Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Το συμβατικό πλαϊνό μάτι είναι ευαίσθητο στον αέρα, οπότε μια καλή αρχή είναι να δεις πως μπορείς να το «προστατεύσεις», πχ αλλαγή θέσης της ψησταριάς.

Το δεύτερο που θα σου πω είναι να επενδύσεις σε μαντεμένια σκεύη. Η ιδιότητά τους να «απορροφούν» και να διατηρούν θερμότητα είναι εξαιρετική.
https://www.mamapeinao.gr/mantemenia-skeui/

Το manual αναφέρει μέχρι 60εκ

Σελίδα 76

https://assets.leroymerlin.es/is/content/lmes/81873733-0200m-es/bbq-gas-4b-kenton-naterial.pdf

AC49848F-7444-4650-9C75-4F321AF68A34.jpeg.ec7225e9d1ca27cc8ae9165ab4709365.jpeg

Η φιάλη που έχεις είναι για 13kg; Ίσως θα πρέπει να την αλλάξεις με μια 10kg.

 

Την παίρνει την δοκιμασα και αφήνει και κενό.

Είναι περίπου 63 πόντους και είναι 10 Κιλη.

Έχω και μίγμα οπότε θα κάνω και σύγκριση με το προπανίο.

Πάντως και ο πωλητής μου είπε να βάλω προπανίο.

Πρώτο ανανά,και seasoning στις μαντεμενιες σχάρες καμμία συμβουλή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2028

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

16 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε

Την παίρνει την δοκιμασα και αφήνει και κενό.

Είναι περίπου 63 πόντους και είναι 10 Κιλη.

Έχω και μίγμα οπότε θα κάνω και σύγκριση με το προπανίο.

Πάντως και ο πωλητής μου είπε να βάλω προπανίο.

Πρώτο ανανά,και seasoning στις μαντεμενιες σχάρες καμμία συμβουλή?

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Πρώτο άναμμα με φουλ τους καυστήρες για κανά 30λεπτο, να καούν όλα τα υπολείμματα από την κατασκευή/συναρμολόγηση. Έπειτα, εφόσον πέσει η θερμοκρασία, πέρνα λίγο λάδι, κατά προτίμηση ηλιέλαιο, τις σχάρες.

Για το seasoning δες ένα προηγούμενο ποστ

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

 

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Πρώτο άναμμα με φουλ τους καυστήρες για κανά 30λεπτο, να καούν όλα τα υπολείμματα από την κατασκευή/συναρμολόγηση. Έπειτα, εφόσον πέσει η θερμοκρασία, πέρνα λίγο λάδι, κατά προτίμηση ηλιέλαιο, τις σχάρες.

Για το seasoning δες ένα προηγούμενο ποστ

 

Σε ευχαριστώ πολύ!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, ep1 είπε

Καλημέρες!

Όλες οι επαγωγικές είναι το ίδιο; Έχει μια στα 30€ το κιτρινομάγαζο και σκέφτομαι να την πάρω για δίπλα στην ψησταριά.

Ευχαριστώ.

Αν εννοείς Banggood δεν είναι επαγωγική. Έχει λανθασμένη αναγραφή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, ep1 είπε

Όχι από bang, προσπαθώ να αγοράζω από εσωτερικό ότι μπορώ. Μιλάω για αυτήν:

 

Επαγωγική Tristar

Ένα θετικό που βλέπω για διάμετρο σκευών μέχρι 22 cm. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλικάρια χρόνια πολλά...!!!

Σκεφτομαι αύριο να βάλω χοιρινή σπάλα να την κάνω low and slow...

140-150 τυλιγμένη για αρκετες ώρες και μετά άνοιγμα για χρώμα...

Πόσο εσωτερική να στοχεύω ..???

Και περίπου για 3κιλα κομμάτι ποαη ώρα υπολογίζω...?

 

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

53 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Λαχαναγορα ρεντη χασαπικο?

Το κρεοπωλείο είναι στην Καλλιθέα. 
Σακκάς

http://www.kreataksakkas.gr

Είναι καλό κρεοπωλείο και στην γειτονιά μας, οπότε το προτιμούμε. Τα συγκεκριμένα, συν κάτι άλλα που πήραμε, δεν τα είχε έτοιμα, όμως περιμέναμε λίγο και τα έφτιαξε επί τόπου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναβετε ψησταριά να ζεστάνετε φακές???

Screenshot_20211230_172950.jpg.94ae57d7d6b3e586ada3f3a382b1eece.jpg

 

Πλάκα κάνω, έψησα και μπιφτέκι κοτόπουλο. Παιδιά όποιος πάει Ωρωπό, να πάει σε αυτό το κρεοπωλείο που είναι πίσω από τα ΚΤΕΛ και να πάρει μπιφτέκι κοτόπουλο. Με ΔΙΑΦΟΡΆ το πιο νόστιμο και ζουμερό που έχω φάει. Ψηθηκε reverse sear από κατεψυγμένο και βγήκε τρελά καλό. Σαφώς δεν είναι στεγνό για διατροφή, αλλά είναι τρομερό.

https://g.co/kgs/wUmtCj

Το ξύλο ήταν δοκιμή καπνίσματος αλλά δεν πέτυχε.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...