ep1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Χοιρινό με μαρινάδα όλο το βράδυ και αύριο θα μπει στην σούβλα. Έχω πάρει το θερμόμετρο από το eshop. Είναι αυτό της στιγμής για να έχω μια εικόνα; 3
iliast33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ilpapacha είπε Στο παρακάτω λινκ μπορείς να βρεις έναν καλό οδηγό https://www.napoleon.com/en/nl/barbecues/blog/how-deep-clean-your-napoleon-bbq Επίσης υπάρχουν πολλά αντίστοιχα βιντεάκια Αφαιρώντας τους καυστήρες θα σου δώσει καλύτερο «χέρι» για να καθαρίσεις τον κάδο. Ilpapacha σε ευχαριστώ πολύ.. Στο 2ο βίντεο από ότι βλέπω τα flavorized πλένονται κανονικά. Ισχύει και για την spirit αυτό? Οι καυστήρες για να βγουν είναι μόνο αυτές οι βίδες που φαίνονται η πρέπει να προσέξω κάτι?
Trelloneritis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, ilpapacha είπε Μια πρόταση για χριστουγεννιάτικο τραπέζι από την Μυρσίνη Η Μυρσίνη έχει πάει σε άλλο επίπεδο σε ότι αφορά το μαρινάρισμα και το ψήσιμο των κρεάτων. 1
ilpapacha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, iliast33 είπε Ilpapacha σε ευχαριστώ πολύ.. Στο 2ο βίντεο από ότι βλέπω τα flavorized πλένονται κανονικά. Ισχύει και για την spirit αυτό? Οι καυστήρες για να βγουν είναι μόνο αυτές οι βίδες που φαίνονται η πρέπει να προσέξω κάτι? Τα flavorizer bars στο 2ο βίντεο είναι ανοξείδωτα. Της Spirit είναι εμαγιέ με πορσελάνινη επίστρωση. Μπορείς να τα πλύνεις, απλά μην τα αφήσεις να μουλιάσουν. Μόλις τα πλύνεις χρησιμοποίησε πετσέτα/χαρτί κουζίνας να τα σκουπίσεις. Για τους καυστήρες, ξεβιδώνεις την βίδα που έχουν και τους βγάζεις υπό γωνία. Πρόσεχε μόνο μην τους τραβήξεις απότομα. Νομίζω πως στο πίσω μέρος έχουν το ηλεκτρόδιο της ανάφλεξης, όπου θα χρειαστεί να το βγάλεις. 1 ώρα πριν, ep1 είπε Χοιρινό με μαρινάδα όλο το βράδυ και αύριο θα μπει στην σούβλα. Έχω πάρει το θερμόμετρο από το eshop. Είναι αυτό της στιγμής για να έχω μια εικόνα; Από την στιγμή που το έχεις, μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις πόσο χρόνο θέλει να σου δείξει θερμοκρασία. Λογικά 2-3 δευτερόλεπτα. 1
skskre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Αυτά εδώ τα μοσχαρίσια κομμάτια -που κάποτε ήταν μαζί αλλά τα χώρισα για ευκολία- υπάρχει καμιά ιδέα πως να τα μαγειρέψουμε? Σκέφτομαι και την επιλογή sous vide αν συμφωνείτε.. 2kg συνολικό βάρος... 1
biovaggoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα ομάδα. Σήμερα έγινε η πρώτη δοκιμή μιας και οι υποχρεώσεις και ο καιρος την προηγούμενη εβδομάδα δεν βοήθησαν. Την έκαψα το πρωί όπου έφτασε μέχρι τα 600 F σταθερά. Αφού κρύωσε λίγο, λάδωμα και μετά το απογευματάκι λιπαρά λουκάνικα και χοιρινές λαιμού για δοκιμή αναφλέξεων και κοτοπουλάκι στήθος για δοκιμή στο αν στεγνώνει ή όχι κτλ. Έπαιξα και λίγο με τους διακόπτες για δοκιμή στη θερμοκρασία εν ώρα ψησίματος. Γενικά πολύ θετικές εντυπώσεις. Το ασυναγώνιστο ήταν οτι από τη στιγμή που πάτησα το κουμπί έφαγα σε 23 λεπτά (αφού ετριψα και σχάρες). Δεν υπάρχει αυτό... Τα κρέατα δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το ψήσιμο στο κοτόπουλο που δεν το στέγνωσε. Τώρα μετά από αυτή τη δοκιμή έρχεται η ώρα του Μόσχου (t-bone, ribeye) και του βουβαλιού μιας και αυτά τα ψησίματα με ώθησαν να την πάρω... Ευχαριστώ για τη βοήθεια που προσφέρετε. 8
ChristophorosGiam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 @biovaggoulas η φωτογραφία σου με τους καυστήρες αναμμένους, οι σχάρες πεντακάθαρες και όλη η ψησταριά να γυαλίζει υπο το μπλε φως είναι νομίζω αριστούργημα! 5
iliast33 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, ilpapacha είπε Τα flavorizer bars στο 2ο βίντεο είναι ανοξείδωτα. Της Spirit είναι εμαγιέ με πορσελάνινη επίστρωση. Μπορείς να τα πλύνεις, απλά μην τα αφήσεις να μουλιάσουν. Μόλις τα πλύνεις χρησιμοποίησε πετσέτα/χαρτί κουζίνας να τα σκουπίσεις. Για τους καυστήρες, ξεβιδώνεις την βίδα που έχουν και τους βγάζεις υπό γωνία. Πρόσεχε μόνο μην τους τραβήξεις απότομα. Νομίζω πως στο πίσω μέρος έχουν το ηλεκτρόδιο της ανάφλεξης, όπου θα χρειαστεί να το βγάλεις. Ilpapacha αν τελικά δεν βγάλω τους καυστήρες και πλύνω με νερό τον κάδο με νερό θα υπάρξει πρόβλημα με τους καυστήρες αν π.χ τους ακουμπήσω με το σφουγγάρι? Καλή Κυριακή σε όλους!
ilpapacha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, iliast33 είπε Ilpapacha αν τελικά δεν βγάλω τους καυστήρες και πλύνω με νερό τον κάδο με νερό θα υπάρξει πρόβλημα με τους καυστήρες αν π.χ τους ακουμπήσω με το σφουγγάρι? Καλή Κυριακή σε όλους! Οι καυστήρες είναι ανοξείδωτοι και δεν πρόκειται να πάθουν κάτι αν τους ακουμπήσεις με το σφουγγάρι. Μπορείς να τους τρίψεις/καθαρίσεις με ατσάλινη βούρτσα, να χρησιμοποιήσεις ακόμα και τρυπάνι για να ξεβουλώσεις τις οπές. Αν σε απασχολήσει η πιθανότητα να πέσει νερό μέσα στους καυστήρες, μπορείς κάλλιστα να τους τυλίξεις πχ με ένα αλουμινόχαρτο 3
ep1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μπήκε και βλέπουμε. Έβαλα και λαδόκολλα αν και οι απόψεις διίστανται. Θα την κρατήσω 30-60 λεπτά σκέφτομαι. 8
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Αν σε απασχολήσει η πιθανότητα να πέσει νερό μέσα στους καυστήρες, μπορείς κάλλιστα να τους τυλίξεις πχ με ένα αλουμινόχαρτο Καθε φορα που καθαριζω αυτο κανω. Οχι για το νερο, αλλα για τα υπολειμματα απο αυτα που τριβω γυρω γυρω 3
ilpapacha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Καθε φορα που καθαριζω αυτο κανω. Οχι για το νερο, αλλα για τα υπολειμματα απο αυτα που τριβω γυρω γυρω Ακριβώς. Είναι ένας απλός τρόπος να τους προφυλάξεις κατά τον καθαρισμό, εφόσον δεν τους αφαιρέσεις. 2
ep1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Έτοιμο παιδιά σε 1:53. Το χαρτί το έβγαλα στα 30 τελικά. Το θερμόμετρο βόλεψε πάρα πολύ αφού έπαιρνα μετρήσεις σε 3-4 διαφορετικά σημεία και μου έδειχνε σε 5 δευτερόλεπτα. 9
est Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Ούτε black angus, ούτε kobe, ούτε porterhouse κλπ... Ζυγούρι Λήμνου 3,5€/Kg 😏 10
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Ψαράκι σήμερα. Φαγκρακια των 750γρ έκαστο. εκανα ρεσετ το ρυθμιστή συνεχίζει να έχει σκασίματα κ πορτοκαλί φλόγα όπως φαινεται. Θα αλλάξω φιάλη την άλλη εβδομάδα και εάν δεν είναι αυτό θα πάρω αντιπροσωπεία να δούμε τι φταίει… τωρα σκεφτομαι το καθάρισμα 😞 καθως έχει ψήσει 4 φορές κρέας και τώρα ψαρι όποτε ήρθε η ώρα 😂 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα