Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν σημαινει οτι αν πας σε μια ακριβη δεν θα εχεις αναφλεξεις. Ολες εχουν. Αυτο που διαφερει ειναι η συχνοτητα και κατα ποσο μπορεις να ψησεις με αυτες. 

  • Like 7
  • Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2245

  • ilpapacha

    2029

  • sndev

    1100

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.

Το leroy πάνω από 30κιλά χρεώνει στάνταρ μεταφορικά 65 ευρώ. Εγώ θα περιμένω τι θα βγάλει και η campingaz και αν δεν με ικανοποησει θα ανοίξω τελικά την 310 που την περιμένω αύριο. Αλλιώς θα την γυρίσω.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα... είμαι και έξω στο ψάξιμο για αγορά ψησταριάς υγραερίου ..έχω δεί διάφορες στο Σκρουτζ και διάφορα καταστήματα τώρα με το black Friday το μπάτζετ μου είναι μέχρι τις τάξεις τον 450-500 ευρώ...έχει κάποιος να με προτείνει κάποια έχω δεί και από Leroy Merlin, practiker κάποιες με προσφορα αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν ποιότικα...έχω δει μια και τις Blackbull Grillman 0203BLB με πολυ καλά σχόλια

Screenshot_2021-11-23-15-36-05-050_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NektariosTh είπε

Και εγώ Χανιά είμαι ρε φίλε και την ήθελα την κεντον. Ίσως βρω κανέναν γνωστό να μου τη στείλει με το πλοίο της γραμμής

Νομίζω τερματίζει σε ένα ποσό στα μεταφορικά (τόσο πάει η παλέτα για νησί από ότι θυμαμαι από το παρελθόν) δειτε μήπως μπορείτε να συνεννοηθείτε κ να παραγγείλετε μαζί με τον φίλο. 
 

 

Δημοσ.

Το παρακάτω κατάστημα αναφέρει ότι διαθέτει έκθεση με όλα τα μοντέλα, οπότε σίγουρα διευκολύνει όποιον μένει Αττική και θέλει να τα δει από κοντά, μαζεμένα. Το κατάστημα βρίσκεται στον Γέρακα.

https://www.grillme.gr/gr/

62ABF148-8C0D-4A03-9BA7-EBEAC6048C07.jpeg.b334b3eb309e82b07566ef200fe2310a.jpeg

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Νομίζω τερματίζει σε ένα ποσό στα μεταφορικά (τόσο πάει η παλέτα για νησί από ότι θυμαμαι από το παρελθόν) δειτε μήπως μπορείτε να συνεννοηθείτε κ να παραγγείλετε μαζί με τον φίλο. 
 

 

βλεπω και αυτη απο PRAKTIKER ΜΕ 20 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-advance-me-4-kaystires-116990

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα, πηρα κι εγω με τη σειρα μου την πρωτη ψησταρια μου με υγραεριο. Τελικα επελεξα την Ναπολεων 425. 

Τωρα ερχεται η δευτερη ερωτηση: τι φιαλη να παρω? 

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

  • Like 5
Δημοσ.

Καλορίζικη και καλά ψησίματα!

Θα σου προτείνω coral prime προπάνιο (γκρι), μαζί με τον αντίστοιχο ρυθμιστή (γκρι). Πιο ελαφριά και πανεύκολη και γρήγορη αλλαγή όταν τελειώσει.

Αν δεν θες να αλλάξεις τον μαμά ρυθμιστή, μπορείς να επιλέξεις μια συμβατική μπουκάλα με μείγμα (βουτάνιο-προπάνιο).

Μια συμβουλή είναι να πάρεις 2 φιάλες, ώστε να μην ψάχνεσαι όταν τελειώσει η πρώτη.

  • Like 4
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, tacolla είπε

Καλησπερα στη παρεα, πηρα κι εγω με τη σειρα μου την πρωτη ψησταρια μου με υγραεριο. Τελικα επελεξα την Ναπολεων 425. 

Τωρα ερχεται η δευτερη ερωτηση: τι φιαλη να παρω? 

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Καλορίζικη τον Σεπτέμβρη πήρα και εγώ την δικιά μου. Έβαλα γκρι coral gas μαζί με τον ρυθμιστή της, όλα.μια χαρά

 

  • Like 3
Δημοσ.

ooni koda stone. επιασα καυτη τη πετρα με αυτα που πιανει η γυναικα το φουρνο ηταν απο πλαστικο μαλλον κ ελιωσε πανω στη πετρα

οκ τωρα βρωμαει ολο το σπιτι εχει κανεις καμια ιδεα πως να καθαρισω τη πετρα απο το πλαστικο? ξυσιμο ? μη μου πειτε να το καψει.. βρωμαει το συμπαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, sndev είπε

ooni koda stone. επιασα καυτη τη πετρα με αυτα που πιανει η γυναικα το φουρνο ηταν απο πλαστικο μαλλον κ ελιωσε πανω στη πετρα

οκ τωρα βρωμαει ολο το σπιτι εχει κανεις καμια ιδεα πως να καθαρισω τη πετρα απο το πλαστικο? ξυσιμο ? μη μου πειτε να το καψει.. βρωμαει το συμπαν

Μια σκέψη θα ήταν να την πετάξεις και να πάρεις άλλη, καθώς η πέτρα είναι πορώδης και ενδεχομένως να μην φύγουν ποτέ τα κατάλοιπα.

Μια δεύτερη σκέψη θα ήταν να ακολουθήσεις ότι και ο τύπος στο παρακάτω link

https://cooking.stackexchange.com/questions/93897/how-to-clean-molten-plastic-from-a-pizza-stone

Αφού κάνεις το παραπάνω, θα σκεφτόμουν σοβαρά να βάλω την πέτρα στον φούρνο και να κάνω πυρόλυση.

Τριψε όσο μπορείς με μια βούρτσα, κατά προτίμηση με ορειχάλκινες τρίχες.ή/και ξύσε με μια μεταλλική σπάτουλα.

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilpapacha είπε

Μια σκέψη θα ήταν να την πετάξεις και να πάρεις άλλη, καθώς η πέτρα είναι πορώδης και ενδεχομένως να μην φύγουν ποτέ τα κατάλοιπα.

Μια δεύτερη σκέψη θα ήταν να ακολουθήσεις ότι και ο τύπος στο παρακάτω link

https://cooking.stackexchange.com/questions/93897/how-to-clean-molten-plastic-from-a-pizza-stone

Αφού κάνεις το παραπάνω, θα σκεφτόμουν σοβαρά να βάλω την πέτρα στον φούρνο και να κάνω πυρόλυση.

Τριψε όσο μπορείς με μια βούρτσα, κατά προτίμηση με ορειχάλκινες τρίχες.

Έχεις δίκιο για 30 ευρω να πα να γαμηθει δε ρισκάρω θα παω να παρω καινούρια ☹️

Πάντως να πω το πονο μου πίτσα ακομα δεν έχω χαρεί το koda. Ταλαιπωρία, μου χυνονται τα υλικά , πιάνουν φωτια πανω στη πέτρα , μου στραβοκαθετε το ζυμάρι όταν φευγει απο το ξύλο κ δε ψήνεται σωστα καλα , αλλες φορές διπλωνει ,επίσης ακόμα δεν εχω καταφέρει να ανοιξω ναπολιτάνικο ζυμαρι σωστο αντρικό με μουστακι κ να μη σχιζετε στο ανοιγμα. Τωρα κατεστρεψα τη πετρα με το πλαστικό (ο λογος γτ ανοιξε τρυπα στο ζυμαρι χυθηκε πηρε φωτια κ ηθελα να τη γυρισω μη ψηθει η επόμενη στη μαυριλα). Φφφφ ωρες ωρες θελω να τη πεταξω απο το 5ο κάνω υπομονή ομως.

  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sndev είπε

.......όταν φευγει απο το ξύλο.....

Aυτος ειναι ενας απ τους βασικους λογους που δεν το εχεις χαρει.Το φουρνακι για να πιασει τις θερμοκρασιες που πρεπει ειναι στενοχωρο κ πολυ κοντο.Δεν μπορεις να κανει καμια κινηση εκει μεσα.Το φτυαρι ,ειδικα το ξυλινο δεν βολευει σε καμια περιπτωση για ΤΙΠΟΤΑ επειδη εχει παχος ουτε καν  για ν αδιασεις αρχικα την πιτσα.Ποσο μαλλον να κανεις το δευτερο γυρισμα.Κ εγω ετσι την ειχα πατησει στην αρχη κ η πρωτη μου αδιασε ολη πανω στην πετρα.

Παρε ενα τετοιο κ αυτοματως θα λυθουν ολα αυτα.https://www.skroutz.gr/s/29841606/GGMgastro-Φτυάρι-Πίτσας-Ανοξείδωτο-24x51cm-PSW51.html

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, alimentas είπε

Aυτος ειναι ενας απ τους βασικους λογους που δεν το εχεις χαρει.Το φουρνακι για να πιασει τις θερμοκρασιες που πρεπει ειναι στενεχωρο κ πολυ κοντο.Δεν μπορεις να κανει καμια κινηση εκει μεσα.Το φτυαρι ,ειδικα το ξυλινο δεν βολευει σε καμια περιπτωση για ΤΙΠΟΤΑ επειδη εχει παχος ουτε καν  για ν αδιασεις αρχικα την πιτσα.Ποσο μαλλον να κανεις το δευτερο γυρισμα.Κ εγω ετσι την ειχα πατησει στην αρχη κ η πρωτη μου αδιασε ολη πανω στην πετρα.

Παρε ενα τετοιο κ αυτοματως θα λυθουν ολα αυτα.https://www.skroutz.gr/s/29841606/GGMgastro-Φτυάρι-Πίτσας-Ανοξείδωτο-24x51cm-PSW51.html

Θα παρω κ απο αυυο φιλε μου να δω .. κάνει για το άνοιγμα της koda 12 η ειναι πιο μεγαλο ξέρεις; 

Πετρα 30  , αυτο 15 παει το 50αρι παλι κ ειπα να μπω σε ρέγουλα 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...