-napoleon-freestyle-425-sb 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα