Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Ε προφανώς αλλά τι θα πάθουν τα ροδάκια τα πλαστικά :) μπας και κρυώσουν? Τώρα αν κάποιοι την έχουν εντελώς εκτεθειμένη από παντού και φοβούνται πχ βροχές καταιγίδες από το κάτω μέρος ξέρω γω ας πάνε στην ορίτζιναλ. Εγώ συνήθως όταν δεν ψήνω κατεβάζω και τόλμη πλαϊνή τέντα οπότε δεν έχω θεμα

Ευχαριστώ για την άμεση ανάρτηση των φωτογραφιών.  Η αλήθεια είναι κάπως κοντή,  αλλά ισχύει τι θα πάθει? Το σημαντικό είναι να μην βραχεί πάνω. Επίσης για εμένα η κουκουλα είναι αποτρεπτική για τα παιδιά,  μην πηγαίνουν και παίζουν με τους διακόπτες κτλ.

• Like 1
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2245

• ilpapacha

2028

• sndev

1100

• ηνίοχος

586

Δημοσ.

Το ότι είναι κοντή μπορεί μόνο να είναι πρόβλημα στον έντονο αέρα γιατί θα παίρνει ποιό εύκολα αέρας απο κάτω και θα την σηκώνει αμέσως

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Kyrx είπε

Είδα σε ένα παλαιότερο ποστ αυτό το καλυμμα 

https://www.amazon.co.uk/Sotor-Waterproof-Rip-Proof-Protection-Brinkmann/dp/B07QB2JYLQ

Εχει κάποιος άποψη γιατί θέλω να πάρω για την weber spirit 310GBS

Ίσως να μπορέσει να σε βοηθήσει ο @Astronautis

Δημοσ.

Mην τρελαινεστε με το καλυμα. Κατα πασα πιθανοτητα θα το αφησετε σε καμια ντουλαπα μετα απο λιγο καιρο, ειδικα αν ψηνετε καθε μερα.

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Wave1975 είπε

Εντυπωσιακή διαφορά με Γερμανία. Ιδίως στην NAPOLEON Rogue® SE 525 που είναι η πληρέστερη.

Απλά, δεν ξέρω πως να την φέρω. Από το eshopwedrop δεν νομίζω, δεν το πολυεμπιστεύομαι, να πω την αλήθεια, μιας και δεν το ξέρω και δεν το έχω δοκιμάσει.

Αδερφέ, το Σάββατο παράγγειλα από Γερμανία μέσω eshopwedrop, αν μπορείς να περιμένεις μερικές μέρες(ή εβδομάδες) θα γράψω αναλυτικά την εμπειρία μου. Πάντως αν ψάξεις λίγο εδώ μέσα θα βρεις παλιότερους που είχαν εμπειρία με την μεταφορική.

12 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Πραγματικά φοβερή τιμή! Τα Hero μοντέλα τα έβγαλε για να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική, καθώς χρησιμοποεί λιγότερο ανοξείδωτο ατσάλι (καπάκι, σχάρες). Το καλό είναι ότι δεν χάνεις κάτι ουσιαστικό για τον σκοπό που την αγοράζεις, τα ψησίματα δηλαδή και παίρνεις και την σούβλα στην τιμή αυτή.

Αν και φαν του ανοξείδωτου, με κέρδισε η συγκεκριμένη λόγω σούβλας και οπίσθιου καυστήρα. Αν και ήμουν στο Τσακ να πάρω την Weber genesis 335 την οποία λιγουρεύομουν απο πάντα.

Υ.Γ: Σήμερα έπαθα ένα μικρό σοκ, μιας και ήρθε το Meater που παράγγειλα από το Amazon την Πέμπτη το βράδυ!!! απίστευτη ταχύτητα!!

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Έτσι έλεγα κι εγώ, αλλά πραγματικά δεν είναι τίποτα να την σκεπάζεις και να την ξεσκεπάζεις. 

Και γω στην αρχη τη σκεπαζα, μετα βαρεθηκα. Εχω τεντες στο μπαλκονι βεβαια, οποτε απλα λιγο σκονη μαζευει.

Δημοσ.

και γω σήμερα παρέλαβα το inkbird - όντως πολύ γρήγορα!

μόνο φιάλη ρυθμιστή και λάστιχο θέλω για να ξεκινήσω, απλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω

σε κλασική πετρογκάζ ή αν θα πάρω την coral για ευκολία...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε

Και γω στην αρχη τη σκεπαζα, μετα βαρεθηκα. Εχω τεντες στο μπαλκονι βεβαια, οποτε απλα λιγο σκονη μαζευει.

Τέντες έχω κι εγώ, όμως την πήρα για την σκόνη και για τον ήλιο που την «χτυπάει» κάποιες ώρες την ημέρα (πιο πολύ για να προστατεύσω τους διακόπτες). Την έχω πάνω από εξάμηνο και μέχρι στιγμής δεν την έχω βαρεθεί. 

12 λεπτά πριν, ChristophorosGiam είπε

Αδερφέ, το Σάββατο παράγγειλα από Γερμανία μέσω eshopwedrop, αν μπορείς να περιμένεις μερικές μέρες(ή εβδομάδες) θα γράψω αναλυτικά την εμπειρία μου. Πάντως αν ψάξεις λίγο εδώ μέσα θα βρεις παλιότερους που είχαν εμπειρία με την μεταφορική.

Αν και φαν του ανοξείδωτου, με κέρδισε η συγκεκριμένη λόγω σούβλας και οπίσθιου καυστήρα. Αν και ήμουν στο Τσακ να πάρω την Weber genesis 335 την οποία λιγουρεύομουν απο πάντα.

Υ.Γ: Σήμερα έπαθα ένα μικρό σοκ, μιας και ήρθε το Meater που παράγγειλα από το Amazon την Πέμπτη το βράδυ!!! απίστευτη ταχύτητα!!

Το πακέτο εξοπλισμού και η τιμή ήταν άπαιχτη! 
Μιας και ήρθε το meater, ξεκίνα την εξάσκηση ψήνοντας στον φούρνο, ώστε να είσαι έτοιμος μόλις έρθει το εργαλείο…😀

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την μεταφορική είχαν να κάνουν κυρίως με ασυνεννοησία με το κατάστημα στην Γερμανία, όπου ήθελε όνομα υπευθύνου και ωρα παραλαβής. Κάποιοι κατάφεραν και το ξεπέρασαν αυτό το εμπόδιο, όμως κάποιοι άλλοι όχι.

• Like 2
Δημοσ.

Α, η κουκούλα είναι από τα ποιό χρήσιμα αξεσουάρ. Φανερώνει την νοικοκυροσύνη του ψήστη, προστατεύει από κουτσουλιές, ήλιο, νερό, αέρα και το ποιό σηματικό Προστατεύει από το μάτι του γείτονα

• Like 4
Δημοσ.

Μιας κι έγινε αναφορά στις πλάκες ψησίματος ή αλλιώς plancha. 

Αγόρασα εδώ και δυο χρόνια την plancha Naterial απο τα Leroy. Εχει δύο καυστήρες και πρακτικά μπορείς να ψήσεις χωρίς πρόβλημα οποιοδήποτε έχει πάχος έως τρία δάχτυλα.

Στα υπέρ είναι ο απίστευτα εύκολος και γρήγορος καθαρισμός: Κάψιμο, ξύσιμο με σπάτουλα για τα χοντρά, κρύο νερό για να φύγουν τα λίπη, τρίψιμο με "σύρμα", σκούπισμα με χαρτί και λάδωμα.

Στα μείον είναι το γεγονός ότι για "καπάκωμα" χρειάζεσαι πατέντα, είτε με ένα ταψί είτε με κάποιο καπάκι κατσαρόλας, καθώς και σε πολύ λιπαρά ψησίματα ενδέχεται να έχεις αρκετές πιτσιλιές στο μπαλκόνι.

IMG_5849.jpg

IMG_6032.jpg

IMG_7063.jpg

IMG_7589.jpg

• Like 5
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ChristophorosGiam είπε

Μιας κι έγινε αναφορά στις πλάκες ψησίματος ή αλλιώς plancha. 

Αγόρασα εδώ και δυο χρόνια την plancha Naterial απο τα Leroy. Εχει δύο καυστήρες και πρακτικά μπορείς να ψήσεις χωρίς πρόβλημα οποιοδήποτε έχει πάχος έως τρία δάχτυλα.

Στα υπέρ είναι ο απίστευτα εύκολος και γρήγορος καθαρισμός: Κάψιμο, ξύσιμο με σπάτουλα για τα χοντρά, κρύο νερό για να φύγουν τα λίπη, τρίψιμο με "σύρμα", σκούπισμα με χαρτί και λάδωμα.

Στα μείον είναι το γεγονός ότι για "καπάκωμα" χρειάζεσαι πατέντα, είτε με ένα ταψί είτε με κάποιο καπάκι κατσαρόλας, καθώς και σε πολύ λιπαρά ψησίματα ενδέχεται να έχεις αρκετές πιτσιλιές στο μπαλκόνι.

IMG_5849.jpg

IMG_6032.jpg

IMG_7063.jpg

IMG_7589.jpg

Υπάρχουν και οι «καμπάνες»

https://www.skroutz.gr/c/3746/Kapakia-epaggelmatikwn-diskwn/f/999920/Inox.html?keyphrase=καμπανα&o=καμπανα&order_by=pricevat&order_dir=asc

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...