alimentas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Mετρα καλυτερα το μηκος της πετρας απο μονος σου κ παρε το αντιστοιχο μην σε παρω στο λαιμο μου.Εχει παρα πολλα μεγεθη.Παρτο 2 εκατοστα λιγοτερο να εχεις λιγο περιθωριο δεξια κ αριστερα. edit: Eχει κ στο μαρτ φτυαρι με 20ε που νομιζω χωραει ακριβως.Πολυ καλο κ με κοντη λαβη Επισης για την πετρα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι αλλα εγω ΙΣΩΣ κ να μην την πετουσα.Θα την εκαιγα καλα να μην μεινει τιποτα κ θα την χρησιμοποιουσα απ την αναποδη πλευρα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από alimentas
samniotis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 σε μπαλκόνι με πολυκαρμπονικό απο πάνω και πλαινά τεντόπανα, επειδή ακούω για αναφλέξεις και είμαι και φρέσκος στο άθλημα (τσίμπησα την kenton στα 179) παίζει να κάψουμε κάνα σπίτι???
skskre Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, samniotis είπε σε μπαλκόνι με πολυκαρμπονικό απο πάνω και πλαινά τεντόπανα, επειδή ακούω για αναφλέξεις και είμαι και φρέσκος στο άθλημα (τσίμπησα την kenton στα 179) παίζει να κάψουμε κάνα σπίτι??? Αν είσαι τακτικός χρήστης θα πρέπει να την καθαρίζεις και συχνά οπότε δε θα κάψεις τίποτα. θα είσαι και απο πάνω στην αρχή μέχρι να τη μάθεις και θεωρώ οτι δε θα έχεις πρόβλημα, 3
sndev Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, samniotis είπε σε μπαλκόνι με πολυκαρμπονικό απο πάνω και πλαινά τεντόπανα, επειδή ακούω για αναφλέξεις και είμαι και φρέσκος στο άθλημα (τσίμπησα την kenton στα 179) παίζει να κάψουμε κάνα σπίτι??? Οχι οκ είπαμε αναφλέξεις να μη μπορείς να ψήσεις άνετα όχι να μπουρλοτιασεις το συμπαν.. καλορίζικη 1 ώρα πριν, alimentas είπε Mετρα καλυτερα το μηκος της πετρας απο μονος σου κ παρε το αντιστοιχο μην σε παρω στο λαιμο μου.Εχει παρα πολλα μεγεθη.Παρτο 2 εκατοστα λιγοτερο να εχεις λιγο περιθωριο δεξια κ αριστερα. edit: Eχει κ στο μαρτ φτυαρι με 20ε που νομιζω χωραει ακριβως.Πολυ καλο κ με κοντη λαβη Επισης για την πετρα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι αλλα εγω ΙΣΩΣ κ να μην την πετουσα.Θα την εκαιγα καλα να μην μεινει τιποτα κ θα την χρησιμοποιουσα απ την αναποδη πλευρα. Θα παω μαρτ να δω για φτιαρι κ πετρα απο plaisio. Το κακο είναι ότι οταν ψάχνω να αγορασω κάτι αγοράζω μαζι κ ενα καρο αλλα πράγματα τωρα ειδα κ τα μαντεμένια σε offer φφφ.. κ κάτι ωραια βαζακια στο σιτε της ooni... Το σκευτικα αυτο που λες για τη πετρα αλλα ειναι κ στις 2 πλευρές λιωμένο πλαστικό.. απο την αλλη δε παιζω με την υγεία μου για 30 ε , ασε να χω ήσυχο το κεφαλι μου... κ ξερεις εχει δικιο ο @ilpapachaη πετρα απορροφάει στους πόρους γτ να παίζουμε ακομα κ τουμπα να ταν θα καιγόταν κ θα καπνιζε τα υλικά με καρκίνο 😬 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από sndev 5
dstilio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, sndev είπε Έχεις δίκιο για 30 ευρω να πα να γαμηθει δε ρισκάρω θα παω να παρω καινούρια ☹️ Πάντως να πω το πονο μου πίτσα ακομα δεν έχω χαρεί το koda. Ταλαιπωρία, μου χυνονται τα υλικά , πιάνουν φωτια πανω στη πέτρα , μου στραβοκαθετε το ζυμάρι όταν φευγει απο το ξύλο κ δε ψήνεται σωστα καλα , αλλες φορές διπλωνει ,επίσης ακόμα δεν εχω καταφέρει να ανοιξω ναπολιτάνικο ζυμαρι σωστο αντρικό με μουστακι κ να μη σχιζετε στο ανοιγμα. Τωρα κατεστρεψα τη πετρα με το πλαστικό (ο λογος γτ ανοιξε τρυπα στο ζυμαρι χυθηκε πηρε φωτια κ ηθελα να τη γυρισω μη ψηθει η επόμενη στη μαυριλα). Φφφφ ωρες ωρες θελω να τη πεταξω απο το 5ο κάνω υπομονή ομως. Θα σε σώσω. Ολα αρχίζουν από το ζυμάρι: 1) θα βάλεις τη ξηρή μαγιά, μαζί με ένα κουταλάκι ζάχαρη, σε ένα μπολ με χλιαρό νερό. Τόσο όσο αναλογεί στο αλεύρι σου. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη μαγια. Μετά από 10 λεπτά θα έχει φτιάξει ένα γκρι/καφέ αφρό στην επιφάνεια. Τότε εισαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. 2) ζυμώνεις. Και συμπληρώνεις αλεύρι αν πρέπει. σταματάς όταν έχει λίγη ευχάριστη υγρασία στο χέρι. 3) το βάζεις στο φούρνο σε ένα πλαστικό η μεταλλικό μπολ, σκεπασμένο με χοντρή πετσέτα κουζίνας. Το αφήνεις στους 40 για καμία ώρα. 4) το βγάζεις φουσκωμένο. Αλλά και λίγο κούφιο από αέρα. 5) ρίχνεις αλεύρι στην επιφάνεια που θα ζυμώσεις και πατάς και πάνω στο ζυμάρι. το κούφιο ζυμάρι μόλις το κόψεις με το χέρι σε μπάλα θα κολλάει λίγο, αλλά με το επιπλέον αλεύρι θα στρώσει. 6) είναι ελαστικό πλέον όποτε κατά το άπλωμα δε σπάει εύκολα. Έχεις πλαστή ελπίζω 7) αν θέλεις, μπορείς στα τελευταία στάδια του άπλωματος, στο τραπέζι να ρίξεις σιμιγδάλι αντί αλεύρι. Κάτι δίνει ενώ αν σου παραπέσει αλεύρι παίζει να σου βγαλει περίεργη γεύση μετά αν τύχει και φας κομματι που έμεινε πολύ ώμο αλεύρι. Για το ψήσιμο: σημαντικό η επιφάνεια που θα αγγίξει το ζυμάρι να είναι καλά προθερμασμένη για να την ψήσει σωστα από κάτω. Αν σου διαλύεται στην μεταφορά δες μήπως την ακουμπήσεις με μια λαδόκολλα που όντας λεπτή δεν κάνει ζημιά στο ψήσιμο. 1
alimentas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, sndev είπε κ ξερεις εχει δικιο ο @ilpapachaη πετρα απορροφάει στους πόρους γτ να παίζουμε ακομα κ τουμπα να ταν θα καιγόταν κ θα καπνιζε τα υλικά με καρκίνο 😬 Mετα το εκανα εικονα.Επιασες την πλακα με γαντια οποτε επιασε κ απ τις 2 πλευρες.Γι αυτο ειπα κ ΙΣΩΣ κ το χα στο μυαλο μου οτι θα εχει πλαστικο σε μικτη ποσοτητα απ την μια πελυρα που ισως καθαρισει με καψιμο. 1
Evgenios_V Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, sndev είπε Πάντως να πω το πονο μου πίτσα ακομα δεν έχω χαρεί το koda. Ταλαιπωρία, μου χυνονται τα υλικά , πιάνουν φωτια πανω στη πέτρα , μου στραβοκαθετε το ζυμάρι όταν φευγει απο το ξύλο κ δε ψήνεται σωστα καλα , αλλες φορές διπλωνει ,επίσης ακόμα δεν εχω καταφέρει να ανοιξω ναπολιτάνικο ζυμαρι σωστο αντρικό με μουστακι κ να μη σχιζετε στο ανοιγμα. Τωρα κατεστρεψα τη πετρα με το πλαστικό (ο λογος γτ ανοιξε τρυπα στο ζυμαρι χυθηκε πηρε φωτια κ ηθελα να τη γυρισω μη ψηθει η επόμενη στη μαυριλα). Φφφφ ωρες ωρες θελω να τη πεταξω απο το 5ο κάνω υπομονή ομως. Οσον αφορά το ζυμάρι... χρησιμοποιώ αυτό αρκετό καιρό (δεν ειναι συνταγή 2021 φυσικά) με πολύ καλά αποτελέσματα και σε κοινό φούρνο και πριν πάρω το Koda 12"...