Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, stonec είπε

Περαστικά να 'ναι.

Από τη στιγμή που το περνάς χαλαρά έχεις το χρόνο για πειραματισμούς στην ψησταριά. 

Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Ευτυχώς έχω την δυνατότητα να είμαι καραντινα μακρυά από οικογένεια και ψησταριά....οπότε δεν έχω άγχος μην τους κολλήσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2028

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Το παίρνω παρά πολύ χαλαρά...με ελάχιστα συμπτώματα...χωρίς απώλεια γεύσης...κτλ κτλ...

Περαστικα! Ευχομαι συντομα κοντα στην ψησταρια σου!

Ψαχνω καποιον με απωλεια γευσης να μου πει αν μπορει να φαει μπροκολο και κουνουπιδι!

(αστειευομαι)

17 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Περαστικα! Ευχομαι συντομα κοντα στην ψησταρια σου!

Ψαχνω καποιον με απωλεια γευσης να μου πει αν μπορει να φαει μπροκολο και κουνουπιδι!

(αστειευομαι)

Ε όχι αγαπητέ! Το μπρόκολο είναι έδεσμα...με λαδάκι, λεμονάκι και μια χοιρινή ή ψάρι δίπλα είναι λουκούμι. 

• Like 2
  • Sad 1

Γιατί το κουνουπίδι? Είτε σαν σαλάτα με λαδάκι λεμονακι είτε σαν φαγητό με κόκκινη σάλτσα (για τους γνώστες)

Μια χαρά συνοδεύει το κρεατικο μας, αμάν πια λάχανο και λάχανο 

• Like 1

"Περίσσεψαν" 2.5κιλα αρνί πρόβειο κομμένα σε παιδάκια και είπα να μην το βάλω κατάψυξη αλλά να το φάμε για να μην χαλάσει με λαχανικά για να προσέξουμε και χοληστερίνη...

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα την βγάλουμε με ψάρια και όσπρια....

IMG-20211220-121823.jpg

• Like 3

22 λεπτά πριν, g_f είπε

Ε όχι αγαπητέ! Το μπρόκολο είναι έδεσμα...με λαδάκι, λεμονάκι και μια χοιρινή ή ψάρι δίπλα είναι λουκούμι. 

Eχω καταφερει να το φαω μονο μεσα σε ταυλανδεζικο μαζι με αλλα χιλια δυο πραγματα και καμια 10αρια σαλτσες απο πανω.

12 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eχω καταφερει να το φαω μονο μεσα σε ταυλανδεζικο μαζι με αλλα χιλια δυο πραγματα και καμια 10αρια σαλτσες απο πανω.

Μπρόκολο και κουνουπίδι είναι οι αρχηγοί των λαχανικών.... πρωτεϊνη και όλα τα καλά του κόσμου ..

Κόψιμο σε μικρά μπουκετακια...λαδάκι, αλάτι χοντρό, πιπέρι και πάπρικα...στον φούρνο στους 200 για κανένα 20λεπτο...και έχεις το καλύτερο συνοδευτικό...

Αλλιώς το ίδιο με λεμονακι ή ξυδακι ώμο..τα αφήνεις λίγο να τραβήξουν...και έχεις έναν εξαιρετικό μεζέ για κρασάκι λευκό...ή τσιπουρακι κτλ... 

• Like 3

3 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Καλά και κακά νέα...

Ας ξεκινήσουμε από τα καλα...

Παρέλαβα χριστουγεννιάτικο δωράκι από συναδέλφους ένα meater+... Ήμουν στο τσακ τις προάλλες να το παραγγριλω αλλά όλο έλεγα άστο μου είναι περιττό...

Καλά νέα...

Διαγνώστηκα με κοβιντ...οπότε απομόνωση...έπρεπε να είχα πάρει και την ψησταριά μαζί... :)

Καλά νέα μέσα στα κακά νεα... :)

Το παίρνω παρά πολύ χαλαρά...με ελάχιστα συμπτώματα...χωρίς απώλεια γεύσης...κτλ κτλ...

Περαστικά και σιδερένιος!

Μια χαρά ξηγήθηκαν οι συνάδελφοι! Τώρα βέβαια αναμένουν, φαντάζομαι, να ξηγηθείς κι εσύ ένα καλό ψήσιμο, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

28 minutes ago, Evgenios_V said:

Μπρόκολο και κουνουπίδι είναι οι αρχηγοί των λαχανικών.... πρωτεϊνη και όλα τα καλά του κόσμου ..

Κόψιμο σε μικρά μπουκετακια...λαδάκι, αλάτι χοντρό, πιπέρι και πάπρικα...στον φούρνο στους 200 για κανένα 20λεπτο...και έχεις το καλύτερο συνοδευτικό...

Αλλιώς το ίδιο με λεμονακι ή ξυδακι ώμο..τα αφήνεις λίγο να τραβήξουν...και έχεις έναν εξαιρετικό μεζέ για κρασάκι λευκό...ή τσιπουρακι κτλ... 

Και βραστό βεβαίως.......κράξτε με ελεύθερα αλλα πλέον το προτιμώ ως συνοδευτικό ακόμα και απο τηγανητές πατάτες...

• Like 1

3 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Καλά και κακά νέα...

Ας ξεκινήσουμε από τα καλα...

Παρέλαβα χριστουγεννιάτικο δωράκι από συναδέλφους ένα meater+... Ήμουν στο τσακ τις προάλλες να το παραγγριλω αλλά όλο έλεγα άστο μου είναι περιττό...

Καλά νέα...

Διαγνώστηκα με κοβιντ...οπότε απομόνωση...έπρεπε να είχα πάρει και την ψησταριά μαζί... :)

Καλά νέα μέσα στα κακά νεα... :)

Περαστικά σου, αφού δεν έχασες γεύση! όλα καλά!!😜

• Thanks 1

Καλησπέρα 

Σήμερα πήρα από το γνωστό πολυκατάστημα παιχνίδιων μια πέτρινη βάση για να την δοκιμάσω στην 310. Δεν ξέ αξίζει η αγορά της αλλά στα 13 ευρώ απλα την πήρα χωρίς να το σκεφτώ. Καμια συμβουλές πως να φτιάξω πιτσα έχετε? Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις πέτρινη βάση? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, iliast33 είπε

Καλησπέρα 

Σήμερα πήρα από το γνωστό πολυκατάστημα παιχνίδιων μια πέτρινη βάση για να την δοκιμάσω στην 310. Δεν ξέ αξίζει η αγορά της αλλά στα 13 ευρώ απλα την πήρα χωρίς να το σκεφτώ. Καμια συμβουλές πως να φτιάξω πιτσα έχετε? Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις πέτρινη βάση? 

Αυτήν εννοείς

https://www.e-jumbo.gr/kouzina/ergaleia-skevi-mageirikis/barmbekiou/axesouar-barmbekiou/vasi-psisimatos-pitsas-petrini-35-cm_1528114/

Έχουν αρκετοί, παρόμοια πλάκα για πίτσα. Μια χαρά θα ψήσεις

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 1

Με έχει προβληματίσει λίγο η σχάρα της naterial

αφού έψησα 4-5 χοιρινές, έβαλα τους καυστήρες στο τέρμα για 15 λεπτά

μετά ξύσιμο με την βούρτσα αλλά σε κάποια σημεία δεν λέει να φύγει η μπίχλα

τί κάνω μετά? πλύσιμο και σφουγγάρι μιας και είναι εμαγιέ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...