Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, sndev είπε

μετα πολλων αποτυχιών εκανα αυτά τα 3 

image.png.19ec82b8f3193976d5e30e06530fb563.png

παιρνει πολυ βελιωση νομιζω αλλα δε ξερω τι φταιει

μήπως δε πέτυχα το ζυμάρι? μηπως έπρεπε πιο δυνατά το ooni κ να μη το χαμηλωνω ? μήπως να μη βαζω τοσα υλικά? μήπως στα 220 μπάλα πρέπει να τη να ανοίγω τη ζύμη πιο πολύ ? τι λετε οι έμπειροι ?

 

Ρε παιδιά βλέπω πολλούς εδώ μέσα που ασχολούνται με την πίτσα, φουρνάκια ooni κλπ.

Επειδή έχω να συνεισφέρω αρκετά πράγματα στο θέμα να φτιάχναμε ένα ξεχωριστό thread αποκλειστικά για πίτσα ?

 

Καλημέρες!!

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2027

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

3 λεπτά πριν, Zenor είπε

Ρε παιδιά βλέπω πολλούς εδώ μέσα που ασχολούνται με την πίτσα, φουρνάκια ooni κλπ.

Επειδή έχω να συνεισφέρω αρκετά πράγματα στο θέμα να φτιάχναμε ένα ξεχωριστό thread αποκλειστικά για πίτσα ?

 

Καλημέρες!!

Από εμένα ειναι ΝΑΙ 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, Zenor είπε

Ρε παιδιά βλέπω πολλούς εδώ μέσα που ασχολούνται με την πίτσα, φουρνάκια ooni κλπ.

Επειδή έχω να συνεισφέρω αρκετά πράγματα στο θέμα να φτιάχναμε ένα ξεχωριστό thread αποκλειστικά για πίτσα ?

 

Καλημέρες!!

Αν εισαι ενεργος κ μπορείς να μαζευεις πληροφοριες στο πρωτο ποστ που θα ανανεώνετε ωστε να βρισκει ευκολα ο καθε περαστικος τις γνωσεις μαζεμενες ναι.

αν το ανοιξεις κ δεν ασχοληθεις κ καταντήσει σα κ αυτο που ανα 10 σελιδες ρωτάνε το ιδιο πράγμα  δεν εχει κανενα νοημα

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, zanskou είπε

απο μια απλή φωτογραφία δεν πρόκειται να καταλάβει κανείς αλλά την unimac ξεχνα τη και πάρε την Kenton όπως έχει γραφτεί πάμπολλες φορές :)

 

Προτιμησε την Kenton,καλη η unimac αλλα θα σου βγαλει την πιστη μεχρι να βρεις τον τροπο της αρα πηγαινε καρφωτος στη Naterial.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Gatilaras είπε

Προτιμησε την Kenton,καλη η unimac αλλα θα σου βγαλει την πιστη μεχρι να βρεις τον τροπο της αρα πηγαινε καρφωτος στη Naterial.

δεν εχει πλαϊνό μάτι...σωστά; καμιά καλή σε παρόμοια τιμή με πλαινό μάτι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, fysikos είπε

δεν εχει πλαϊνό μάτι...σωστά; καμιά καλή σε παρόμοια τιμή με πλαινό μάτι;

Προσωπικα για εμενα,τη στιγμη που θες κατι οικονομικο παρε την kenton και παρε και κατι τετοιο και τοποθετησε το στο ενα απο τα 2 ραφια να κανεις την δουλεια σου κομπλε. petrogazi_mono_mantemenio_briasoulis_sto.

η κατι τετοιο 20160524120130_thermogas_kouzinaki_ygrae

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, fysikos είπε

κάποια πρόταση ανάμεσα στις 2; ποια είναι πιο ποιοτική; μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος έχει η kenton ή η unimac?

kenton.png

34009400_0_b.jpg

νομιζω οτι ακομα και απο την φωτογραφία (αν και προτείνω οπωσδηποτε να τις δεις απο κοντα) η ανωτεροτητα της Κεντον ειναι ξεκαθαρη...!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Καλημέρα Παλικάρια...

Λογω οτι βρισκομαι σε ταξιδι (παντα σε ταξιδι βρισκομαι αλλα τέλος παντων), ψαχνω να φτιαξω ενα αξιοπρεπες ζυμαρι για πιτσα με συνολικό fermentation 16-18 ωρών, έχει καποιος να προτεινει κατι δοκιμασμενο ?

Θα ψηθεί σε ΟΟΝΙ, απλά θα φτιαχτεί το βράδυ κατα τις 22.00 (που θα επιστρεψω) και θα πρεπει να ειναι έτοιμο για πιτσα την επομενη στις 18:00 με 19:00...για ενα μικρο παρτάκι για την μικρή μας...

Σκεφτόμουν να κανω το κλασσικό μου ζυμάρι (36ωρών σε ψυγείο) αλλά να το βάλω στο ψυγείο μέχρι το πρωι στις 09.00 (11ώρες δλδ) και μετά να κανω μπάλλες και να το αφήσω έξω έως τις 18.00 με 19.00...

ακούω γνώμες... :)

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 17/1/2022 στις 11:42 ΜΜ, sndev είπε

μήπως δε πέτυχα το ζυμάρι? μηπως έπρεπε πιο δυνατά το ooni κ να μη το χαμηλωνω ? μήπως να μη βαζω τοσα υλικά? μήπως στα 220 μπάλα πρέπει να τη να ανοίγω τη ζύμη πιο πολύ ? τι λετε οι έμπειροι ?

Κανε πιο μεγαλες μπαλες. Εγω παιζω 280γρ γιατι μου αρεσει το μεγαλο στεφανι. 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

νομιζω οτι ακομα και απο την φωτογραφία (αν και προτείνω οπωσδηποτε να τις δεις απο κοντα) η ανωτεροτητα της Κεντον ειναι ξεκαθαρη...!!!

υπάρχει kenton με πλαινό μάτι; δεν θα ήθελα ξεχωριστό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

ευχαριστώ αλλά ξεφεύγει αρκετα

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η παραπάνω παίζει κάπου 350 σε προσφορές - λογική η διαφορά τιμής της hudson σε σχέση με την kenton, μιας και αν θυμάμαι καλά, είναι ανοξείδωτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...