(ακομα δεν εχω αξιωθει να φτιαξω πιτσα με το ΟΟΝΙ λογω χρονου αλλα που θα πάει...) Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες δεν θα εχεις θέμα με το ζυμάρι τουλάχιστον... για τα άλλα πιστευω οτι ειναι θεμα εξοικειωσης με τον θεμα launch της πιτσας στον φουρνο...πχ ισως λιγο αλευρι στο φτυαρι για να γλυστραει καλυτερα η πιτσα απο το φτυαρι...σωστότερη γωνία προσβολης στον φουρνο και το φτυαρι...κτλ κτλ... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από Evgenios_V
est Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) New kids on the block😁 https://www.allsmart.gr/apotelesmata-anazitisis/?Query=Coral+Gas+sahara&searchpopupcategoryid=&tab=all&utm_source=allSmartApp&utm_medium=message&utm_campaign=nov21_black_friday_06 Με δώρο λάστιχο, ρυθμιστή και φιαλη Prime καθώς και κουκούλα 👍 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από est
ilpapacha Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Είδαν ότι έχουν πέραση οι ψησταριές υγραερίου κι έφεραν και αυτοί. Τέτοιου είδους επιλογές υπάρχουν ήδη αρκετές. Χίλιες φορές την Kenton από το Leroy, 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, alimentas είπε Aυτος ειναι ενας απ τους βασικους λογους που δεν το εχεις χαρει.Το φουρνακι για να πιασει τις θερμοκρασιες που πρεπει ειναι στενοχωρο κ πολυ κοντο.Δεν μπορεις να κανει καμια κινηση εκει μεσα.Το φτυαρι ,ειδικα το ξυλινο δεν βολευει σε καμια περιπτωση για ΤΙΠΟΤΑ επειδη εχει παχος ουτε καν για ν αδιασεις αρχικα την πιτσα.Ποσο μαλλον να κανεις το δευτερο γυρισμα.Κ εγω ετσι την ειχα πατησει στην αρχη κ η πρωτη μου αδιασε ολη πανω στην πετρα. Παρε ενα τετοιο κ αυτοματως θα λυθουν ολα αυτα.https://www.skroutz.gr/s/29841606/GGMgastro-Φτυάρι-Πίτσας-Ανοξείδωτο-24x51cm-PSW51.html Eμενα παλι με βολευει το ξυλινο γιατι δεν κολλαει καθολου. Με το μεταλλικο εχει τυχει να μου κολλησει επειδη εσταξε μια σταγονα σαλτσα. Εννοειται οτι το ξυλινο ειναι για να βαζω την πιτσα μονο. Εχω ενα μικρο 7" απο aliexpress που γυριζω την πιτσα μεσα στο φουρνακι χωρις να την βγαζω. Αν εχει υγρασια το ζυμαρι απο κατω θα σου κολλησει. ΑΝ ειναι ζεστο το μεταλικο φτυαρι θα σου κολλησει. Αν βαλεις την πιτσα πανω στο φτυαρι και την αφησεις 5 λεπτα θα σου κολλησει. Αν βαλεις 1.5κιλο τυρι, 0.5κιλο αλλαντικα και 2κιλα πιπεριες θα σου κολλησει. Αν πιεσεις το ζυμαρι να ανοιξει πανω στο φτυαρι θα σου κολλησει. ΑΝ φτιαξεις 10 πιτσες σε ενα βραδυ, η μια θα σου κολλησει ετσι για το σπασιμο. 12 ώρες πριν, Rabbit30 είπε Φανη @SagoniasSlutRos τελικα την πήρες!!;; να πω καλά ψησιματα!;😄 Πάντως αν δεν την πήρες ακόμα άστην και πάρε αυτή…😜 Αυτη θελει μωρε και εξτρα βαση κλπ και ειναι και μικρη. Θελω και ενα καμαντο, αλλα αν ειναι να παρω θα παρω μεγαλο και λογικα kamado joe. Για την ωρα ειπα να συγκρατηθω και να παρω ελλειπτικο χαχα! Απο τη μια ακρη στν αλλη πηγα. 9 ώρες πριν, dstilio είπε Ολα αρχίζουν από το ζυμάρι: Ο @sndev λεει για ναπολιτανικη πιτσα συγκεκριμενης υγρασιας, ανοιγμενη στο χερι κλπ κλπ. Καλο αυτο που λες, αλλα για την κλασικη πιτσα που φτιαχνουμε σπιτι μεσα σε μια ωρα και την ψηνουμε στο φουρνο κανενα 20'. 3
Evgenios_V Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε ...Για την ωρα ειπα να συγκρατηθω και να παρω ελλειπτικο χαχα! Απο τη μια ακρη στν αλλη πηγα. Ναι το ελλειπτικό κάνει την καλύτερη κρεμάστρα στο σπίτι... υγ. πωλειται ελαχιστα χρησιμοποιημενη κρεμαστα (δινεις οτι θελεις)...πληροφοριες εντος... την διαφορά τα επενδυεις σε καμαντο... 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε ...ΑΝ ειναι ζεστο το μεταλικο φτυαρι θα σου κολλησει... Ερώτηση, εχω δει στον σωλήνα το εξής... αφου βάλουν την πιτσα στον φουρνο (με "κρυο" φτυαρι οπως λές) πριν πχ το πρωτο (αλλα και σχεδόν σε κάθε γυρισμά) γυρισμα βάζουν το φτυάρι πάνω απο την πίτσα υποθέτω για να το ζεστάνουν, παιζει ρόλο στο να μην κολλήσει η πιτσα στο φτυαρι γιατι ειναι μισοψημένη ή οχι? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από Evgenios_V 2
aivagio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα σας , μου μπηκε και μενα το μικροβιο της αγορας μιας ψησταριας , εχω διαβασει αρκετα σχολια σχετικα , εχω καταληξει οτι θελω Napoleon Rogue 425 . οι επιλογες συμφωνα με την δυνατοτητα μου ειναι 3 Rogue 425 Rogue 425 sb Rogue 425 xt η πρωτη ειναι 700 ευρω , αξιζει να δωσω ακομα 100 για παρω με πλαινο ματι ? θα μπορω να τηγανισω πατατες πχ ? η δευτερη με την τριτη εχουν 200 ευρω διαφορα , Αξιζει να δωσω για να εχω sizzle zone ?? στο sizzle μπορω περαν του θωρακισματος να βαλω τηγανι ?? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από aivagio 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε Ερώτηση, εχω δει στον σωλήνα το εξής... αφου βάλουν την πιτσα στον φουρνο (με "κρυο" φτυαρι οπως λές) πριν πχ το πρωτο (αλλα και σχεδόν σε κάθε γυρισμά) γυρισμα βάζουν το φτυάρι πάνω απο την πίτσα υποθέτω για να το ζεστάνουν, παιζει ρόλο στο να μην κολλήσει η πιτσα στο φτυαρι γιατι ειναι μισοψημένη ή οχι? Δεν ξερω γιατι το κανουν, υπεθετα για να αντανακλαει η θερμοτητα και να ψηνεται και απο πανω. 1
Evgenios_V Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν ξερω γιατι το κανουν, υπεθετα για να αντανακλαει η θερμοτητα και να ψηνεται και απο πανω. Εχω δει να το κανουν και για να καθυστερήσουν το πανω ψησιμο...για να εχει λιγο χρονο παραπάνω η βάση να ψηθεί... 1
ilpapacha Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, aivagio είπε Καλησπερα στην παρεα σας , μου μπηκε και μενα το μικροβιο της αγορας μιας ψησταριας , εχω διαβασει αρκετα σχολια σχετικα , εχω καταληξει οτι θελω Napoleon Rogue 425 . οι επιλογες συμφωνα με την δυνατοτητα μου ειναι 3 Rogue 425 Rogue 425 sb Rogue 425 xt η πρωτη ειναι 700 ευρω , αξιζει να δωσω ακομα 100 για παρω με πλαινο ματι ? θα μπορω να τηγανισω πατατες πχ ? η δευτερη με την τριτη εχουν 200 ευρω διαφορα , Αξιζει να δωσω για να εχω sizzle zone ?? στο sizzle μπορω περαν του θωρακισματος να βαλω τηγανι ?? Με το πλαϊνό μάτι infrared μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, πέραν του θωρακίσματος. Για το συμβατικό, δες ένα προηγούμενο ποστ Αν σε «παίρνει» οικονομικά, πήγαινε στην επιλογή με το infrared. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα