ChristophorosGiam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, sndev είπε Ναι τωρα κατάλαβα τι λες , οπότε εγω με το samsung watch 4 που παίρνω ειδοποιήσεις κ τηλεφωνα όπου κ αν εχω wifi στο ρολόι αφου τα στέλνει το κινητό στο cloud θα μπορω επιτέλους να πετάγομαι στη γειτόνισσα κ να με ειδοποιεί οτι επιασε φωτιά 😛 Ρε μην απομακρύνεστε απο τη φωτιά..... γιατί έχεις δώσει τον κωδικό wifi σου στη γειτόνισσα;;; μόνο σε πολύ χαμηλή φωτιά μπορείς να το κάνεις αυτό (να πεταχτείς μέχρι δίπλα για ζάχαρη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Μην τρελαίνεστε με τις βάσεις. Και με ένα βιβλίο κάνεις δουλειά. Αν έχεις βιβλίο uml ακόμα καλύτερα 😝 https://www.dropbox.com/s/x6b2myqf10vobme/VID_20200416_194610.mp4?dl=0 Εγω με τιποτα κάνω δουλειά. Απλά ακουμπάει το μοτέρ όρθιο στο πλαινό ράφι. Για οποιον ενδιαφέρεται. https://www.e-shop.gr/psifiako-thermometro-kreatosxronometro-koyzinas-egxromi-othoni-afis-life-well-done-p-HAP.261944?utm_campaign=newsletter211203&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=3-eidikes+mikrosiskeies&utm_content=3.1-psifiako+thermometro+kreatosxronometro+koyzinas+egxromi+othoni+afis+life+well+done&offer=OFFER2149&d=211217 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, andreaspA είπε Για οποιον ενδιαφέρεται. Αυτό μπήκα να γράψω. Το παρηγγειλα πριν κανένα δίωρο. Το έχει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasiour Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Kyrx είπε την εχει πάρει καποιος? https://www.amazon.de/-/en/BBQ-Toro-Stainless-barbecue-suitable-rotisserie/dp/B07VHBZ1CS/ref=sr_1_3?crid=1R9H5P7V1GEEA&keywords=drehspieß+weber+spirit+330&qid=1638537564&sprefix=Rotisserie+weber+%2Caps%2C229&sr=8-3 ναι κανει μια χαρα αυτη, οπως ειναι χωρις καμια πατεντα. 9 ώρες πριν, Kyrx είπε Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από kostasiour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, paylidis είπε Αυτό μπήκα να γράψω. Το παρηγγειλα πριν κανένα δίωρο. Το έχει κανείς; Αυτό το θερμόμετρο είναι αυτό https://m.fr.aliexpress.com/item/32908474950.html?browser_id=b4e605458ca747889ebdc10650a8282b&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=6gl2gqt7rucayiro17d8461209923e01ea3e1cf258&gclid= Το οποίο είναι μια επόμενη εκδοση που έβγαζε πριν 3 χρόνια το bangood. Επειδή ειχα του bangood κ αλλοι εδώ το έχουν, είναι ενα οκ τυπικό θερμόμετρο θα τη κάνεις τη δουλεια σου. Απλα τοτε νομίζω τονχα πάρει με μεταφορικα 7 8 ευρώ Anyway αν το επείγεται καποιος το χω δει κ praktiker στα οικιακα οχι στα bbq https://www.praktiker.gr/m/p/psifiako-thermometro-life-gia-kreas-129471 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios_V Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους... οποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω... Θέλω να δώ κοστος για ΙΝΟΞ σχάρες για την Ναπολέον 525 που έχω, αλλά λόγω του ότι λείπω και θα λείπω για άλλες 15ημέρες τουλάχιστον απο το σπιτι, θα ήθελα αν καποιος που έχει 525 να μετρήσει τα 2 κομμάτια και να μου πεί ποσο είναι... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Σχετικα με θερμομετρα. Μην βασιζεστε αποκλειστικα στο meater. To meater ειναι καλο αλλα για συγκεκριμενα ψησιματα. Πρωτο αρνητικο ειναι οτι πρεπει να το χωσεις αρκετα βαθια μεσα στο κρεας, οποτε αν εχεις πχ ενα μπιφτεκι, σχεδον βγαινει απο την αλλη μερια. Δευτερο και σημαντικοτερο, ειναι οτι το ασυρματο οπως και να το κανουμε καποιες φορες κανει νερα. Την περασμενη βδομαδα που εκανα το καπνιστο chuck roll, οταν το τυλιξα σε λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο, μετα απο λιγη ωρα εχασε το σημα και δεν το ξαναβρηκε ποτε. Φανταστειτε 2 στρωσεις λαδοκολλα και 2 αλουμινοχαρτο, συν το διπλο τοιχωμα της genesis, παπαλα σημα. Οποτε εβαλα το inkbird με το καλωδιο και εκανα δουλεια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyrx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Έχετε βρει οικονομικά ταψακια αλουμινίου για weber spirit 310? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kyrx είπε Έχετε βρει οικονομικά ταψακια αλουμινίου για weber spirit 310? Ο @SagoniasSlutRosέχει προμηθευτεί από τα jumbo Μια άλλη λύση είναι να βάλεις 2πλο ή 3πλο αλουμινόχαρτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 εγώ που πήρα του leroy, τα 5 ταψάκια βγήκαν 2,5€ Επειδή όλο το αναβάλλω, τελικά ποια φιάλη προτείνεται, coral ή πετρογκάζ? δεν έχω πάρει ούτε ρυθμιστή, ούτε καν λάστιχο με την λογική να μην τα παίρνω διπλά μιας και άλλο ρυθμιστή έχουν οι κλασικές και άλλο οι coral θα κλείσω με νάιλον το μπαλκόνι και θα έχω και άνεση μέσα στο χειμώνα για ψησίματα τις Κυριακές (είναι 35μ² το μπαλκόνι, δεν έχει φόβο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις έκανα πρώτο άναμμα, την άναψα στην αρχή να κάψει για κανένα εικοσάλεπτο την έσβησα και Ψέκασα με το σπρέι που είχε προταθεί. Έπειτα την ξανά άναψα περίμενα να πιάσει θερμοκρασία την χαμήλωσα και έβαλα τα κρέατα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι αφενός έχω πορτοκαλί φλόγα και αφετέρου ακούγονται σκασίματά από τους καυστήρες, είναι φυσιολογικό; Έχω φιάλη Κοράλ κλασική και φυσικά το ρυθμιστή το δικό της Ανάφλεξεις ελάχιστες για την ώρα! Υπενθυμίζω μιλάμε για την 310 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, samniotis είπε εγώ που πήρα του leroy, τα 5 ταψάκια βγήκαν 2,5€ Επειδή όλο το αναβάλλω, τελικά ποια φιάλη προτείνεται, coral ή πετρογκάζ? δεν έχω πάρει ούτε ρυθμιστή, ούτε καν λάστιχο με την λογική να μην τα παίρνω διπλά μιας και άλλο ρυθμιστή έχουν οι κλασικές και άλλο οι coral θα κλείσω με νάιλον το μπαλκόνι και θα έχω και άνεση μέσα στο χειμώνα για ψησίματα τις Κυριακές (είναι 35μ² το μπαλκόνι, δεν έχει φόβο) Προτίμησε προπάνιο coral prime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Σχετικα με θερμομετρα. Μην βασιζεστε αποκλειστικα στο meater. To meater ειναι καλο αλλα για συγκεκριμενα ψησιματα. Πρωτο αρνητικο ειναι οτι πρεπει να το χωσεις αρκετα βαθια μεσα στο κρεας, οποτε αν εχεις πχ ενα μπιφτεκι, σχεδον βγαινει απο την αλλη μερια. Δευτερο και σημαντικοτερο, ειναι οτι το ασυρματο οπως και να το κανουμε καποιες φορες κανει νερα. Την περασμενη βδομαδα που εκανα το καπνιστο chuck roll, οταν το τυλιξα σε λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο, μετα απο λιγη ωρα εχασε το σημα και δεν το ξαναβρηκε ποτε. Φανταστειτε 2 στρωσεις λαδοκολλα και 2 αλουμινοχαρτο, συν το διπλο τοιχωμα της genesis, παπαλα σημα. Οποτε εβαλα το inkbird με το καλωδιο και εκανα δουλεια. το meater + δεν εχεις? το app συνδεεται στο charger κ ο charger στο probe. βαζεις το probe sto φαγητο , διπλα στο τραπεζακι βαζεις το charger κ δεν χανεις σημα αφου ο charger ειναι σε ανοιχτο χωρο. μη το βαζεις να παιρνει κατευθειαν απο το probe.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Μόλις έκανα πρώτο άναμμα, την άναψα στην αρχή να κάψει για κανένα εικοσάλεπτο την έσβησα και Ψέκασα με το σπρέι που είχε προταθεί. Έπειτα την ξανά άναψα περίμενα να πιάσει θερμοκρασία την χαμήλωσα και έβαλα τα κρέατα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι αφενός έχω πορτοκαλί φλόγα και αφετέρου ακούγονται σκασίματά από τους καυστήρες, είναι φυσιολογικό; Έχω φιάλη Κοράλ κλασική και φυσικά το ρυθμιστή το δικό της Ανάφλεξεις ελάχιστες για την ώρα! Υπενθυμίζω μιλάμε για την 310 Τι εννοείς σκασίματα; Εκεί που έχεις την ψησταριά έχει αέρα; Δοκίμασε να κάνεις ένα reset στον ρυθμιστή Μόλις το κάνεις, δοκίμασε να ανοίξεις την μπουκάλα σιγά σιγά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπό έκανα και εγώ το πρώτο ψήσιμο με Weber spirit II 310 Έβαλα την απλή coral, οχι αυτή με το βουτανίου. Μια μπορντώ χρωμα με πλαστικό πιάσιμο από πάνω, που εχει και αυτή δικό της ρυθμιστή στα 29mbar όσο και ο μαμά δηλαδή. Απλά έχει ο ρυθμιστής μια ένδειξη της στάθμης της μπουκάλες. ο λόγος που δεν πήρα την prime ήταν α) στο βενζινάδικο που πήγα δεν την ειχε…μέχρι να το καταλάβω είχα ήδη ψωνίσει την απλή…βραχυκύκλωσα β) μου είπαν από το μαγαζί πως η Weber δε προτείνει να μπει μεγαλύτερης πίεσης ρυθμιστής γ) και μαγαζί και βενζινάδικο μου είπαν ότι το βουτανίο είναι για επαγγελματικές. Λοιπον και με την απλή μπουκάλα μια χαρά γρήγορα ανέβασε θερμοκρασία. Έψησα χωρίς θέμα. Δεν έχω εμπειρία να συγκρίνω με την prime αλλά ειλικρινά έμεινα ευχαριστημένος. Φίλος που έχει φτηνή με λαμαρίνα μισο χιλιοστό μου είπε ότι η δίκη του θα ήθελε x10 για να πιάσει θερμοκρασία. Τι με βοήθησε σήμερα: ότι είχα ψωνίσει και σπατουλες κτλ από broil king που ήταν πολύ βολικά. εκανα το καθάρισμα αμέσως μετά. ερωτηση: έβαλα ηλιέλαιο για το μαντεμι. Εσεις τι βάζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα