sndev Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε Μια πρόταση για χριστουγεννιάτικο τραπέζι από την Μυρσίνη αυτη η τυπισα ειναι πολυ to the point σε ολα οσα εχει να κανει με ψησιμο μαριναδες κτλ κ βγαινουν αποτελεσματα ανω του 8/10 ομως ρε γμτ δε μπορω να την παρακολουθησω με τπτ νομιζω οτι βλεπω την αδερφη του σεφερλη κ ενα πραγμα θελω να αλλαξω καναλι.
biovaggoulas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, sndev είπε αυτη η τυπισα ειναι πολυ to the point σε ολα οσα εχει να κανει με ψησιμο μαριναδες κτλ κ βγαινουν αποτελεσματα ανω του 8/10 ομως ρε γμτ δε μπορω να την παρακολουθησω με τπτ νομιζω οτι βλεπω την αδερφη του σεφερλη κ ενα πραγμα θελω να αλλαξω καναλι. Πλάκα πλάκα μιας και δεν λέει κάτι επαυτου, το χοιρινό σε μεγάλα κομμάτια σε τι θερμοκρασία εσωτερική το τραβάμε για να μην στεγνώσει??
ilpapacha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Πλάκα πλάκα μιας και δεν λέει κάτι επαυτου, το χοιρινό σε μεγάλα κομμάτια σε τι θερμοκρασία εσωτερική το τραβάμε για να μην στεγνώσει?? Στο βιντεάκι υπάρχει το λινκ για την συνταγή https://www.meatandgrillstories.com/to-kalytero-psito-choirino-me-krats/ 2
logica1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ilpapacha είπε Στο βιντεάκι υπάρχει το λινκ για την συνταγή https://www.meatandgrillstories.com/to-kalytero-psito-choirino-me-krats/ στην ψησταρια υγραεριου θερμοκρασιες ψησιματος κ χρονοι ειναι ιδιοι? (Αν και νομιζω οτι στην weber spirit 310 προχθες που εκανα ενα γρηγορο τσεκ minimum θερμοκρασια που πιανει δλδ με 1 καυστηρα απο τους 3 στο minimum ειδα 180 και οχι λιγοτερο...)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, logica1 είπε στην ψησταρια υγραεριου θερμοκρασιες ψησιματος κ χρονοι ειναι ιδιοι? (Αν και νομιζω οτι στην weber spirit 310 προχθες που εκανα ενα γρηγορο τσεκ minimum θερμοκρασια που πιανει δλδ με 1 καυστηρα απο τους 3 στο minimum ειδα 180 και οχι λιγοτερο...) Δες το παλι, σιγουρα πιανει πιο κατω με εναν στο χαμηλο. 1
logica1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Δες το παλι, σιγουρα πιανει πιο κατω με εναν στο χαμηλο. ναι ε? Θα το τσεκαρω ξανα αργοτερα κ θα επανελθω...
Rabbit30 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, logica1 είπε στην ψησταρια υγραεριου θερμοκρασιες ψησιματος κ χρονοι ειναι ιδιοι? (Αν και νομιζω οτι στην weber spirit 310 προχθες που εκανα ενα γρηγορο τσεκ minimum θερμοκρασια που πιανει δλδ με 1 καυστηρα απο τους 3 στο minimum ειδα 180 και οχι λιγοτερο...) με μόνο ένα πιάνει 140 όχι 180 1
ilpapacha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, logica1 είπε στην ψησταρια υγραεριου θερμοκρασιες ψησιματος κ χρονοι ειναι ιδιοι? (Αν και νομιζω οτι στην weber spirit 310 προχθες που εκανα ενα γρηγορο τσεκ minimum θερμοκρασια που πιανει δλδ με 1 καυστηρα απο τους 3 στο minimum ειδα 180 και οχι λιγοτερο...) Στο ψήσιμο θα σε βοηθήσει ένα θερμόμετρο. Ακόμα και ένα απλό instant που μπορείς να παίρνεις θερμοκρασία από 2-3 σημεία του κρέατος. Μια καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα θερμόμετρο που να έχει την δυνατότητα να μετράει θερμοκρασία χώρου και κρέατος. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει το meater, που είναι εντελώς ασύρματο (χωρίς καλώδια) και τα υπόλοιπα, όπως το Inkbird/grilleye κτλ, που έχουν καλώδιο και μπορούν να πάρουν πολλαπλές ακίδες. 2
logica1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε με μόνο ένα πιάνει 140 όχι 180 μακαρι να ειχα κανει καπου λαθος γιατι μου εκανε κ εμενα εντυπωση (ισως το δοκιμασα αφου ειχε καψει πολυ κ δεν το αφησα πολυ ωρα με το 1 κ νομιζα οτι ειχε σταθεροποιηθει? τωρα θα την ξεκινησω μονο με τον 1 στο Minimum... θα το τσεκαρω σε λιγο 8 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Στο ψήσιμο θα σε βοηθήσει ένα θερμόμετρο. Ακόμα και ένα απλό instant που μπορείς να παίρνεις θερμοκρασία από 2-3 σημεία του κρέατος. Μια καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα θερμόμετρο που να έχει την δυνατότητα να μετράει θερμοκρασία χώρου και κρέατος. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει το meater, που είναι εντελώς ασύρματο (χωρίς καλώδια) και τα υπόλοιπα, όπως το Inkbird/grilleye κτλ, που έχουν καλώδιο και μπορούν να πάρουν πολλαπλές ακίδες. ναι ναι το ξερω. αλλα δεν μου εφταναν τα λεφτα να παρω ολα τα εργαλεια με την πρωτη. Ομως πηρα το Inkbird το στιγμιαιο το πορτοκαλι σε πρωτη φαση μιας κ το βρηκα στα 15 ευρω black friday απο amazon.de. Οταν θα ερθει η ωρα για το "μονιμο" δεν ξερω αν αξιζει να τα σκασω για το meater plus γιατι αποτι εχω διαβασει ολα αυτα τα ασυρματα χανουν σημα κ σκεφτομαι παλι σε inkbird (με καλωδιο) να παω αλλα ακομα δεν ξερω ποιο μιας και εχει 2-3 επιλογες κ δεν εχω καταλαβει τι διαφορες εχουν και αν αξιζει η χρηματικη διαφορα σε μεταξυ τους) ΥΓ: Οσο για τις θερμοκρασιες που ρωτησα εννοουσα του γκριλ κ οχι του κρεατος Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από logica1
ilpapacha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, logica1 είπε μακαρι να ειχα κανει καπου λαθος γιατι μου εκανε κ εμενα εντυπωση (ισως το δοκιμασα αφου ειχε καψει πολυ κ δεν το αφησα πολυ ωρα με το 1 κ νομιζα οτι ειχε σταθεροποιηθει? τωρα θα την ξεκινησω μονο με τον 1 στο Minimum... θα το τσεκαρω σε λιγο ναι ναι το ξερω. αλλα δεν μου εφταναν τα λεφτα να παρω ολα τα εργαλεια με την πρωτη. Ομως πηρα το Inkbird το στιγμιαιο το πορτοκαλι σε πρωτη φαση μιας το βρηκα στα 15 ευρω black friday απο amazon.de. Οταν θα ερθει η ωρα για το "μονιμο" δεν ξερω αν αξιζει να τα σκασω για το meater plus γιατι αποτι εχω διαβασει ολα αυτα τα ασυρματα χανουν σημα κ σκεφτομαι παλι σε inkbird (με καλωδιο) να παω αλλα ακομα δεν ξερω ποιο μιας και εχει 2-3 επιλογες κ δεν εχω καταλαβει τι διαφορες εχουν και αν αξιζει η χρηματικη διαφορα σε μεταξυ τους) ΥΓ: Οσο για τις θερμοκρασιες που ρωτησα εννοουσα του γκριλ κ οχι του κρεατος Κατάλαβα ότι εννοούσες τις θερμοκρασίες του χώρου της ψησταριάς, γι αυτό απάντησα αντίστοιχα με τις επιλογές των θερμομέτρων που σου παρέχουν την δυνατότητα να βλέπεις ταυτόχρονα την θερμοκρασία του κρέατος και την θερμοκρασία του χώρου ψησίματος. Δες μια το παρακάτω ποστ από @greenroadrunner για το Inkbird που έχει και προτείνει Νομίζω το έχει και ο @SagoniasSlutRos, καθώς και άλλα παιδιά. Ακόμα και το ελάχιστο στην ψησταριά σου να είναι 180 βαθμούς, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αρκεί να παρακολουθείς τις θερμοκρασίες του κρέατος με το θερμόμετρο που έχεις. Λογικά έχουμε το ίδιο https://www.amazon.de/Inkbird-Einstechthermometer-Küchenthermometer-Fleischthermometer-Grillthermometer/dp/B07XG6MQDT/ref=sr_1_5?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Inkbird+ht&qid=1639222611&sr=8-5 2
logica1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Κατάλαβα ότι εννοούσες τις θερμοκρασίες του χώρου της ψησταριάς, γι αυτό απάντησα αντίστοιχα με τις επιλογές των θερμομέτρων που σου παρέχουν την δυνατότητα να βλέπεις ταυτόχρονα την θερμοκρασία του κρέατος και την θερμοκρασία του χώρου ψησίματος. Δες μια το παρακάτω ποστ από @greenroadrunner για το Inkbird που έχει και προτείνει Νομίζω το έχει και ο @SagoniasSlutRos, καθώς και άλλα παιδιά. Ακόμα και το ελάχιστο στην ψησταριά σου να είναι 180 βαθμούς, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αρκεί να παρακολουθείς τις θερμοκρασίες του κρέατος με το θερμόμετρο που έχεις. Λογικά έχουμε το ίδιο https://www.amazon.de/Inkbird-Einstechthermometer-Küchenthermometer-Fleischthermometer-Grillthermometer/dp/B07XG6MQDT/ref=sr_1_5?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=Inkbird+ht&qid=1639222611&sr=8-5 Σε ευχαριστω. τα εχω διαβασει ναι κ σε αυτο προσανατολιζομουν. Βεβαια τωρα παλι στα 64+ εχει παει η τιμη. Μετα απο κανα 2μηνο 3μηνο οταν (και εαν) το βγαλει παλι σε δυνατη προσφορα θα το "κτυπησω". Γιατι αυτος ο μηνας με πηγε "αιμα" οικονομικα... Και ενω πηρα ψησταρια κ συμπραγκαλα με βλεπω Χριστουγεννα να τα βγαζω με φασολαδα και κανα λουκανικακι χοιρινο ετσι για την τσικνα! 😜 ΥΓ: Οσο για το inkbird το στιγμιαιο ναι το ιδιο εχουμε. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από logica1 1
iliast33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παίδια, Μετά από 3 ψησιματα με την 310 αλλά αρκετά λιπαρά λέω να την καθαρίσω εσωτερικά για πρώτη φορα.. Για δώστε έναν αναλυτικό οδηγό αν μπορείτε.. 35 λεπτά πριν, iliast33 είπε Καλησπέρα παίδια, Μετά από 3 ψησιματα με την 310 αλλά αρκετά λιπαρά λέω να την καθαρίσω εσωτερικά για πρώτη φορα.. Για δώστε έναν αναλυτικό οδηγό αν μπορείτε.. Επίσης τα flavorized πλένονται η μόνο τρίψιμο?
Rabbit30 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logica1 είπε Σε ευχαριστω. τα εχω διαβασει ναι κ σε αυτο προσανατολιζομουν. Βεβαια τωρα παλι στα 64+ εχει παει η τιμη. Μετα απο κανα 2μηνο 3μηνο οταν (και εαν) το βγαλει παλι σε δυνατη προσφορα θα το "κτυπησω". Γιατι αυτος ο μηνας με πηγε "αιμα" οικονομικα... Και ενω πηρα ψησταρια κ συμπραγκαλα με βλεπω Χριστουγεννα να τα βγαζω με φασολαδα και κανα λουκανικακι χοιρινο ετσι για την τσικνα! 😜 ΥΓ: Οσο για το inkbird το στιγμιαιο ναι το ιδιο εχουμε. Εγω εχω το συγκεκριμένο inkbird που εβαλε ο @ilpapacha και το ειχα παρει γυρω στα 30€ 28€ αν θυμαμαι καλα απο το Ali σε έκπτωση. Το εχει σε Γερμανικη αποθηκη και έρχεται σε μια βδομαδα το πολύ ΥΓ: με 1 probe και 1 ambient και τωρα με 8€ παρήγγειλα 1 probe ακόμα Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από Rabbit30 1
iliast33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, iliast33 είπε Καλησπέρα παίδια, Μετά από 3 ψησιματα με την 310 αλλά αρκετά λιπαρά λέω να την καθαρίσω εσωτερικά για πρώτη φορα.. Για δώστε έναν αναλυτικό οδηγό αν μπορείτε.. Επίσης τα flavorized πλένονται η μόνο τρίψιμο? Και όσοι γράφετε για πλύσιμο του κάδου οι καυστήρες δεν θα βραχούν? Η τους βγάζετε?
ilpapacha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, iliast33 είπε Και όσοι γράφετε για πλύσιμο του κάδου οι καυστήρες δεν θα βραχούν? Η τους βγάζετε? Στο παρακάτω λινκ μπορείς να βρεις έναν καλό οδηγό https://www.napoleon.com/en/nl/barbecues/blog/how-deep-clean-your-napoleon-bbq Επίσης υπάρχουν πολλά αντίστοιχα βιντεάκια Αφαιρώντας τους καυστήρες θα σου δώσει καλύτερο «χέρι» για να καθαρίσεις τον κάδο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα