paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Φαντάζομαι έχεις ψάξει για κάθετες τέντες στα πλαϊνά ή για κάποιο δίχτυ προστασίας, όπως το παρακάτω, για τα κάγκελα https://www.karatzis.gr/pages/dixtya-prostasias-apo-ton-anemo Μπιφτεκάκια με καυτερές πιπεριές για σήμερα Μου έχει ξεπατώσει 2 κάθετες τέντες ήδη. Έχω και τώρα (3η) αλλά δε τη κατεβάζω καν…. 😞 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonec Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, paylidis είπε Μου έχει ξεπατώσει 2 κάθετες τέντες ήδη. Έχω και τώρα (3η) αλλά δε τη κατεβάζω καν…. 😞 Δεν στήνεις καμιά ανεμογεννήτρια να μην πληρώνεις ρεύμα τουλάχιστον; 😁 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, stonec είπε Δεν στήνεις καμιά ανεμογεννήτρια να μην πληρώνεις ρεύμα τουλάχιστον; 😁 Το σκέφτηκα αλλά είναι πολυκατοικία 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, paylidis είπε Μου έχει ξεπατώσει 2 κάθετες τέντες ήδη. Έχω και τώρα (3η) αλλά δε τη κατεβάζω καν…. 😞 Μία άλλη λύση είναι μεσαίες/μεγάλες γλάστρες με φυτά όπως λέιλαντ, τούγια, γκολντκρεστ κτλ. Θα σε συμβουλέψει καλύτερα ένα φυτώριο. Τις γλάστρες μπορείς να τις δέσεις και στα κάγκελα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε Μία άλλη λύση είναι μεσαίες/μεγάλες γλάστρες με φυτά όπως λέιλαντ, τούγια, γκολντκρεστ κτλ. Θα σε συμβουλέψει καλύτερα ένα φυτώριο. Τις γλάστρες μπορείς να τις δέσεις και στα κάγκελα. Ένας γείτονας ξηγηθηκε τζαμαρία ανοιγόμενη μαγαζιού αλλά βρωμίζει για πλάκα και θέλει 3-4Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, paylidis είπε Ένας γείτονας ξηγηθηκε τζαμαρία ανοιγόμενη μαγαζιού αλλά βρωμίζει για πλάκα και θέλει 3-4Κ Εντάξει, άλλη κατασκευή αυτή, με το ανάλογο κόστος βέβαια. Ψάξε να δεις με τα φυτά που ανέφερα. Νομίζω ότι θα κάνεις δουλίτσα, απλά θα έχεις να τα φροντίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land-decked Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, ilpapacha είπε Φαντάζομαι έχεις ψάξει για κάθετες τέντες στα πλαϊνά ή για κάποιο δίχτυ προστασίας, όπως το παρακάτω, για τα κάγκελα https://www.karatzis.gr/pages/dixtya-prostasias-apo-ton-anemo απο που τα αγοραζουμε αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyrx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Γιατί μιλάτε για αεραγωγούς στην κουκούλα όταν η original δεν εχει που θεωρητικά είναι ότι καλύτερο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Land-decked είπε απο που τα αγοραζουμε αυτα? Μπορείς να επικοινωνήσεις και με την εταιρία που είναι στο λινκ ή με μια αναζήτηση να βρεις κι άλλες, όπως η παρακάτω https://www.biostalis-shop.gr/dixty-skiasis-135-gr-prasino-antianemiko-90-skiasi-ombraverde-arrigoni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, paylidis είπε Εαν καποιος ενδιαφερεται για την Plancha Tom που συζηταγαμε, την ξαναεφερε το leroy στο κέντρο στα 29.90 https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-plancha-tom-62209504 Για την Weber 310 ποια κουκουλα εχετε παρει απο Leroy Merlin? Λεω να ξαναπροσπαθησω να χρησιμοποιώ κουκουλα και να την πιάνω και με κανενα χταποδι γιατι τη λυπαμαι... Εμενα μου την βγαζει 29.90, αλλα μολις κανω login την παει 39.90. Τι φάση ειναι αυτη ? ΠΡΟΣΟΧΗ ! Αναλογα ποιο καταστημα διαλεξεις η τιμη αλλαζει. Απο λιγο εώς πολύ. Απο 29.90€ μεχρι και 62€ Δεν ξερω τι φαση ειναι αυτη... αλλα το παράγγειλα με 29.90 απο Βενιζέλος. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Kyrx είπε Γιατί μιλάτε για αεραγωγούς στην κουκούλα όταν η original δεν εχει που θεωρητικά είναι ότι καλύτερο ? Στη Napoleon έχει αεραγωγούς, ώστε να «αερίζεται» σωστά και να αποτρέπει την δημιουργία μούχλας. Επίσης βοηθάει στο να μην «εγκλωβίζεται» ο αέρας και να γίνεται το κάλυμμα αερόστατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, andreaspA είπε Εμενα μου την βγαζει 29.90, αλλα μολις κανω login την παει 39.90. Τι φάση ειναι αυτη ? ΠΡΟΣΟΧΗ ! Αναλογα ποιο καταστημα διαλεξεις η τιμη αλλαζει. Απο λιγο εώς πολύ. Απο 29.90€ μεχρι και 62€ Δεν ξερω τι φαση ειναι αυτη... αλλα το παράγγειλα με 29.90 απο Βενιζέλος. Εγώ την πηρα 29.9 από το κέντρο. Στο μαρουσι είχε 39.9, όποτε άξιζε τα 2€ βενζίνη που έφαγα ως το κέντρο 😅 το Βενιζέλος στην έβγαλε 29.9; 62 την έδινε χθες. Ότι πλήρωσες βέβαια, είσαι κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonec Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Kyrx είπε Γιατί μιλάτε για αεραγωγούς στην κουκούλα όταν η original δεν εχει που θεωρητικά είναι ότι καλύτερο ? H premium σειρά των καλών εταιριών έχει, τώρα η βασική σειρά μπορεί σε κάποιες εταιρίες να μην έχει. Πάντως, σίγουρα είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να το ψάχνουμε για την αποφυγή μούχλας και σκουριάς στην ψησταριά λόγω αυξημένης υγρασίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ πήρα από το μακρο μια κουκούλα αδιάβροχη στα 17 ευρώ. Μια χαρά φαίνεται. Έχει κάτι μαύρα σκρατς στο κάτω μέρος αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς πως δένουν. Έδεσα τα στο μεταξύ τους και στένεψε κάτω, αλλά τελικά την έδεσα και με σπάγκο γύρω γύρω. μια φορά τη βρήκα σε διπλανό οικόπεδο, εχτές το βράδυ είχε κάνει μπαλόνι και κούνησε όλη τη ψησταριά. Σήμερα την έδεσα με σπάγκο. αυριο η οποτε χαμηλώσει η βροχή θα πάω όλη τη ψησταριά στο Νότιο μπαλκόνι. Το βορινό δεν βολευει τελικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, stonec είπε H premium σειρά των καλών εταιριών έχει, τώρα η βασική σειρά μπορεί σε κάποιες εταιρίες να μην έχει. Πάντως, σίγουρα είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να το ψάχνουμε για την αποφυγή μούχλας και σκουριάς στην ψησταριά λόγω αυξημένης υγρασίας. Συνήθως ο σχεδιασμός της κουκούλας είναι ίδιος για όλη την γκάμα. Τουλάχιστον για Rogue/Prestige/Prestige Pro, υπάρχουν οι αεραγωγοί αυτοί σε όλες τα μοντέλα. Ίσως να μπορεί να το επιβεβαιώσει ο @Evgenios_V που έχει την Rogue 525 και χρησιμοποεί το μαμά κάλυμμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα