Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sndev είπε

το κοκκινο προϋπήρχε σιγουρα γτ ειχα παρει οταν πηρα κ το ooni αλλα θεωρουσα κακος οτι ειναι για 48ωρη οριμανση

αποτο google το πατησα μια τωρα

caputo flour red vs blue

If you go directly to their website (Caputo) you will see the difference between the two flours as they explain it. The blue bag is for wood ovens with a temperature of 700° and up! The red bag is for home ovens that go approximately 500 to 600°. ... Finer than standard flour.

H απαντηση αυτη ειναι απο το 2017 σε μια ερωτηση στο αμαζον. Αναφερεται στο caputo red SACCOROSSO ή το caputo chef.

To pizzeria απλα αλλαξε συκευασια απο μπλε σε κοκκινο. Νομιζω το ειχα δει και στη σελιδα τους στο facebook πριν μερικους μηνες. 99% ειναι αυτο που σου λεω.

Please note: For Summer 2021 Caputo has updated the packaging of this product, so you will now receive a red coloured variation. Please rest assured that it's the same great flour inside! Caputo® Blue Pizzeria "00" Flour is Italy's highest-rated pizza flour.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2027

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

3 λεπτά πριν, nikpel7 είπε

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα με τους μειον βαθμούς έξω, ανάβουμε την ψησταριά ή θα κάνουμε ζημιά?

Ζημιά στον χιονιά. Με το που ανάψεις την ψησταριά θα ζεσταθεί το είναι σου. Έχουν άλλη γεύση τα ψητά σήμερα 👍

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, est είπε

Ζημιά στον χιονιά. Με το που ανάψεις την ψησταριά θα ζεσταθεί το είναι σου. Έχουν άλλη γεύση τα ψητά σήμερα 👍

Ε ναι ρε φίλε!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημερα δοκίμασα να ψήσω στο μπαλκόνι σε προστατευμένο σημείο.

Αρχικα για κανένα μισάωρο που τελείωσα ψήσιμο σε φαγητό όλα καλά. Μετά άνοιξα καπάκι να βαλω άλλο φαγητό, επεσε η θερμοκρασια και δεν ξανανεβαινε πανω απο 100 και κάτι. Πρόσεξα ότι η μπουκάλα (μείγμα) είχε ενα στρώμα σαν πάγο απο την μέση και κάτω. 

Υποθέτω λόγω κρύου, όλο αυτό? Τι λετε? 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Dionisisf είπε

Σημερα δοκίμασα να ψήσω στο μπαλκόνι σε προστατευμένο σημείο.

Αρχικα για κανένα μισάωρο που τελείωσα ψήσιμο σε φαγητό όλα καλά. Μετά άνοιξα καπάκι να βαλω άλλο φαγητό, επεσε η θερμοκρασια και δεν ξανανεβαινε πανω απο 100 και κάτι. Πρόσεξα ότι η μπουκάλα (μείγμα) είχε ενα στρώμα σαν πάγο απο την μέση και κάτω. 

Υποθέτω λόγω κρύου, όλο αυτό? Τι λετε? 

 

Γι αυτό το λόγο προτείνεται προπάνιο στις χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς έχει καλύτερη απόδοση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως και ευχαριστω για την επιβεβαιωση.

Απλα μου κανει εντυπωση που ο φιλος παραπανω επιασε με μειγμα 350+ και ηθελα γνωμη για το αν μπορει το παγωμα και η χαμηλη θερμοκρασια που επιασε η δικια μου (genesis II 310) να υποδεικνύει καποιο προβλημα η αναγκη για καθαρισμα σε καποιο συγκεκριμένο σημειο κλπ. (Κλασσικο καθαρισμα με τρυψιμο εξωτερικα στους καυστηρες εκανα σχετικα πρόσφατα) 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα. Παράγγειλα αυτό το μαντεμενια τηγάνι...

https://www.mantemi.gr/mantemenia-thgania-sxarothgana-sfyrhlata/mantemenio-thgani-petromax-35cm-me-dyo-laves.html

Για να δούμε τι θα βγει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, Dionisisf είπε

Προφανως και ευχαριστω για την επιβεβαιωση.

Απλα μου κανει εντυπωση που ο φιλος παραπανω επιασε με μειγμα 350+ και ηθελα γνωμη για το αν μπορει το παγωμα και η χαμηλη θερμοκρασια που επιασε η δικια μου (genesis II 310) να υποδεικνύει καποιο προβλημα η αναγκη για καθαρισμα σε καποιο συγκεκριμένο σημειο κλπ. (Κλασσικο καθαρισμα με τρυψιμο εξωτερικα στους καυστηρες εκανα σχετικα πρόσφατα) 

 

 

Η διάρκεια του ψησίματος και οι καιρικές συνθήκες, κατά κύριο λόγο, είχαν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση πάγου στον πάτο της μπουκάλας. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί και με καλύτερες καιρικές συνθήκες, αλλά μεγαλύτερη διάρκεια ψησίματος. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ψησταριά σου και θα το διαπιστώσεις μόλις καλυτερεύσει ο καιρός.

Παραθέτω κι ένα ωραίο άρθρο που μεταξύ άλλων έχει και 2 πινακάκια που δείχνουν την σχέση της διάρκειας ψησίματος, της θερμοκρασίας και του τύπου αερίου 

https://www.fire.gr/?p=24561

Θα το βάλω και στον φάκελο του dropbox

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...