aenaos15 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, KostasTk είπε Καλησπέρα, συγγνώμη εαν έχει ξαναγίνει αυτη η ερώτηση, αλλά ενδιαφέρομαι να πάρω ψησταριά υγραερίου. Έχω ψάξει σχετικά κ με ενδιαφέρουν πολύ τα αξεσουάρ που υπάρχουν αλλά ο κυριότερος λόγος είναι οτι ζω σε διαμέρισμα κ δεν θελω να ενοχλώ τους υπόλοιπους με τον καπνό απο την ψησταριά. Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί να μου πει εάν όντως δεν βγάζει καπνό, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό που να μην ενοχλεί τους απο πάνω και απο δίπλα?? Σε σχεση με τα καρβουνα μερα με τη νυχτα. Δεν θα σου διαμαρτυρηθει κανεις!!! Ενδεχομενως στα παιδακια αρνι η σε προβατινα να εχει λιγο καπνα , αλλα και παλι καμια σχεση με τα καρβουνα. Προχωρησε αφοβα στην αγορα!! 1
KostasTk Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ!! Κυρίως για μπριζόλες- πανσετες, λουκάνικα και μπιφτέκια σκέφτομαι, ξερω οτι ειναι μεγαλη ευκολια σε σχεση με το κάρβουνο αλλα μόνο στο θέμα του καπνού δεν γνώριζα.. κάποιο σχετικά οικονομικό αλλα καλό μοντέλο υπάρχει?? Είδα αυτό αλλα δεν ξέρω αν ειναι τόσο καλό.. https://www.skroutz.gr/s/20157818/Unimac-Basic-661313.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από KostasTk
aenaos15 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, KostasTk είπε Σε ευχαριστώ!! Κυρίως για μπριζόλες- πανσετες, λουκάνικα και μπιφτέκια σκέφτομαι, ξερω οτι ειναι μεγαλη ευκολια σε σχεση με το κάρβουνο αλλα μόνο στο θέμα του καπνού δεν γνώριζα.. κάποιο σχετικά οικονομικό αλλα καλό μοντέλο υπάρχει?? Είδα αυτό αλλα δεν ξέρω αν ειναι τόσο καλό.. https://www.skroutz.gr/s/20157818/Unimac-Basic-661313.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ολα ειναι θεμα του ποσα θελεις να ξοδεψεις. Αν δεν πιεζεσαι οικονομικα πηγαινε σε επωνυμες λυσεις τυπου Broil King η Weber. Διαφορετικα πολλα παιδια εδω μεσα εχουν πιο low cost μηχανηματα και θα σου πουν τις γνωμες τους για αυτα , μιας και τις δουλευουν ηδη!! Οτι και να παρεις θα το ευχαριστηθεις στα σιγουρα!!! 1 1
skoudinio Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Έχετε να προτείνετε καμιά πλαστικια σπάτουλα να παραγγείλω
dexs7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Ενδιαφέρομαι για αγορά αλλά έχει παρά πολλές και ειμαι άσχετος.. Ποια εινσι η καλύτερη επιλογή μέχρι 250 ευρώ.??δοκιμασμένη...
aris1964 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Σήμερα ρολό κοτόπουλο στην αυτοσχέδια σουβλα.,και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα συντήρησης μέσα σε αλουμινένια ταψακια.ολα νοστιμότατα.τελεια. Το μόνο μείον παιδιά τα καθάρισμα πακέτο ,πάνω απο ώρα το γενικό καθαρισμα,θέλει ατμοκαθαριστη της προκοπής, εγώ έχω ένα μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, διαφορετικά μόνο ξύσιμο στον κάδο,και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο. 7
tsomby Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μετά απο 3 ψησίματα στην νέα Weber Spirit II E-310 GBS μου, μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δε μετανιώνω για την αγορά της! Το μόνο που με προβληματίζει, είναι πως η σχάρα έχει χάσει την γυαλάδα της και φοβάμε μήπως της έχω κάνει ζημιά με το βούρτσισμα που της κάνω μετά απο κάθε χρήση. Επίσης έχω παρατηρώ κάποιες μικρογρατζουνιές, αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Χρησιμοποιώ την βούρτσα της weber https://www.weber.com/GR/el/aksesoyar/frontida/voyrtses-psistarias/6494.html?cgid=1348#start=1 Αρχικά είχα δει πως η σχάρα είναι μαντέμι, αλλά μετά είδα στο site της Weber ότι έχει εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το κατά πόσο επιτρέπεται βούρτσισμα με τέτοια βούρτσα. Εσάς είναι σε παρόμοια κατάσταση; Ή να ανησυχήσω;
tsiro7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αφήνουν το μαντεμι όπως είναι και το επισμαλτωνουν.
filippos_kar Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, tsomby είπε Μετά απο 3 ψησίματα στην νέα Weber Spirit II E-310 GBS μου, μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δε μετανιώνω για την αγορά της! Το μόνο που με προβληματίζει, είναι πως η σχάρα έχει χάσει την γυαλάδα της και φοβάμε μήπως της έχω κάνει ζημιά με το βούρτσισμα που της κάνω μετά απο κάθε χρήση. Επίσης έχω παρατηρώ κάποιες μικρογρατζουνιές, αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Χρησιμοποιώ την βούρτσα της weber https://www.weber.com/GR/el/aksesoyar/frontida/voyrtses-psistarias/6494.html?cgid=1348#start=1 Αρχικά είχα δει πως η σχάρα είναι μαντέμι, αλλά μετά είδα στο site της Weber ότι έχει εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το κατά πόσο επιτρέπεται βούρτσισμα με τέτοια βούρτσα. Εσάς είναι σε παρόμοια κατάσταση; Ή να ανησυχήσω; Να τη περνας με λίγο λαδακι μετά το ξύσιμο και θα είναι μια χαρά. 1 ώρα πριν, aris1964 είπε Σήμερα ρολό κοτόπουλο στην αυτοσχέδια σουβλα.,και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα συντήρησης μέσα σε αλουμινένια ταψακια.ολα νοστιμότατα.τελεια. Το μόνο μείον παιδιά τα καθάρισμα πακέτο ,πάνω απο ώρα το γενικό καθαρισμα,θέλει ατμοκαθαριστη της προκοπής, εγώ έχω ένα μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, διαφορετικά μόνο ξύσιμο στον κάδο,και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο. Θέλει λίγο χρώμα μου φαίνεται.. στο τέλος καλό είναι να τραβάς το ταψί και να συναμώνεις. Το έκανε ένας φίλος από εδώ μέσα με καλά αποτελέσματα 1
sargus Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Και εμένα είναι επισμαλτωμενες ( campingaz Master 4). Πήρα στην εταιρία και ρώτησα (παρεμπιπτόντως εξαιρετική εξυπηρέτηση!) και μου είπαν ότι θέλει μια έξτρα προσοχή. Καλύτερα με σφουγγάρι (την σκληρή πλευρά) και όχι με συρματοβουρτσα. Αν και, συμπλήρωσαν, ότι δεν έγινε και τίποτα εάν χαραχθεί. Δεν είναι επικίνδυνο ή κάτι τέτοιο απλά θα χαθεί η σντικολλητική ιδιότητα. Και εγώ απορώ πάντως γιατί δε βάζουν σκέτο μαντέμι. Και το κάνει και η weber πλέον. Σε ένα άλλο θέμα, έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα του ατμοκαθαριστη για την ψησταριά. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Λέω να το δοκιμάσω αύριο γιατί δεν την έχω καθαρίσει ακόμη κ βρωμάει!
ηνίοχος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, aris1964 είπε Σήμερα ρολό κοτόπουλο στην αυτοσχέδια σουβλα.,και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα συντήρησης μέσα σε αλουμινένια ταψακια.ολα νοστιμότατα.τελεια. Το μόνο μείον παιδιά τα καθάρισμα πακέτο ,πάνω απο ώρα το γενικό καθαρισμα,θέλει ατμοκαθαριστη της προκοπής, εγώ έχω ένα μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, διαφορετικά μόνο ξύσιμο στον κάδο,και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο. ....πως σου βγήκε το συκώτι ;
skoudinio Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, aris1964 είπε Σήμερα ρολό κοτόπουλο στην αυτοσχέδια σουβλα.,και συκώτι μοσχαρίσιο στη σχάρα συντήρησης μέσα σε αλουμινένια ταψακια.ολα νοστιμότατα.τελεια. Το μόνο μείον παιδιά τα καθάρισμα πακέτο ,πάνω απο ώρα το γενικό καθαρισμα,θέλει ατμοκαθαριστη της προκοπής, εγώ έχω ένα μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, διαφορετικά μόνο ξύσιμο στον κάδο,και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο. Πολύ νόστιμο φαίνεται. Σήμερα είχα ρολο αλλα δεν το έβαλα στην ψησταρια. Χωρίς σούβλα γίνεται αμα το γυρνάς ανα 10 λεπτά. Έχει δοκιμάσει κανένας?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) @tsomby περνα μια απαλη στρωση λαδι και θα εισαι κομπλε. Εγω βαζω σισαμελαιο που εχει ψηλο σημειο καπνου. Γενικα το μαντεμι με τον καιρο γινεται καλυτερο. Δεν ξερω βεβαια με αυτη την επιστρωση εμαγια τι παιζει ακριβως, ισως εχει γινει με διαφορετικο τροπο να αντεχει το τριψιμο, γιατι προτεινουν τη συρματοβουρτσα. Στις φωτο ειναι η δικη μου που ειχα λαδωσει πριν καμια 10αρια ψησιματα. Σημερα εβαλα κοτοπουλο σε κρυα σχαρα και κολλησε ασχημα. Οποτε παντα τις καιμε καλα πριν βαλουμε φαγητο πανω. @aris1964 δεν χρειαζεται γενικο καθαρισμα συνεχεια, μην τρελαινεσαι. Εγω της κανω μια φορα το 3μηνο. Οκ ισως ειναι υπερβολη, οποτε κανε μια φορα το μηνα αν θες εσυ. Στο επισημο καταστημα της weber που ειχα παει να τη δω (kyso μαρουσι) μου ειχαν πει για 2 φορες το χρονο γενικο καθαρισμα παντως. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από SagoniasSlutRos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα