Amaretos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, revyien είπε Δε πειράζουν τα κεφαλαια αδερφε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Απλά αν δεις μεσα στην εφαρμογή στην περιγραφή της φιάλης γράφει καθαρά ότι ένα απο τσ πλεονεκτήματα της φιάλης είναι η ένδειξη στάθμης του υγραερίου μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης, είναι δυνατόν να γράφουν λάθος στην περιγραφή και να μην είναι ένδειξη στάθμης αλλά πίεση; Και οκ είναι πίεση, απο όσο ξέρω σε γεμάτη φιάλη η πίεση έπρεπε να είναι και αυτή στο φουλ καθώς γεμάτη φιάλη σημαίνει οτι ασκείται μεγαλύτερη πίεση ασε που αλλιώς δε θα μπορέσει να γίνει εξαγωγή το αέριο αν δεν υπάρχει η κατάλληλη πίεση, οπότε πάλι καταλήγω στο ότι η φιάλη είναι λειψή, βέβαια παίζει και η ασχετοσυνη μου να βαράει κόκκινα για αυτό σας πριζω με ερωτήσεις 😅😅😅 Εγω παντως εχω αλλαξει μεχρι στιγμηε 1 μπουκαλα, ειτε γεματη 100% ειτε στο 0% που αδειασε μεχρι αηδιας, ο δεικτης πιεσης ηταν ακριβως στο ιδιο σημειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, revyien είπε Δε πειράζουν τα κεφαλαια αδερφε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Απλά αν δεις μεσα στην εφαρμογή στην περιγραφή της φιάλης γράφει καθαρά ότι ένα απο τσ πλεονεκτήματα της φιάλης είναι η ένδειξη στάθμης του υγραερίου μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης, είναι δυνατόν να γράφουν λάθος στην περιγραφή και να μην είναι ένδειξη στάθμης αλλά πίεση; Και οκ είναι πίεση, απο όσο ξέρω σε γεμάτη φιάλη η πίεση έπρεπε να είναι και αυτή στο φουλ καθώς γεμάτη φιάλη σημαίνει οτι ασκείται μεγαλύτερη πίεση ασε που αλλιώς δε θα μπορέσει να γίνει εξαγωγή το αέριο αν δεν υπάρχει η κατάλληλη πίεση, οπότε πάλι καταλήγω στο ότι η φιάλη είναι λειψή, βέβαια παίζει και η ασχετοσυνη μου να βαράει κόκκινα για αυτό σας πριζω με ερωτήσεις 😅😅😅 Εντάξει, εγώ σου είπα τι ισχύει, τώρα από κει κ πέρα άμα θες, ψάξε να δεις πόσο άδικο μπορεί να έχω ή πίστεψε ακόμα καλύτερα τη περιγραφή που μπορεί να την έγραψε ακόμα κ vegan! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, revyien είπε Δε πειράζουν τα κεφαλαια αδερφε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Απλά αν δεις μεσα στην εφαρμογή στην περιγραφή της φιάλης γράφει καθαρά ότι ένα απο τσ πλεονεκτήματα της φιάλης είναι η ένδειξη στάθμης του υγραερίου μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης, είναι δυνατόν να γράφουν λάθος στην περιγραφή και να μην είναι ένδειξη στάθμης αλλά πίεση; Και οκ είναι πίεση, απο όσο ξέρω σε γεμάτη φιάλη η πίεση έπρεπε να είναι και αυτή στο φουλ καθώς γεμάτη φιάλη σημαίνει οτι ασκείται μεγαλύτερη πίεση ασε που αλλιώς δε θα μπορέσει να γίνει εξαγωγή το αέριο αν δεν υπάρχει η κατάλληλη πίεση, οπότε πάλι καταλήγω στο ότι η φιάλη είναι λειψή, βέβαια παίζει και η ασχετοσυνη μου να βαράει κόκκινα για αυτό σας πριζω με ερωτήσεις 😅😅😅 η ένδειξη στάθμης στηρίζεται στον υπολογισμό της πίεσης που επικρατεί εντός της φιάλης. επειδή ο περισσότερος κόσμος είναι πιο εξοικειωμένος με την έννοια της στάθμης (βλ. στάθμη στην δεξαμενή πετρελαίου ή στο πόσο γεμάτο/άδειο είναι ένα μπουκάλι νερού) καταχρηστικά αποκαλούν το εν λόγω όργανο "ένδειξη στάθμης". Για να είμαστε ακριβείς αν ήταν "ένδειξη στάθμης" θα έπρεπε να έχει βαθμονόμηση πχ 1/4 -2/4-3/4 και 4/4 ενώ αν ήταν "ένδειξη πίεσης" θα έπρεπε να έχει πχ psi ή bar. Αυτοί δεν βάλανε τίποτα από τα δύο και σου λέει στο κόκκινο άλλαξε την πχ.... Ότι να 'ναι επιστημονικά , ίσως χρήσιμη πρακτικά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
