SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μου κάνει εντύπωση που βλέπω διάφορα άτομα στο FB που έχουν πάρει ψησταριά "no name" με 200€ και δίνουν 150€ για σχάρα ανοξείδωτη μετά. Πάρε από την αρχή μια καλύτερη ψησταριά που θα έχει και καλύτερη σχάρα μέσα, win win. Τώρα αν έχεις μια καλή ψησταριά που θα σου βγάλει χρονιά και θες να κάνεις ένα μικρό upgrade το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά σε ψησταριά που θα κρατήσει 4-5 χρόνια μαξ, να δώσεις όσα λεφτά έκανε η ψησταριά για να πάρεις μια σχάρα, δεν το καταλαβαίνω. Στο τέλος θα μείνει η σχάρα και η ψησταριά θα πάει για πέταμα. Ουφ τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου.😝 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Μου κάνει εντύπωση που βλέπω διάφορα άτομα στο FB που έχουν πάρει ψησταριά "no name" με 200€ και δίνουν 150€ για σχάρα ανοξείδωτη μετά. Πάρε από την αρχή μια καλύτερη ψησταριά που θα έχει και καλύτερη σχάρα μέσα, win win. Τώρα αν έχεις μια καλή ψησταριά που θα σου βγάλει χρονιά και θες να κάνεις ένα μικρό upgrade το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά σε ψησταριά που θα κρατήσει 4-5 χρόνια μαξ, να δώσεις όσα λεφτά έκανε η ψησταριά για να πάρεις μια σχάρα, δεν το καταλαβαίνω. Στο τέλος θα μείνει η σχάρα και η ψησταριά θα πάει για πέταμα. Ουφ τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου.😝 Μιλάς με γρίφους γέροντα…😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_ins Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Έχω 2 φιάλες υγραερίου η μια είναι Coral Gas(UN1965) και η άλλη Petrogaz (UN1075). Ποια είναι καλύτερη για ψήσιμο; Η πετρογκαζ είναι προπάνιο και γ άλλη μίγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δεν έχω απάντηση σε αυτό αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τα πιο πετυχημένα burgers που έχω κάνει έως τώρα. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, ηνίοχος είπε είναι αρκετά τα χρήματα , η γνώμη μου είναι να το ψαξεις κι άλλο πιστεύω πως με 120-150 ευρώ θα βρείς και αξίζει να τα δώσεις αφού πέρα στο ότι δεν θα χαλάσει ποτέ θα γινει και η ζωή σου πιο ευκολη Ναι είναι πολλά...για αυτά τα χρήματα για εμένα είναι μονόδρομος η μαμά...που έχει και το ιδιαίτερο curved σχήμα της ναπολεον... Για μέχρι 120-130€ θα το συζητούσα να κάνω χειροποίητες...από 150€ και πάνω μπορείς να βρεις από εξωτερικό τις γνήσιες... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, george_ins είπε Έχω 2 φιάλες υγραερίου η μια είναι Coral Gas(UN1965) και η άλλη Petrogaz (UN1075). Ποια είναι καλύτερη για ψήσιμο; Η πετρογκαζ είναι προπάνιο και γ άλλη μίγμα; Για αυτή την εποχή θα συνιστούσα προπάνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Οι σημερινές με 3.5/4 επιτυχία. Μου άρπαξε η πρώτη πριν το πρώτο γύρισμα. Τελικά η ζύμη που κάνω είναι ανώτερη από totonno που έχει την καλύτερη που έχω φάει σε μαγαζί 🤗 21 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, SagoniasSlutRos said: Μου κάνει εντύπωση που βλέπω διάφορα άτομα στο FB που έχουν πάρει ψησταριά "no name" με 200€ και δίνουν 150€ για σχάρα ανοξείδωτη μετά. Πάρε από την αρχή μια καλύτερη ψησταριά που θα έχει και καλύτερη σχάρα μέσα, win win. Τώρα αν έχεις μια καλή ψησταριά που θα σου βγάλει χρονιά και θες να κάνεις ένα μικρό upgrade το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά σε ψησταριά που θα κρατήσει 4-5 χρόνια μαξ, να δώσεις όσα λεφτά έκανε η ψησταριά για να πάρεις μια σχάρα, δεν το καταλαβαίνω. Στο τέλος θα μείνει η σχάρα και η ψησταριά θα πάει για πέταμα. Ουφ τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου.😝 Εμενα παλι μου κανει εντυπωση οτι υπαρχει κοσμος που πληρωνει λεφτα να φτιαξει ανοιξειδωτες σχαρες , ενω εχει μαντεμένιες! Το αναποδα θα το καταλαβαινε. Η μαντεμένια σχάρα, ψήνει η ίδια. Η ανοιξείδωτη ειναι απλα ενα δύχτι για να μην φευγει η μπριζόλα στα κάρβουνα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από andreaspA 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 14 hours ago, SagoniasSlutRos said: Οι σημερινές με 3.5/4 επιτυχία. Μου άρπαξε η πρώτη πριν το πρώτο γύρισμα. Τελικά η ζύμη που κάνω είναι ανώτερη από totonno που έχει την καλύτερη που έχω φάει σε μαγαζί 🤗 Εξαιρετικό αποτέλεσμα... μπράβο...!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 @SagoniasSlutRosαπλά μαγικός.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 για τους νοτιους caputo εχει κ μπλε κ κοκκινο ο μπαλασκας παλιο φαληρο μπλε 1,76 κοκκινο 1,91 πηρα απο 5 να ολοκληρώσω το ολοκαυτωμα στη κουζινα μες τη βδομάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Σήμερα, μαριναρισμενο μπούτι κοτόπουλο σε καλαμάκια με κρεμμύδι και πιπεριά 😁 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oceanakis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Σημερινό ψήσιμο. Έχετε κάνα κόλπο για τα σουβλάκια να μην καίγονται? Δοκίμασα με αλουμινόχαρτο αλλά χωρίς αποτέλεσμα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 15 minutes ago, oceanakis said: Σημερινό ψήσιμο. Έχετε κάνα κόλπο για τα σουβλάκια να μην καίγονται? Δοκίμασα με αλουμινόχαρτο αλλά χωρίς αποτέλεσμα Μπορείς να τα βρέχεις στις δύο άκρες. Κι εγώ σήμερα ξεχασα να τα μουλιασω και μου κάηκαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, oceanakis said: Σημερινό ψήσιμο. Έχετε κάνα κόλπο για τα σουβλάκια να μην καίγονται? Δοκίμασα με αλουμινόχαρτο αλλά χωρίς αποτέλεσμα Η καλύτερη λύση, αν δεν το βαριέσαι, είναι να τα περνάς από τις ξύλινες σε ανοξείδωτες σούβλες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα