Evgenios_V Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σε λαθος thread ποσταρα Παω να βρω κανενα "πως να μαζεψω χρηματα" να το γραψω εκει... Στο σωστό εισαι... "πως να μαζεψω χρηματα"...για να τα επενδυσω σε ψησταριά...
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Για καλο ποσταρα πρωι πρωι;;; αμαν ολοι σας! 3
ilpapacha Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Για καλο ποσταρα πρωι πρωι;;; αμαν ολοι σας! Πάλι καλά που το έβαλες πρωί πρωί και σε προλάβαμε μην κάνεις καμία ανοησία και δεν την πάρεις! Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου, μέχρι το απόγευμα βαριά βαριά, να την πάρεις και να την στήσεις. Αναμένουμε φωτό από το 1ο κάπνισμα/ψήσιμο!
skskre Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 @SagoniasSlutRos προς ενημέρωση, η τιμή δεν είναι BF, 379€ έχει πάντα, γιατί την κοιτάω για το εξοχικό. Άλλα πάλι αν θέλεις να τη πάρεις.......πάρτην με κλειστά μάτια😁😁😁
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, skskre είπε @SagoniasSlutRos προς ενημέρωση, η τιμή δεν είναι BF, 379€ έχει πάντα, γιατί την κοιτάω για το εξοχικό. Άλλα πάλι αν θέλεις να τη πάρεις.......πάρτην με κλειστά μάτια😁😁😁 Ειναι η 5775, οχι η 5750
biovaggoulas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, plasTOST είπε Και επειδή πολλοί συναγωνιστές θα πάρουν για πρώτη φορά αερίου να γράψω και ένα starter kit που θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε: -βούρτσα (οριχάλκυνη ή μη) για να ξύνουμε τις σχάρες και μία μικρότερη για τους καυστήρες. - ένα κλειδί για την αλλαγή της κλασσικής μπουκάλας. Υπάρχουν αποκλειστικά τέτοια κλειδιά με κόστος 2€ (πχ Leroy) - μία κουκούλα για την ψησταριά μας με κόστος 10-13€ (πχ Leroy) - πλαστικές σπάτουλες, σφουγγάρι και βιτέξ για τον καθαρισμό της - πλαστικός κουβάς (σφουγγαρίστρας) που όταν καθαρίζουμε την ψησταριά τον βάζουμε στο κάτω σημείο της αφού βγάλουμε το ταψάκι περισυλλογής, ώστε να πέφτουν όλα μέσα και να μην γίνεται πανικός στην αυλή μας. Μετρήστε το ύψος ώστε να χωράει από κάτω ώστε να μην είναι ούτε πολύ ψηλή ούτε κοντή και πιτσιλάει. Ωραίος. Χθες ψώνισα κι εγώ την 310. Και τώρα είμαι στην αναζήτηση για παρελκόμενα. Κουκούλα, κλειδί, και σετ για καθάρισμα οκ. Τώρα ψάχνομαι για βούρτσες ξυσίματος και σπάτουλες ψησίματος (είχα δει κάτι ωραίες σαν κλαρκ που περνούσαν κάτω από τα μπιφτέκια πχ, ανάμεσα από τη σχάρα αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν). Έχετε να προτείνετε κάποιες??
skata999 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και το Leroy έβαλε τις kenton σε προσφορά. Αυτή με τους 4 καυστήρες μάλιστα εμφανίζεται πιο φθηνή από αυτή με τους 3. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από skata999 7
skskre Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ειναι η 5775, οχι η 5750 αααα οκ, τότε ξανασκέψου το🤣🤣 1
paylidis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, skata999 είπε Και το Leroy έβαλε τις kenton σε προσφορά. Αυτή με τους 4 καυστήρες μάλιστα εμφανίζεται πιο φθηνή από αυτή με τους 3. ΠΟΛΥ καλη τιμή... παλι καλα που πηρα ηδη την 310 γιατι αλλιως θα ειχα δευτερες σκεψεις (βασικα δε θα ειχα, 2 κεντον θα επαιρνα σε αυτη την τιμή να μου βγαλουν 10 χρονια ) 2
Evgenios_V Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Για καλο ποσταρα πρωι πρωι;;; αμαν ολοι σας! Χωρίς να θελω να σε επιρρεάσω...
tounion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, paylidis είπε ΠΟΛΥ καλη τιμή... παλι καλα που πηρα ηδη την 310 γιατι αλλιως θα ειχα δευτερες σκεψεις (βασικα δε θα ειχα, 2 κεντον θα επαιρνα σε αυτη την τιμή να μου βγαλουν 10 χρονια ) μπηκα τώρα να την πάρω και έχει γίνει 249E απιστευτο 54 λεπτά πριν, skata999 είπε Και το Leroy έβαλε τις kenton σε προσφορά. Αυτή με τους 4 καυστήρες μάλιστα εμφανίζεται πιο φθηνή από αυτή με τους 3. Μπήκα τώρα να την πάρω και στο καλάθι πάνω έγινε 249€ ... αλητεια λερου 1
aris71 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Ωραίος. Χθες ψώνισα κι εγώ την 310. Και τώρα είμαι στην αναζήτηση για παρελκόμενα. Κουκούλα, κλειδί, και σετ για καθάρισμα οκ. Τώρα ψάχνομαι για βούρτσες ξυσίματος και σπάτουλες ψησίματος (είχα δει κάτι ωραίες σαν κλαρκ που περνούσαν κάτω από τα μπιφτέκια πχ, ανάμεσα από τη σχάρα αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν). Έχετε να προτείνετε κάποιες?? Πες μου και εμένα που κατέληξες...μόλις παρέλαβα τη 310!
sndev Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, paylidis είπε ΠΟΛΥ καλη τιμή... παλι καλα που πηρα ηδη την 310 γιατι αλλιως θα ειχα δευτερες σκεψεις (βασικα δε θα ειχα, 2 κεντον θα επαιρνα σε αυτη την τιμή να μου βγαλουν 10 χρονια ) θα σου βγαζαν κ τη ψυχη μαζι PS: κ για τους κακοπροαίρετους εχω και Κenton Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από sndev 2
plasTOST Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, tounion είπε μπηκα τώρα να την πάρω και έχει γίνει 249E απιστευτο Μπήκα τώρα να την πάρω και στο καλάθι πάνω έγινε 249€ ... αλητεια λερου 179€ μου το βγάζει εμένα στο καλάθι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα