Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έλεγα για ταψάκι με κρασί  και στο χαμηλό όλους τους καυστήρες, χωρίς ταψάκι έμμεσο ψήσιμο με τους ακριανούς; έχω τη kenton με τους 4 καυστήρες.

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2321

  • ilpapacha

    2067

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.

βρε παιδια διαβαζω πολλούς να λέτε για έμμεσο ψήσιμο με τους ακριανούς καυστήρες σε κοντοσούβλι. 

Πως είναι λογικό αυτό ; δεν ειναι εντελώς ανομοιόμορφο το ψήσιμο ; (πιο ψημένο στις ακρες και λιγότερο στη μεση) 

Το εμμεσο εχει νόημα όταν τοποθετεί το κρέας ανάμεσα στους καυστήρες (δηλαδή κατά μηκος της μικρής πλευράς της ψησταριάς). Όταν το κρέας ειναι μακρόστενο τότε μόνο η μέση ψήνεται έμμεσα, εκτός αν υπάρχει και οπίσθιος καυστήρας φυσικα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koum6984 είπε

 

206,63 σημερα τελικη με τα μεταφορικα  , το κουπονι που εβαλα ειναι το BGKAGO1CZ

 

image.png.7740f89139e2f80777888723f5aaae8a.png

Κράτησέ μας ενήμερους αν θες. Είναι μια πολυ ενδιαφέρουσα περίπτωση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, koum6984 είπε

στα 260 που ειναι η kenton του leroy 

επιφανεια ψησιματος εχει 37*41 με 3 καυστηρες 

 

ενω στα 206 

επιφανεια ψησιματος  εχει 65*41 με 4 καυστηρες

 

σιγουρα το after sales μετραει πολυ ,το οποιο ειναι απων στις αγορες απο banggood τις περισοτερες φορες

Η επιφάνεια της Kenton με τους 3 καυστήρες είναι 61x41,5

Η επιφάνεια της Kenton με τους 4 καυστήρες είναι 72x41,5

Δυστυχώς στην σελίδα της Leroy δεν αναφέρεται σωστά η επιφάνεια ψησίματος, καθώς και στις 2 περιπτώσεις δεν προσθέτουν  την επιφάνεια της μαντεμένιες πλάκας ψησίματος που είναι 24x41,5. Στα μοντέλα αυτά αναφέρει μόνο την επιφάνεια που καλύπτουν οι σχάρες και όχι την συνολική επιφάνεια ψησίματος.

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/shara-plancha-81873761

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.

Νομίζω στέκονται περισσότερο στο ενσωματωμένο θερμόμετρο και κάνουν μια αναφορά στην σχάρα και ότι βελτίωσαν το sear zone

 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xsaviola28 είπε

Τελικά η πρώτη δοκιμή έγινε έτσι, πολύ ζουμερό και μαλακό το αποτέλεσμα την επόμενη φορά δοκιμή χωρίς ταψάκι. 

IMG_20220120_200343.jpg

Αυτό πρέπει να ήπιε μια μπουκάλα, πόση ώρα πήρε το ψήσιμο; Αξιος!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xsaviola28 είπε

Τελικά η πρώτη δοκιμή έγινε έτσι, πολύ ζουμερό και μαλακό το αποτέλεσμα την επόμενη φορά δοκιμή χωρίς ταψάκι. 

IMG_20220120_200343.jpg

Ωραίος μπράβο σου! Έπρεπε και μια φωτογραφία μετά που ήταν έτοιμο 😀
Ερώτηση: Οι βίδες στην σούβλα τι πατέντα?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, oceanakis είπε

Ωραίος μπράβο σου! Έπρεπε και μια φωτογραφία μετά που ήταν έτοιμο 😀
Ερώτηση: Οι βίδες στην σούβλα τι πατέντα?

Λογικά τις εχει βαλει για να σφηνώσει τα στρογγυλα επιθεματα (σωληνά??? ) που εχει βαλει για να γυριζει σωστα στις εγκοπες της ψησταριας... 

  • Like 2
Δημοσ.

ακριβώς κρατάνε τα 2 κομμάτια χαλκοσωλήνα για να γυρίζει η σούβλα, εύκολη και τελικά αποδοτική πατέντα. Δε πρόλαβα φώτο μετά ήταν όλοι με το πιρούνι στο χέρι για δοκιμή χα χα.

Δημοσ.

Καλημέρα στην Ομάδα,

Καινούριος στο υγραέριο, μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ και στο διαδίκτυο, και ενώ αρχικά έλεγα να μην δώσω πάνω από 500 ευρω τελικά σήμερα παρέλαβα Monarch 390 .Την πήρα σε καλή τιμή , ελπίζω να έχω κάνει σωστή επιλογή και να μη κλαίω τα λεφτά μου . 

 Μαζί πήρα και αυτό το θερμόμετρο.https://www.amazon.es/gp/product/B07XG6MQDT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Και κάλυμμα , με ξύστρα

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq-aksesouar/broil-king-kalimma-psistarias-gem-340_3644936?qId=aa2b9d37fcfd2315785b6c3c9a982064&qIx=products

Θα τα λέμε!

 

 

 

 

IMG_20220121_085633-min.jpg

  • Like 8
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Socrates1977 είπε

Καλημέρα στην Ομάδα,

Καινούριος στο υγραέριο, μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ και στο διαδίκτυο, και ενώ αρχικά έλεγα να μην δώσω πάνω από 500 ευρω τελικά σήμερα παρέλαβα Monarch 390 .Την πήρα σε καλή τιμή , ελπίζω να έχω κάνει σωστή επιλογή και να μη κλαίω τα λεφτά μου . 

 Μαζί πήρα και αυτό το θερμόμετρο.https://www.amazon.es/gp/product/B07XG6MQDT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Και κάλυμμα , με ξύστρα

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq-aksesouar/broil-king-kalimma-psistarias-gem-340_3644936?qId=aa2b9d37fcfd2315785b6c3c9a982064&qIx=products

Θα τα λέμε!

 

 

 

 

IMG_20220121_085633-min.jpg

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Νομίζω στέκονται περισσότερο στο ενσωματωμένο θερμόμετρο και κάνουν μια αναφορά στην σχάρα και ότι βελτίωσαν το sear zone

Θα βγαλουν παλι 10 διαφορετικους κωδικους. Με ψηφιακο θερμομετρο, με αναλογικο, με ντουλαπακι, χωρις ντουλαπακι, με λαμπακι εσωτερικο, με λαμπακι στους διακοπτες κλπ.

Δεν ξερω τελικα τι ειναι καλυτερο, το εξωτερικο sear zone της napoleon με infrared σε ενα μικρο κομματακι ή ενα μεγαλο εσωτερικο sear zone απλα με ενα εξτρα καυστηρα; Μαλλον το συστημα της ναπολεον λεω με μια πρωτη ματια.

Το μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με την παλια ειναι το υψος για τη σουβλα που πρεπει να ειναι διπλασιο και βαλε οπως το βλεπω με μια πρωτη ματια.

Νομιζω ανεβασαν και εγγυηση στα 12 χρονια.

Το βλεπω παντως να ξεκινανε στην Ελλαδα απο 1500€ περιπου.

  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...