ilpapacha Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, iliast33 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έστησα και εγώ σήμερα την 310 και την έβαλα σε λειτουργία για να καεί κάνα 20 λεπτό. Στα πρώτα 10 λεπτά έπιασε 300 βαθμούς και τελικά πήγε περίπου 320. Αύριο έχει ψήσιμο να δούμε τι κανει. Προσπαθώ να ανεβάσω φώτο από αλλά δεν με αφήνει μου έχει σαν όριο τα 2mb. Θα χρειαστεί να κάνεις resize τις φωτό που θέλεις να ανεβάσεις. Μπορείς να το κάνεις online είτε μέσω κάποιου app από smartphone/tablet 2
iliast33 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/11/2021 στις 8:14 ΜΜ, iliast33 είπε Καλησπέρα Ήρθε και σε μένα σήμερα η spirit! Αύριο έχει συναρμολογηση και σκέφτομαι να πάω μια βόλτα στο Leroy Αμαρουσίου που είμαι πιο κοντά μου για να προμηθευτώ τα απαραίτητα αξεσουάρ... Όσο αφορά τις φιάλες τώρα ποια επιλέγετε εσείς? Η ψησταριά έχει ρυθμιστή που είναι συμβατός μονο με τις γνωστές 13κg? Ανεβασα και τις φώτο 😊😊 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από iliast33 9
Land-decked Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Έχει δοκιμάσει κανείς τις πλάκες άλατος σαλτικ?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, biovaggoulas είπε Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που την έστησε στο σαλόνι. Με γεια! Όλοι σαλόνι τις στήνουμε χαχα Επίσης σήμερα παρήγγειλα να μου φέρουν μια μπουκάλα προπανιου για το χειμώνα από πετρογκαζ και μου έφεραν μια πορτοκαλί Gsgas. Και επίσης την πλήρωσα 20€. Του λέω 16€ είχε και μου λέει έχει ανέβει εδώ και δύο εβδομάδες. Όταν έρθει η ώρα να την βάλω πάνω θα γράψω εντυπώσεις. Από βδομάδα περιμένω και τη master touch να κάνει παρέα στην genesis 😍. Αυτό που απολαμβάνω στην genesis είναι όταν την καθαρίζω απ' έξω είναι οπως ήταν την πρώτη μέρα που την έστησα, όπως στη φωτο πιο πάνω. Κάθομαι και τη χαζεύω μετά. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από SagoniasSlutRos 9
samniotis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μια απορία Πριν μερικά χρόνια, σε σόμπα υγραερίου εξωτερικού χώρου, χρησιμοποιούσα διάφανη φιάλη που μπορούσες να βλέπεις την στάθμη, ώστε να ξέρεις πότε πλησιάζει στο τέλος Την χρησιμοποιεί κανείς σε ψησταριά?
ilpapacha Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Land-decked είπε Έχει δοκιμάσει κανείς τις πλάκες άλατος σαλτικ? Υπάρχουν διάφορα μεγέθη https://www.skroutz.gr/c/2227/barbeque_accessories.html?keyphrase=ιμαλαΐων&order_by=pricevat&order_dir=asc Αν ψάχνεις για συνταγές, δες μια το λινκ που έχω στην υπογραφή μου.
georgioskarais Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/11/2021 στις 3:38 ΜΜ, paylidis είπε Από ψησίματα σε σπίτι φίλου, συμφωνώ και εγώ ότι η Weber είναι σούπερ!
iliast33 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβλάκια?
ilpapacha Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, iliast33 είπε Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβλάκια? Αν είναι περασμένα ήδη τα κρέατα, τότε μπορείς να βάλεις ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο στο τέλος. Αν δεν τα έχεις περασμένα, τότε μπορείς να τα βάλεις να μουλιάσουν στο νερό πρώτα για καμία ώρα και έπειτα περνάς τα κρέατα. Μια άλλη λύση είναι να τα βάλεις να ψηθούν στην βοηθητική σχάρα και να τα κατεβάσεις προς το τέλος, στην κεντρική. 1
iliast33 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβ 21 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Αν είναι περασμένα ήδη τα κρέατα, τότε μπορείς να βάλεις ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο στο τέλος. Αν δεν τα έχεις περασμένα, τότε μπορείς να τα βάλεις να μουλιάσουν στο νερό πρώτα για καμία ώρα και έπειτα περνάς τα κρέατα. Μια άλλη λύση είναι να τα βάλεις να ψηθούν στην βοηθητική σχάρα και να τα κατεβάσεις προς το τέλος, στην κεντρική. @ilpapachaΑυτό με το αλουμίνοχάρτο το κάνει και ένας φίλος απλά δεν ήξερα αν ενδεικνυται να βάζουμε αλουμίνoxάρτο πάνω. Είναι έτοιμα περασμένα. Το άλλο που λες με την βοηθητική αν τα βάλω εκεί θα ψηθούν θεωρείς γρήγορα σχετικά? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από iliast33
zanskou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε όταν την καθαρίζω απ' έξω θα σταθώ λίγο εδώ. πώς την καθαρίζεις εξωτερικά ; είχα ξεχάσει να βάλω την κουκούλα και το χθεσινό μπουρίνι μου την έκανε ας μην πω πως.
prapasgiorgos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, iliast33 είπε Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβ @ilpapachaΑυτό με το αλουμίνοχάρτο το κάνει και ένας φίλος απλά δεν ήξερα αν ενδεικνυται να βάζουμε αλουμίνoxάρτο πάνω. Είναι έτοιμα περασμένα. Το άλλο που λες με την βοηθητική αν τα βάλω εκεί θα ψηθούν θεωρείς γρήγορα σχετικά? Εγώ στην q3200 βάζω τα σουβλάκια μπροστά μπροστα κάθετα και αφηνω τα ξυλάκια έξω από την ψησταριά και κλείνει και μια χαρά το καπακι. Και ωραία ψήνονται και δεν καίγονται τα ξυλάκια. 1
ilpapacha Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, iliast33 είπε Αύριο θα ψήσω μαζί με χοιρινό και σουβλάκια. Υπάρχει καμία πατέντα να μην καίγονται τα ξυλάκια από τα σουβ @ilpapachaΑυτό με το αλουμίνοχάρτο το κάνει και ένας φίλος απλά δεν ήξερα αν ενδεικνυται να βάζουμε αλουμίνoxάρτο πάνω. Είναι έτοιμα περασμένα. Το άλλο που λες με την βοηθητική αν τα βάλω εκεί θα ψηθούν θεωρείς γρήγορα σχετικά? Το Sanitas έχει αντοχή μέχρι τους 220 βαθμούς. https://www.z-mall.gr/sanitas-alouminocharto-ypsilis-antochis-30m-5201314521419/pd/?pvid=3178469&iid=1765760&lang=el Αν θέλεις, μπορείς να γεμίσεις ένα λεκανάκι και να βάλεις τα σουβλάκια ανάποδα, με το μέρος που δεν έχει κρέας, μέσα στο νερό. Το ψήσιμο στην βοηθητική σχάρα, θα σου πάρει παραπάνω ώρα, αλλά όχι κατά πολύ.
biovaggoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ilpapacha είπε Έχω προσθέσει κι άλλα βιβλία συνταγών στο λινκ και έχω δημιουργήσει κι έναν φάκελο με διάφορες συμβουλές/οδηγίες. Επίσης για στο παρακάτω λινκ, μπορεί κάποιος να βρει το εγχειρίδιο της σειρά Rogue, στα ελληνικά https://www.napoleon.com/sites/default/files/products/N415-0608CE-GR.pdf Ωραία δουλίτσα έκανες με τα συνταγοβιβλία. Αυτό το αμερικάνικο μετρικό σύστημα να μην είχαν οι ανώμαλοι θα ήταν σούπερ. (Άκου λίβρες και ουγκιές....) 😂 ΥΓ: Έχω ένα καλό χασάπη σε ένα χωριό έξω από βόλο. Με πολύ καλές κοπές. 65άρης. Σκέψου να πάω να του ζητήσω "1 λίβρα άπαχο μοσχάρι για μπέργκερ". Θα με διώξει... EDIT: Ξέχασα να γράψω την ερώτηση που ήθελα εν τω μεταξύ. Για πρώτη χρήση, μπουκάλα με υγραέριο ή προπάνιο?? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από biovaggoulas
ilpapacha Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Ωραία δουλίτσα έκανες με τα συνταγοβιβλία. Αυτό το αμερικάνικο μετρικό σύστημα να μην είχαν οι ανώμαλοι θα ήταν σούπερ. (Άκου λίβρες και ουγκιές....) 😂 ΥΓ: Έχω ένα καλό χασάπη σε ένα χωριό έξω από βόλο. Με πολύ καλές κοπές. 65άρης. Σκέψου να πάω να του ζητήσω "1 λίβρα άπαχο μοσχάρι για μπέργκερ". Θα με διώξει... EDIT: Ξέχασα να γράψω την ερώτηση που ήθελα εν τω μεταξύ. Για πρώτη χρήση, μπουκάλα με υγραέριο ή προπάνιο?? Ο ρυθμιστής που έχεις είναι για μείγμα λογικά, στα 30mbar. Για να βάλεις προπάνιο θα χρειαστεί να τον αλλάξεις με έναν στα 37mbar. Αν θέλεις/μπορείς να αλλάξεις ρυθμιστή, προτίμησε προπάνιο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα