SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sndev είπε το κοκκινο προϋπήρχε σιγουρα γτ ειχα παρει οταν πηρα κ το ooni αλλα θεωρουσα κακος οτι ειναι για 48ωρη οριμανση αποτο google το πατησα μια τωρα caputo flour red vs blue If you go directly to their website (Caputo) you will see the difference between the two flours as they explain it. The blue bag is for wood ovens with a temperature of 700° and up! The red bag is for home ovens that go approximately 500 to 600°. ... Finer than standard flour. H απαντηση αυτη ειναι απο το 2017 σε μια ερωτηση στο αμαζον. Αναφερεται στο caputo red SACCOROSSO ή το caputo chef. To pizzeria απλα αλλαξε συκευασια απο μπλε σε κοκκινο. Νομιζω το ειχα δει και στη σελιδα τους στο facebook πριν μερικους μηνες. 99% ειναι αυτο που σου λεω. Please note: For Summer 2021 Caputo has updated the packaging of this product, so you will now receive a red coloured variation. Please rest assured that it's the same great flour inside! Caputo® Blue Pizzeria "00" Flour is Italy's highest-rated pizza flour. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από SagoniasSlutRos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μπορεί κάποιος να το βρει και στον Μπαλάσκα https://balaskas.shop/el/product/caputo-alevri-gia-pitsa-1kg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpel7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα με τους μειον βαθμούς έξω, ανάβουμε την ψησταριά ή θα κάνουμε ζημιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, nikpel7 είπε Καλησπέρα παιδιά, σήμερα με τους μειον βαθμούς έξω, ανάβουμε την ψησταριά ή θα κάνουμε ζημιά? Ζημιά στον χιονιά. Με το που ανάψεις την ψησταριά θα ζεσταθεί το είναι σου. Έχουν άλλη γεύση τα ψητά σήμερα 👍 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpel7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, est είπε Ζημιά στον χιονιά. Με το που ανάψεις την ψησταριά θα ζεσταθεί το είναι σου. Έχουν άλλη γεύση τα ψητά σήμερα 👍 Ε ναι ρε φίλε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Θα σε βοηθήσει περισσότερο, αν έχεις προπάνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Παντως με μίγμα μια χαρά έψησα πριν καμία ώρα… εύκολα 350+ έλιωσε κ λίγο χιόνι που είχε πιάσει επάνω 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisisf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Σημερα δοκίμασα να ψήσω στο μπαλκόνι σε προστατευμένο σημείο. Αρχικα για κανένα μισάωρο που τελείωσα ψήσιμο σε φαγητό όλα καλά. Μετά άνοιξα καπάκι να βαλω άλλο φαγητό, επεσε η θερμοκρασια και δεν ξανανεβαινε πανω απο 100 και κάτι. Πρόσεξα ότι η μπουκάλα (μείγμα) είχε ενα στρώμα σαν πάγο απο την μέση και κάτω. Υποθέτω λόγω κρύου, όλο αυτό? Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Dionisisf είπε Σημερα δοκίμασα να ψήσω στο μπαλκόνι σε προστατευμένο σημείο. Αρχικα για κανένα μισάωρο που τελείωσα ψήσιμο σε φαγητό όλα καλά. Μετά άνοιξα καπάκι να βαλω άλλο φαγητό, επεσε η θερμοκρασια και δεν ξανανεβαινε πανω απο 100 και κάτι. Πρόσεξα ότι η μπουκάλα (μείγμα) είχε ενα στρώμα σαν πάγο απο την μέση και κάτω. Υποθέτω λόγω κρύου, όλο αυτό? Τι λετε? Γι αυτό το λόγο προτείνεται προπάνιο στις χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς έχει καλύτερη απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisisf Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Προφανως και ευχαριστω για την επιβεβαιωση. Απλα μου κανει εντυπωση που ο φιλος παραπανω επιασε με μειγμα 350+ και ηθελα γνωμη για το αν μπορει το παγωμα και η χαμηλη θερμοκρασια που επιασε η δικια μου (genesis II 310) να υποδεικνύει καποιο προβλημα η αναγκη για καθαρισμα σε καποιο συγκεκριμένο σημειο κλπ. (Κλασσικο καθαρισμα με τρυψιμο εξωτερικα στους καυστηρες εκανα σχετικα πρόσφατα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis7360 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα. Παράγγειλα αυτό το μαντεμενια τηγάνι... https://www.mantemi.gr/mantemenia-thgania-sxarothgana-sfyrhlata/mantemenio-thgani-petromax-35cm-me-dyo-laves.html Για να δούμε τι θα βγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Είπα σήμερα να το ρίξω στα παϊδάκια.... Παϊδάκια καβουριού 😀 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Παίχτης μεγάλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Παίχτης μεγάλος. Thanks dude. Υστερώ πολύ σε σχέση με τα παιδιά στο forum αλλά η παρέα σας με εμπνέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, Dionisisf είπε Προφανως και ευχαριστω για την επιβεβαιωση. Απλα μου κανει εντυπωση που ο φιλος παραπανω επιασε με μειγμα 350+ και ηθελα γνωμη για το αν μπορει το παγωμα και η χαμηλη θερμοκρασια που επιασε η δικια μου (genesis II 310) να υποδεικνύει καποιο προβλημα η αναγκη για καθαρισμα σε καποιο συγκεκριμένο σημειο κλπ. (Κλασσικο καθαρισμα με τρυψιμο εξωτερικα στους καυστηρες εκανα σχετικα πρόσφατα) Η διάρκεια του ψησίματος και οι καιρικές συνθήκες, κατά κύριο λόγο, είχαν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση πάγου στον πάτο της μπουκάλας. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί και με καλύτερες καιρικές συνθήκες, αλλά μεγαλύτερη διάρκεια ψησίματος. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ψησταριά σου και θα το διαπιστώσεις μόλις καλυτερεύσει ο καιρός. Παραθέτω κι ένα ωραίο άρθρο που μεταξύ άλλων έχει και 2 πινακάκια που δείχνουν την σχέση της διάρκειας ψησίματος, της θερμοκρασίας και του τύπου αερίου https://www.fire.gr/?p=24561 Θα το βάλω και στον φάκελο του dropbox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα