Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sndev είπε

ΑΠΟ αυτά που διαβάζω μάλλον κανω πολύ χρόνο που βαζω τα υλικά μεχρι να τη βαλω μεσα. τι να πω? 

εσεις κάνετε ζυμάρι βαζετε υλικά μετα τη μεταφέρετε στο φτυάρι κ καπακι οoni η  βαζετε ζυμάρι στο φτυάρι μετα υλικά κ μετα την βαζετε Ooni? 

 

Εγω τις περισσότερες φορές φτιάχνω την πίτσα γρήγορα, λίγο σιμιγδάλι στον πάγκο και μετά τη βάζω στο φτυάρι. Κουνάω λίγο πίσω μπροστά ώστε να έχω τον έλεγχο και να δω πως κουνιέται και δεν έχει κολλήσει πουθενά και αμέσως στον φούρνο.
Πάντως το ξύλινο φτυαρι νομίζω είναι καλύτερο γιατί απορροφάει την οποία υγρασία υπάρχει. 

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2321

  • ilpapacha

    2067

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, aloop είπε

Εγω τις περισσότερες φορές φτιάχνω την πίτσα γρήγορα, λίγο σιμιγδάλι στον πάγκο και μετά τη βάζω στο φτυάρι. Κουνάω λίγο πίσω μπροστά ώστε να έχω τον έλεγχο και να δω πως κουνιέται και δεν έχει κολλήσει πουθενά και αμέσως στον φούρνο.
Πάντως το ξύλινο φτυαρι νομίζω είναι καλύτερο γιατί απορροφάει την οποία υγρασία υπάρχει. 

οποτε τα υλικα τα βαζεις ΠΡΙΝ τη βάλεις στο φτυάρι ? 

Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 8:10 ΠΜ, plasTOST είπε

Τι θερμοκρασίες πιάνεις όμως στην κουζίνα?

270c αλλα γιατι να πρεπει να πιασω τοσο μεγαλη θερμοκρασια δεν εχω καταλαβει.

 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sndev είπε

οποτε τα υλικα τα βαζεις ΠΡΙΝ τη βάλεις στο φτυάρι ? 

Ναι, πριν τη βάλω στο φτυάρι. Όση περισσότερη ώρα κάθεται στο φτυάρι τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να κολλήσει. Και αν είναι και ζυμάρι  με 70%υγρασια που κολλάει απο μόνο του, τοσο το χειρότερο.    

  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

ΑΠΟ αυτά που διαβάζω μάλλον κανω πολύ χρόνο που βαζω τα υλικά μεχρι να τη βαλω μεσα. τι να πω? 

εσεις κάνετε ζυμάρι βαζετε υλικά μετα τη μεταφέρετε στο φτυάρι κ καπακι οoni η  βαζετε ζυμάρι στο φτυάρι μετα υλικά κ μετα την βαζετε Ooni? 

 

Προσωπικά ανοιγω ζυμαρι, φορμαρω και βαζω ολα τα υλικα στον παγκο...μετά φτυαριζω το ζυμαρι στο αλουμινενιο φτυαρι  της ΟΟΝΙ,  ξαναφορμαρω για να βγαλω το μεγεθος που θέλω (δλδ φτυαρι ΟΟΝΙ) και φορτώνω στον φουρνο...

Πριν τον ΟΟΝΙ εκανα την ιδια διαδικασια με το φτυαρι (ξυλινο) της πετρας (ηταν σετ με την πετρα) που ειχα για το bbq...επισης κανενα προβλημα... 

  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Προσωπικά ανοιγω ζυμαρι, φορμαρω και βαζω ολα τα υλικα στον παγκο...μετά φτυαριζω το ζυμαρι στο αλουμινενιο φτυαρι  της ΟΟΝΙ,  ξαναφορμαρω για να βγαλω το μεγεθος που θέλω (δλδ φτυαρι ΟΟΝΙ) και φορτώνω στον φουρνο...

Πριν τον ΟΟΝΙ εκανα την ιδια διαδικασια με το φτυαρι (ξυλινο) της πετρας (ηταν σετ με την πετρα) που ειχα για το bbq...επισης κανενα προβλημα... 

 

 

6 λεπτά πριν, aloop είπε

Ναι, πριν τη βάλω στο φτυάρι. Όση περισσότερη ώρα κάθεται στο φτυάρι τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να κολλήσει. Και αν είναι και ζυμάρι  με 70%υγρασια που κολλάει απο μόνο του, τοσο το χειρότερο.    

 

6 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Προσωπικά ανοιγω ζυμαρι, φορμαρω και βαζω ολα τα υλικα στον παγκο...μετά φτυαριζω το ζυμαρι στο αλουμινενιο φτυαρι  της ΟΟΝΙ,  ξαναφορμαρω για να βγαλω το μεγεθος που θέλω (δλδ φτυαρι ΟΟΝΙ) και φορτώνω στον φουρνο...

Πριν τον ΟΟΝΙ εκανα την ιδια διαδικασια με το φτυαρι (ξυλινο) της πετρας (ηταν σετ με την πετρα) που ειχα για το bbq...επισης κανενα προβλημα... 

Λοιπον εγώ τα έκανα όλα πάνω στο φτιαρι ίσως γι'αυτό οι καταστροφές τα κλάματα κ οι απογοητεύσεις 😂

Θα δοκιμάσω και το δικό σας τρόπο 

  • Like 2
Δημοσ.

Καλά που μένω στην δροσιά δίπλα στα πεινιρλι που φτιάχνουν και φοβερή πίτσα οπότε θα αντισταθώ σε όλους σας τους πειρασμούς 😜

 

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

@Evgenios_Vτελικά έφτιαξες ανοξείδωτες σχάρες;

νομιζα είχα ενημερώσει στο φορουμ...αλλα μάλλον το ξεχασα...

Οχι η τιμή που μου είπανε ήταν παραπλήσια της ναπολεον...με υποδιεστερα υλικά λεπτότερο ανοξείδωτο....δεν είχε νόημα...

  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

νομιζα είχα ενημερώσει στο φορουμ...αλλα μάλλον το ξεχασα...

Οχι η τιμή που μου είπανε ήταν παραπλήσια της ναπολεον...με υποδιεστερα υλικά λεπτότερο ανοξείδωτο....δεν είχε νόημα...

Έλα ρε συ, περίεργο μου φαίνεται. Βέβαια έχουν ανεβεί τα κόστη των υλικών, αλλά νόμιζα ότι θα ήταν πιο οικονομικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

νομιζα είχα ενημερώσει στο φορουμ...αλλα μάλλον το ξεχασα...

Οχι η τιμή που μου είπανε ήταν παραπλήσια της ναπολεον...με υποδιεστερα υλικά λεπτότερο ανοξείδωτο....δεν είχε νόημα...

Μπορείς να μας πεις το κόστος ;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

195ε μου ζήτησαν...

Κάπου στα 220 πρέπει να είναι της ναπολεον...

είναι αρκετά τα χρήματα  , η γνώμη μου είναι να το ψαξεις κι άλλο   πιστεύω πως με 120-150 ευρώ θα βρείς  και αξίζει να τα δώσεις αφού πέρα στο ότι δεν θα χαλάσει ποτέ θα γινει και η ζωή σου πιο ευκολη 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sndev είπε

βαζετε ζυμάρι στο φτυάρι μετα υλικά κ μετα την βαζετε Ooni?

Αυτό κάνω αλλά ο σωστός τρόπος είναι ο άλλος. Απλά φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να τη μεταφέρω στο φτυάρι αν έχω βάλει υλικά πρώτα.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...