paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, zanskou είπε ποιο είναι ; Planca Tom του Leroy ενοσ Καυστήρα προσφορά 29.90 στο κέντρο ή 39.90 στο μαρουσι την έχω βάλει μέσα στο παλιό bbq για να μη σκονίζεται που την αφήνω εξω όταν βρω χρόνο θα βγάλω καυστήρες κλπ και θα ηλεκτροκολησω μια λαμαρίνα να παταει καλύτερα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabbit30 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Καλορίζικο και καλά ψησίματα/καπνίσματα! Μπορεί να μην είναι ελλειπτικό, όμως είναι καταπληκτικό! Αν σε παρηγορεί, μπορείς να λες έχεις ότι έχεις πάρει έναν καλό εξοπλισμό kettle(r)…😀 Καλα καπνισματα! και ψησιματα Φάνη, παντα γεματη να είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, skskre είπε Σήμερα πάντως μετά την 2η ειδοποίηση της UPS, κανόνισα τηλεφωνικά να παραλάβω απο κατάστημα της επιλογής μου -στη Θεσ/νίκη Έχει σημεία παραλαβής/καταστήματα στην Θεσσαλονίκη ή συνεργάζεται με άλλου είδους καταστήματα τα οποία παρέχουν υπηρεσία παραλαβής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, paylidis είπε Planca Tom του Leroy ενοσ Καυστήρα προσφορά 29.90 στο κέντρο ή 39.90 στο μαρουσι την έχω βάλει μέσα στο παλιό bbq για να μη σκονίζεται που την αφήνω εξω όταν βρω χρόνο θα βγάλω καυστήρες κλπ και θα ηλεκτροκολησω μια λαμαρίνα να παταει καλύτερα το θερμόμετρο εννοούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, zanskou είπε το θερμόμετρο εννοούσα Δεν έχω ιδέα. Το έχω καμία 7-8 χρόνια από Amazon το είχα πάρει (τόσο παλιά που είχε την αποστολή Ελλάδα πάνω από 25€) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trelloneritis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Στις 29/11/2021 στις 4:01 ΜΜ, oceanakis είπε Ερώτηση για κατόχους Napoleon και όχι μόνο βέβαια: Στην rogue 425 τι κουκούλα προτείνεται να βάλω? Έχει πάρει κάποιος από εδώ την γνήσια να μας πει εντυπώσεις και αν δικαιολογείται το κόστος αγοράς? Έχει πάρει κανείς από λερόυ και αν ναι σε πιο μέγεθος? Κάθε πρόταση δεκτή! Ευχαριστώ! Και εγώ γνήσια κουκούλα για Rogue 425SE Phantom. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, το σκεπάζεις-ξεσκεπάζεις πανεύκολα και πολύ γρήγορα, οι πλαϊνοί ιμάντες την κρατάνε στη θέση της όσο και αν φυσάει, πολύ καλή ποιότητα και υλικό κατασκευής αν και ΔΕΝ είναι αδιάβροχο. Μόνο αρνητικό η τιμή του (πιστεύω ότι ιδανική τιμή θα ήταν ~€75-80). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Εδώ είχα υπολογίσει να μπει το ελλειπτικό. Καταπληκτικό εργαλείο!! Καλορίζικο!! Άραγε τα καλαθάκια του κάρβουνου ή η πλάκα διάχυσης κάνει καλύτερη δουλειά στο indirect;;; να φτιάξουμε ένα θρεντ "ψησταριές κάρβουνου";;; Υ.Γ λογικά έχουμε ίδια σκούπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ChristophorosGiam είπε να φτιάξουμε ένα θρεντ "ψησταριές κάρβουνου";;; Υπάρχει ήδη Καιρός να ζωντανέψει ξανά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristophorosGiam Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ilpapacha είπε Υπάρχει ήδη Καιρός να ζωντανέψει ξανά! Και όχι μόνο ένα απ ότι είδα στο σερτς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Έχει σημεία παραλαβής/καταστήματα στην Θεσσαλονίκη ή συνεργάζεται με άλλου είδους καταστήματα τα οποία παρέχουν υπηρεσία παραλαβής; Έχει υποκατάστημα στη Καλαμαριά, ίσως να έχει και άλλο δε ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, ChristophorosGiam είπε Καταπληκτικό εργαλείο!! Καλορίζικο!! Άραγε τα καλαθάκια του κάρβουνου ή η πλάκα διάχυσης κάνει καλύτερη δουλειά στο indirect;;; να φτιάξουμε ένα θρεντ "ψησταριές κάρβουνου";;; Υ.Γ λογικά έχουμε ίδια σκούπα... Να σου πω την αλήθεια πήρα την premium για όλα αυτά τα εξτρα που έχει μέσα. Η πλάκα σίγουρα θα κάνει πολύ δουλειά και θα μπορώ να εκμεταλλευτώ όλη τη επιφάνεια ψησίματος. Βέβαια υποθέτω ότι δεν θα κρατάει ίδια ώρα με snake method, οπότε ίσως είναι για καπνίσματα μέχρι 4-5 ώρες. Θα γράψω εδώ review όταν τη χρησιμοποιησω και θα κάνω και σύγκριση ψήσιμο σε γκάζι και κάρβουνο. Πρώτες εντυπώσεις ικανοποιητικές από το στήσιμο. Με δυσκόλεψε πολύ να κεντραρω το καπάκι. Ευτυχώς είχα δει βίντεο με κόλπο να κάτσει καλά αλλάζοντας τις θέσεις των ελατηριων. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Να σου πω την αλήθεια πήρα την premium για όλα αυτά τα εξτρα που έχει μέσα. Η πλάκα σίγουρα θα κάνει πολύ δουλειά και θα μπορώ να εκμεταλλευτώ όλη τη επιφάνεια ψησίματος. Βέβαια υποθέτω ότι δεν θα κρατάει ίδια ώρα με snake method, οπότε ίσως είναι για καπνίσματα μέχρι 4-5 ώρες. Θα γράψω εδώ review όταν τη χρησιμοποιησω και θα κάνω και σύγκριση ψήσιμο σε γκάζι και κάρβουνο. Πρώτες εντυπώσεις ικανοποιητικές από το στήσιμο. Με δυσκόλεψε πολύ να κεντραρω το καπάκι. Ευτυχώς είχα δει βίντεο με κόλπο να κάτσει καλά αλλάζοντας τις θέσεις των ελατηριων. Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Η σχάρα δείχνει καλή κατασκευή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Η σχάρα δείχνει καλή κατασκευή! Ναι πολυ καλη φαινεται και σχετικα χοντρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 καλά ψησίματα και καλά καπνίσματα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, skskre είπε Έχει υποκατάστημα στη Καλαμαριά, ίσως να έχει και άλλο δε ξέρω Για την Αττική είναι το Κορωπί και για την Θεσσαλονίκη η Καλαμάρια https://www.ups.com/dropoff?loc=el_GR Δε νομίζω πως έχουν άλλα σημεία εξυπηρέτησης. 9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Να σου πω την αλήθεια πήρα την premium για όλα αυτά τα εξτρα που έχει μέσα. Η πλάκα σίγουρα θα κάνει πολύ δουλειά και θα μπορώ να εκμεταλλευτώ όλη τη επιφάνεια ψησίματος. Βέβαια υποθέτω ότι δεν θα κρατάει ίδια ώρα με snake method, οπότε ίσως είναι για καπνίσματα μέχρι 4-5 ώρες. Θα γράψω εδώ review όταν τη χρησιμοποιησω και θα κάνω και σύγκριση ψήσιμο σε γκάζι και κάρβουνο. Πρώτες εντυπώσεις ικανοποιητικές από το στήσιμο. Με δυσκόλεψε πολύ να κεντραρω το καπάκι. Ευτυχώς είχα δει βίντεο με κόλπο να κάτσει καλά αλλάζοντας τις θέσεις των ελατηριων. Αυτό με τα ελατήρια το είχα δει κι εγώ σε κάτι βιντεάκια, όμως δεν είναι κάτι σημαντικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα