hotcarver1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ilpapacha είπε Το συμβατικό πλαϊνό μάτι είναι ευαίσθητο στον αέρα, οπότε μια καλή αρχή είναι να δεις πως μπορείς να το «προστατεύσεις», πχ αλλαγή θέσης της ψησταριάς. Το δεύτερο που θα σου πω είναι να επενδύσεις σε μαντεμένια σκεύη. Η ιδιότητά τους να «απορροφούν» και να διατηρούν θερμότητα είναι εξαιρετική. https://www.mamapeinao.gr/mantemenia-skeui/ Το manual αναφέρει μέχρι 60εκ Σελίδα 76 https://assets.leroymerlin.es/is/content/lmes/81873733-0200m-es/bbq-gas-4b-kenton-naterial.pdf Η φιάλη που έχεις είναι για 13kg; Ίσως θα πρέπει να την αλλάξεις με μια 10kg. Την παίρνει την δοκιμασα και αφήνει και κενό. Είναι περίπου 63 πόντους και είναι 10 Κιλη. Έχω και μίγμα οπότε θα κάνω και σύγκριση με το προπανίο. Πάντως και ο πωλητής μου είπε να βάλω προπανίο. Πρώτο ανανά,και seasoning στις μαντεμενιες σχάρες καμμία συμβουλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Την παίρνει την δοκιμασα και αφήνει και κενό. Είναι περίπου 63 πόντους και είναι 10 Κιλη. Έχω και μίγμα οπότε θα κάνω και σύγκριση με το προπανίο. Πάντως και ο πωλητής μου είπε να βάλω προπανίο. Πρώτο ανανά,και seasoning στις μαντεμενιες σχάρες καμμία συμβουλή? Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Πρώτο άναμμα με φουλ τους καυστήρες για κανά 30λεπτο, να καούν όλα τα υπολείμματα από την κατασκευή/συναρμολόγηση. Έπειτα, εφόσον πέσει η θερμοκρασία, πέρνα λίγο λάδι, κατά προτίμηση ηλιέλαιο, τις σχάρες. Για το seasoning δες ένα προηγούμενο ποστ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Πρώτο άναμμα με φουλ τους καυστήρες για κανά 30λεπτο, να καούν όλα τα υπολείμματα από την κατασκευή/συναρμολόγηση. Έπειτα, εφόσον πέσει η θερμοκρασία, πέρνα λίγο λάδι, κατά προτίμηση ηλιέλαιο, τις σχάρες. Για το seasoning δες ένα προηγούμενο ποστ Σε ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 https://itechnews.gr/2021/12/aristo-barbecue-ygraerioy-4aron-estion-inox-sta-177e/ Αυτή λέει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, phanispal είπε https://itechnews.gr/2021/12/aristo-barbecue-ygraerioy-4aron-estion-inox-sta-177e/ Αυτή λέει τίποτα; Έχουμε αναφερθεί σε αυτήν σε παλαιότερα ποστ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ep1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρες! Όλες οι επαγωγικές είναι το ίδιο; Έχει μια στα 30€ το κιτρινομάγαζο και σκέφτομαι να την πάρω για δίπλα στην ψησταριά. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, ep1 είπε Καλημέρες! Όλες οι επαγωγικές είναι το ίδιο; Έχει μια στα 30€ το κιτρινομάγαζο και σκέφτομαι να την πάρω για δίπλα στην ψησταριά. Ευχαριστώ. Αν εννοείς Banggood δεν είναι επαγωγική. Έχει λανθασμένη αναγραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ep1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Όχι από bang, προσπαθώ να αγοράζω από εσωτερικό ότι μπορώ. Μιλάω για αυτήν: Επαγωγική Tristar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, ep1 είπε Όχι από bang, προσπαθώ να αγοράζω από εσωτερικό ότι μπορώ. Μιλάω για αυτήν: Επαγωγική Tristar Ένα θετικό που βλέπω για διάμετρο σκευών μέχρι 22 cm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επίσκεψη στο «ζαχαροπλαστείο» σήμερα και αισθάνθηκα λίγο σαν τον 50 cent… Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από ilpapacha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_f Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Χρόνια πολλά σε όλους. Με το καλό η νέα χρονιά. Καμιά ιδέα για κάτι εύκολο και διαφορετικό για αύριο βράδυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Επίσκεψη στο «ζαχαροπλαστείο» σήμερα και αισθάνθηκα λίγο σαν τον 50 cent… Λαχαναγορα ρεντη χασαπικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Παλικάρια χρόνια πολλά...!!! Σκεφτομαι αύριο να βάλω χοιρινή σπάλα να την κάνω low and slow... 140-150 τυλιγμένη για αρκετες ώρες και μετά άνοιγμα για χρώμα... Πόσο εσωτερική να στοχεύω ..??? Και περίπου για 3κιλα κομμάτι ποαη ώρα υπολογίζω...? Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, Amaretos είπε Λαχαναγορα ρεντη χασαπικο? Το κρεοπωλείο είναι στην Καλλιθέα. Σακκάς http://www.kreataksakkas.gr Είναι καλό κρεοπωλείο και στην γειτονιά μας, οπότε το προτιμούμε. Τα συγκεκριμένα, συν κάτι άλλα που πήραμε, δεν τα είχε έτοιμα, όμως περιμέναμε λίγο και τα έφτιαξε επί τόπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Αναβετε ψησταριά να ζεστάνετε φακές??? Πλάκα κάνω, έψησα και μπιφτέκι κοτόπουλο. Παιδιά όποιος πάει Ωρωπό, να πάει σε αυτό το κρεοπωλείο που είναι πίσω από τα ΚΤΕΛ και να πάρει μπιφτέκι κοτόπουλο. Με ΔΙΑΦΟΡΆ το πιο νόστιμο και ζουμερό που έχω φάει. Ψηθηκε reverse sear από κατεψυγμένο και βγήκε τρελά καλό. Σαφώς δεν είναι στεγνό για διατροφή, αλλά είναι τρομερό. https://g.co/kgs/wUmtCj Το ξύλο ήταν δοκιμή καπνίσματος αλλά δεν πέτυχε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα