Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, paylidis είπε

Εγώ την πηρα 29.9 από το κέντρο. Στο μαρουσι είχε 39.9, όποτε άξιζε τα 2€ βενζίνη που έφαγα ως το κέντρο 😅

το Βενιζέλος στην έβγαλε 29.9; 62 την έδινε χθες. Ότι πλήρωσες βέβαια, είσαι κομπλέ 

δεν ειμαι σιγουρος οτι εβγαζε καθε φορα την ιδια τιμη.

Το πετυχα παντως με 29.90 και εριξα την παραγγελια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2028

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

17 λεπτά πριν, andreaspA είπε

δεν ειμαι σιγουρος οτι εβγαζε καθε φορα την ιδια τιμη.

Το πετυχα παντως με 29.90 και εριξα την παραγγελια.

Πριν λίγο γύρισα από το λερου αμαρουσιου, την έχουν στα 34.90 στο κατάστημα (στο σάιτ λέει παραπάνω). Επίσης υπάρχει με δυο καυστήρες και βάση τροχήλατη λίγο χαμηλή βεβαια (δεν την έχει στο σάιτ) στα 59.90

23 ώρες πριν, paylidis είπε

Ένας γείτονας ξηγηθηκε τζαμαρία ανοιγόμενη μαγαζιού αλλά βρωμίζει για πλάκα και θέλει 3-4Κ

σκέφτηκες στην μία μεριά σου, δίπλα σε γωνία, εκεί που θα μπορούσες να στήσεις την ψησταριά, να βάλεις ζελατίνα?

με παραγγελία απο το leroy δεν ξεπερνάει τα 2 κατοστάρικα και την περνάς και μόνος σου με την βοήθεια κάποιου φίλου, αλλιώς μετά φωνάζεις τεντά με κόστος ~85€ το τρέχων μέτρο με ύψος 2,20-2,50μ

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Πριν λίγο γύρισα από το λερου αμαρουσιου, την έχουν στα 34.90 στο κατάστημα (στο σάιτ λέει παραπάνω). Επίσης υπάρχει με δυο καυστήρες και βάση τροχήλατη λίγο χαμηλή βεβαια (δεν την έχει στο σάιτ) στα 59.90

Δεν τραβηκες καμια φωτογραφια να την δουμε πως ειναι εε?

Την παραγγειλα τωρα, αλλα οσο το σκεφτομαι παιζει και να την επιστρεψω. Τι να ψησω εκει? Ετσι και αλλιως η naterial εχει και πλακα ψησιματος.

Και που να την βαλω? Στο πλαινο ραφι δεν θα χωραει φανταζομαι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Την παραγγειλα τωρα, αλλα οσο το σκεφτομαι παιζει και να την επιστρεψω. Τι να ψησω εκει? Ετσι και αλλιως η naterial εχει και πλακα ψησιματος.

Θεωρητικά μπορείς να ψήσεις τα πάντα εκεί πάνω, αλλά όντως αν έχεις πλάκα για μέσα στην ψησταριά το θεωρώ υπερβολή να έχεις έξτρα ψησταριά μόνο με πλάκα (συν έξτρα μπουκάλα, έξτρα ρυθμιστή, έξτρα χώρο κλπ).

Την δικιά μου plancha την έχω βάλει πάνω στο ντουλάπι για την ψησταριά που έχει το Ικέα, και ταίριαξε γάντι και το κάλυμα της ψησταριάς του, μεσα στο ντουλάπι έχω την μπουκάλα. (φωτό απο την περσινή κακοκαιρία που αποφάσισα να ψήσω παϊδάκια)

IMG_6584.jpeg

Επεξ/σία από ChristophorosGiam
  • Like 4

Σκέφτομαι να παρω το ταψί που μπαίνει στην στρογγυλή σχαρα στην spirit 2 310

Υπάρχει και πλακα που μπαίνει στην θέση της σχαρας δεξιά η αριστερά?

16 ώρες πριν, andreaspA είπε

Έχω ανεβάσει φωτό μερικες σελίδες πριν κ έχω γράψει κ κάποια σχόλια. Γενικά είναι ωραίο εργαλείο κ αξίζει τα 29.90 στο φουλ. Πέρα από ψητά διαφορά εχω κάνει αυγά και pancakes και είναι εκπληκτική. 

17 ώρες πριν, samniotis είπε

σκέφτηκες στην μία μεριά σου, δίπλα σε γωνία, εκεί που θα μπορούσες να στήσεις την ψησταριά, να βάλεις ζελατίνα?

με παραγγελία απο το leroy δεν ξεπερνάει τα 2 κατοστάρικα και την περνάς και μόνος σου με την βοήθεια κάποιου φίλου, αλλιώς μετά φωνάζεις τεντά με κόστος ~85€ το τρέχων μέτρο με ύψος 2,20-2,50μ

Είχα τέντα κάθετη στη μερια που είναι η ψησταριά (τύπου ζελατίνα αλλά με πανί) και μου την έχει ξεπατώσει 2 φορές (είναι πάνω στο βοριά), τώρα την ξανά έφτιαξα αλλά δε τη κατεβάζω καν δεν γίνεται δυστυχώς…

απλα το αποδέχομαι κ προχωράω έτσι. Πηρα κουκουλα Μ κ χταπόδια εχθές θα την καθαρίσω σήμερα και θα τη βάλω κ βλέπουμε…

• Like 1

2 ώρες πριν, Kyrx είπε

Σκέφτομαι να παρω το ταψί που μπαίνει στην στρογγυλή σχαρα στην spirit 2 310

Υπάρχει και πλακα που μπαίνει στην θέση της σχαρας δεξιά η αριστερά?

Πήρα εγώ Lodge Σαγανάκι 30cm

Κωδικός: L10SKL, χωράει ακριβώς

Ποτε ξανά φούρνος για ψάρια. Ποτέ όμως.

- καμία μυρωδιά εντός σπιτιού για τους ευαίσθητους.

- κάψιμο σχάρας και τρίψιμο αντί για πλύσιμο 15 ώρες

εκανα καλό στέγνωμα του ψαριού, λαδακι πάνω στις σχάρες και στο ψάρι. Δεν κολλησε τίποτα.

η στείρα με έβγαλε ασπροπρόσωπο.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρετε εγώ αγόρασα από Amazon.de το καλλυμα της Grillman (Μεγεθος: 132 x 66 x 109) 

Και στην Weber Spirit II E310 ταιριάζει γαντι! Πολύ καλή ποιότητα. Εχθές που είχε δυνατό αέρα κράταγε άψογα. 

Βγαίνει σε μαυρο (€35) και γκρι (€41). + €10 μεταφορικά. 

Την πήρα σε γκρι για να μην τραβάει πολύ ήλιο το καλοκαίρι με τις ζεστές. 

Παραθετω κ 3 πρόχειρες φωτο που έβγαλα σήμερα. 

20211219_132357.jpg

20211219_132522.jpg

20211219_132554_HDR.jpg

Επεξ/σία από logica1
  • Like 3

20 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε

Θεωρητικά μπορείς να ψήσεις τα πάντα εκεί πάνω, αλλά όντως αν έχεις πλάκα για μέσα στην ψησταριά το θεωρώ υπερβολή να έχεις έξτρα ψησταριά μόνο με πλάκα (συν έξτρα μπουκάλα, έξτρα ρυθμιστή, έξτρα χώρο κλπ).

Την δικιά μου plancha την έχω βάλει πάνω στο ντουλάπι για την ψησταριά που έχει το Ικέα, και ταίριαξε γάντι και το κάλυμα της ψησταριάς του, μεσα στο ντουλάπι έχω την μπουκάλα. (φωτό απο την περσινή κακοκαιρία που αποφάσισα να ψήσω παϊδάκια)

IMG_6584.jpeg

Αυτά είναι, ψησίματα παντός καιρού…!

4 ώρες πριν, dstilio είπε

Ποτε ξανά φούρνος για ψάρια. Ποτέ όμως.

- καμία μυρωδιά εντός σπιτιού για τους ευαίσθητους.

- κάψιμο σχάρας και τρίψιμο αντί για πλύσιμο 15 ώρες

εκανα καλό στέγνωμα του ψαριού, λαδακι πάνω στις σχάρες και στο ψάρι. Δεν κολλησε τίποτα.

η στείρα με έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Η στήρα είναι φοβερό ψάρι!

Στις 18/12/2021 στις 11:14 ΜΜ, ChristophorosGiam είπε

IMG_6584.jpeg

Καλα δεν συζητω για εξτρα μπουκαλα. Διακλάδωση θα κάνω και θα του δώσω απο την ίδια μπουκάλα.

8 ώρες πριν, andreaspA είπε

Καλα δεν συζητω για εξτρα μπουκαλα. Διακλάδωση θα κάνω και θα του δώσω απο την ίδια μπουκάλα.

επειδη το δοκίμασα, εαν ειναι να κανεις διακλαδωση καντην με Ταφ πανω στη φιάλη (πριν το ρυθμιστη) και βάλε δευτερο ρυθμιστη. Η διακλαδωση μετα ριχνει την απόδοση και των δύο ειδικα εαν δουλευουν ταυτόχρονα. Προσωπικά θα καταφυγω τελικα στη δεύτερη μπουκαλα γιατι δυσκολευομαι να βρω στην περιοχη μου το Ταφ που χρειάζεται... (κ ετσι όπως ήρθε, θα παω την Plancha σε άλλο μπαλκόνι που μου χωράει άνετα..!)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά και κακά νέα...

Ας ξεκινήσουμε από τα καλα...

Παρέλαβα χριστουγεννιάτικο δωράκι από συναδέλφους ένα meater+... Ήμουν στο τσακ τις προάλλες να το παραγγριλω αλλά όλο έλεγα άστο μου είναι περιττό...

Καλά νέα...

Διαγνώστηκα με κοβιντ...οπότε απομόνωση...έπρεπε να είχα πάρει και την ψησταριά μαζί... :)

Καλά νέα μέσα στα κακά νεα... :)

Το παίρνω παρά πολύ χαλαρά...με ελάχιστα συμπτώματα...χωρίς απώλεια γεύσης...κτλ κτλ...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 5

5 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Καλά και κακά νέα...

Ας ξεκινήσουμε από τα καλα...

Παρέλαβα χριστουγεννιάτικο δωράκι από συναδέλφους ένα meater+... Ήμουν στο τσακ τις προάλλες να το παραγγριλω αλλά όλο έλεγα άστο μου είναι περιττό...

Καλά νέα...

Διαγνώστηκα με κοβιντ...οπότε απομόνωση...έπρεπε να είχα πάρει και την ψησταριά μαζί... :)

Καλά νέα μέσα στα κακά νεα... :)

Το παίρνω παρά πολύ χαλαρά...με ελάχιστα συμπτώματα...!!!

Περαστικά να 'ναι.

Από τη στιγμή που το περνάς χαλαρά έχεις το χρόνο για πειραματισμούς στην ψησταριά. 

Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...