depmode Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Στις 18/12/2021 στις 12:51 ΜΜ, ilpapacha είπε Συνήθως ο σχεδιασμός της κουκούλας είναι ίδιος για όλη την γκάμα. Τουλάχιστον για Rogue/Prestige/Prestige Pro, υπάρχουν οι αεραγωγοί αυτοί σε όλες τα μοντέλα. Ίσως να μπορεί να το επιβεβαιώσει ο @Evgenios_V που έχει την Rogue 525 και χρησιμοποεί το μαμά κάλυμμα . Και γω έχω την μαμά κουκούλα σε 525 se αλλά επειδή και σε μένα στον τέταρτο όροφο με ανοιχτά γύρω γύρω πιάνει καλός αέρας, μου την έβγαλε δύο φορές και πλέον την κρατάω με μανταλάκια! Για μένα έπρεπε να έχει λάστιχο κάτω για να πιάνει γύρω γύρω ή να είναι λίγο πιο μακριά για να φτάνει κάτω στο πάτωμα. Τέλος πάντων, βρήκα λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Απο ωρα σε ωρα , ερχεται απο το leroy η ψησταρια με την πλακα ψησιματος και τα 29.90. Τι ταφ να βάλω στην σωλήνα του υγραερίου για να συνδέσω και αυτή? Εννοειται οτι δεν θελω αλλη μπουκάλα ειδικά για αυτή την ψησταριά. Να βάλω πριν τον ρυθμιστή πίεσης, και να βάλω δευτερο ρυθμιστή πίεσης? ή μετά και να σπάσω το λάστιχο? Οταν ψηνουν και τα δυο μαζι, θα υπαρχει πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, andreaspA είπε Απο ωρα σε ωρα , ερχεται απο το leroy η ψησταρια με την πλακα ψησιματος και τα 29.90. Τι ταφ να βάλω στην σωλήνα του υγραερίου για να συνδέσω και αυτή? Εννοειται οτι δεν θελω αλλη μπουκάλα ειδικά για αυτή την ψησταριά. Να βάλω πριν τον ρυθμιστή πίεσης, και να βάλω δευτερο ρυθμιστή πίεσης? ή μετά και να σπάσω το λάστιχο? Οταν ψηνουν και τα δυο μαζι, θα υπαρχει πρόβλημα? Νομίζω το έγραψα κ νωρίτερα. Πριν το ρυθμιστή Ταφ κ νέο ρυθμιστή κ λαστιχο αλλιώς υπάρχει θέμα ιδίως στο παράλληλο ψήσιμο. Επιβεβαιωμένο δυστυχώς 😅 εγω αποφάσισα να πάρω δεύτερη φιάλη. Αύριο μάλιστα θα την τσιμπήσω για να είμαι έτοιμος τώρα στις αργίες..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revyien Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Παίζει ρόλο ο ρυθμιστής πίεσης στην απόδοση της σομπας; Άλλαξα απο την κλασική φιάλη στην coral prime και μαζί ρυθμιστή και έχω την εντύπωση οτι δε ζεσταίνει όσο πριν, την καίω στις δύο σκάλες όπως με την προηγούμενη φιάλη αλλα δεν... Βέβαια ίσως είναι πιο κρύες οι μέρες αλλά σκέφτομαι μήπως παίζει πιθανότητα ο ρυθμιστής να αφήνει να περνάει λιγότερο αέριο σε σχέση με τον προηγούμενο, η δεν έχει να κάνει αυτό με τον ρυθμιστή αλλά με την σόμπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, depmode είπε Και γω έχω την μαμά κουκούλα σε 525 se αλλά επειδή και σε μένα στον τέταρτο όροφο με ανοιχτά γύρω γύρω πιάνει καλός αέρας, μου την έβγαλε δύο φορές και πλέον την κρατάω με μανταλάκια! Για μένα έπρεπε να έχει λάστιχο κάτω για να πιάνει γύρω γύρω ή να είναι λίγο πιο μακριά για να φτάνει κάτω στο πάτωμα. Τέλος πάντων, βρήκα λύση. Σου την έβγαλε ακόμα και με τους 2 ιμάντες σφιγμένους ??? Μου κάνει εντύπωση γιατί αν σφίξεις τους ιμάντες κλειδώνουν κάτω από τα πλαινα οπότε σχεδόν αδύνατον να φύγουν...Τουλαχιστόν στην δική μου...δείχνει να μην βγαίνει με τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Και εγω που εχω τη μαμά κουκούλα στη 425ΧΤ μου φαίνεται απίθανο να την κουνήσει ο αέρας απο τη θέση της, εφαρμόζει τέλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, paylidis είπε Νομίζω το έγραψα κ νωρίτερα. Πριν το ρυθμιστή Ταφ κ νέο ρυθμιστή κ λαστιχο αλλιώς υπάρχει θέμα ιδίως στο παράλληλο ψήσιμο. Επιβεβαιωμένο δυστυχώς 😅 εγω αποφάσισα να πάρω δεύτερη φιάλη. Αύριο μάλιστα θα την τσιμπήσω για να είμαι έτοιμος τώρα στις αργίες..! Τωρα που ηρθε το κουτι και το κοιταω, μαλλον θα το γυρισω πισω. Δεν χωραει στο πλαινο ραφι, και δεν εχω χωρο για αλλο επιπλο. Αν το θελει κανεις, αν και βλεπω οτι το εχει ακομα στα 29.90, στο Μαρουσι ειμαι. Ας ερθει να το παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, andreaspA είπε Τωρα που ηρθε το κουτι και το κοιταω, μαλλον θα το γυρισω πισω. Δεν χωραει στο πλαινο ραφι, και δεν εχω χωρο για αλλο επιπλο. Αν το θελει κανεις, αν και βλεπω οτι το εχει ακομα στα 29.90, στο Μαρουσι ειμαι. Ας ερθει να το παρει. Στο ράφι μονο αν τη βαλεις πλαγια χωραει νομιζω, θα προεξεχει βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpel7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάποια μαντεμένια πλακα για pizza αλλα και για κάποιο κρέας ενδεχομένως. Δυστυχώς η παρακάτω lodge δεν είναι διαθέσιμη σε μια καλή τιμή: https://www.skroutz.gr/s/18041759/Lodge-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-Πίτσας-P14P3.html και σκεφτόμουν για εναλλακτική λύση τις παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/25806294/Thermogatz-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-Νο9-01-108-034.html https://www.skroutz.gr/s/25360997/ArtGaz-Μαντεμένια-Πλάκα-Ψησίματος-JT355.html έχει κάποιος εμπειρία πάνω σε αυτές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nikpel7 είπε έχει κάποιος εμπειρία πάνω σε αυτές? Οποια και να παρεις κοιτα να μην εχει αυλακωσεις γιατι θα σε δυσκολευουν στο καθαρισμα και στο seasoning. Μπαίνουν όλοι στο παιχνίδι όπως φαίνεται. https://www.eko.gr/ygraerio/proionta-2/emfialomeno-ygraerio/?utm_campaign=eko_emfialomeno-ygraerio&utm_content=protothema.gr&utm_medium=cpm&utm_source=display 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μπαίνουν όλοι στο παιχνίδι όπως φαίνεται. https://www.eko.gr/ygraerio/proionta-2/emfialomeno-ygraerio/?utm_campaign=eko_emfialomeno-ygraerio&utm_content=protothema.gr&utm_medium=cpm&utm_source=display ξέρουμε πόσο κανουν ; αυτό το κόλλημα που έχουν να μην γράφουν τιμές πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Πόσα κιλά περιεχόμενο έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα