ilpapacha Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Amaretos είπε Καλη μαγκιά θα ήταν να κάναμε κάνα groub buy την αντίστοιχη της Santos στα 100 ευρώ από Γερμανία που κάνει χωρίς πατέντες Θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα κατάστημα που γνωρίζετε ότι δεν έχει πρόβλημα να παραδώσει στην αποθήκη του eshopwedrop στην Γερμανία. Από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να παραγγείλει αυτό που θέλει για την δική του ψησταριά ή κάτι άλλο. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από ilpapacha
ChristophorosGiam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, ilpapacha είπε Μια χαρά! Ακόμα την έχει σε καλή τιμή https://www.grillfuerst.de/Napoleon/Gasgrill/RogueSE/425-schwarz-Sizzle-Zone-Heckbrenner-Drehspiess.php Η σούβλα ήρθε με το καινούργιο μοτέρ που δεν χρειάζεται το αντίβαρο; Ναι! είναι ακριβώς αυτή, χωρίς τη συσκευασία (ήταν μέσα σε κάτι χαρτόνια) και τα δύο εξτένσιον. Σε άλλα νέα, σήμερα έψαχνα σε αρκετά μαγαζιά για τον αντάπτορα γερμανικού ρυθμιστή σε ελληνική φιάλη και δεν το χε κανένα (ένας μου πρότεινε να αλλάξω ρυθμιστή). Θα συνεχίσω το ψάξιμο αύριο (το 'χω βρει στο Σκρουτζ αλλά θα προτιμούσα να το αγοράσω άμεσα). 1
ilpapacha Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε Ναι! είναι ακριβώς αυτή, χωρίς τη συσκευασία (ήταν μέσα σε κάτι χαρτόνια) και τα δύο εξτένσιον. Σε άλλα νέα, σήμερα έψαχνα σε αρκετά μαγαζιά για τον αντάπτορα γερμανικού ρυθμιστή σε ελληνική φιάλη και δεν το χε κανένα (ένας μου πρότεινε να αλλάξω ρυθμιστή). Θα συνεχίσω το ψάξιμο αύριο (το 'χω βρει στο Σκρουτζ αλλά θα προτιμούσα να το αγοράσω άμεσα). Δες μια στο παρακάτω κατάστημα https://maniatisgas.gr/product-category/axesouar-2/page/7/ Έχουν διάφορα ρακόρ/αντάπτορες. Κάνε ένα τηλέφωνο, να δεις αν έχουν κάποιο που είναι κατάλληλο. 1
stonec Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε Σε άλλα νέα, σήμερα έψαχνα σε αρκετά μαγαζιά για τον αντάπτορα γερμανικού ρυθμιστή σε ελληνική φιάλη και δεν το χε κανένα (ένας μου πρότεινε να αλλάξω ρυθμιστή). Θα συνεχίσω το ψάξιμο αύριο (το 'χω βρει στο Σκρουτζ αλλά θα προτιμούσα να το αγοράσω άμεσα). Εγώ το παρήγγειλα από εδώ https://www.campingandgas.gr/view-product.asp?ItemID=20200504143030 και την επόμενη μέρα το είχα. 1
ChristophorosGiam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, stonec είπε Εγώ το παρήγγειλα από εδώ https://www.campingandgas.gr/view-product.asp?ItemID=20200504143030 και την επόμενη μέρα το είχα. Εντωμεταξύ όσα online καταστήματα έχουν αυτόν τον αντάπτορα είναι στη βόρεια Ελλάδα. Απογοήτευση, ούτε σήμερα το βρήκα σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα, ένας προσφέρθηκε να μου κάνει μια πατέντα με κάτι ρακόρ αλλά δεν ταίριαζαν στον ρυθμιστή και θα τα επιστρέψω αύριο. Τελικά παράγγειλα από το μαγαζί που πρότεινε ο @stonec και συνεχίζω το ψάξιμο αύριο. Όχι τίποτε άλλο έχω stand by ένα ρολό που θέλω να το βάλω στη σούβλα όσο πιό άμεσα γίνεται... 1
hotcarver1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Σκέφτομαι για naterial kenton 4b. Ακούω για 229 και προσφορές αλλά την βλέπω 299. Πότε συνήθως ρίχνουν την τιμή?
skskre Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Σκέφτομαι για naterial kenton 4b. Ακούω για 229 και προσφορές αλλά την βλέπω 299. Πότε συνήθως ρίχνουν την τιμή? Black Friday..
ilpapacha Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, hotcarver1 είπε Σκέφτομαι για naterial kenton 4b. Ακούω για 229 και προσφορές αλλά την βλέπω 299. Πότε συνήθως ρίχνουν την τιμή? Black Friday την είχαν βάλει στα 179€, στις υπόλοιπες περιόδους εκπτώσεων που κάνουν παίζει συνήθως στα 229€. Αυτή την τιμή την βάζουν συνήθως ανά 2-3 μήνες.
ChristophorosGiam Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, ilpapacha είπε Δες μια στο παρακάτω κατάστημα https://maniatisgas.gr/product-category/axesouar-2/page/7/ Έχουν διάφορα ρακόρ/αντάπτορες. Κάνε ένα τηλέφωνο, να δεις αν έχουν κάποιο που είναι κατάλληλο. όντως έχει άπειρα, με πάρα πολλές άγνωστες λέξεις για μένα. Σκέψου σε πολλά καταστήματα που πήγα σήμερα από κοντά δυσκολευόμουν πολύ να εξηγήσω τι ακριβώς ψάχνω (είχα και φωτό του ρυθμιστή), μερικοί πωλητές δυσκολεύονταν να καταλάβουν, και όσοι έλεγαν ότι καταλάβαιναν μου έλεγαν κάτι εντελώς διαφορετικό (ένας με παρέπεμψε σε κατάστημα με ιατρικά εργαλεία οξυγόνου). Ένας που με έπεισε ότι κατάλαβε μου έφτιαξε ουσιαστικά μια προέκταση για να συνδέσω ελληνικό ρυθμιστή σε ελληνική φιάλη. Ίσως του κάνω ένα τηλέφωνο το πρωί να δω τι θα δω... 1
ilpapacha Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε όντως έχει άπειρα, με πάρα πολλές άγνωστες λέξεις για μένα. Σκέψου σε πολλά καταστήματα που πήγα σήμερα από κοντά δυσκολευόμουν πολύ να εξηγήσω τι ακριβώς ψάχνω (είχα και φωτό του ρυθμιστή), μερικοί πωλητές δυσκολεύονταν να καταλάβουν, και όσοι έλεγαν ότι καταλάβαιναν μου έλεγαν κάτι εντελώς διαφορετικό (ένας με παρέπεμψε σε κατάστημα με ιατρικά εργαλεία οξυγόνου). Ένας που με έπεισε ότι κατάλαβε μου έφτιαξε ουσιαστικά μια προέκταση για να συνδέσω ελληνικό ρυθμιστή σε ελληνική φιάλη. Ίσως του κάνω ένα τηλέφωνο το πρωί να δω τι θα δω... Τέτοιου είδος ρακόρ/αντάπτορα μπορείς να βρεις και σε καταστήματα που έχουν είδη για κάμπινγκ/τροχόσπιτα καθώς τα χρησιμοποιούν αρκετά. Ελπίζω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να εξυπηρετηθείς και να βάλεις «φωτιά» στο εργαλείο! @invisiblesurfer μην «λυπάσαι» για το κομμάτι…😁 Το συγκεκριμένο το είχαμε «λούσει» με μείγμα μπαχαρικών και αυτό που βλέπεις είναι η κρούστα που έκανε.
invisiblesurfer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε @invisiblesurfer μην «λυπάσαι» για το κομμάτι…😁 Το συγκεκριμένο το είχαμε «λούσει» με μείγμα μπαχαρικών και αυτό που βλέπεις είναι η κρούστα που έκανε. Τότε μάλιστα! Άξιος. Ήταν ακαριαία η αντίδραση μόλις είδα μαυρισμένο κομμάτι και δη στήθος - έχω φάει άπειρα στεγνωμένα σε "εστιατόρια-μεζεδοπωλέια" 1
chaleas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή πρωτοχρονιά. Θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω κάτι για να αυξήσω την απόδοση του πλαϊνού καυστήρα. Για να τηγανίσω κάτι θα πρέπει να τα βάζω λίγα λίγα πχ. πατάτες , κολοκυθάκια, γαρίδες κτλ κτλ. ώστε να μη πέσει η θερμοκρασία από το λάδι. Γενικά η φλόγα που βγάζει είναι χαλαρή κι όχι με φόρα όπως το καμινέτο ας πούμε ή ένα φορητό (μόνο) μάτι που έχει φίλος. Η ψησταριά μου είναι η Bormann 4100. Ευχαριστώ!
hotcarver1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Τελικά πήρα τη naterial με τους 4 καυστήρες. Ερώτηση.Χωραει να μπει φιάλη προπανίου?Είναι περίπου 64 πόντους.
ilpapacha Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, chaleas είπε Καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή πρωτοχρονιά. Θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω κάτι για να αυξήσω την απόδοση του πλαϊνού καυστήρα. Για να τηγανίσω κάτι θα πρέπει να τα βάζω λίγα λίγα πχ. πατάτες , κολοκυθάκια, γαρίδες κτλ κτλ. ώστε να μη πέσει η θερμοκρασία από το λάδι. Γενικά η φλόγα που βγάζει είναι χαλαρή κι όχι με φόρα όπως το καμινέτο ας πούμε ή ένα φορητό (μόνο) μάτι που έχει φίλος. Η ψησταριά μου είναι η Bormann 4100. Ευχαριστώ! Το συμβατικό πλαϊνό μάτι είναι ευαίσθητο στον αέρα, οπότε μια καλή αρχή είναι να δεις πως μπορείς να το «προστατεύσεις», πχ αλλαγή θέσης της ψησταριάς. Το δεύτερο που θα σου πω είναι να επενδύσεις σε μαντεμένια σκεύη. Η ιδιότητά τους να «απορροφούν» και να διατηρούν θερμότητα είναι εξαιρετική. https://www.mamapeinao.gr/mantemenia-skeui/ 28 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Τελικά πήρα τη naterial με τους 4 καυστήρες. Ερώτηση.Χωραει να μπει φιάλη προπανίου?Είναι περίπου 64 πόντους. Το manual αναφέρει μέχρι 60εκ Σελίδα 76 https://assets.leroymerlin.es/is/content/lmes/81873733-0200m-es/bbq-gas-4b-kenton-naterial.pdf Η φιάλη που έχεις είναι για 13kg; Ίσως θα πρέπει να την αλλάξεις με μια 10kg. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα