SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Σουβλα ανοξειδωτη ειχα παρει απο μεγαλο Σκλαβενιτη περιοδο του Πασχα με 8ευρω. Κοψιμο και τροχισμα και ετοιμη σε απλο μοτερ Κλαπακη. Κοστος φουλ κομπλε με πηραουνες κλπ 30-35ευρω. Ειναι μπακαλιστικος τροπος, αλλα για μια φορα το μηνα που θα βαλεις σουβλα δεν σε νοιαζει. Επισης εχεις και το μοτερ για κανενα μεγαλο αρνι το πασχα σε μεγαλη ψησταρια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyrx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Σκέφτομαι να αγοράσω Lodge Combo Dutch Oven Βαθιά Κατσαρόλα από Μαντέμι 4.73lt / 27cm Γνωρίζει κάποιος εάν είναι κατάλληλη για weber spirit 2 310 γιατί βλέπω 27cm σε αντίθεση με το weber τηγανι που είναι 30cm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_ace Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 1:17 ΜΜ, Rabbit30 είπε Ποια εχεις παρει την 86cm η 75cm? 86cm για την Ε310 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kyrx είπε Σκέφτομαι να αγοράσω Lodge Combo Dutch Oven Βαθιά Κατσαρόλα από Μαντέμι 4.73lt / 27cm Γνωρίζει κάποιος εάν είναι κατάλληλη για weber spirit 2 310 γιατί βλέπω 27cm σε αντίθεση με το weber τηγανι που είναι 30cm Δεν θα καθεται μεσα στην τρυπα, αλλα θα την βαζεις πανω στη σχαρα. Ψαχνοντας κατι παλιες φωτογραφιες επεσα πανω σε μια που ειναι ισως η φορα που ειχε γεμισει η σχαρα μου τοσο πολυ! Πρεπει να ειναι 1.5-2κιλα προβατινα στα αριστερα, χοιρινα ribs στη μεση και 2 butterfly κοτοπουλα στα δεξια. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 λουκανικακι το χωραγε ρε κατω κατω χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε μαγικες στιγμες γεματες απολαυση χωρις τυψεις κ χοληστερίνη. αχχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, sndev είπε μαγικες στιγμες γεματες απολαυση χωρις τυψεις κ χοληστερίνη. αχχ τρου στορι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logica1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν θα καθεται μεσα στην τρυπα, αλλα θα την βαζεις πανω στη σχαρα. βλεπω την έχεις βάλει ανάμεσα στον κεντρικό κ στον δεξί καυστήρα κ έχει αρκετη δύναμη για τηγάνισμα. Ισχύει η απλά η φωτογραφία δείχνει έτσι; Ερώτηση. Εαν την έβαζες ανάμεσα στην GBS τρύπα θα καθόταν πάνω στο flavorised bar του μεσαίου καυστήρα. Θα υπήρχε πρόβλημα λόγου βάρους; η δεν πρέπει να ακουμπάει τίποτα τα flavirised bars? Εκτός αυτού θα έπαιρνε θερμοκρασία μόνο από εναν καυστήρα (σε αντίθεση με τους 2 όπως σωστα έχεις τοποθετήσει στη φωτο) οπότε αναρωτιέμαι αν θα έδινε αρκετή φωτιά ο ενας καυστηρας από μόνος του (μιας κ θα ήταν κ πιο κοντά αφου θα καθοταν επανω του?) κ τέλος το καπάκι που γίνεται τηγανακι λογικά με τα χερούλια του που είναι λίγο πανω απο 30 (31.5.) λογικά αυτό δεν θα κάθεται μια χαρά στο gbs? Εαν τα έχεις δοκιμάσει όλα αυτά θα ήθελα πολύ να μου πεις την εμπειρία σου μιας κ ενδιαφέρομαι κ εγω για ένα τέτοιο σκεύος. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2021 από logica1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land-decked Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Αντι για αυτο https://www.skroutz.gr/s/13854138/Weber-7421-Τηγάνι-Μαντεμένιο.html#reviews χωραει αυτο εδω?? (που ειναι καλυτερο ποιοτικα) https://www.skroutz.gr/s/15360606/Lodge-Σαγανάκι-30cm-L10SKL.html?from=catspan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabbit30 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Land-decked είπε Αντι για αυτο https://www.skroutz.gr/s/13854138/Weber-7421-Τηγάνι-Μαντεμένιο.html#reviews χωραει αυτο εδω?? (που ειναι καλυτερο ποιοτικα) https://www.skroutz.gr/s/15360606/Lodge-Σαγανάκι-30cm-L10SKL.html?from=catspan αφού ειναι 30αρι θα χωράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Κοτοπουλάκι για σήμερα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, logica1 είπε και ολα τα βιντεακια που εχω δει που τυλιγουν τις πατατες με αλουμινοχαρτο κ τις αφηνουν 45' με μια ωρα για να γινουν, κακως το κανουν ολοι? Κακώς! Πιο εγγυημενη πληροφορηση απο αυτη που εχω, ειναι αδυνατον να εχει οποιοσδηποτε. 12 ώρες πριν, ηνίοχος είπε μεγάλη κουβέντα αυτή αφου το αλουμίνιο υπάρχει απο τα μαγειρικά σκέυη μέχρι τις ίδιες τις ψησταριές σαν κύριο υλικό κατασκευής .... Εγω μιλησα για αλουμινοχαρτο. Οχι για αλουμινιο γενικως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logica1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, andreaspA είπε Κακώς! Πιο εγγυημενη πληροφορηση απο αυτη που εχω, ειναι αδυνατον να εχει οποιοσδηποτε. Για να μαθω κ εγω ωστε να ξερω ακριβως τι παιζει κ να προφυλασω τοσο τον εαυτο μου οσο κ τους οικειους μου απο θεμα υγειας, μπορεις να μου πεις η πληροφορηση που εχεις πως το τεκμηριωνει αυτο σε παρακαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, andreaspA είπε Εγω μιλησα για αλουμινοχαρτο. Οχι για αλουμινιο γενικως. Τι κατάλαβα λάθος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μια πρόταση για χριστουγεννιάτικο τραπέζι από την Μυρσίνη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα