paylidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κανένα πολυ οικονομικό θερμομετρο που να μην εχει πανω απο 2-3 βαθμους αποκλιση εχει κάποιος να προτείνει;; θεωρω δεδομενο οτι θα το χρησιμοποιήσω μετα βιας 1-2 φορες και μετα θα πεταχτει σε καποιο ντουλαπι για αυτο δε καταφευγω σε πιο ακριβη λύση (ψήνω με το μάτι απο όσο θυμαμαι τον εαυτό μου, χωρις προβληματα) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από paylidis
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Κανένα πολυ οικονομικό θερμομετρο που να μην εχει πανω απο 2-3 βαθμους αποκλιση εχει κάποιος να προτείνει;; θεωρω δεδομενο οτι θα το χρησιμοποιήσω μετα βιας 1-2 φορες και μετα θα πεταχτει σε καποιο ντουλαπι για αυτο δε καταφευγω σε πιο ακριβη λύση (ψήνω με το μάτι απο όσο θυμαμαι τον εαυτό μου, χωρις προβληματα) Θες στιγμης ή να το βαζεις μεσα στην ψησταρια και να το αφηνεις;
imr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Κανένα πολυ οικονομικό θερμομετρο που να μην εχει πανω απο 2-3 βαθμους αποκλιση εχει κάποιος να προτείνει;; θεωρω δεδομενο οτι θα το χρησιμοποιήσω μετα βιας 1-2 φορες και μετα θα πεταχτει σε καποιο ντουλαπι για αυτο δε καταφευγω σε πιο ακριβη λύση (ψήνω με το μάτι απο όσο θυμαμαι τον εαυτό μου, χωρις προβληματα) Το ικεα έχει ένα πάρα πολύ καλό και αξιοπιστο. 1
ilpapacha Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Διάφορες προσφορές στο mantemi.gr https://www.mantemi.gr 2 1
biovaggoulas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα ομάδα. Τελικά με βάση ότι προσφορά βγήκε μέχρι στιγμής με μπάτζετ τα 500€ η spirit είναι no brainer επιλογή?? Επίσης όσοι την πήρατε, τα έχει όλα μέσα ή θέλει κάτι επιπλέον για συνδεσμολογία με τη φιάλη? Ευχαριστώ.
Amaretos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, imr είπε Το ικεα έχει ένα πάρα πολύ καλό και αξιοπιστο. Το εχει σταματησει το ικεα εδω και μηνες το εψαχνα και εγω αλλα τζιφος και πηρα το inkbird 1
tsiro7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Καλησπέρα ομάδα. Τελικά με βάση ότι προσφορά βγήκε μέχρι στιγμής με μπάτζετ τα 500€ η spirit είναι no brainer επιλογή?? Επίσης όσοι την πήρατε, τα έχει όλα μέσα ή θέλει κάτι επιπλέον για συνδεσμολογία με τη φιάλη? Ευχαριστώ. Έρχεται με τον ρυθμιστή της και λάστιχο σύνδεσης. Στα 525 δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη στα κυβικά της. Πιο ψηλά βρίσκεις και καλύτερη σίγουρα. Μόλις είδα την broil king gem 310 στα 460. Ίσως αξίζει να δεις και αυτή. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από tsiro7 1
biovaggoulas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Έρχεται με τον ρυθμιστή της και λάστιχο σύνδεσης. Στα 525 δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη στα κυβικά της. Πιο ψηλά βρίσκεις και καλύτερη σίγουρα. Μόλις είδα την broil king gem 310 στα 460. Ίσως αξίζει να δεις και αυτή. Βασικά για αυτό περίμενα μέχρι σήμερα και δεν αγόρασα το Σ/Κ, καθώς ένας συμφορουμιτης είχε πει για broil king προσφορές από Δευτέρα. Βέβαια τη Weber την είχα μελετήσει αρκετά. Την gem όχι. Οι γνώστες τι προτείνετε?
little_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 20/11/2021 στις 3:37 ΜΜ, little_john είπε Καλησπέρα σε ολους, ειμαι ετοιμος για την αγορα ψησταριας υγραεριου,που θα ειναι η πρωτη μου επαφη με αυτου του ειδους ψησταριας. Εχοντας διαβασει μεγαλο μερος του thread, εχω καταληξει σε 1 μοντελο της napoleon αλλα σε 2 διαφορετικες εκδοσεις. Η πρωτη επιλογη ειναι το βασικο μοντελο rogue 425 με τους 3 καυστηρες,με σημερινη αξια στα 700€. Η δευτερη επιλογη ειναι η rogue 425 SE SS με εξτρα πλαινο ματι υπερυθρων,οπισθιο καυστηρα και inox σχαρες,με σημερινη αξια στα 1350€. Θεωρειτε πως αξιζει να δωσει καποιος σχεδον τα 2πλασια λεφτα για να παρει την 2η επιλογη; Περα απο το ψησιμο με σουβλα,που αλλου χρησιμευει ο οπισθιος καυστηρας; Αν εχει να προτεινει καποιος καποιο αντιστοιχο μοντελο (ειδικα σε broil king) πολυ ευχαριστως… Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Καλησπερα και παλι, σε συνεχεια της ερευνας μου για αγορα ψησταριας υγραεριου,μου δημιουργηθηκε μια ακομα απορια.. Ποια τα πλεονεκτήματα μιας ψησταριάς με 4 καυστήρες έναντι της ίδιας με τη μόνη διαφορά 1 λιγότερο καυστήρα; Πιο συγκεκριμένα: Napoleon rogue 425 SE vs 525 SE. Πέρα από το προφανές (μεγαλύτερη επιφάνεια για ψήσιμο) το οποίο δεν με απασχολεί και τόσο, υπάρχει κάποιος άλλος σημαντικός παράγοντας ώστε να δώσω 250 ευρώ παραπάνω για να πάρω την 525; Σας ευχαριστώ. 1
dakangr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε Βασικά για αυτό περίμενα μέχρι σήμερα και δεν αγόρασα το Σ/Κ, καθώς ένας συμφορουμιτης είχε πει για broil king προσφορές από Δευτέρα. Βέβαια τη Weber την είχα μελετήσει αρκετά. Την gem όχι. Οι γνώστες τι προτείνετε? Συγκεκριμενα η gem θεωρω οτι ειναι κατωτερη της spirit. Για ανωτερη broil πας σε monarch ή royal. 1
paylidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Θες στιγμης ή να το βαζεις μεσα στην ψησταρια και να το αφηνεις; Λογικά τα στιγμής θα είναι φθηνότερα. Αλλά εάν υπάρχει οικονομικό κάτι να το αφήνω μέσα ακόμα καλύτερα! παρελαβα και εγώ - την έχω ακόμα στο αμαξι, πρωτα θα τελειώσω τις δουλειές που έχω κ μετά θα την ανοίξω σαν χριστουγεννιάτικο δωρο!!! 2
Asvos21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Ξέρω ότι συγκρίνω ανόμοια πράγματα καθώς δεν είναι το ίδιο μέγεθος αλλά επειδή το μπατζετ μου είναι σε αυτά τα χρήματα: napoleon rogue 365 στα 539€, Weber spirit II 310 στα 525€ ή broil king royal 320 στα 569; (Λογω επιφάνειας θεωρώ ότι η 2η είναι καλύτερη, λόγω εγγύησης η 1η και φαίνεται να είναι πιο δυνατή και η 3η απλά επειδή έχει αναφερθεί ότι είναι καλή σειρά.)
ilpapacha Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μιας και σε παλαιότερα ποστ κάναμε κουβέντα για ταυτόχρονη χρήση οπίσθιου καυστήρα με τους κεντρικούς, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δουν το παρακάτω βιντεάκι 1
Trelloneritis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, ilpapacha είπε Περί coral prime προπάνιο. Πήγα σήμερα σε συνεργαζόμενο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή μου (Καλλιθέα) και άλλαξα συμβατική μπουκάλα με coral prime προπανίου, με κόστος 19€. Η εταιρεία είναι η παρακάτω και διαθέτει διάφορα καταστήματα, σε περιοχές εντός Αττικής. https://www.gasexperts.gr/contact.html#contact Ήθελα να αλλάξω και εγώ σε Coral prime προπάνιου αλλά στο κατάστημα μου είπαν ότι η Coral δεν έχει να παραδώσει ρυθμιστές, οπότε πήρα δεύτερη Coral Prime βυσσινί (μείγματος).
ilpapacha Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Ήθελα να αλλάξω και εγώ σε Coral prime προπάνιου αλλά στο κατάστημα μου είπαν ότι η Coral δεν έχει να παραδώσει ρυθμιστές, οπότε πήρα δεύτερη Coral Prime βυσσινί (μείγματος). Στο κατάστημα που πήγα σήμερα είχε, καθώς με ρώτησε αν χρειάζομαι και τον ρυθμιστή. Ίσως να έχει σε στοκ κάποια κομμάτια. Υπομονή, κάποια στιγμή θα έχουν σε στοκ ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα