fysikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Paraggelies είπε Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο!!! Αφού δε την πρόλαβα στην Black Friday...δε θα την έχανα τώρα!!!! Έγινε η παραγγελία και αναμένω...να μπω κι εγώ στο club!!! Μπήκα να ενημερώσω μα ήδη είχε προωθήθει η τιμή στο φόρουμ. Όπως και να έχει ευχαριστώ για το link. Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα της.αξιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, fysikos είπε Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα της.αξιζει; Έχουμε αναφέρει, πολλές φορές, ότι στα χρήματα αυτά είναι μια τίμια επιλογή. Ακόμα περισσότερο τώρα που πωλείται στην χαμηλότερη τιμή που μπορείς να την βρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε 2 ώρες πριν, fysikos είπε Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα της.αξιζει; Απο εμπειρία παλικαριών που την έχουν από εδώ...είναι vfm... Οπότε αν δεν θέλεις να διαθέσεις πολλαπλάσια χρήματα για επωνυμη, η συγκεκριμένη είναι μια εξαιρετική επιλογή από ότι λένε τα παιδιά που την έχουν... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από Evgenios_V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, fysikos είπε Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα της.αξιζει; Αγόρασε την... χτες! Ειναι τσάμπα στα 179€ και ειναι αριστη επιλογη. Καθαρίζει πανεύκολα, πολυ πιο ευκολα απο διαφορες επώνυμα. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευής, και 4 καυστήρες. Πιο VFM ψησταριά δεν θα βρείς. Εκτός και αν θες να δωσεις κανα 2 χιλιαρικα για bbq. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paraggelies Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, fysikos είπε Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα της.αξιζει; Στην τελευταία Black Friday σε αυτά τα χρήματα είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτή και μια αντίστοιχη του praktiker. Έκανα παραγγελία την advance από praktiker και όταν πήγα από κοντά να τη δω ακύρωσα την παραγγελία. Στο. μεταξύ είχε εξαντληθεί η kenton στην τιμή των 179€. Σήμερα έκανα την παραγγελία δίχως καθυστέρηση.Για πρώτη υγραερίου πιστεύω πως είναι μονόδρομος σε χρήματα κάτω των 200€. Άσε που συμφωνούν και οι πιο έμπειροι του φόρουμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyrx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Λέω να πάρω αυτό το τηγάνι για spirit 310 Λογικά θα χωράει μια χαρά στο κεντρικό στρογγυλό Το έχει δοκιμάσει κάποιος? https://www.praktiker.gr/m/p/tigani-lodge-mantemenio-f-30-48cm-132274 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kak0s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Καλή Χρονιά σε όλους σας με υγεία. Εγώ έχω στην κατοχή μου μια επαγγελματική ψησταριά υγραερίου με διαστάσεις 60 επί 40cm, εδώ και δυο χρόνια έχω καταναλώσει 2 φιάλες 10 κιλών, με την χρήση τις να είναι 2 φορές την εβδομάδα στατιστικά. Το ψήσιμο είναι πάρα πολύ γρήγορο δλδ πανσέτα μπιφτέκι σε 8 λεπτά μπριζόλα σουβλάκι σε 12 περίπου. Τα κρέατα είναι πάρα πολύ μαλακά και αυτό γιατί διαθέτη συρτάρι με νερό. Έχω βρει τον κατασκευαστή και οι τιμές είναι πολύ καλές ανεβάζω φώτο από την ψησταρια 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, kak0s είπε Έχω βρει τον κατασκευαστή και οι τιμές είναι πολύ καλές ανεβάζω φώτο από την ψησταρια Υπαρχουν 2-3 κατασκευαστες στην Ελλαδα που φτιαχνουν τετοιες ψησταριες. Αν μπειτε σε σελιδες στο facebook θα δειτε να ποσταρουν συνεχεια και να της διαφημιζουν εμμεσα. Καλο ειναι να προσεχει οποιος τις αγοραζει, καθως υποθετω δεν εχουν ολες πιστοποιησεις ασφαλειας, CE κλπ και εδω μιλαμε για ψησταρια που δουλευει με γκαζι, οχι απλα καρβουνα που τα πετας σε ενα παλιο θερμοσιφωνα και ψηνεις. Δεν λεω οτι ειναι κακες ψησταριες, αλλα δεν ξερω ποσο ασφαλεια θα ενιωθα με κατι τετοιο στο μπαλκονι μου. BTW, πως την αναβεις; με σπιρτο; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Πιστοποίηση, τουλάχιστον σε τέτοιου είδους συσκευές, είναι απαραίτητη. Νομίζω ότι όντως οι καυστήρες ανάβουν χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως αυτό που έχουμε με την αλυσίδα σε περίπτωση ανάγκης ή χρησιμοποιώντας κάποιον αναπτήρα με μακρύ «λαιμό» https://www.skroutz.gr/c/814/lighters/f/1320660_1335476/ygraeriou-BBQ.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Ψάχνωντας λίγο για τις ψησταριές αυτές, δεν κατάφερα να βρω κάποιο manual σε pdf, μέσα από τα καταστήματα που τις πουλάνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis170374 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, dim_lamprou είπε Καλή χρονιά και σε σένα. Ενα χρόνο την εχω (με αρκετά ψησίματα) χωρίς πρόβλημα. Έχει κανένας άλλος αυτήν την σούβλα που λέει ο φίλος μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Αυτή την χρόνια μπήκαμε δυναμικά φωτό από το χθεσινό ψήσιμο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Τελικα εληξε η προσφορα του leroy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, fysikos είπε Τελικα εληξε η προσφορα του leroy? Η τιμή ισχύει (παραθέτω το ίδιο λινκ με το προηγούμενο ποστ που είχα κάνει). https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209623 Την προσφορά την εμφανίζει αν επιλέξεις το κατάστημα του Αεροδρομίου. Προσπάθησε να βάλεις το προϊόν στο καλάθι και να προχωρήσεις την παραγγελία, εφόσον σε ενδιαφέρει, ή επικοινώνησε μαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Η τιμή ισχύει (παραθέτω το ίδιο λινκ με το προηγούμενο ποστ που είχα κάνει). https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209623 Την προσφορά την εμφανίζει αν επιλέξεις το κατάστημα του Αεροδρομίου. Προσπάθησε να βάλεις το προϊόν στο καλάθι και να προχωρήσεις την παραγγελία, εφόσον σε ενδιαφέρει, ή επικοινώνησε μαζί τους. Τους πηρα μολις τηλεφωνο και μου ειπαν πως εληξε... Στο κατάστημα αεροδρόμιου δεν σου δινεται η επιλογη ουτε για παραλαβη ουτε για αποστολή. Στην Πειραιως που εχει διαθεσιμοτητα την εχουν στα 299 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από fysikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Αυτή την χρόνια μπήκαμε δυναμικά Παίζεις πολύ δυνατά (νομίζω ότι σε πέτυχα και σε γνωστό σοσιαλ μίντια)!!! 46 λεπτά πριν, fysikos είπε Τελικα εληξε η προσφορα του leroy? Οι προσφορές του praktiker πάντως τελείωσαν... κρίμα γιατι κοίταζα για κάνα αξεσουάρ lodge Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από ChristophorosGiam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα