Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Η μπουκάλα prime που έχεις, είναι πιο ελαφριά από την συμβατική και μπορεί να την αλλάξεις πιο εύκολα όταν τελειώσει, καθώς δεν χρειάζεται κανένα εργαλείο.

Το να αλλάξεις τον ρυθμιστή που έχει πάνω με τον αντίστοιχο της coral, δεν είναι κάτι δύσκολο. Αν όμως δεν μπορείς ή δεν θέλεις να το κάνεις, τότε μπορείς κάλλιστα να βάλεις μια συμβατική μπουκάλα.

δεν γνώριζα ότι το σωληνάκι είναι κολλημένο φίλε μου, το να το κόψω δεν πιστευω ότι ειναι δύσκολο. Το μόνο που φοβήθηκα είναι η διαφορετική παροχή υγραερίου ξαναλέω (1.3 αντί για 1kg/h). όπως και να έχει σας ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας και ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2028

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

10 λεπτά πριν, FireGate_13_ είπε

δεν γνώριζα ότι το σωληνάκι είναι κολλημένο φίλε μου, το να το κόψω δεν πιστευω ότι ειναι δύσκολο. Το μόνο που φοβήθηκα είναι η διαφορετική παροχή υγραερίου ξαναλέω (1.3 αντί για 1kg/h). όπως και να έχει σας ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας και ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα.

Στο ποστ που έκανα, δεν αναφέρθηκα σε φόβο. Αναφέρθηκα στο αν μπορείς ή θέλεις να το κάνεις. Κατά καιρούς αρκετά παιδιά που γράφουν σε αυτό το θέμα έχουν κάνει διάφορες πατέντες, συνήθως προσαρμόζοντας σούβλες/μοτέρ, τις οποίες είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να τις κάνουν οι υπόλοιποι.

Με την παροχή, 1,3 έναντι 1, δεν θα συναντήσεις κάποιο θέμα. Όπως και να χει, αναμένουμε φωτό από ψησίματα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stonec είπε

Παιδιά για smoker box και για wood chips έχετε κάποια πρόταση; 

Υπάρχουν αρκετές επιλογές, είτε από αυτά που βγάζει η κάθε εταιρεία είτε από OEM

https://www.skroutz.gr/c/2227/barbeque_accessories/f/613706/koutia-kapnismatos.html?o=κουτι+καπνισματος&order_by=pricevat&order_dir=asc

Μια καλή επιλογή είναι της AMAZE-N

Για το κάπνισμα, μπορείς να επιλέξεις πέλλετ, όπως τα παρακάτω

https://www.skroutz.gr/c/2333/kaysimes-yles/m/40398/Traeger.html?from=catspan

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Thanks 1

Έχω κι εγώ την Weber μου στο μπαλκόνι της κουζίνας. Ένα μικρό μπαλκόνι με μια πρίζα και μια παροχή νερού.

Το θέμα είναι ότι ο τοίχος έχει γίνει μαύρος με την καπνά και σκέφτομαι να βάλω πλακάκι σε όλο τον τοίχο, να μπορώ με το λάστιχο να τον πλένω. 

Θέλω την άποψη σας και ιδέες... Έλεγα για ένα γυαλιστερό πλακάκι (όχι λευκό να μην μοιάζει με τουαλέτα), να μπορώ να το πλένω και για αστράφτει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Land-decked είπε

Έχω κι εγώ την Weber μου στο μπαλκόνι της κουζίνας. Ένα μικρό μπαλκόνι με μια πρίζα και μια παροχή νερού.

Το θέμα είναι ότι ο τοίχος έχει γίνει μαύρος με την καπνά και σκέφτομαι να βάλω πλακάκι σε όλο τον τοίχο, να μπορώ με το λάστιχο να τον πλένω. 

Θέλω την άποψη σας και ιδέες... Έλεγα για ένα γυαλιστερό πλακάκι (όχι λευκό να μην μοιάζει με τουαλέτα), να μπορώ να το πλένω και για αστράφτει.

Έχει μαυρίσει μέχρι το ύψος της ψησταριάς ή και πολύ πιο πάνω. Αν είναι μέχρι το ύψος της ψησταριάς, θα μπορούσες να βάλεις ένα φύλλο λαμαρίνας. Σίγουρα δεν είναι και ότι πιο όμορφο αισθητικά, αλλά την δουλειά της θα την κάνει.

Μην ξεχνάς ότι και πλακάκι να βάλεις, θα έχεις μετά πρόβλημα να καθαρίζεις τους αρμούς.

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Έχει μαυρίσει μέχρι το ύψος της ψησταριάς ή και πολύ πιο πάνω. Αν είναι μέχρι το ύψος της ψησταριάς, θα μπορούσες να βάλεις ένα φύλλο λαμαρίνας. Σίγουρα δεν είναι και ότι πιο όμορφο αισθητικά, αλλά την δουλειά της θα την κάνει.

Μην ξεχνάς ότι και πλακάκι να βάλεις, θα έχεις μετά πρόβλημα να καθαρίζεις τους αρμούς.

δεν εχει μαυρισει ακριβως, για να το περιγραψω σωστα θα ελεγα οτι τα λιπη κολησαν στον τοιχο καθως μεταφεροντε με τους καπνους. και αυτο γινεται και χαμηλα και ψηλα στον τοιχο.

Επεξ/σία από Land-decked

1 λεπτό πριν, Land-decked είπε

δεν εχει μαυρισει ακριβως, για να το περιγραψω σωστα θα ελεγα οτι τα λιπη κολησαν στον τοιχο καθως μεταφεροντε με τους καπνους.

Δες μέχρι ποιο ύψος θα είσαι ΟΚ και πάρε μια λαμαρίνα, αν δεν σε ενοχλεί το αισθητικό κομμάτι. Θα καθαρίζει εύκολα.

38 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Δες μέχρι ποιο ύψος θα είσαι ΟΚ και πάρε μια λαμαρίνα, αν δεν σε ενοχλεί το αισθητικό κομμάτι. Θα καθαρίζει εύκολα.

τι λαμαρινα δεν σε καταλαβαινω

30 λεπτά πριν, Land-decked είπε

τι λαμαρινα δεν σε καταλαβαινω

Φύλλο λαμαρίνας, όπως πχ το παρακάτω

https://www.matrakas.gr/λαμαρινα-1000χ2000χ06-λευκο-αλουμινιο/4514/

1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Φύλλο λαμαρίνας, όπως πχ το παρακάτω

https://www.matrakas.gr/λαμαρινα-1000χ2000χ06-λευκο-αλουμινιο/4514/

πως το κολαω στον τοιχο?

Κι εγω στην ψηστριά μου έβαλα στο πίσω μέρος ένα μικρό κομμάτι λαμαρίνα και έχει μαζέψει αρκετή λίγδα, που κανονικά θα μου είχε κάνει τον τοίχο χάλια. Είναι καλή πατέντα

3 λεπτά πριν, Land-decked είπε

πως το κολαω στον τοιχο?

Μπορείς είτε να την ακουμπήσεις απλά στον τοίχο είτε να χρησιμοποιήσεις μια κόλλα σαν την παρακάτω, για να την στερεώσεις.

https://www.skroutz.gr/s/25408983/Bison-Κατασκευαστική-Κόλλα-Montagekit-Super-Strength-0-350kg.html

• Like 1

18 λεπτά πριν, Land-decked είπε

πως το κολαω στον τοιχο?

Κανεις 2 τρυπες στις επανω γωνιες βαζεις ουπα στον τοιχο και με βιδες το στερεωνεις.

Μπορεις να βάλεις και βιδες-γωνιες (δεν θυμάμαι τωρα πως λεγονται) για να αφαιρεις την λαμαρινα οποτε θελεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...