skskre Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, oceanakis είπε Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Όταν λες Γερμανία υπάρχει κάποιο site που να φέρνει Ελλάδα και να έχει καλές τιμές? Ήταν λίγο παράξενη η φάση με τη κουκούλα, κοιτούσα idealo για κουκούλα κ.α, έστειλα ένα mail στον πιο φθηνό -alternate.de- ο οποίος μου απάντησε θετικά, μου έστειλε έτοιμη απόδειξη τον πλήρωσα και παρέλαβα. Όμως λόγω αλλαγής ΦΠΑ σε EU αρνήθηκαν να μου στείλουν άλλα πράγματα ή σε άλλη περίπτωση μου ζήτησαν 210€😨😨 μεταφορικά 1
stonec Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντως ένα αρνητικό της κουκούλας χωρίς αεραγωγούς είναι ότι εγκλωβίζει την υγρασία και δυστυχώς αεραγωγούς έχουν μόνο οι ακριβές κουκούλες. Από την άλλη, αν έχεις όρεξη και χρόνο, μπορείς να τους δημιουργήσεις και εσύ. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από stonec 1
Rabbit30 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 @ilpapacha να ρωτήσω, στις ανοξείδωτες σχάρες κολλάει το φαγητό; σκέφτομαι κάποια στιγμή να βάλω στην δικιά μου αλλά ένα τηγάνι που έχω ανοξείδωτο κολλάνε τα πάντα!!, τι λάδι του βάζω, τι να μην φτάσει σε μεγάλη θερμοκρασία, τπτ όλα κολλάνε. Μην πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος!😳
ilpapacha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Rabbit30 είπε @ilpapacha να ρωτήσω, στις ανοξείδωτες σχάρες κολλάει το φαγητό; σκέφτομαι κάποια στιγμή να βάλω στην δικιά μου αλλά ένα τηγάνι που έχω ανοξείδωτο κολλάνε τα πάντα!!, τι λάδι του βάζω, τι να μην φτάσει σε μεγάλη θερμοκρασία, τπτ όλα κολλάνε. Μην πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος!😳 Γενικά, δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Προσπάθησε να τις κάψεις καλά τις πρώτες φορές που θα ψήσεις και να τις κρατάς όσο το δυνατόν καθαρές. https://www.napoleon.com/en/uk/barbecues/blog/how-season-your-stainless-steel-cast-iron-cooking-grids Σίγουρα βοηθάει να απλώσεις λίγο λαδάκι στην σχάρα/φαγητό. Η επένδυση σε ανοξείδωτες σχάρες θα σε ανταμείψει. Προτίμησε να τις παραγγείλεις με 10mm πάχος. Αν δεν σε «παίρνει» οικονομικά, πήγαινε για τουλάχιστον 7mm. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Θα δοκιμασω το αντικολλητικο λαδι μολις παραλαβω την master touch και θα σου πω. Σε προηγουμενη ψησταρια παντως δεν ειχα θεμα, αλλα δεν εψηνα ψαρια πχ που ειναι πιο ευαισθητα. 1 ώρα πριν, Rabbit30 είπε @ilpapacha να ρωτήσω, στις ανοξείδωτες σχάρες κολλάει το φαγητό; σκέφτομαι κάποια στιγμή να βάλω στην δικιά μου αλλά ένα τηγάνι που έχω ανοξείδωτο κολλάνε τα πάντα!!, τι λάδι του βάζω, τι να μην φτάσει σε μεγάλη θερμοκρασία, τπτ όλα κολλάνε. Μην πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος!😳 1
ilpapacha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όντως στα ψάρια θέλει προσοχή, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα ποστ. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από ilpapacha 1
Rabbit30 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 @ilpapacha @SagoniasSlutRos Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις 2
ilpapacha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @sndevΑν δεν μπορέσεις να επισκευάσεις το meater που έχεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βάση του στο απλό που αναμένεις να παραλάβεις. Έτσι θα έχεις την μεγαλύτερη εμβέλεια. Την βάση plus την πουλάνε και ξεχωριστά, οπότε σίγουρα μπορείς να το κάνεις. https://store-eu.meater.com/products/meater-plus-charger Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από ilpapacha 2 1
sndev Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ilpapacha είπε @sndevΑν δεν μπορέσεις να επισκευάσεις το meater που έχεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βάση του στο απλό που αναμένεις να παραλάβεις. Έτσι θα έχεις την μεγαλύτερη εμβέλεια. Την βάση plus την πουλάνε και ξεχωριστά, οπότε σίγουρα μπορείς να το κάνεις. https://store-eu.meater.com/products/meater-plus-charger με έκαψες δεν ηξερα οτι γινεται να χω 2 βασεις κ να παιζει extender .. θα το δοκιμασω.. btw... παραγγελία πεμπτη βραδυ το meater απο αμαζον οπως ξέρετε, χθες δευτέρα δλδ παρασκευή μοναδική εργάσιμη μου αφήσανε χαρτι απο ups οτι δε με βρήκανε. Spoiler κ παρακαλαμε acs κ τα σχετικά ιδιωτικά courier για ενα δεμα Αθήνα θεσσαλονικη να παει σε λιγοτερο απο βδομάδα 🤔 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από sndev 1
ilpapacha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, sndev είπε με έκαψες δεν ηξερα οτι γινεται να χω 2 βασεις κ να παιζει extender .. θα το δοκιμασω.. btw... παραγγελία πεμπτη βραδυ το meater απο αμαζον οπως ξέρετε, χθες δευτέρα δλδ παρασκευή μοναδική εργάσιμη μου αφήσανε χαρτι απο ups οτι δε με βρήκανε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κ παρακαλαμε acs κ τα σχετικά ιδιωτικά courier για ενα δεμα Αθήνα θεσσαλονικη να παει σε λιγοτερο απο βδομάδα 🤔 Πιστεύω ότι δεν θα δυσκολευτείς να το συνδέσεις με την βάση που έχεις Λογικά θα πρέπει να κάνεις το παλιό unpair πρώτα και έπειτα προχωρείς με το παραπάνω βήμα. Η απλή βάση του meater έτσι κι αλλιώς δεν λειτουργεί ως extender, οπότε θα μπορείς να την χρησιμοποιείς κανονικά ως βάση φόρτισης. Τα courier στην Ελλάδα, ειδικά τέτοιες εποχές, είναι μια οδυνηρή εμπειρία. Το μόνο μείον με την UPS είναι ότι δεν έχει κατάστημα όπου μπορείς να πας και να παραλάβεις. Αν χρειαστεί θα πρέπει να πας στα κεντρικά τους στο Κορωπί. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εδώ είχα υπολογίσει να μπει το ελλειπτικό. 1
ilpapacha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εδώ είχα υπολογίσει να μπει το ελλειπτικό. Καλορίζικο και καλά ψησίματα/καπνίσματα! Μπορεί να μην είναι ελλειπτικό, όμως είναι καταπληκτικό! Αν σε παρηγορεί, μπορείς να λες έχεις ότι έχεις πάρει έναν καλό εξοπλισμό kettle(r)…😀 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από ilpapacha 2
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Η πλάκα επί το έργον! Περίμενα να φτάσει τους 340 βαθμούς έκανε περίπου 7 λεπτά με το κρύο που έχει τώρα εξω! Φιλετάκια κοτόπουλό σήμερα διαιτητικά! 😂 υγ Το συγκεκριμένο θερμόμετρο χάνει πέντε με έξι βαθμούς Και η 310 που περιμένει καρτερικά να συνδεθεί 7
zanskou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, paylidis είπε υγ Το συγκεκριμένο θερμόμετρο χάνει πέντε με έξι βαθμούς ποιο είναι ;
skskre Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, ilpapacha είπε Το μόνο μείον με την UPS είναι ότι δεν έχει κατάστημα όπου μπορείς να πας και να παραλάβεις. Αν χρειαστεί θα πρέπει να πας στα κεντρικά τους στο Κορωπί. Σήμερα πάντως μετά την 2η ειδοποίηση της UPS, κανόνισα τηλεφωνικά να παραλάβω απο κατάστημα της επιλογής μου -στη Θεσ/νίκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα